1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК желбите се желби, човек ги има, ама дали истите ќе се остварат, најмногу зависи од тоа дали ги заслужил :!:

СдК дека некои нешта се едноставно неизбежни :worried: :sweat: би сакала да можам низ истите да поминам онака невидливо :D :wasntme: или да имав некоја двојничка, ама ептен слична на мене, да личит, па таа да минува низ тие неизбежни нешта, наместо мене :D :wasntme: :sweat:

И сдк зимава да си отиде, доста е веќе, нек си замине и нек не се враќат :devil:

На Bright и Simonna7 им се допаѓа ова.
  2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    СДК дека ми отиде пола коса...ја скратив многу...Ајт со здравје.

3. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    Сакам да кажам дека ми е смачено од учење.Таман заврши колоквиумската недела еве ти ја на врата јануарската сесија.Нема одмор не :shake: Се надевам дека ќе ми се исплати. Оти не можам повеќе. Преку глава ми е... :@

4. Egypt

Egypt Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    19
    СДК се припремаме психички за утре! Ќе им ја дадеме јако!! Да да даааааааааа :D

5. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    СДК и да се пофалам-сите ми се 5ки на полугодие!
    Ќе има частење сега, јухууу! :D :party:

На mims-89, aaaaa, CharmedGirl и 4 други им се допаѓа ова.
  6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Ми се збира некоја нервоза деновиве, ќе го јаде некој невин...

7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк отидов малку да се шишам излезе и повеке од планираното да скратам :|
    Но битно ми олесна мислам се преродив.

И сакав да кажам една феминка доста активна ептен ме разочара од нејзиното однесување, :x а сите се сметаме со пристојно ниво на општа култура.

И така .
    Имајте убава вечер :emo:

8. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК ... и мене, ама не жалам. Коса расте секако, не му се секирај. ;)

СДК ... Вечно легендарниот Иво Андриќ ...

O POPUSTLJIVOSTI PREMA SEBI (Ivo Andrić)

Uvek sam se čudio lakoći sa kojom praštamo sebi i zaboravljamo svoje nedobre postupke, sve od sitnih grešaka prema drugim ljudima do velikih i ružnih nezahvalnosti i neverstava ili do sebične ravnodušnosti prema svemu što se dešava oko nas.
    Svi mi u tom grešimo, neko manje, neko više, a neki su tu sposobnost razvili u sebi do te mere da izgleda kao da imaju već unapred spremljenu indulgenciju za svaki svoj grešan postupak prema bližnjem.

I ta naša spremnost i veština da za takve svoje greške i prestupe olako nalazimo izvinjenje ili čak opravdanje, mogu dobro da posluže kao mera opšte ljudske vrednosti svakog od nas.

На bittersweet, Nymeria и Magnolija им се допаѓа ова.
  10. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288

:(

Многу ќе ми фалиш... Кутричка јас.... ;(

Јас кога ќе пораснам сакам да бидам Rider on the storm. Да!
    Се замислувам на коњ! Како блујам во некое мало гратче, колку повеќе ми забрзува коњот (кој што ќе е црн) толку повеќе се впива дождот во мојата облека, облеката се прилепува на мене и... тогаш ко сретнувам другиот рајдер на црн коњ, или црн точак, затоа што јас ќе бидам едина со коњ, нели као уникатна... и ... понатака не ви кажувам. Се надевам дека вечер ќе си ја довршам приказната, пред спиење :)

Да не се занесуваме. Се понашам ко шеќерче на дождов, му бегам, онака пиз*арски, да не ми настине носето. Па и богами овој период најмалку што сакам е да сум болна. А највеќе РАЈДЕР! :) Забегав, тотално.

Теткава од Хјустон, онаа црвенокосата, ми го боли стомачето. А тоа па сака да денса, џоа трбушњачка танчерица, ама нема. Башка вторник е. А дома имам гости, за да можам да се опуштам. Боље, да сум рајдер, нели.

Семестаров оценкиве ми се 7, 8, 9, 10. Иако не ми мења, ниту потврдува ниту одлага стипендија, интересен ми е индексот сега. Додуше, треба да си ја земам последнава, т.е прва на листава 7, ама тоа од утре па натака...
    Гледам серија со вампири, што ја се*ев најмногу, ама ете пак ми се мавна по глава, како челичен бумеранг, што толку ме зашемети, и не можам да издржам ден без да изглеам некое епизодче.
    Епа така ти е Спарк, кога јадеш го*на! Јади си ти и уште, и све ќе ти се врати. Како и секогаш.
    Ете, на пример, на мене така ми враќа кармата. Затоа што сум добар го*нојадец. Добра - затоа што не правам лоши работи, не за друго, мама не ми дава, го*нојадец, затоа што многу ми збори тоа устичето. Да направам некое злодело, па тоа уште следниот ден ќе ми се врати, ете таква карма е мојата карма. Затоа лес ток, мор вок. Море воки-токи за мене е решението.
    Патеем.. имаше такви играчки... Или па јас сум си играла со вистински? Лајк а бос. :emo:

И така денес сум некако расположена, без разлика што ми е влажно газево :) Фино си се избањав, си седам сега во топла просторија, завиткана во ќебенце :) Уна ми е до мене, тоа ми е единственото битно во моментов.. и ќе уживам во последниве денови од ‘распустов‘.

Топли прегратки феминки :$

На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Дојди кај мене да видиш.. Секој ден, по малце нема струја, да се скоцкаш на ладново. Вчера во 4 саат, дознав дека немам струја, кога се враќав од школо, ми идеше да пцујам се околу мене. Само мене не ми е до населбава, до зградава, ми е. х) Не сум од Аеродром, подалеку сум бајѓи, иначе. х)
    Уствари и немам многу што да кажам, само чекам да дојде утре, 8 саат. Ќе се мрднам до утре, мислам. :rofl: Компјутеров прибидејќи е мушки пол, можам да го наречам, Ристо Трактористо. Плаче тој за на сервис, ама нема кој да го однесе. х)
    И така, фалачаопријатно, отидов да ги налакирам ноктиве у црвено-жуто. :wasntme:

12. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Кога бев мала ненормално многу се плашев да носам илјадарки и петстотки со мене. Најсериозно, ќе ми дадат илјадарка да купам нешто, а јас цел пат до продавница со рака ја стискав во џеб и ѕиркав дали е таму. Еднаш дури и во чорапи ја напикав бидејќи немав џеб, а не сакав некој да ми ја види. Кога ќе им ги извадев изџвакани и никакви уште толку паника дали ќе ми ја примат.

Денес, познавам луѓе кои никогаш не почуствувале како е да имаш празен новчаник. Јас пак се уште имам паничен страв од големи банкноти. Колку се поголеми толку повеќе зло може да нанесат. Правопропорционална зависност.

пс. Како може бре да има луѓе што не знаат што значи правопропорционално и обратнопропорционално!? :^) До душа, знам човек што бараше вода во периоден систем....

На lolyta777, zhap4e, Noemi и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека ми е преку глава од врскаџии! FUCK YOUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Гадни шмизлички и деца на богати родители. Сериозно немам воља ни да учам додека некој си ужива цело полугодие, а пак има боље оцени.
    Преку се` веќе...

На Justice, sweetyears, L-enna и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    СДК денес сум многу големо мрчало затоа и решив да не пишувам ан форумов да не промрчам и тука некоја глупост :x Ама утре се тоа ќе се смени ]:)
    Ај чао жими се, утре полагам тестови за возачка а не сум учела многу многу. Виш ми лак :wasntme: :*

15. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Тоше велеше: "За Македонија ќе слушне целиот свет!" Среда е денот кога ќе дознаеме дали ќе се наместат коцките за Македонија да оди во полуфинале.. Среда е и роденденот на Тоше.. Можеби Господ сакаше на неговиот роденден да му ја исполни желбата, пa конечно светот да слушне за МАКЕДОНИЈА!!!

-Се наежив кога го прочитав ова на фб :)
    Може ќе ни се посреќи денот :D

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  16. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Зимам залет, трчам, и со сета сила која ја имам и мавам клоца на јануарскава сесија и на положените испити и им викам "Довиџења, видимо се у неко боље време".
    Абе све сум си положила, т.е. еден испит ми е 80% положен, тие 20 си ги оставив за во Јуни.

Со факултетов почнуваме да се збогуваме уште малку и ќе се поздравиме, тој ќе ми подари диплома, а јас ќе го плукнам, како израз на револт после сите нервози.

Одам да се вгнездам покрај Петко, ако не ме мрзи можда и ќе пишам збор, два, три...
    Ама од утре па до Март не спомнувам факултет, тогаш ќе замарам, тогаш ќе правам чистка на оставените предмети.

Заминав јас, планирам да хибернирам долго, после сите овие половично преспани ноќи.

На zhap4e, Noemi, LilBaby и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Како сте луѓе? Нема некоја поента денес постов мој,ама само онака,да ви кажам дека ве читкам и дека пишам по малце.Се стиши некако форумов,сега сите се зафатени.Убави беа празниците,наполнивме батерии па сега пак учење :) Јас уште постов да го пишам и ќе си варам пак кафе,не можи вака...Ќе заспијам! Како што ми дува греалкава право во мене |-) А и овде ко пролет ми се чини,цели 10 степени имаше денес :D јас пошто од Северниот пол дојдов (се одмзнав овде) :lol: Овде ко пролет е бе,ни капа,ни шал,ни нараквици,завчера и од вентијагата жешко ми беше.Ама разбрав се стоплило сега(не за друго,туку дека јас си заминав,стално кога сум таму времето е никакво за дома да седам |( ) Додуша ми недостига овде снегот,овде ни ронче нема ;(
    Ми се оди на планина негде,ама друг пат ќе е...
    Иначе убав денес денот беше,си се видов со колешките после подолго време,сега којзнае пак кога ќе се собериме,па сега можам пак да читам.Ми недостига друштвото,ама нема како порано.Обврските си го прават своето.

Ве :hug: и ви посакувам добра ноќ.

Едит: Сеа ми текна : D Знаете како викаат во Бугарија кога имаат менс.? Не сам расположена днес (друго им значи нив,а за расположение наше иначе настроение се вика) Е јас па имам,ама расположена сум :lol: Изгледа не си купуваат Always :rofl: Во прва година се избунивме со цимерката за oва расположена,нерасположена :D таа дека Бугарка.

18. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Сите што ќе одат на утакмица и добиле карти или биле ги нејќам, страшно им љубоморам, што сум ја, црнец??? Сакам и јас, не е фер ;( Ај некој утре за роденден нека ми каже, еве ти карта, слободно излези од работа и иди :rofl: Многу барам?

19. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    дојдов баш за истово да го кажам! :bow:
    значи претераа веќе!!!!!!! :swear:

На Wild.Child и Cynthia им се допаѓа ова.
  20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    СДК дека на одредено време ќе се дистанцирам од форумов, од причини што треба да се средам, и да ги средам обврските што ме мачат периодов, и од (не)среќата што ме одбегнува на секое можно поле.

Ау да, ќе заборавев!
    Не сакам да мрчам за мрчаторите, ама стварно сте неподносливи. Пардон реални, не?
    Секој си има свое право дали ќе навива за ракометари/кошаркари/рагбисти ако треба, ако тоа ги прави среќни, и ако тоа ги прави да се чувствуваат горди.
    Точно дека ниту голот на Миркуловски, ниту одбраната на Борко, ниту 4то место на ЕП во кошарка ми носи леб дома на маса или пак ми купува долни веш, ама ме прави проклето горда и среќна кога ќе го попуштам тонот на телевизирот и ќе ја слушам „Едно име имаме“ толку моќно па макар и пубертетлии ја пеат! ВМРО-вка сум нели? ;)
    Дојде време на форумов да се правдаш зошто така мислиш, и зошто си ја сакаш земјата.
    Дали сме гоцева, александрова, словенска или раса од небо падната и филозофирањето демек светот е откриен од вашите типкања на тастатурата овде, ми ствара big shits у шоља!

Скролањето е мајка на одбегнување на негативната енергија на форумов.

Пријатно во некои подобри и не толку злобни, покварени и испрани од политиката времиња!

На Divinebutterfly, BlackSwan5, thinkerbell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.