[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. song

song Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    46
    Незнам што ми е ама од синоќа нешто ми се превртува во стомаков имам некое чудно чувство да не кажам лошо и еве го уште трае,се надевам дека ова не е ништо дека јас погрешно сум ги претумачила работите.. :(

2. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    :( :( сдк ,дека можеби ке речите дека мрчам,али стварно ми е доста од зимава, па и во оваа Битолата наша 3 месеци трае студот лош, да не можи човек раат да излези ,или да си ги извршува нормално обврските,ни кучето не можам да си го шетнам ;( ;( ;( ;( ;( ,бдв не сум метеопат али одам накај тоа .

3. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Its okay to be scared.
    It means you still have something to lose...

СДК,аман од поларните температури.Убаво си вее надвор.Ко за мерак.Али незнам до што е,јас не му се радувам на снегот...
    Му се изнарадувавме и веќе нека престане да вее и нека пројде зимата и на неа не и се радувам веќе :lol:
    Веќе неможам да се тресам од како ке станам додека да си легнам :x

Инаку денеска.02.02.2012. денеска е ден на сите педерчиња :$
    Многумина сега слават,ако ако 8) за арно за убаво нека е..

И ко за крај да ви кажам нешто :D
    Т Р П Е Н И Е - С П А С Е Н И Е !

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК...Снегчеее :lol: Не ми се верува колку многу има-конечно падна нешто конкретно во Скопје, а не само две-три снегулки и после кал колку сакаш...Како мало дете се чувстувам :rofl:

Вчера беше преубав ден, како и секој ден поминат со него.Само една работа ме мачи-Зошто сега, кога целава работа ја достигна најубавата фаза, ми фали уште нешто?Сакам да е мој, а не да биде-ме свиѓаш, те свиѓам-не добивам ништо од тие детски игри... |( Ми треба повеќе и многу сум нестрплива :tmi:

5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Е овој пат снегот не изненади навистина :D
    После 14082546126 најави за снег, од чекање се уморивме, се откажавме и оп конечно алелујаааа. Џабе им е на метео прогнозерите, никој не им верува, па дури ни службите низ градов, сол јок, песок јок, автобуси јок.
    Скопје не може да издржи ни 5 сантиметри снег!

Него среќен празник момчиња обратни, среќен празник грцишта, среќен празник згоден Рики Мартине 8)
    http://www.youtube.com/watch?v=p47fEXGabaY&ob=av3e

Ајде фаќајте метлите во рака и исчистете си го дворот, a после ставете ја на снешкото :P

На CharmedGirl, JuLleE, Artemission и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СД и го честитам празникот на геј пополацијата во нашава земја
    и дека после 3 месеци договори и преговори КОНЕЧНО се решивме со една персона да се видиме на кафе, и испадна баш на овој ден :lol: :rofl: а ко за беља заврна снег :doh: (смајли што се крсти)

7. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Ах Охриде, колку сакам да те гледам ваков снежен! :inlove:

Не можам да му се донагледам на снегов. Има многу наврнато, а сеуште си вее, не престанува.
    Кажав еднаш, еве пак - снегот ми носи ПРЕголема радост!
    Го обожавам! Обожавам да го гледам кај што вее, обожавам да ги гледам улиците, дрвјата и покривите на куќите покриени со бела светкава покривка. Обожавам да трчам низ снегот, а душата ми се исполнува кога ќе видам некое место каде што нема стапнато никој, а јас трчам за да ги направам првите стапки - постоењата.

Последниве ден-два му се радувам на животов. Ми носи малечки изненадувања. Нервозна сум, но пробувам да се радувам и да уживам.
    А сношти снегот ми дојде како порачан, па наместо да ги следам предавањата на професорите, јас гледав како паѓа снегот преку прозорите и замислував .. :mm:

На Bright и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Денеска е 2ри фебруари, денеска мж сос мж се пари (Џемо Биљбиљ)

На Loritaa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    42.662
    Сдк дека кај мене нема ни пола сантимче снегче само пусти Студ ]:) (не дека ми треба )

друго :!: ова моето неспиење и будење не иде . :( Ама не сум јас крива ова малово бебуле во мене не сака да спие ... :D Уште месец и неколку дена ке ни дојде на овој свет . Сите со нетрпение Чекаме да си се гушкаме :*

На Divinebutterfly, srcekrsacka и maca99 им се допаѓа ова.
  10. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Инаку друга ќе беше приказната.. :wasntme:

На Strumfeta93, Loritaa и Doozy им се допаѓа ова.
  11. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    ‎09:00 ч.
    Снег. Шетање. Радување како мало дете. Ненадејно паѓање. Белина. Убавина. Ах! :D

На ред е да направам снешко *.* Чааааао! :*

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Жими се ми се прави снешко белчо, ама немам со кого (дечко ми на работа, другарка ми на работа, сестра ми во школо) :|

13. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    СДК во многу незгодно време заврна снегов, ајде блокада на цела земја. :doh:
    И ќе врне, ќе врне, ќе врне до СРЕДА.
    Не знам како му се радувате, стварно не знам. Прагот не можам да го пречекорам, ноќеска ќе заринкав на скалите додека одев ќебето да си го земам. Мајка ми не отиде на работа, патиштата се непристапни.

А јас милион работи треба да завршам, треба во Скопје да одам, до банка, по уплатници, по семестри заверување, запишување, каде со куфер ќе одам на времево, не ми е јасно? :x

Ма јас во сабота одам за Солун па ако треба и качена на покривот од камионот за чистење снег. Не знам ни дали воопшто во државава има такво нешто, веројатно со багери чистат. Тогаш качена на камионот за фрлање сол! ^_^ Кои бре, од трактор со лопати фрлаат. Пфф :x

БАЈТ МИ СНЕГУ!

На bittersweet, la-chicka, JuLleE и 7 други им се допаѓа ова.
  14. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Мислам дека месецот Февруари ќе биде убав месец. Јануари го завршив среќна, најзаљубена до сега, исполнета, се надевам така ќе продолжам и во Февруари. Сватив многу работи овој месец. Вистина е тоа дека во секое лошо има нешто добро. Вистина е дека лошите случки ги зближуваат луѓето. Вистина е дека од лошите искуства и грешки се учи..
    Вистина е дека сум на седмо небо и страв ми е некој/нешто да не ме спушти долу. Сватив дека после дожд иде сонце, но страв ми е да сватам дека може да биде и обратно.Страв ми е некој да не ми ја одзеде среќата, мојата среќа, нашата среќа..
    Како и да е, сватив дека љубовта може да победи се, без разлика што е тоа со кое мора да се бори и да го помине. Останувам на тоа и се надевам дека ако се случи нешто лошо, љубовта ќе победи се.

СКД2 Преубаво е надвор! Сум кажала дека обожавам снег?! Не знам зошто, но кога врне снег и кога се е бело по улиците се чувствувам како да сум во Њу Јорк.. ах, Њу Јорк.. Преубаво. :)

Имајте убав ден драги мои & бидете најсреќни.

Прикачени фајлови:

На Loritaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.840
    Допаѓања:
    25.752
    Толку беше од мојава сила, прегорев.
    Се извинувам што ја изгубив борбеноста, но и јас сум човек. Најдлабоко извинување до сама себе.
    Никогаш не се откажувам, ама ова е веќе премногу.

Утре - што биде, биде.
    Стварно немам сила више.
    ;(

На Chocoholic, Rock-a-Fella и maca99 им се допаѓа ова.
  16. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Мх,мх е по вакво време ми се шета ,сонце и снегче :sun:

17. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Лош почеток на февруари, баш мислев дека февруари ќе биде уште поубав од Јануари кој за жал си замина. Но ме разочара со снегов. Има ли нешто што е толку одвратно колку снегов надвор? Одговорот е нема.

Допрво треба да одам во школо, а се надевам дека во меѓувреме нема повеќе снег да врне туку дека ќе почне да се топи. Грд, глуп, гнасен снег. :envy:

Бабе, среќен роденден, да си ми жива и здрава уште барем 20 години. Па само ти ми остана од бабите и дедовците, а и тебе те гледам многу ретко. Ама сепак те сакам, иако ме нервираш и ме тераш да јадам месо и боранија. Биди ми среќна и здрава, тоа е најважно. :*

На la-chicka и maca99 им се допаѓа ова.
  18. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Eве и доказ! 8) Се разбуди детенцето во мене! А снешко не памтам од кога сум не сум направила - па затоа ја споделувам мојата радост и тука ^_^

(се извинувам што пишам друг пост, но не можев да го редактирам предходното!)

Уживајте во денов!

Прикачени фајлови:

• DSC04747.JPG
      DSC04747.JPG
      Големина на фајлот:
      161,1 KB
      Прегледи:
      149
    На Neytiri, Serafima, bittersweet и 10 други им се допаѓа ова.
  19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.262
    Допаѓања:
    43.953
    Здраво нов месецу, здраво Париз за некој ден! :angel:

Мх, мх е денов. Без разлика на сите досетки што фрчат на твитер по повод 02.02, мене ми е девизата денес - саде Љубов. Па каква била, избор е на љубовниците!
    На ФБ се воздржуваме, небаре таму има поголема веројатност да забележат колку сте нетолерантни или можеби неверојатни.

Во ќебе си ќебувам, не излегувам да се за*бувам!
    Си ја слушам Емили Симон, си правам репертоар за ручек и дружба со љубениот, си набавив чајче од Ла Ча со вкус на Индијанско лето, да сменам малку емоција, овде треба сонце сонце, сонцеее!
    Што би рекол еден мој познаник - Џафер, ај позајми ми едно од тие твоите три сонца :rofl:

Убав ден, четврток полн забава и планови кои и да не се остварат, само да не остарат.
    Гушкам од под шареното ќебе :*

На la-chicka, AnaKarenina и Bright им се допаѓа ова.
  20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Здраво Февруари, иако на почетокот на месецот ми е б-деј, многу убо ми почна. :D
    Те молам продолжи така. :wasntme:
    И те молам шо побрзо отараси го снегот, органски не го варам :devil: :@
    Го мразам :devil:
    Одам да се спремам за в затвор. |( 6 часа.. |(

Имајте убав ден :hug:

На baguf4e и maca99 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.