1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Steff.Unique

Steff.Unique Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    270
    Сакам да кажам дека неможам да го поднесам повеќе ова ладно време. :@
    Ми оди на нерви. Ми се смачи и од снегот. Го мразам. :devil: :D

На Rozich и Adi888 им се допаѓа ова.
  2. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Вообичаено и јас го мразам снегот, ама денес решив да му се радувам :) Место со автобус ќе одам пешки, планот ми е да си купам нешто тоа и ќе го остварам, со плус задоволство газење во снег. Колку и да го мразам скоро секогаш, кога ќе видам кој мир го носи самото тоа веење снег, едноставно не можам да останам толку рамнодушна

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Јас го обожавам времево. Како мало дете сум. Си подрипнувам од среќа. Си подрипнувам по снегот. Барам жртви за шетање, ама и сами ме наоѓаат.

Пријателство. Колку прекрасно звучи. Посебно кога го знаеш вистинското значење на тој збор.
    Се осигурав денеска дека сум нормална особа, ама сум си имала работа со ненормални па сум се помешала... :D

Убаво е, а воедно и чудно кога некој ти завидува бидејќи имаш повеќе од еден близок пријател. Да, ги имам... И не сакам да ги изгубам, а има само еден начин да ги изгубам, а се надевам дека нема да дојде до тоа. Јас сум едно големо ништо без моите пријатели. И повеќе од ништо.

Друго, сфатив дека луѓето се злобни, а ја никогаш не знаев како да бидам таква. Деновиве почнав да учам и да ви кажам право сфатив дека така светот функционирал. Злобно.

Злобен или не, среќен или тажен, насмеан или расплачен, разочаран или воодушевен - животот е еден, и затоа што е еден затоа е убав.
    Поздрав и насмејте се :)

На bittersweet, AnaKarenina, baguf4e и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Нема шанси да не се спомнува снегот во темава едно време-додека има снег, се разбира. :D
    Баш сакам да видам дали има повеќе од тие кои го сакаат снегот, или го мразат. :rofl:
    Мене ми е убаво кога гледам дека надвор се е бело, а јас внатре пијам кафе, чај, седам на топла соба, но кога ќе помислам дека треба да излезам... :doh: Не, сестра ми ја натерав да оди до факултет за мене. :D Попат и е, зошто да не?
    Кој и да излегува денес, Господ нека ви е напомош. :worried:

5. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Совршено е надвор...Излегов до на продавница и целата бев пресреќна, снег има колку мене чак и додека се движев не можев да ги заприметам луѓето...
    Но, знаете што ќе се изнаоблечам и ќе излезам да се валуткам низ снегот, абе убавина е надвор...мммммм :lol:

6. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Оние кои ги напаѓаат послабите од нив се само обични кукавици, друго ништо. Човек само треба да се спротистави, да покаже заби. Лошо е кога некој таков ти го загорчува денот, а богами и животот. Не треба да се дозволи...

И да уште нешто...
    МРАЗАМ СНЕГ! :@ Ја мразам самата помисла дека треба да одам некаде на вакво време. Мразам се што е поврзано со зимата.
    Ете така. :envy:

На la-chicka, Rock-a-Fella, AnaKarenina и 6 други им се допаѓа ова.
  7. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.586
    Допаѓања:
    23.774
    Мене ме радува снегот. И претходно имам пишувано за тоа дека сум зимско дете и обожавам снег. Сакам кога се е бело, ми се чини дека е толку чисто и недопрено.
    А претходниот пат кога заврна, јас и дечко ми направивме мал Снешко :D Ко мали деца пред зградата кај него бевме :D Еве и слика

Прикачени фајлови:

• DSCF0257.jpg
      DSCF0257.jpg
      Големина на фајлот:
      237,6 KB
      Прегледи:
      207
    На kate21, Grunge и Miss666 им се допаѓа ова.
  8. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Јас ич немам зборувано за снегот па. Ај да не останам покуса :lol: .
    Работата е што ич го неќам, што мразам ладно, ама денес.. денес бевме бетер деца :D . Буквално ме треснаа во снегот, буквално ме измокрија, не само мене де, скоро сите бевме снежни, се кикотевме како луди. Неочекувано преубаво си поминав :rock: .
    Сега си се топлам во собичето ми мое и си мцкам чоколатце.
    А вечер продолжуваме пак :dance: .

На LightOFF му/ѝ се допаѓа ова.
  9. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Четврток, мојата Сабота.
    Го дочекав со сочни пцовки и блага избезуменост.
    И мачорот се мршти на снегот. Сабајлево 9 сообраќајни несреќи.
    Во Скопје секогаш е неочекувано, во сред зима, да падне снег.

Се чудам цело утро.
    Другарки од моја генерација, што направија со себе, дали јас сум тука чудната или многу се напредни.
    Дел се раштркаа низ балканов и водат некои чудни животи, дел останаа и се претопија со огромната жална, студентска маса, вклучувајќи ме и мене, а останатите не престануваат да изненадуваат.
    Една моја пријателка се верила. На 20.
    Се мислам дали да го прокоментирам тоа, ама мислам дека е излишно. Некои ќе ме сфатат погрешно, на некои ќе им бидам чудна.
    Најлошо е што се повеќе и повеќе мои другарки и познанички, водат некои чуден љубовен живот, што по дефиниција би било како едно мало домаќинство, без сите тие папири и документи. На почетокот имав благи напади за повраќање кога ќе видев таков пар. Ама веќе станав имуна, зошто се на секој чекор!
    Да не се разбереме погрешно, јас верувам во љубов и све остало. Ама не знам каде им се брза на сите.
    Јас ќе си поживеам.
    А тоа не значи дека ќе си поживеам без љубов.

На la-chicka, 1209, Noemi и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    нашите служби за расчистување патишта биле изненадени од снегот??? :o
    изненадени од снег сред зима??

а јас сум изнадена што ја укинаа линијата до крстот. баш ми се идеше со автобус на Водно. 8)

:) :)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    СДК Ми се ближи родендеееееен! :D

На anneyy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Леле блазе ти, каде живееш, има и во ск ама не е којзнае колку натрупано, како и обично. Вчера вечерта сакав да шетам со внука ми ама многу ми се спиеше, не можев да издржам а толку прекрасно вееше, снегот беше сув, крцкаше под нозе :)

13. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.616
    Допаѓања:
    17.413
    Среќен родендне на Шакира, и среќен празник на машките. :D

14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Една по една, си ги исполнувам обврските, а така ми се спиееее... |-)

15. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.463
    Допаѓања:
    4.232
    СДК дека на овој бел свет ( ама буквално бел :lol: ) сеуште постојат добри луѓе.. Сеуште ги има оние кои знаат да те насмеат, да те направат да се чувстуваш посебно, да сакаш да живееш.. Можеби се малку, ама се добри.. И добро е што се малку ама квалитетно малку..

Ве сакам, добри луѓе.. кружете во моја близина.. :inlove: :inlove: :* :*

На Gordana10 и TheaEsposito им се допаѓа ова.
  16. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Жената прво плаче, а потоа станува кучка...

На cinderella5, Miss-Independent, SuperGirl2010 и 18 други им се допаѓа ова.
  17. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Јас не го можам ова.
    Ете почнав да се разболувам повторно. Да ти е*ам имунитетот.
    Излегов со скафандер, ме гледаа ко луда. Не ме интересираше тоа... И покрај тоа ми студеше... Минус цели 27 степени... Цркнав од студ! Тешко дишам, мислев дека стигнав до фаза на хипотермија и покрај толку облека на мене...
    Ова е премногу!
    Не сакам зима! Т. е. грешам, не да не сакам зима, туку МРАЗАМ зима!!! Снегот м ие најдепресивна работа...
    Од денес излегувам од дома само по строга потреба! Не намеравам да ме најдат замрзната на некоја улица.
    ... И со цело срце и душа ќе чекам да пројде ова, како да било само уште еден кошмар! Ќе чекам пролет и лето и ништо друго!

18. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    драга варијацијо.. престани да ми ја вадеш душата!

19. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Го мразам 2ри 2ри а вие мажи слободно да си славите, баш ми е гајле!!! Мислев "мажи"...[​IMG]

20. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
    Епа драги Феминки, редно време беше и јас да престанам да го читкам форумов како гостин и да се приклучам на ова големо семејство, се разбира ако ме примате :)

На Divinebutterfly, maca99, AnaKarenina и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.