[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Станав тетка на едно прекрасно мало ангелче. Едвај чекам да одам дома и да го видам, да го изгушкам. Ахх... :rock:

2. song

song Истакнат член

Да времето е преубаво,и пре ладничко ама ај,автобуси на пола саат ама ај, некој од љубов заслепе некој од снегов,ама АЈ.. :fubar:

3. Annath

Annath Форумски идол

Ме потсети на професорот по македонски во прва година средно, ова му беше една од шегите... а знаеше човекот да се шегува, иако почесто намќор беше... бог да го прости...

Туку, се прашувам до кога ќе врне вака... да не завршиме и ние како Сараево, со вонредна состојба :?:

LivingGlam and Theodora like this.
  4. flowerly

flowerly Истакнат член

Ахх..СДК дека се нервирам поради снегов,шо неможе да се мрдне од дома заради него,а во исто време ми е мило која ја гледам глетката од мојот прозор.Се е бело и снежно и нежно . :D
    СДК дека имам премногуууу за учење!!! :@ :@

5. Ariel

Ariel Форумски идол

Не го пишав јас за џабе :D

Theodora likes this.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам дека денес ќе одам на фризер. По не знам колку време. И страв ми е. Е не се смејте де, емотивно сум врзана за косата и секоја промена ми паѓа тешко. Знам дека е само коса, дека ќе порасне, како мала нон-стоп го слушав тоа. Ама ете, трауми од детството.
    Уф леле, ако не е ко што треба да знаете дека ќе плачам. :wasntme: :lol:

Serafima, Gordana10 and ludoto19 like this.
  7. julie77

julie77 Форумски идол

СДК ... ете ти типичен Бик :wasntme:

teddybear and RainBow like this.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сдк кај пораснав кај се запрепастив.

Кафето до мене а ќе го заборавев.
    Синоќе легнав покасно и до кај 2 саат ми се вртеа ама баш секакви мисли низ глава, ко на 9gag тоа сликичето, легнуваш и се ти доаѓа на ум.

И знам дека пишав смс порака пред спиење и го ставив мобилниот на светкање да не ме разбуде ако заспијам...очекував добра смс порака назад...НО сум заспала и сонувам како сум добила една смотана порака а во неа пишувало само "ОК" .
    И се нервирам во сонот зошто,кај сум згрешила па така ми вратил :rofl: :rofl: смешки.
    Утрово едно будење право проверувам на мобилниот дали навистина сум добила смс порака само со "ОК" во неа или сум сонувала, ухх добро е само сум сонувала :lol:
    8)

Ноооооо лоша страна на тоа е што воопшто не добив смс |(
    Драма, драма...
    ПМС ме дрмааа...
    http://www.youtube.com/watch?v=7Lr3mTUqv8o

9. Nevermore

Nevermore Популарен член

СДК Сакам да запознам нови луѓе ! Ми требаат нови другарства, нови лица, нови приказни ...
    Сакам да сум опкружена со луѓе со кои што делиме слични интереси, љубови, да дискутираме и да се разбираме, а не одам со моиве до Тинекс и случајно налетувам на прекрасна збирка поезија и ја купувам и ми викаат "И што имаш корист од тоа што читаш поезија ? Зарем ќе запомниш нешто " :rofl: И цел пат ме реметеа дека читам поезија |(

Ми доаѓа да направам

Чекам лп за :coffee: :P :rofl:

marama and lovelife like this.
  10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Опааа уште една ученичка на Протугер. :D

Annath and Theodora like this.
  11. Ulata

Ulata Истакнат член

СДК дека по цели деној седам на фб и на форумов....повеќе немам војла за ништо :( :?: :x

12. Spell

Spell Популарен член

СДК што така се жалат сите баш приметувам теее јас си немам мука со снегов си одам ќе си чекам денес автобус иако можеби ќе чекам 5000 саати но проблемо небитно љубовта е битна врнел врнело онака ми е што има везе :D
    Него за тоа не се нервирам за друго џабе е путот секогаш е џабе но јас не , не е битно дали ќе измрзнам , дали ќе умрам , дали ќе патувам долго ништо :( барем некој да го ценеше тоа барем ..

13. eli25

eli25 Форумски идол

Чувството кога по 1 саат чекање автобус ,ќе стигнеш во топлото дома ^_^
    Доме, топол доме :mm:

Serafima, manja666, glow and 2 others like this.
  14. marama

marama Форумски идол

Мразам зима,
    мразам снег,
    мразам доктор
    и мразам да пијам лек.

Него да ви се пофалам уште 3 чисти предмети, 8,9, 10 :party: Уште 5 останаа, ајде можам, можам :wasntme:

Имајте убав ден.

15. Hiii

Hiii Популарен член

Дојде ред кога треба да делат упатства за користење на чадори.
    Правило бр.1 кога врне леден дожд не користи чадор!
    Правило бр.2 доколку си користел, заледениот чадор не се мачи да го собереш.
    Правило бр.3 оди купи си нов!
    И бонус инфорација од мене кога ќе ти заледи чадорот и најсилниот ветер не може да ти го свитка и крене нагоре :rofl: Чудно нели.

Значи вакво нешто до сега не се видело во мојот крај.За 2,3 часа се живо и диво заледи.И пингвините ќе избегаат од овде :x
    Господе снег барав а не тон мраз :envy:

Divinebutterfly and thinkerbell like this.
  16. savana

savana Популарен член

Му благодарам на интернетов што постои :bow:
    Досадава ја убивам со него, седејќи пред компјутер, пиејќи чај...
    Досадно е кога си сам дома, а каде да одиш на ова снежно невреме :worried:

17. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

СДК, со помалку паника до подобри резултати. Поточно речено: со помалку паника - пак исти резултати. Навистина бре луѓе, олабајте се. Па сами кажувате дека од книга не сте станале, известувате за секоја новонаучена тема, на крај паничите дека ништо нема да постигните, а во себе факинг знаете дека се ќе испадне одлично! И испаѓа. Не, тоа не е трема и сомневање во себе. Тоа е претеризаам и во друштво со вас се чувствувам како безгрижен изрод. Ахх а само да знаете колку сум НЕбезгрижна, или грижна илии загрижена или како и да е. Едноставно не и‘ покажувам јас на цела околина колку вријам во себе, во колкаво исчекување сум + сето тоа да го пропратам со скриминг ефекти и потенцирано тешко дишење.. :hai:

18. Doozy

Doozy Форумски идол

Мамицу негова, и на снег и на се! :@ :@

Знам дека се досадни постовите за снегот, знам дека сум досадна и јас, ама не можам, стварно не можам!!!!!! :devil:

Надвор не се знае што врне, каде врне, кога врне, а кој го чисти сето тоа. Лудница луѓе, права лудница. Како Јети, како багер, не знам веќе како што не сум додека штрапам по снеговине. Гледам карамбол си играле на Партизанска, да ти е страв улица да поминеш да не те залепи некој на тротоар. Сабајле ни автопатот не беше исчистен, една лента колку без ич да не се биде. По факултетиве струја снемува, па некој глуп наредил мермер пред сите факултети - ела влези ако можеш. За срамови сме, заврнаа 10цм снег и цела држава престана да функционира.

А за ,,добрите,, вести, односно временски прогнози, кои прво најавуваат снег утре и задутре, а потоа минус 15 мочани степени, имам да им кажам да ми БАЈТ од долната, горната, средната и се по список. Јас веќе не излегувам од тука, додека не се стопи се, чао пријатно факултету и надворешен свет.

И јаготка на врв - ни падна некое коло во станот, немаме шпорет, бојлер, и такви некои ,,ситници,, не работат. Е убаво, убаво.

п.с. СИТЕ ШТО САКАВТЕ СНЕГ, ЕЛАЈТЕ СЕГА ДА МЕ НОСИТЕ ПО НЕГО!
    :devil:

Elennaa, LilBaby, la-chicka and 4 others like this.
  19. danichap

danichap Moderator Staff Member

Баш кога најтопло се облеков и едвај влегов во капутот, фанав место до парното на предавање...најде да пече сонце ко у пролет и сега ми жеже |(

да се радувам или потам е работава :rofl:

Simonna7 likes this.
  20. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Во три лепе материне нека оди и снег, и ветер, и температурава од -8.

Ова не е нормално.
    Неможев да се приберам дома. 1 ипол саат патував. Тешко ми е да се движам со толкави чизми на мене, уште поголем капут, натоварена ташна, а како врв на се чадор.
    Од снегов дури неможев газам по улица накај дома.
    Врв на се, ме нападна куче. Само за чизмата ме поткачи. Незнам кој му е проблемот што толку ме мрази. Секогаш му давам за јадење кога имам.
    Дома пола саат неможам да се расоблечам. Што е разбирливо кога имам една машина алишта на мене.
    Земам да сметам снегов, џабе. Ја метам, тоа трупа тродупло.
    Убаво е од прозор да гледаш, убаво е и да се шеташ на снег, ама кога си немаш друга работа.

Ми поминува полека нервозава.
    Си сварив едно Irish cream кафенце и се релаксирам со Yanni. Уште да можев да се стоплам и се ќе ми беше потаман.

Повелете девојчици-лепотици

http://www.youtube.com/watch?v=xjh3GS58 ... re=related

Thread Status:
Not open for further replies.