1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.203
    Ме нервираат луѓе што секоја реченица ја завршуваат со „ ти текнуе “ ! Незнам зошто ама многу грдо ми звучи.

На LilBaby, Divinebutterfly и maca99 им се допаѓа ова.
  2. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Многу си го сакам форумов :inlove: , ама во последно време ме иритираат новите членови кои не ги читаат правила и пишуваат латиница, отвараат нови теми без врска, се вреѓаат
    sadds напиша:
    Dali e mozno da me skini preku alista ???????????????????????????????????

Amori ovco glupava kako moze da te skinat prk alista da ti se skine glavata mamicata da ti ebam

За ова последново останав :o
    Толку имав да кажам

На Divinebutterfly, JuLleE, maca99 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Хахаха :rofl: :rofl: сам си одговарал или друг му одговорил? Ако е друг, му го спопикал.
    Ме насмеа од сабајле.

4. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК...Нов ден, нов почеток...Провокацијата, т.е. тестот што вчера му го спремав, одлучив да го откажам.Не заслужил да се зезам со него, а и јас нема да се симнам на толку ниско ниво.Тој веќе најде милион начини да ми покаже дека сака нешто со мене и стварно би било лошо од моја страна да му враќам со провокации.Не ги сакам игрите, а тој ужива во нив.Mислам дека ќе ја играм неговата игра, барем уште некое време, па ќе видиме како ќе се одвиваат работите.Среќна сум и тоа е најважно...

http://www.youtube.com/watch?v=greuIXN3DpA

5. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Абе овие Мек доналдс се мрднале со цениве. Не се нормални

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    Станав со петлите, кукурику, требаше да одам за Скопје!

Кукурику, рикверц назад. Надвор ладно, пржи, сече, ти ги замрзнува крајчињата на очињата, а јас требаше да одам за две многу нестабилни работи, на кои одговорот е МОЖЕБИ или евентуално НЕ. Е, јас по ладното веќе не се заебавам за МОЖЕБИ или НЕ, па додека одговорот не е ДА, не ја напуштам собава. :!:

Не дека собата ми е потопла, да се разбереме. Пак редев барикади на џамчево мое, не знам веќе што да направам за да не дува од сите страни. |( Вчера цимерката ми кажуваше дека некои луѓе си ги ,,лепеле,, џамовите со силикон преку зимата, и дури напролет ги отворале! УАААААААААТ? :o Подобро да дува отколку да се задушам во сопствениот пувеж, Боже помилуј. Се смрзнав ноќеска, и со греалка и со се ако спијам, нема корист бре, нема. Е вака ќе си легнам вечер, па да видиме на кој ќе му студи.

Не дека сега не носам ролка, пижама, џемпер и едно белко одозгора, само јакна и вакво на устата ми фали. Веројатно сум единствената овде на која и фали парното во Скопје, само ајде, од понеделник ќе се дружиме поинтензивно со него.

И така, сега одам да правам паметни и продуктивни работи од типот да готвам, да гледам филмови и да читам книги. :wasntme:

На LilBaby, Hipster, Oxymoron и 4 други им се допаѓа ова.
  7. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Си ги обожавам цимерите. Тие се моето најголемо богатство и среќа. :)
    Ќе ми недостигаат нашите разговори, глупости, ѓубрето кое ја прикрива цела тераса кога ќе си заминам.
    Тие се оние кои ми даваат сила да не потклекнам пред сета неправда во домот, и да не се чувствувам како тотален странец во градот. Нема ништо поубаво од тоа кога ќе се вратам во нашата соба да ме дочекаат нивните насмеани лица и највеселите прегратки. :)

Ве сакам,најмили мои. За секоја ноќ кога сме делеле еден кревет, ни крцкале кичмите од здрвеност, ни премрзнувале рацете од студ. Без разлика на нивните понижувачки постапки, не ни можат ништо. Секој нивен збор во нашата соба е сосема залуден бидејќи една со друга си го чуваме грбот. :)

Ве сакам бидејќи кога ќе го заборавите новчаникот во кафичот, или ќе ја изгубите повратната карта за дома си се почастуваме меѓусебно со насмевки оти некој од нас нема да ја плати вежбата на пракса за да даде пари другиот да јаде. :)

Бидејќи никогаш не би дозволиле ниту една од нас да страда и да биде потценета од страна на оние лижачи, упикувачи и пи*ки кои не опкружуваат.

Ма, ние сме среќни. Посреќни од било кој друг. :l:

На Abeja, Divinebutterfly, maca99 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СД го К она што го кажа и Марла:
    Некако повеќе не ми е ни гајле, едноставно сеедно ми е.

На mims-89 и Cynthia им се допаѓа ова.
  9. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Известување: Секој од вас кој ќе виде пингвин на улуцата да го пуште дома, да бидеме хумани да им помогнеме на пингвините за да не замрзнат ....

ало луѓе -13 степени беше сабајле во Штип -.-

10. Mameha

Mameha Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    490
    мислам капа им симнувам на маливе :D

Прикачени фајлови:

На Abeja и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  11. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Еден познат говорник го започнал својот семинар така што подигнал банкнота од 50 евра во воздух. Во просторијата имало вкупно 200 луѓе. Тој запрашал:

„Кој ја сака оваа банкнота?“ Сите раце се подигнале. Продолжил. „Овие 50 евра ќе ги дадам на некој од вас, но пред тоа морам да направам нешто.“
    Ја изгужвал парата. Потоа запрашал. „Дали се уште ја сакате?“ Сите раце и понатаму биле кренати.
    Продолжил. „А, ако и направам вака?“ Ја фрлил банкнотата на под и ја изгазил со чевлите. „Добро, кој ја сака се уште?“ Рацете уште биле кренати.

„Драги пријатели, штотуку научивме една многу важна лекција. Што и да направев со банкнотата вие и понатаму ја сакавте, бидејќи во ниту еден момент не изгуби на вредноста. Цело време вредеше 50 евра.“

„Во животот често ни се случува некој да не оттурне од себе, да паднеме ниско, да се чувствуваме како згужвани и фрлени на земја во кал.“

Тоа се факти од секојдневниот живот. „Понекогаш се чувствуваме како да не вредиме ништо.“
    Без оглед што ти се случило во животот, или што допрва ќе се случи, ти никогаш нема да ја изгубиш вредноста.

Дали си бил валкан или чист, згужван или испеглан, ти и понатаму си непроценлив за сите оние кои те сакаат повеќе од се на светот. Нашите животи не се вреднуваат според она што го правиме или кого познаваме, туку според ОНА ШТО СМЕ.

Ти си нешто посебно и не го заборавај тоа никогаш. Број ги своите успеси, а не грижи се за проблеми. Немој никогаш да се плашиш да пробаш нешто ново.

И секогаш имај на ум: Едноставни луѓе ја изградиле арката на Ное, а експертите – Титаник.

Тоа е тоа.. Без разлика дали сме на земја, дали сме згужвани, НИЕ сеуште вредиме! За некого ние сме причината што се буди наутро.. За некого ние сме се што има на светот.. за некого ние сме единствената причина за среќа!
    Ценете се себеси и бидете среќни, и секогаш чувствувајте се нај вредни! :*

На antonina, eli4ka29, la-chicka и 15 други им се допаѓа ова.
  12. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Во последно време се трудам да ги фатам конците на животов во свои раце, да превземам контрола и да ги доведам работите во ред.
    Единствено нешто што ме мачи и ми го зема мирот е ова одвратно чувство на каење. А најлошото нешто е што не можам да сторам ништо за да го вратам времето и да ги поправам работите кои поминале. Се чувствувам толку беспомошно :worried:

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Те молам дали може да ја превземам за на фб? И за пријател кој мислам дека ќе му помогне..

14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк доволна беше една смс порака на моб. ова утро да ми создаде насмевка :)
    Нека е за арно само, едно по друго убаво чувство кој знае од кога не сум имала.

Имајте убав ден а јас по дома на топличко ...ќе си ја чувам насмевката. :)
    Ќе си се дружиме.

:hai: :*

На Meggy и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  15. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Сдк мачката ми се врати,душичка една :inlove: :) .

На Meggy, Divinebutterfly, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    899
    Пишувам да ти кажам дека не си единствена, и јас сум на истото поле кое што го опиша. Знам дека мене ме теши кога ќе слушнам дека не сум сама на исто место. Па ако ти треба некој за разговарање, тука сум :)

17. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Мајка ми демонстративно ги крена рацете во воздух и реши да не ми прави ништо за јадење. И онака ме немало дома по цели денови. И тоа немало да биде толку трагично, ако баш тие денови не беа најладните во целата зима.
    А мене не ме држи место. Деновите ги поминувам од едно место на друго место, од кафе на јадење, од одмарање на журкање, со едни па со други луѓе. Од три попладне до три навечер, или наутро како му доаѓа. Ова ми е шансата да се излуфтирам, не за друго. Зошто да седам дома?
    Има така, денови, кога ме мава младоста во глава и сакам да правам искучително глупави работи. :wasntme:

Морам да се снабдам со литература. Буквално, мозоков и изворот на инспирација ми пресушеа од стручната литература за на факултет. Книга не сум читала којзнае од кога.
    Си се осеѓам сама себе, како ми закоравува најдобриот дел од мене.
    Алкохол....

На Trendafilka, Divinebutterfly, Springy и 2 други им се допаѓа ова.
  18. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Денес сум како претепана и накисната мачка :(

19. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Драги девојчиња,да ве замолам да си чувате здравје и да не терате мода на ова ладново,со скукњички со тенки хулахопки и скаени палтенца,без шалче и ракавички :!:

П.с. инспирирана од еден куп средношколки и основки што сретнав денес во автобус кои одеа на училиште.
    Јас се тресев облечена со хулахопки,па врз нив хеланки,па боди на долги ракави,па ролка па џемпер,леле колку е ладноооооо.
    И за жал не си најдов убава капа :lol: а затоа тргнав во град 8) ,и мислам ќе се откажам до петок ќе држело ладново,па за наредното зимо ќе му ја мислам :lol:

На Serafima, mims-89 и drugarka им се допаѓа ова.
  20. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Денес само сакам на сите мамички на форумот и мамички то би еве ова на сликата :) (многу ми е јака,морав да ја поделам со вас) А и јас сакам да бидам мамичка,ама ајде уште некое време,се со ред :D

Ќе си го расипам постот но...
    Едит,морав! Модераторите ги молам да се зафатат повеќе со новите членови,откако го прочитав ова од Неса,па шо е ова бе,старите се откажуваат,овие новиве напаѓаат,ќе премини во Гламстик форумов,жими се! :headbang: Шо се тие глупави прашања,колку години има таа? И шо да одговориш,м?Ајде да и одговориш со убаво,ама кој и да е ќе се изнервира бе...А па и тоа вреѓање,па бришете такви мислења ви се молам! Опоменувајте,блокирајте,што сакате правете....

На Noemi, slavica999 и drugarka им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.