[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Старбакс ова ти беше непотребно. Мислам се фаќате на форумов за ситници веќе. Дај сите сте разумни девојки ве почитуваат па гледајте што помалку да наоѓате некакви дамки тука ... повеќе да пишувате постови и да помагате или дискутирате на било која тема. А за лајковите треба еднаш засекогаш да си ставите во глава дека е небитен фактор. Тој што те цени ќе те цени без тоа, ќе те чита и веројатно и ќе научи или примени нешто од тебе. Краток или долг пост битно е да се пишува на форумов, зашто последно време замрен е ...
    Ве молам уште еднаш, дајте не се замарајте со тоа кој, како, зошто ... колку пишал, прочитал, добил лајкови итн. Дај да бидеме сите креативни секоја на свој начин и да живне форумов. И да се почитуваме колку толку, меѓу себе. :)

2. starbucks

starbucks Популарен член

Не ми е до лајкот Џули, стварно не се замарам за тоа кој колку лајка има, на крајот лајковите не потврдуваат дека некое мислење е квалитетно. Само ми е смешно тоа, ама нема веза, се разбравме ние.
    И знам глупав ми беше коментарот, не мислев пред да го напишам.

julie77 likes this.
  3. kate21

kate21 Популарен член

СДК палачинки со мед и ореви во 9 навечер, и светот е повторно убаво место за живеење ^_^

mims-89, crazylady, glow and 4 others like this.
  4. velesanka

velesanka Популарен член

Seriously, there are some people, no matter how hard you try, you'll never understand them! :!: :!:

5. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Останав со книгата в раце, закопана во некои стари сеќавања.
    Секоја нова реченица од книгата ми ја претвораат во некои слики од минатото.
    Не сакам да се сеќавам на тоа!
    Не ми е потребно.
    Потребен ми е пудинг и еден тон други слатки работи.
    Потребен ми е разговор со личност која знае да сослуша и да даде совет.

Само воздишки останаа во мене.

6. Adi888

Adi888 Форумски идол

Колку некој личности, сакат да се прат дека ги знат сите теми за дебата, а очигледно појма немат, ЖАЛНО !!!

thelittle17 likes this.
  7. ljubam

ljubam Популарен член

Овие години не му верувам на срцето, за да дозволам некој туку така да се прикраде, да влезе и да остане во моето срце, ми стана проблем. Се плашам од преголема блискост и доближување. Можеби не сум доволно силна, ама не ме прави ни премногу слаба што го конторлирам. Велат кога правата љубов ќе дојде, тие стравови ќе исчезнат, зошто ќе бидеш сигурен кога ќе го даваш своето срце.. Можеби имам песимистички романтични очекувања, ама знам дека ги посакувам.. некој да стане мое срцево отчукување.

Attached Files:

8. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Повторно сум слободна, single & ready to mingle :lol:

Едноставно не ми требаат луѓе со предрасуди и луѓе што мислат дека можат некому да судат и да уценуваат. Башка и лоши во кревет. Фала, ама не фала.

Cheers!!! :party:

mims-89, Trendafilka, Springy and 5 others like this.
  9. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се распаѓа еден огромен дел од мене, а јас сум толку смирена. Последица од научена лекција или премореност до толку да не можам да почуствувам ништо?

Животов си го опишувам ко голема зелена ливада по која јас трчам, а ветрот дува кон мене, на моменти за да ме разлади и да ми приреди уште поголемо уживање, а на моменти и за да ме успори, одврати, обори.
    Против што се борам овој пат не знам, после толку работи што се случија наеднаш, дежа ву моменти и просветлувачки бранчиња, не знам ни дали имам време да застанам и да размислам. Ако застанам може да ме обори.
    Ама едно знам, ме придвижуваат предизвици и ризици, енергија и храброст да се проба забранетото овошје, и тоа мало дрзнување што го предизвикува адреналинот со секое впуштање во крвотокот.
    И сакам некој да трча со мене, што ќе може да ме стигне па дури и да ме престигне, да ми биде предизвик.
    Не можам да живеам веќе во овој психолошки затвор со безживотник и меланхолик, не можам да бидам покрај некој кој се обидува да ме успори и приземји. Доста беа 3 години, предизвик да се направи од ништо нешто, што на крај излезе форсирање за некој да живее. Тоа повеќе не е предизвик, ризик да се препуштам на мазохизмот е, а не сакам такви ризици. Не можам некого да натерам да живеее, барем не на мојот начин.

Психички терор имам доволно од сите страни, не ми треба да ми биде под опсада и тоа единствено поле кое ми овозможува да се издувам.
    А кога ќе помине бурата сум толку уморна што не знам како продолжувам да трчам. Ме носи тоа мало делче на свест кое вика колку што е можно посилно за да ме убеди дека сум слободна. Бесценето е.

Трчавме некогаш заедно, додека не почна да се уморува и да ме повлекува и мене. Ама не можам да кажам дека беа лоши 3 години. После се, научив многу работи.

mims-89, Strumfeta93, zhap4e and 2 others like this.
  10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Ноктите ми се прекрасни. Француски маникир со светки и ѕвездички, ах! :inlove:
    Кој ќе станува утре во 06:30ч... |( |-)
    Ептен се јаки Елитни Одреди, нивните песни и те како ме расположуваат. Диско ми е. Си џускам.

Bila si boziji dar,
    od uvek mogla si da,
    me dignes do neba, i spustis do dna.
    Na kozi je trag, da sam zavoleo mlad,
    njene usne od leda, na meni su zar.
    Sve je bilo kao san.
    ona lepa, a ja mlad.
    A od snova se ne zivi.
    Sve me podseca na nas,
    njene oci, Beograd.
    A ona u meni zivi
    Probudi me iz sna,
    daj mi samo jednu laz,
    da ona ne ozivi.
    Poljubi me za kraj,
    ove noci kao taj,
    to moram, da prezivim.

http://www.youtube.com/watch?v=1zMxlGjXtUc

Nika666, Rozich and Elennaa like this.
  11. Rozich

Rozich Популарен член

Life is much better in summer. :x 8)

Please come faster,please! :doh:

12. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Нема нешто поубаво од сочна, сочна мастика :lol:
    СДК дека уживам во неа :clap:

13. Star19

Star19 Истакнат член

Сдк мислам дека форумов ќе биде многу попријатно место за дружење да го нема копчето "ми се допаѓа". Многу коментари се напишани само заради еден лајк. Стварно мислам дека ќе ни биде поубаво на сите.

"Денес добив 10ка" - напишано од позната форумџика 100 лајка :clap:
    "Денес добив 10ка" - напишано од нов член на форумот 0 лајка и + :!: награда, ќе биде искритикуван за сите можни работи: Зашто така мислиш? Несмееш.
    Глупава зашто не си стаила точка?

Тука си се празниме, радуваме, жалиме, стекнуваме пријателства. Епа доста е луѓе дајте да оладиме.

Lov3, Rubiii, IvanaMkd and 1 other person like this.
  14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Денеска, сум била вредна.
    Нормално, кога ќе речам вредна, не мислам на чистење. :wasntme:
    Ај си викам денес да напраам нешто браго. Се убивме со мајка ми, барајќи низ тоа нејзиниот огромен тефтер со рецепти. Ај ова, ама немало шеќер. Добро, ај тогаш ова.. ама за тоа немало толку чоколадо. И на крај едвај најдовме, нешто. Додека ставав брашно, требаше да бројам, колку лажици. Ама јас си се зазборев со мајка ми.. турам ли турам.. И после ми текна, ама ај викам, да не и кажувам, после кој ќе ја слуша кога ќе крене паника. :wasntme: Прво мутев јајца, и си пеев: Кад Надаљина мути јаја.... лалалала.. Надаљинаааа. После топев чоколадо, и си пеев: Meшај, мешај, кога немаш друга работа. Мешај мешај, промешај ја чоколадата..
    И на крај, искочи жива и здрава за некое чудо. Повелеле. :wasntme:

Attached Files:

mims-89 and Divinebutterfly like this.
  15. Abeja

Abeja Популарен член

СДК дека од сега ќе си помагам на кој колку можам, ќе си пишувам што си сакам не ме интересираат туѓи провокации (баш да видам до кога :lol: ) и лајкови на шмизли што мислат да освајат публика :P и ќе си мислам само позитивно колку светот е розов а небото светло сино, овие денови бело накај сиво и ќе си свиркам и тра ла ла ла лааа.....не ми чуе дундавааа....тра ла ла ла лааа... и ќе се фокусирам на една особено исклучителна област од форумот-форумски игри :lol: , тие ќе ми бидат главна "преокупација" покрај хуманитарната работа ако планирам да бидам строга ќе приметите, и така.... сега ќе се заебавааам...ај лајк ту мув ит мув ит, ај лајк ту мув ит мув ит

mims-89, Rubiii, IvanaMkd and 2 others like this.
  16. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Сакам да кажам мене Фејсбук неможе да ме депримира, може само да ме инспирира. :D

Go-Girl likes this.
  17. teddygirl

teddygirl Популарен член

Сакам да кажам нема листа на добитници во дневник за наградната игра од тинекс.Знае некој каде ќе бидат објавени?

18. vendiii

vendiii Популарен член

Ми се пушта солза од немоќ од бес од огромен товар .

Не , не и не ... Дали јас сум единстевната што знае да чува тајна ? !

Дали кога нешто ќе кажам и напоменам ДА ОСТАНЕ МЕЃУ НАС и да не се каже и прераскаже на други многу ли барам ? Дефинитивно од денов па натака повторно во никого немам доверба . Колку и да ветува моментот тоа е само ... МОМЕНТ понатаму не знаеш што ќе се случи . За ефтина пара те продаваат денеска , за џабе и се што си направил се заборава , и се што си градела се руши како кула од карти а јас гледам тријам очи и не можам да верувам . Таа ли ? Тој ли ? па тоа беа едни од оние што ги бројам на една рака на кои мислев можам да им верувам . Но ете досега паметно сум играла дигав ѕид пред себе , и никој не успеваше да влезе ... И по многуте критики кога решив некого да пуштам упс погрешив . Се враќам на старото . Енигма како и досега памет за друг пат . Сега куп странци ја знаат мојата интима , моите тајни која со ништо не ја заслужија . Некои кои утре ќе ги одминам ни име им знам , знаат за мене многу работи . Фер не е ! Фрустрирачки е !
    Нема што многу можам да направам . Само дигам глава да признавам помалку разочарано зошто по којзнае кој пат сфатив дека ДОВЕРБА ВО НИКОЈ . Ако не сакаш нешто да се дознае не кажувај го . Се што ќе кажеш само прашање на време е кога ќе го слушнеш од 47487 личност , а тоа ќе те боли и тоа многу . Тајните што ги знам никогаш нема да ги кажам без оглед на се .Сепак има нешто човечко во мене некој проклет морал и принцип кој скапо го плаќам ама не го газам .

Ме боли тоа е вистината , ме боли довербата што ја изгубив , ме боли што се сомневам од овојпат во СИТЕ ...

19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Ако луѓето те критикуваат, сакаат да те понижат, викаат по тебе...Тогаш само сети се:
    Во секој натпревар,вревата ја прави публиката - не играчите. !!! ;)

20. Miss666

Miss666 Популарен член

СДК оооу мај гад.. RYAN Gosling is soo fucking hot!!! Ете тоа сакам да го кажам..

Сакам да го имам, СЕГА!! Ммммм .. што ми стана, луѓе јас стварно не знам ама човеков е проклето згоден!!!

Thread Status:
Not open for further replies.