1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Жити се мрчење за лајкови? Хааааааааах Аман бре луѓе како да пари да се собирало од таа пуста работа. Аман веќе. Изгледа на неко ине им е доста внимание па се почнува од подметнување на мали трнчиња, бркање на мн драги феминки па сега одите по друг принцип на раздор на форумов? Значи кад не може милом силом? И немате изнајдено друг начин на себевоздигнување и истакнување па ќе линчуваме други за наши себичи намери? Алооо, форум е ова. Патетика. Ако имате мислење да се развие некоја паметна дискусија пеки, некој си има мака а некој само си дотура бензин на огнот. Ве молам, ако ви е до дружење дружете се, ако не лечете си комплекси на друго место.Оставете Фемина да си биде едно фино и културно збиралиште а не ефтина кавгаџиска биртија.

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Кога човек е ненаспан, уморен, не јаден и НЕ ПИЕН КАФЕ АСАЛНО :!: , не треба со него, многу многу да се дискутира, и да се се прават сериозни муебети.
    Абе се погрешно да се разбиравме, и за џабе само да се скараме.
    Ненаспан и неодморен човек, од влакно, јаже ќе направи |(
    И конечно куртулив денес глава од колоквиуми, успешно(барем се надевам :$ ) го завршив петиот семестар :)
    Сите само 9ки и 10ки до крај да ги наредам, супер задоволна ќе сум си :D
    До понеделник, капата на страна, а после ќе му ја мислам за шестиот и последен семестар, и воедно за најбитниот предмет, каде ќе падне вистински труд и мака :muscle:

На LilBaby, creshicka, Hopeful и 2 други им се допаѓа ова.
  3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.840
    Допаѓања:
    25.752
    Нема крај, НЕЕЕЕМА!
    Таман ќе си помислам дека ќе се одморам еден ден само не барам многу,кога ете ти пак полагање.
    Боже Господе, кој ме тераше?!
    Со надеж дека секоја непроспиена ноќ,секоја утринска мачнина и секоја трошка енергија ќе се исплатат. Охххх...

Ај,ај. i can do this. :muscle:

На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Zdravo na siteeeeeee

5. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522

Жива вистина, потврдувам и печат ставам :!:

Уморна сум, рано станав а имам уште обврски. :( Важно пријавив испити.

Ако денот по утрото се познава, тогаш мојот мора да се препознал. :) Или сепак не ? Ми стигна порака, вели, ајде вечер да се дружиме! Па ајде, иако сум мртва уморна, два три саата може! :hai:
    Фантазирам на големо и тропам глупости денес, ах. На една личност и годат моите разговори за што ми е навистина мило :$

Ајде, ова треба да е период кога се закопуваат лошите сеќавања. Само да без плими и осеки, доста е, сакам мирно море!

Ронхил ментол и мирис на кафе, комплетно опуштање :hai: hugs

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  6. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Дечкиииииии.... Заврши месецот... :D
    Сите што објавивте „Не волим јануар“ ете ви...
    Утре февруари...
    Извадив слободна, сега го имам Скопје на дланка благодарение на ЈСП... :)
    Си врви времето... Месецот пројде, ќе пројде и годинава дур трепнеме... :^)

Чуда и чудни работи се случуваат. Или ако може поправилно да се изразам, можат да се случат.
    Периодов не размислувам баш правилно, па си очекувам од сама себе да потпаднам на некои работи што не треба.
    Всушност, не знам дали не треба.
    Ма, којзнае што ќе биде.
    Збунета сум, се приметува и по напишаново.
    Ако, убаво е и тоа. Ма, во се има убавина. Дури и кога долго време стојам на раскрсницата на животот, а не знам кај да тргнам... Убаво е.
    Ма убав е животот. ;)

На bittersweet, creshicka, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  7. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Ne sakam da zavrsi Januaaaarrrrr! Nejkam da vrvi vremetooooo :(

8. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Проклето глупав ден,проклета монотонија и досада.
    Ништо нема на интернет,ништо нема на телевизија.Ужас.Ужас невиден :x .Туку ајде денеска завршува јануари кој не ми донесе ништо убаво па да се надеваме дека фебруари ќе биде подобар,тоа да се надеваме.
    Доста,тука сопирам.Затоа што во последно време не сум воопшто креативна и иновативна со постовите во оваа тема.И на крајот си велам што всушност сакав да кажам :^) :) но не е важно,колку да си ја исфрлам некаде негативната енергија.

На IndieGirl, Barbie-mwa и creshicka им се допаѓа ова.
  9. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Проклето глупав ден,проклета монотонија и досада.
    Ништо нема на интернет,ништо нема на телевизија.Ужас.Ужас невиден :x .Туку ајде денеска завршува јануари кој не ми донесе ништо убаво па да се надеваме дека фебруари ќе биде подобар,тоа да се надеваме.

I mene mi e isto

10. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    СДК дека денес ми е срцево преполно среќа, абре чинам ќе испука!! :lol: Сестра ми е бремена, ќе си имам внуче, има ли поубава вест? :dance: :dance: :dance:

Частам :party:

Прикачени фајлови:

На crazylady, Annath, bittersweet и 23 други им се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк сакам да гледам луѓе на кои им е топло во душичката без разлика што надвор летаат температури под минусот.
    Така заљубени, насмеани под шалчињата, фатени за раце..

Кога ќе под размислам и мене ми е топличко, не држам никој за рака, поретко се смеам под шалче а мислам дека сум на пола пат од вљубување... :wasntme: :tmi:
    Но.
    На топличко си седам покрај огнот,ве читкам,здрави се луѓето кои ги сакам, добив малку внимание од една личност која мн мн ми значи, се надевам дека ова со испитите ке излезе на добро покрај целата збрка...

Топло ми е и на мене на душичката . ;)

Сонувам и денес за нешто убаво.
    Се надевам.
    Чекањето неколку пати ми се има исплатено се надевам и овој пат ке е така.
    :hai: :*

На crazylady, kate21, AnaKarenina и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    СДК дека конечно го имам синото цветче! 8)

На creshicka и tweety26 им се допаѓа ова.
  13. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Едвај дочекувам секоја година да дојде денешниот ден за да земеме мнџа од црква :lol:
    преубава ми е,незнам како ја прават ама има посебен шмек :)
    што убаво си се најадов м м м :wasntme:

14. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Конечно и јас да си го послушам себе дадениот совет дека се се случува со причина, дека не секогаш безизлезното и депресивно сивило кое го гледаме е покривка и наговестување за нешто полошо.Баш напротив, може да е само некоја целофан хартија запрашена од времето од некое изненадувачки добро подароче. И драги Феминки, никогаш немојте да престанувате да си ги барате таквите подарочиња зафрлени во некои темни делови од некој потсвесен депримирачи подрум, дека токму тие се оние кои ќе ве вратат во живот

На MandyLane, Theodora, creshicka и 5 други им се допаѓа ова.
  15. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сум станала робот. Буквално.
    Секојдневно ги извршувам само основните обврски и ништо повеќе, ни па помалку од тоа.
    Денес се фатив себеси како пола час зјапам во бел ѕид и не размислувам за ништо. Имав половина час слободен и јас го искористив зјапајќи во ѕид?!
    Немам желба да направам нешто. Го гледам животот како поминува покрај мене а јас не се помрднувам.
    Луѓето околу мене, ги гледам, а исто како да не се тука.
    Тапкам во место.
    Имав преголеми очекувања, никакви исполнувања не видов.
    Претпоставките останаа непотврдени..
    Температурата надвор е -15 степени. Во собата е +15 степени.
    А во душава.. -50 степени.
    Кога ќе огрее тоа проклето сонце?!

На creshicka, tweety26 и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  16. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Хм, сега ме зачуди нешто што го слушнав на вести.
    Во Скопје имало прифатилиште за бездомници. Ги прикажаа собите, убави , средени, со греалки до секој кревет. Имало кујна, лекар и психолог.Им давале храна и облека на бездомниците. Во Скопје имало околу 120 бездомници, а во прифатилиштето доаѓале околу 80, да се избањаат, пресоблечат и да јадат.
    Откако било отворено, до сега никој не преспал :^) Доаѓале, јаделе и си заминувале ...
    Каде одат на овие температури ? Зошто не остануваат таму ? Не ми е јасно ... А толку ги жалам и се прашувам, каде одат на овие сибирски температури ? Каде ??? :(

На creshicka, marama и tweety26 им се допаѓа ова.
  17. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    ми рече дека му личам на актерката од Езел-Ејшен :D
    па можно е по малку,и јас сум така слабичка а и ликот како што вели он ни е сличен :lol:

Прикачени фајлови:

На AnaKarenina и creshicka им се допаѓа ова.
  18. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Конечно ми изникна цвет и мене. :D

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Убаво ми е на секој разменет поглед со него, проследен со насмевка. Секој разменет збор. Дури ни ладново време, па и раните поспани утрински часови не не спречуваат во ова што започнува. Ми се измамува насмевка на лицето со самата помисла на него :wasntme:
    И да, уште нешто :lol: :

На IndieGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Не знам, можеби поради судов и принуденоста да ги преседам овие температури во топло, ми се оди на некое патување, со доволно парички во мене, ама онака да не знам кај одам :lol: Па да застанам кај што ќе ми притекне да се напијам нешто, да купам грицки од некоја бензиска, па макар и да ми се дупне гума на автомобил :lol: . Да, да инспирација се филмовите за вакво нешто, ама јас мислам вреди да се проба еднаш. :!: Тргнуваш само со мапа, добар пријател или дечко и по можност автомобил :D Океј, доволно беше :D

Гледам вчера во темата Смешни мислења имаше едно мислење од некој нов член Еvil, и ај си реков да ги разгледам и другите мислења и гледам уште 2: Првото каде што Драган Вучиќ е сликан со актери од Величественот, а второто повторно Драган Вучиќ ама овојпат сликан со актерите од Кога лисјата паѓаат :lol: Па потоа очекував си реков ќе го видам Драган Вучиќ со Енрике Иглезијас, Драган Вучиќ со Џон Бон Џови, Драган Вучиќ со Питбул... итн и сето тоа бев подготвена да го сфатам нешто како: „Драган Вучиќ го возвраќа ударот...“ поради тоа што е често спомнуван во темата „Антипатични јавни личности“, па да се докаже дека е фаца, ама нема такво нешто...

Спомнав дека ми се јаде портокал? Хмм, можеби подоцна...

На Meggy му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.