1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lalala.1

lalala.1 Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    12
    сакам да кажам дека премногу ми се спиииеее ама кога го видов него уклучен на фејсбук одма ми се разубави денот :lol:

2. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    Не сакам да живеам на оваа планета!!!!!!
    Погледнете го ова.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OX2olU3kcHQ

Рената Јурас е Хрватица која денес има 43 години. Своевремено била осудена на условен затвор 22 месеци заради врска со малолетниот Ервин.Унтерленхер (Австриец). Но, кога Ервин наполнил 14 години – според австриските закони смееле да бидат заедно. Рената се вселила во станот на неговата мајка. Неодамна се вериле и сега чекаат бебе.
    - Отсекогаш сакав дете со Ервин. Многу сум внимателна затоа што имам 43 години, но се надевам дека се ќе биде во ред. Треба да се породам во јуни. За сега се е во ред. Ервин е пресреќен. Тој во главата нема 16, туку напротив 30 години и знам дека ќе биде сјаен татко – изјавила Рената.Оваа приказна која го подели мислењето на јавноста започнала кога Рената (воедно напишала роман за нејзината нереална љубов со тинејџер) се преселила во Австрија со својот сопруг фудбалер и родила две ќерки кои сега имаат 20 и 15 години. Таа работела какао тренер на подмладокот во ракометен клуб каде и се запознала со својата сегашна љубов.
    Ервин тогаш имал само 13 години, но веднаш и паднал во око – таа ова го напишала и во својата книга: висок, мускулест, вистински спортист.Ни Ервин не го крие воодушевувањето кон неа, нему посебно му се допаднале нејзините очи. После тренинзите, Рената често го носела дома својот штитеник кој и бил во соседството. Една вечер се случила љубовната приказна. Рената, тогаш имала 41 година и знаела дека ќе изгуби се ако се впушти во оваа нереална љубов. Сепак,таа се решила храбро да го следи срцето.
    После скандалот за секс со малолетник, Рената добила отказ од клубот во кој работела. Формално се развела и од сопругот и почнала да тренира женски ракометен клуб. Од првиот брак Рената има две ќерки – едната 20, другата 15 години. На видеото може да погледнете дел од нивната приказна.

А баш е сладок дечково ама ај таа ќе остари и ќе си побара некоја помлада :wasntme:
    извор:crnobelo.com

3. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    СДК на школо сум, ми се спие, едвај гледам а како за беља имам историја најдосаден предмет што ми мине најбавно .... колку би сакала да сум си дома во креветчето мое топличко , завиеана во јорганчето :( ајде е издрзам некако до 2 саатот ... морам

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Мразам неправди, неправди и неправдиииии !!!!!!!! :x :|

На Serafima, anneyy, Justice и 2 други им се допаѓа ова.
  5. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Не го правам ова за да соберам лајкови... сите ја знаеме неговата вредност но СДК песнава е проклето емотивна
    http://www.youtube.com/watch?v=e6oagChT_Sw

На Cynthia, anneyy, Gordana10 и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Аиии шубав е тојјјјј :$ :inlove:

На Ammy.Lee му/ѝ се допаѓа ова.
  7. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Леле денот катастрофа!
    И да не сакаш,само те убива времево |(

8. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Динамично утро.
    Ме врати на земјата.
    Бев неколку метри под земја, па одредени информации ме кренаа во облаци. Мило ми е што дојдов на земјата. Добро ве најдов.

На MandyLane, AnaKarenina, Justice и 2 други им се допаѓа ова.
  9. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Која и да си, гуска си... ;)

10. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    СДК...

:*

Прикачени фајлови:

• den.jpg
      den.jpg
      Големина на фајлот:
      55,9 KB
      Прегледи:
      172
    На girl.23 и fallenangel им се допаѓа ова.
  11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    СДК дека ми се ближи роденденот.Леле луге остарев.Тој ми дава утеха дека не треба да давам толкава важност на тоа ама јас не го слушам...Фуј...Една година постара...Сакам да се вратам на 16 години и единствена преокупација ми беше и мене и моите соученици како да го изненадеме позитивно професорот по Мкд Јазик кој на цела гимназија им беше омилен.Кои лудости ги правел човекот.Ми недостига таа позитивна вибрација која ни ја пракаше на нас учениците.
    Се уште паметам кога се качи на столот и викаше на сет глас мои ученици омилени и ни ја кажуваше иронијата на животот како некој кој го заебавале за бубалица па утре дошло време да тропат на вратата на бубалицата па ги заебавал и не сакал да им заврши работа зошто му е пауза на работа и дека пиел кафе па можел да се врати утре.Утре пак исто трет ден пак и пак додека не ти прекипе и не го пратиш у пм
    Би сакала еден ден да присусутвувам на неговите часови и да се вратам на старите средношколски денови.Уф...Што ми требаше ова. :)

Имајте убав ден феминки.

На anneyy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    сигурна сум дека е така :!:

Прикачени фајлови:

13. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    http://www.youtube.com/watch?v=_UKh9zsz ... re=related

Фридоооооом, оу свит фридом кам то мама.

Официјално завршен семестар со потреба да се дособерат прекрасни оценки и резултати за кои џоли не ме боли. Слободо ни Гоце Делчев не те посакувал вака.

Си се почастив со падобранец, заронив заби во совршената мекост. Боговите ме частат снег, мачката гребанка на десно стапало. Сите сме радосни како што се приметува.

На la-chicka, Strumfeta93, AnaKarenina и 5 други им се допаѓа ова.
  14. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Дека се вратив назад кај цимериве, и ги видов сите шо одвај чекав да ги видам.. :D
    Вчера си поплакав за дома, не знам оти ама ете така ми дојде. :devil:
    Денеска имам родителска и тато ќе ми донесе палачинки, уште од вчера ги нарачав од дома!! :rofl:
    Не ми е нешто таман.. не сум баш коо шо требЕ :x а и прслучево ме стега :rofl:

15. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    сдк дека ако мразам нешто кај мажи тоа е кога не знаат да водат еден најобичен разговор на прва средба,а притоа на таа средба инсистирале со месеци!!! :fubar: :fubar: :fubar:

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.694
    Допаѓања:
    162.162
    Сдк мрчењето за шерување на потресни фотографии е побетер од мрчењето за статусите за временски непогоди или пак самите непогоди.
    Од бебето со тумор,па до новиве... Потресни се и невистинити,ама во моето мнозинство на фб кое шерува,се луѓе кои се постари и кои не знаат. Во секој случај,мрчачите да даваа по 10 денари за секој мрч на оваа сметка, ќе постигнеа поголема цифра,него ли самото шер.
    Каков народ...
    Хејтер на хејтер му е хејтер?! Или како?!
    Ај одете купете по еден ѓеврек или перек на првиот бездомник и не мрчете наоколу. Јас чисто се сомневам дека некој сака да си препише дека е хуман,колку што промовира дека е неинформиран.
    Најгрд пример за хуман заради премоција беше оној дечкото шо добил епифани да намири бездомник после хедонистичко излегување и бараше пар чевли (колку беше тешко сам да ги обезбеди,сигурно има неколку пара во подрумот кои биле тргнати за секој случај да не притребаат за работа),ама тогаш сите одлучија да направат шер на приказната која им се виде инсприрачка.

На bittersweet, mims-89, thinkerbell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Работам на самодовербата. Уште неколку штрафчиња и ако не проработи, ќе го менам цел механизам. :D
    Апатија ме убија, исти ми је сваки дан... :music: или остани ЏУБРЕ до крајааа (на цел глас :rock: ). Хронично ненаспана. Да не хиперболизирам, ама стварно ми е потребно мечкино спиење... цела зима.
    Гризли...што сум убава :$ [​IMG]

:D
    Мир и љубав...џубрето... и после оваа:
    http://www.youtube.com/watch?v=aYX1skG1juc

И после пак џубрето. I hate you! Die! ]:)
    И после Sleeping. |-)

На IndieGirl и Simonna7 им се допаѓа ова.
  18. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    СДК дека не се честита роденден на умрени луѓе! :!: Роденден е ден кога се додава година плус на дотогашните години од животот. Животот завршил за починатите, некои дочекале длабока старост и го проживеале, други за жал не. И со завршувањето на нивниот живот, престанува и славењето родендени а со тоа и самото честитање.
    Немам ништо против искажување на почит и сеќавање на изгубените личности. Не треба да ни текнува на нив само на нивниот датум на раѓање, туку почесто.
    Само ве молам, престанете со користење на зборовите: Среќен Роденден! Како може да биде среќен кога човекот веќе го нема? :x

На Chocoholic, zhap4e, Meggy и 7 други им се допаѓа ова.
  19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Тоше има само ден на раѓање.
    Овој ден секогаш ќе биде посебен за нас затоа што на светот дојде најпрекрасното суштество кое можеше да постои.Жално што судбината прерано ни го зема.
    Заслужува на овој ден да му одадеме почит иако не е повеќе меѓу нас.

На Serafima, Divinebutterfly и maca99 им се допаѓа ова.
  20. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Или сите гледаат Полска - Германија, или денеска сите во Белград отидоа, ама форумов подосаден одамна не бил :)

Ајде Поооолскаааааа!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.