1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. minimouse

minimouse Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    СДК дека забележувам дека многу девојки ја читаат колумнава http://zenskimuabeti.blogspot.com/2012/ ... st_26.html но не ставаат лајк ниту споделуваат, најверојатно СЕКСОТ ЗА ЕДНА ВЕЧЕР сеуште е табу тема (што ми е многу чудно, живееме во 21ви век) или срамат да зборуваат околу тоа.... Сите сме модерни жени, а кога ќе дојде ред да разговараме на вакви теми нигде не нема јавно да си го кажеме мислењето!

2. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    И да, сакам да кажам дека во турските серии има предобра музика!

3. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Искрено јас ја прочитав и нечувствувам дека треба да ја споделам, малку несредно, веќе прочитано, без некоја уникатост, искрено за вакво мислење сум прочитала многу поскоцкани постови овде на фемина.. мислам дека треба да се потрудиш вниманието да си го добиеш спонтано не силувано. Продолжи со тоа што го правиш, и драга сексот за една вечер не е веќе табу воопшто.. со оглед на сите блогови, списанија, форуми, кои сум ги посетила и прочитала не го чувствувам дека е табу..

На bittersweet, glow, Noemi и 3 други им се допаѓа ова.
  4. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    За луѓето кои ме сакаат можам да поминам и низ пеколот, а на останатите со задоволство ќе им го покажам патот до таму ! :devil:

5. I.Radman

I.Radman Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    29
    СДК дека сум нова на форумот и уште не можам да се снајдам,лутам низ него, секоја тема ми е интересна и забавна би можела на секоја да коментирам....Но,се со ред!!!

Гледам дека сте дружељубиви и опоменувате некој доколку прави грешки,ги прочитав правилата на форумот и ќе се трудам да ги почитувам и моето однесување да биде колегијално,се надевам доколку забележите неколку неправилности ќе бидам благовремено опоменета....

Се надевам на држужба со вас ПА,ДОБРО ВЕ НАЈДОВ!!!!
    Се читаме низ темите :wasntme:

На Miss-Independent, mims-89, Cynthia и 11 други им се допаѓа ова.
  6. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    СДК дека не секогаш се врти тркалото .
    И најмала грешка да направам ќе ми се врати дупло и во најбрз можен рок ама само на мене ова ми се случува , и изгледа дека џабе чекам да се заврти тркалото за вас , среќата не ги прати храбрите туку злобните - факт !

На ibanez, TeddyGrey и eli25 им се допаѓа ова.
  7. minimouse

minimouse Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    Ти благодарам многу го ценам ова но јас сепак мислам дека некои девојки се срамат да кажат дека би спиеле со некој за една вечер затоа што се плашат од тоа како би било прифатено од околината , и можеби си читала странски списанија постови и форуми или како овој форум во кој никој не е тоа што е туку се крие зад корисничко име но не верувам дека има девојка што ќе каже ЈАС ВЧЕРА ИМАВ СЕКС СО ТИП НА КОЈ НЕ МУ ГО ЗНАМ НИ ИМЕТО И НЕМА ДА ГО ВИДАМ ПОВЕЌЕ зошто жените со самото раѓање сме предоредени да бидеме КУРВИ , нели?

На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.
  8. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.121
    Допаѓања:
    257.785
    Со цел да не бидам избришана, го започнувам постот со Сдк.....

Што е ова, само мислења од типот сакам да кажам, ама нејкам уствари.
    Се жалите дека форумот не е тоа што беше.
    Епа и не е, бидејќи постојат такви членови од кои да ти е страв да напишеш мислење бидејќи право се навредуваат, а ти по дифолт припаѓаш во група на неиживеани личности полни со фрустрации на кои им фали секс. И најбитното тие немаат живот надвор од форумот.

Посочувате групи, страни, членки кои демек веќе се во кланови и меѓусебно се подржуваат, а вие сте обесправени, ви ги бришат мислењата кои патем се полни со омраза и навреди.
    Пишувате овде за лицемерие, а вие сте лицемерни бидејќи одете по други теми и кукате. Ако имаш нешто пиши каде што е местото.
    Се прашувам дали некои од вас знаат што е тоа дискусија или став, или пак се овде да буцкаат само и да предизвикуваат нереди на форумот. Тролови на куп.

Полека форумот се претвара во монотоно место каде се коментира само за турски серии и проблеми за фб.
    Останатите теми мируваат, а кога доаѓа моментот да живнат и да вродат квалитетна дискусија, за жал се уништуваат од ликови кои во недостаток на аргументи се повикуваат дека се вербално нападнати и навредени.
    И затоа веќе немојте со овие бедно патетични постови во кои ви се смачило од форумот, од лицемерие и тролување, кога самите вие го предизвикувате тоа.
    Доста барате одредени членки, тука се тие, читаат само без потреба да шкртнат нешто, бидејќи овде има се, освен инспирација.

Имаше овој форум славни и убави денови, се надевам дека ќе се вратат.
    И за крај, Прити за вас е кралица. Учете од неа!

Постот е напишан и инспириран од ситуацијава на форумот која трае неколку дена, од теми во кои се шират навреди и фрустрации, во кои не може да се даде никакво мислење ,а притоа да не добиеш возвратена реакција, полна со напади и навреди.

На MandyLane, mims-89, Breezy и 14 други им се допаѓа ова.
  9. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Мислиш на таа плавата? Не е во ред жената, не е баш за смеење, многу пати ја гледам во вегера на рекорд, седи на маса и демек нешто чита, кога е лето оди по неколку пати сипува вода пие па се префрла од маса на маса, кога има чинии по масите, раскрева и прави некои фацки демек се уморила како дома да расчистува, луѓе уште не дојале она им раскрева по маса што е слободно. А секогаш е со средена фризура и нашминкана. Не знам што се случува со неа. А и јас ја приметив како пееше и гледаше надолу :$

10. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.136
    Допаѓања:
    124.488
    Свеж воздух низ прозорецот,сиво Скопје и мирис на кафе низ собата,стандард турско :mm:
    Утро посветено на сама себе.
    Станав во 7,од пуста навика......
    Иако претерав синоќа со црвеното вино,среќа нема главоболки :wasntme: А и полна сум со убава енергија од луѓето со кои ја поминав вечерта.Смеа,смеа,смеа...Е такви луѓе сакам...И да,отсега е редно и јас да одберам со кого ќе ги минувам моментите на дружба.Неможам веќе да толерирам.
    Само што таквите позитивни луѓе станаа малку,а мене ми е мерак што барем неколку имам околу мене.Доволно ми се.Не ми треба армија од лица со две маски,со кои во јавност ќе се кафесовувам и ќе праќам кисс4иња :wasntme: ,не фала,ваквите дружби со вино,мезенце, и позитивна енергија ми се незаменливи......

На imelda, marama, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    сдк после1 месец прв пат станувам од кревет без да мислам на учење или што ќе направам на денешното полагање.Чао сесијо, се гледаме во Мај-Јуни.А сега резултати кои ќе ве има од понеделнички плис бидете позитивни, затоа што стварно вложив труд :)

На maca99 и Doozy им се допаѓа ова.
  12. Mameha

Mameha Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    490
    Имај милост :( цела се излигавив :lol: а да бев трудна сигурно ке го "пометнев" :lol:
    и другпат вакви работи НЕЕЕ :D :D :D

13. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам на друга планета !!!

Сакам друг свет , со себе да понесам некои 10 мина , милка , нескафе , и битолско млеко и одам ... Таму кај што нема искомпелксирани луѓе кај што си ја гледаат својата работа , а не туѓата . Да дишам со полни гради , да вриснам она што е веќе некое време акумулирано во мене да излезе . Да не слушам повеќе што ми се случило и што сум направила а јас за тоа да не знам . Моето име да не биде повеќе ставано во разни ефтини причи режирани од луѓе без ЖИВОТ и ЦЕЛ !
    Треба многу труд да останеш имун , треба многу сила за да останеш на нозе , треба многу трпение да не реагираш ...
    Се прашувам само ЗОШТО ? ! ?
    Што толку ви згрешив ? А не ви згрешив , ви смета што постојам или што не се замарам со вас ? Сакам луксузен живот . Тој се состои од тоа да не ги заболе другите што јас правам со животот во животот .

Се е пореметно луѓе мои јас само се обидувам да останам нормална ...

На mims-89, gingerchild, BeYourself и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    СДК
    Тежок е животот.
    Но, сега веќе станав оптимист.
    Верувам дека зад секое лошо стои добро. Цврсто верувам и се надевам.
    Згаснаа моите песимистички мисли, а целиот тој успех си го препишувам себеси. Барем конечно сватив дека секое утро е убаво, иако се случуваат работи од кои му го препишуваме епитетот ’лошо’ . Но, денес сфатив дека нема да има лоши утра и денови. Само лоши мигови. Некои многу, некои помалку. Лоши, но со некоја добра цел.
    И не сакам да се навраќам на она што го доживеав. Уште малку ќе ни’ пристиге и вториот месец од новата година, а карневалот ќе ме стопли на ова ладно време.
    Се радувам, скокам, живеам...

И убаво ми е!

На Breezy, Serafima и ibanez им се допаѓа ова.
  15. keti.kety

keti.kety Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    52
    СДК сакам сонце, сакам да облечам маичка на кратки ракави, тренерки и патки и да одам да пешачам, да се шеткам и се да биде зелено. Сакам целата тмурна и негативна енергија во мене да ја истрошам, да трчам по тревата, да се смејам на глас, од срце.

На maca99 и ibanez им се допаѓа ова.
  16. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Ми се црта и фанав да цртам, се изненадувам од резултатите. Сијалици и глави цртам, ехее :rofl:

17. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    За љубовта ниту една река не е предлабока и ниту една планина не е превисока.

СДК,Среќна сум.Немора некој да го гледате секој ден за да сте среќни.Да го видите еднаш неделно,ама истиот да се грижи за вас и со сите сили да се бори против се за вас.Чувството е СОН.
    Да се грижи како ти поминал денот.Кога ке си дојдеш дома и што планови имаш.
    Абе да те исполнува.Да помина 100km само за да ве види и да ве фати за рака.
    Да ве гушне силно и да ве исполни неговата насмевка.
    Епа јас го чекам денот кога ке дојде и ке ме фати за рака.
    Кога ке ми каже дека заедно ке успееме.
    Дека сме силни.
    Дека тој верува во нас,повеќе одколку што јас верувам во самата себе.

И..
    Доста мрчите бе стварно сте крајно досадни и некреативни.Само да се мрчело,е аман веќе! :puke:
    Има еден куп работи,убави работи на кои можете да се сконцентрирате и да обрнете внимание на оние кои ве прават среќни и кои ве исполнуваат.

Љубовта.Не се сите среќни со партнерот.Не се сите заљубени до уши.Не на сите им цветаат рози во љубовта.
    Пријателството.Не сите ги имаат оние вистинските пријатели.Не сите имаат на кого да се потпрат кога им е најтешко.Кога плачат некој да им рече дека ке биде добро и дека тие се покрај нив.
    Семејството.Многу деца се сами.Буквално! Дали нивните се разведени,дали им умрел член од потесното семејство,дали дома преживуваат пекол и се жртви на насилство.
    Успех.Не сите можат да постигнат успех за кој сонувале одамна.Не сите имаат добра работа на која одат со задоволство.Не сите запишале факс кој тие го сакале.
    Здравјето.Знаете ли колку болни има на овој свет?! Колку несреќни има на овој свет? Колку луѓе неможат да заспијат навечер оти се преокупирани со проблеми.Колку луѓе глава неможат да подигнат од нерешливи проблеми.Колку луѓе умираат дневно.?

А вие тука ке ми мрчите за форумот! НЕ БИЛ ТОА ШТО БИЛ НЕКОГАШ :clap:
    Толку ви е важен овој форум?
    Па луѓе оваа е само форум.Место каде во слободно време сите ке се релаксираме и ке шкртнеме по две-три реченици да си олесниме на душата.
    Анонимно.
    А не да се навредува.Да се сфаќа толку лично.Да се оди во крајни граници зошто некој член не го дели мислењето со вас.

Неможам јас да ве сфатам :x :puke:

На mims-89, Serafima, marama и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Го сакам форумов. :inlove:
    Тоа е едно место кое спојува жени, девојки, девојчиња, стари, средовечни, млади, баби, мајки, ќерки, сопруги, стари моми, во врски и сами, во ПМС, вон ПМС, вработени и невработени, со автомобил, точак и пеш, фатени во рацете и плетат и везат, жедни за секс и изгорени од страв дека ќе се потроши, жедни за внимание и по некој денар, згодни и незгодни, чисти и смрдени, наелектризирани и мирни, негативни и позитивни, чешлани и заметкани, чесни и нечесни, живи и мртви, вистински и лажни, озборувачки и такви кои си ја гледаат работата, чавки и алапачи, забавни и досадни, жени кои од ништо прават нешто или и нештото го прават ништо.

Форумов е се што отсекогаш беше. Куп женишта со и без свој живот.
    Го сакам форумов. :inlove:

На Miss-Independent, Go-Girl, BeYourself и 30 други им се допаѓа ова.
  19. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Ау синоќа... :o
    Алкохол виќе НЕ! :!:
    На полноќ да земиш и да се лулаш у парк... |(
    Не сум тоа што си бев. :D

На senjorita-v и blond им се допаѓа ова.
  20. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Ма каква прекрасна вечер, Скопје беше наше, нема кај не отидовме, измрзнати, насмеани и искршени...
    Ќе кажев уште нешто, ама конечно ми пуштија журки на Џангл, спремна сум да одлетам и да се надевам дека ќе биде и за мене, еден ден...Миконос на дневен ред.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.