1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    скд многу малку во последно време ве читам немам време.Најлош викекд.

2. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    18.506
    и јааа сааакам да сум тука во знамееевооо нашеее нааајубавоооо.и мнооогууу саакаав да бев вчераа скопјее да ги пречекамм ракометаритее ;(

Прикачени фајлови:

3. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Многу ме потсети на форумов и морав да го споделам. :D
    Колку учесници во интернет форум се потребни за да заменат една сијалица?
    http://motika.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=29280:2012-01-25-08-36-52&catid=31:2011-03-26-19-31-13&Itemid=55

На MSkorpionka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.838
    Допаѓања:
    25.747
    Огромен камен ми падна од срцево, ух.
    Бев на испит пред некој ден, ме испрашуваше цели 4 саати и.. преживеав. Положив!!

Уште не можам да спијам навечер,ги поминувам одново и одново тие 4 саати,уште сум под стрес...
    Фала Богу што помина!

На Hopeful, la-chicka, bittersweet и 12 други им се допаѓа ова.
  5. Star19

Star19 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    70
    СДК ВО ЖИВОТОТ СЕ СИ ДОАЃА НА СВОЕ МЕСТО И СЕКОЈ СИ ГО ДОВИВА ТОА ШТО СИ ГО ЗАСЛУЖИЛ ;)

На Hopeful и Rubiii им се допаѓа ова.
  6. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    СДК Копам низ спомените ... Поточно правам генералка дома :rofl: Тетратки од гимназија, книги, допишувачки, ах :( Putting everything in a box, и после ? Не сакам да фрлам ни ливче, ама ..
    Гимназијалци, многу сте среќни ви завидувам, уживајте ќе ви фалат некогаш тие времиња , како мене сега, а едвај чекав да станам студент и да видам каков е тој студентски живот |(

П.С. Имам кутија преполна со состави,писмени, раскажани лектири од 1во одделение па до 4та година.. Се спремам да ја фрлам, да ја подарам на некој гимназијалец мислам дека ќе ми биде благодарен цел живот :)

7. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Никој не може да ја одземе насмевката на твоето лице, освен ти самиот. :)

8. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    ... зошто во оние роденденските честитки со сибирско здравје, циганскa безгрижност, американски к'смет, некој воопшто би посакал некому (англиска) сериозност? :^)
    Еј здраво, среќен роденден, ти посакувам сериозност?

Молам? :^)

А да, и турски секс.
    Што има толку фамозно во турскиот секс?
    :D

Дечко ми вика можеби биле добри и внимателни љубовници, многу глумат романтика, плус се плачковци. :D Не си ги кријат машките солзи.

Турски секс... hmmm, I'll pass.

Недела ко недела, тресење на душеци и оние мовливи чувства на несигурност и грижа.
    Иш, одете си, не ве можам веќе.

Ручече, топче кое скоро 6 часа се маваше напред-назад, сега ми игра во главава, кекс, секс! (ма каков кекс, нема кекс ]:) само протеини за тебе, ама фино се римува со секс, признајте).

И ова ме загрижи малку да ви кажам искрено

Според тврдењево, книгите ми се веќе мртви, умртвени. :(
    Освен ако не се мисли на турски и индиски серии, тогаш и тие и јас слободно дишиме . . .

На Monroe, bittersweet, Strumfeta93 и 8 други им се допаѓа ова.
  9. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    СДК недела ден за шетање, одмор, чистење по дома или пак учење :?: кај мене изгледа денес е од се по нешто само најмалку учење :lol:

10. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    СДК дека ми се допаѓа форумов и баш ми е мило што најдов каде да го трошам времето во овие поларни денови. :P

На MSkorpionka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.006
    Денес ми поставија интересно прашање: Ако можеш да одбереш една супер моќ, која би била таа?
    Да бидам невидлива, да летам, да можам да читам мисли, да се телепортирам..?
    После долго размислување, заклучив дека мошне добро би ми дошол еден далечински управувач на времето, како во филмот Click.
    За да го сопрам времето, кога се чека од мене одговор, а јас треба убаво да размислам.
    За да го вратам назад, кога за нешто сторено сум се покајала.
    За да го премотам напред, кога некои работи сакам да ги прескокнам.
    За да ги избришам спомените на кои не сакам да се сеќавам.
    Да можев некаде да го најдам ова чудо, ќе бев вечно благодарна. Животот ќе ми беше милион пати поубав.

На aNy-to, kate21, BlackSwan5 и 9 други им се допаѓа ова.
  12. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Можноста некој да те гледа додека правиш нешто е правопропорционална со глупавоста на она што го правиш..

На Hopeful, blond и lolita97 им се допаѓа ова.
  13. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Зошто не сум толку силна да замижам после се и се да оставам. Дали секогаш морам да мислам да не повредам некого, без разлика како ми е мене. Срцето ми се кине, знам што е тоа што треба да направам ама не можам, така би повредила многу, а вака само мене ми е тешко. Не знам уште колку време ќе можам да бидам силна и храбра, кога ќе пукне тоа што толку време се собира во мене. Ми се плаче, ми се вика, ама тоа е безполезно, никој нема да ме поддржи.
    Толку многу ми треба да слушнам едно извини во моментов и повторно ќе заборавам на се. Ама тоа нема да случи. Пак гордоста моја ќе насрада, како и секогаш, повторно ќе ги стиснам забите и ќе поминам како да не е ништо. Повторно јас ќе ја наведнам главата повторно ќе ме газат.
    Колку сакам да не сум ваква. Да не ми е гајле за ништо и за никого, еднаш да направм јас што сакам, да бидам среќна. Ама не можам... ;( ;( ;(

Се извинувам за постов, морав некаде да го отворам срцето, искрено да заплачам, а никој да не ме види. Пред сите останати морам да глумам силна и среќна. Ова ми е единствено место кај што можам да се олеснам и да кажам се што ми лежи да душата :(

14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.510
    Допаѓања:
    92.084
    Моментот кога ти се средуваш, дур сестра ти ти куца биографии од писатели е фантастичен. Фала дадино.

Него конечно убава вест за моето семејство. Те молам дедо Боже да не е лага, потребна ни е ваква надеж.
    После веста добив желба да пишувам и пишувам, да ги средам сите испити и после заслужен одмор. Јеааааааааа! Среќна сум, па макар и да не е точно надежта ми ја разгоре.

На mims-89, JuLleE, Serafima и 4 други им се допаѓа ова.
  15. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    СДК
    Си купив куче , убаво , дораснато , вакцинирано , тип топ :)
    Kaко кучето мое нигде нема друго .. :D
    Машко е :!: Си го крстив Aрон , сега си се гушкаме :hug:
    Не сум почувствувала олкава љубов кон куче досега :l: :l:

На Serafima, kate21, BoaVista и 2 други им се допаѓа ова.
  16. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    дека ми е потребно огромно разбирање, јас сум добра личност што ги сакам луѓето околу мене а пак јас таа лошата, ах................

17. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ми доаѓа да се удавам во сопствената мрзливост, и да пљаскам со нозете во неа, во вода од мрза.

Не сум јас човек, кој може после неколку дена опуштеност да седне пак да учи. Не сум, и не сум.
    За мене само напнатост со денови, неспиење со денови, и учење константно.

Како сега пак да седнам да учам бре, како ?!? :headbang:
    Толку имам да кажам само.

Сакам една пица од Амати да стегнам, сакам еден Биг мек, сакам да јадаааааааааам!
    Леле свињо една проклето ненаситна за храна, каде е пролетта да те тресне од земја, да се истрчаш на кеј, да се сетиш што е поимот рекреација.
    Ајт чао, досадна сум си сама на себе веќе! :hai:

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека јас навистина не знам што ми е, меѓутоа опасно многу ми се оди во школо. :D Најверојатно е поради тоа што повеќе немам мака да станувам наутро, плус ќе скитам низ Центар и парк после школо. Многу е мерачки средношколскиов живот, ептен. Теткава си отиде, а јас сум спремна за дружење со луѓе чии што вкусови и интереси се речиси еднакви како моите, фајнали! :rock:

http://www.youtube.com/watch?v=dnzzMZWsx9w

На zhap4e и LivingGlam им се допаѓа ова.
  19. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    СДК
    [​IMG] :)

На Adi888, Hopeful, kate21 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.225
    Допаѓања:
    67.727
    Мразам што живеам во стан. Страшно.
    Што не можеш да спиеш на раат кога ти се сака, не можеш да се сексаш без цела зграда да знае за тоа.
    Што секогаш знаеш што има комшијата за ручек.
    Што не можеш да пееш и да рикаш до даска. Што мораш да им ги слушаш брачните расправии на соседите.

Ех златна куќа, колку само ми фали.

И не можам да спијам, а ме прашува зошто. Како да му објаснам дека од песната што ми се врти во глава не ме фаќа сон?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.