1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    И мене ме тепаа и тоа како ме тепаа двајца полицајци и еден Македонец хахахахах

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    СДК мрза невидена сум. Да ме боли толку колку што ме мрзи ќе викав: CALL THE PRIEST!(Скраја да е :D) Ама ништо не ме боли. :angel:

Ах даа...Повелете :)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

На L-enna и TheaEsposito им се допаѓа ова.
  3. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    На денешен ден почина прабаба ми Бојка. ;( ;( ;( (27.01.2008год.)
    На тој ден изгубил една важна личност во мојот живот ;(

П.С. Само што добив (не на лото, не се радувајте)!

4. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    767
    Ајмо хулигани радувајте се!! :party:
    Во финале оди репрезентација што без домашен терен, свиркања и ласери не може ни група да пројде. Ќе има и други првенства, ќе видиме како ќе се снајдете на туѓ терен, ова сега ви се дешава и никад више.
    Честитки до Хрватите за феноменалниот натпревар. Некој добил битка, некој војна.

Heroji ne plaču, i kad gube pobjeđuju.

На Divinebutterfly, MiDnIgHtLaDy и Noemi им се допаѓа ова.
  5. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.889
    Допаѓања:
    45.204
    СДК сакам книга.Долго време единствено што читам се книгите за факултет.Ми треба релаксирањето и ми фали начинот на кој книгите ме исполнуваат.Сакам да земам книга да легнам и да се внесам во неа доволно долго за да заборавам на реалноста, вистински, вистински ми фали да читам не го зборувам ова колку нешто да кажам.Утре ќе се зачленам во библиотеката повторно и не излегувам додека не најдам нешто доволно добро.Ми останува уште испитот во понеделник и после имам време.

И сакам да кажам во врска со испитот, иако учев 2 недели некако немам доверба во себе...мислам дека нема да го положам, знам дека не е убаво да зборам пред време ама...оставив еден за во јуни за да можам да учам за овој и сега ако не го положам, ќе се разочарам од самата себе. :doh:
    А од друга страна си велам само да помине па што биде тоа има уште шанси...изморена сум веќе, а уште колку ме чека.Мада нема да лажам со душа ги чекам стручните предмети со ќеф ќе ги учам и верувам дека ќе ги положам уште на колоквиум, си ветувам.

Немам енергија и воља за ништо, ме фатила некоја блага депресија и морам разрешам со неа, или пак не...можам едноставно да ја прележам како настинка...
    Ме изнервира и ме здоболе кавгата со брат ми...го сакам повеќе од се ама ме боли тоа што уште кога беше мал правев се за него и сеуште правам...толку го разгалив, а тој да бидам искрена не е благодарен, можеби несевесно, има тежок карактер поради разгаленоста и се плашам дека си патам од моја глава и дека поради мене е таков.Секогаш му велам ако продолжиш вака ова ќе биде последното нешто што ќе го направам за тебе, ама утре тој истото јас пак по старо.Не не е лош човек само толку разгален што некогаш несвесно ме повредува и нервира, и искористува зошто знае дека и покрај се тој е моето помало братче и така ќе остане.

Разлигавена сум како снегот на улиците после сончев ден.Ме фати настинка само полошо да не стане.

На Doozy, maca99, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Аххххххххх како сакам се да изедааммм....лиги ми потекоа :P :P
    СТРОГО ЗАБРАНЕТО ОТВАРАЊЕ НА СПОЈЛЕРОТ АКО СТЕ НА ДИЕТА! :!:

Ви реков да не отварате :!:

На Mameha, SuperGirl2010, anastasijaki и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека многу ми е грозно периодов, премногу.
    Не верувам повеќе во ништо и речиси во никој. Се` што ќе ми кажат, морам да проверам дали е вистина, дури и кога е кажано од најблиските. Мислам дека сите ме лажат, не им верувам.
    Дури и во себе се сомевам...

На BlackSwan5 и Springy им се допаѓа ова.
  8. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Денес се восхитувам на едноставните работи кои спојуваат огромен број на луѓе.

Тие се безброј, победата на нашиот тим, опсесијата по Friends и желбата никогаш да не завршеше серијата, благо во секоја форма.....

Се радувам и драго ми е што сум тука и сега. Да, честопати посакувам да сум дел од некое друго време но ваквите моменти ме правам среќна што сум дел од денешницата.

И завршувам со цитат од прекрасен филм и уште поубава песна:
    ......If you look for it, I've got a sneaking suspicion... love actually is all around.

http://www.youtube.com/watch?v=W5d3Md1B ... ture=share

Добра ви ноќ и уште подобро утро.

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.030
    СДК денес гледав една емисија со хумани луѓе,алал да им е на таквите

просто им се восхитувам,зар постојат такви луѓе
    спасува живот,награден е човекот и со парите кои му ги даваат ги подарува во дом за деца без родители,колкава хуманост,живее само во 28 квадрати стан и сепак помага

браво господине Раде Илиевски-таквите како тебе се ретки на планетава

ти симнувам капа и едноставно ти успеа да ме разнежнеш и стоплеш во овие студени голомразни денови :bow: :bow:

На maca99 и manja666 им се допаѓа ова.
  10. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Има еден дел од Европа кој се вика Балкан: каде живеат најубавите жени, а наталитетот опаѓа.

Каде невработените најмногу работат, каде на најплодната земја живеат луѓе кои најмногу гладуваат. Каде возовите доцнат. Каде сите играат фудбал, а победуваат во кошарка, ракомет, ватерполо или одбојка. Сите брзаат на работа, а никој не стигнува точно на време. Каде осумчасовното работно време трае дванаесет часови. Каде здравството е бесплатно, а лекувањето прескапо.

Каде новинарите се слободни да го напишат она што ќе им наредат. Каде јавните набавки се тајни, а државните тајни јавни. Каде војните никогаш не завршуваат. Каде историјата секојдневно се повторува. Каде најбогатите се оние кои никогаш не работеле. Каде луѓето слават слава, а пцујат по Бога.

Каде паметните заради неразбирање ги прогласуваат за лудаци, а лудаците за способни. Каде неписмените ја пишуваат историјата. Каде законите се незаконити, а анархијата нормална состојба. Каде се живее од иднината, бидејќи на сегашноста немаме право. Каде секој на секого се смешка, а никој на никого не посакува добро. Каде судските постапки траат предолго. Каде се почитуваат диктаторите, а за демократијата се мисли дека е данок за будалите. Каде мислат дека земјата ќе напредува ако повеќе назадува.

Па ти преживеј, ако си нормален. Среќа за државата е ако таквите ги има што помалку. Нормалните секако никому не му се потребни. А и самиот живот е најголем парадокс: живееме само за да умреме, ќе речат оние кои мислат дека времето е бесконечно, а власта бесмртна.

Ах, тој чуден Балкан...

На Divinebutterfly, Buttterfly, Rock-a-Fella и 14 други им се допаѓа ова.
  11. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    СДК дека страшно ме нервира тоа колку е Србија величана од страна на Македонците.
    Незнам што нација ќе беа , и што тоа направија тие за да ние им се воодушевуваме толку, а најмногу од се ме нервираат србоманите и продадените македонски души , гајле им е за Македонија ама затоа за Србија навиваат со срце и душа , епа неможам и несакам да ги сфатам !!!

На ines.h, Abeja и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  12. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    АЛО ГОСПОДЕ, НИ ТРЕБААТ УШТЕ ВАКВИ ГЕНИЈАЛНИ И ТАЛЕНТИРАНИ ЛУЃЕ НА ПЛАНЕТАВА !
    Прати по брза пошта ако можеш, се дур има надеж за такво нешто..

Какви Џастин Бибер и Мајли Сајрус бе, на децата мои Виле Вало има и Господ и Светец и Свет Дух да им биде.

Не бе не можам, забладувам коа им ги глеам концертите..

http://www.youtube.com/watch?v=UnVfg_kD ... re=related

П.С. Не е ова само уште еден пост на една напалена тинејџерка по HIM, туку човек што од кога знае за себе ги слуша и почитува.

На Divinebutterfly, Hiii, Scar.Tissue и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Ајде, кога веќе не бива треба да се задоволиме со просекот. А просекот да ти бил на старото место на шестата бројка во негативата. И така си тераме во нашите несовршени светови. Кам да беа барем мрачни, зашто преку глава ми е од неон боите, флороцентното ме убива, тонеме во кичерај. Јас и мојата генерација (гледате, толку сум изреволтирана што дури се повикувам на некоја си објективност и го заборавам за миг егоцентрикот во мене, ех од кога јас и генерацијата :?: ) се надеваме дека на крајот од тунелот ќе забележиме ронка светлина. А место убава, пријатна светлина ние ќе добиеме бомбадирање од некои си модерни, нели неон бои. Па ќе болат очи и се живо.

На Doozy и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  14. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Убава петочна вечер со моето друштво,со пици,пиво и многу смеа :)
    И покрај тоа што комшиите рекоа дека ќе ни викнат полиција-сме се смееле многу гласно |(
    Ми е гајле,веќе аман од таквите мрчатори,ќешки за смеа нека ни викне полиција,нема да ми биде криво

Сега ме чекаат куп садови :sweat:

Добра ноќ :hai:

На Rubiii, eli25, Noemi и 2 други им се допаѓа ова.
  15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк
    ќе земам вака по пижами ќе викнам такси и ќе му одам пред зграда, ќе се дерам на цел глас ко нездрава под тераса може ќе му текне шо ми се дешава :lol: :lol: :rofl: и дека не сум го забравила . :rofl:

I feel butterflies !!

ќе земам ќе си треснам една воспипитна сама , да си дојдам при себе овоа не сум Јас.
    :punch: :punch:

http://www.youtube.com/watch?v=LmrUvGFnEng

На bittersweet, Divinebutterfly, Adi888 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Има ли Господ?
    Како може Господ да остави две деца без татко? Како? Зошто?
    Зарем мора животот да биде толку суров и да ги одзема луѓето кои ни се потребни во животот?
    Зарем мора да изгубиме некого/нешто за да сватиме што сме имале?
    Зарем мора да почнеме да ги ценеме работите што ги имаме само тогаш кога ќе се случи нешто лошо?
    Толку суров живот ...

И ја давам целата сила што ја имам во мене на другарка ми, да ја издржи оваа болка што ја чувствува и да продолжи понатаму без нејзиниот татко.. Бог да го прости. ;(

На marama и anastasija85 им се допаѓа ова.
  17. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Колку ли само мразам лигавење и правење лице.Дволични,тролични,четвртолични луѓе :@ .

На eli25, Abeja, CIA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Ова не сум јас... ;( ;( ;(
    Неможам веќе! Доволно бев силна! Плачам, плачам како мало дете! Боже, како ли останав сама? Да немаш кој да те гушне кога ти е најтешко, да ти ги избрише солзите,да ме излаже дека се ќе биде во ред... се тешам сама ама утеха нема, од силната ортома на која се држев остана само едно мало конче,полека ми лизга низ прсти... долу, непостоење,голема темнина, ама што кога тоа сонце горе сите ги грее освен мене?
    И си велиш, ајде, без се се може ,само здравје...... и него ли ќе ми го земеш? нема да преживеам ако по вторпат откинеш дел од моето срце.... ;( ;( ;( ;(

19. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    СДК I`m little drunk :emo:

20. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на: