[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.554
    Допаѓања:
    11.041
    СДК дека се санкав...на 18 години.И супер ми беше и ич не ми e срам. 8)

На bittersweet, Hiii, Nymeria и 7 други им се допаѓа ова.
  2. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Мразам снег. Мразам!
    Особено кога треба да одам во школо...
    Единствено нешто што ми се свиѓа е тоа што моментално ни се скратени часовите ради него, толку.
    Мразам што ме наводенува, разболува, омалаксува, онерасположува....
    Мразам што е лизгаво и влажно. |(
    Мразам тоа што имам за учење и лектира за читање за утре, а температурава со сила ми ги затвара очиве...

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    цела зима ги носев...кога падна снег мене најдоа да ми се скинат чизмите...ајде сеа собирај цел снег у патики :devil:

4. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Што ми најмногу фали од детството мое - малите успеси!
    Колку само се чувствував моќно, непобедливо, опасно. И тоа поради ситните нешта како кога научив да возам велосипед, па со една рака, па без раце, па без заби.. Кој успех ми беше тоа.
    Или кога прв пат ме вклучија во игрите на улица и бев една од "најјаките". А кога со собиравме да играме карти и сите ги тепав со моите способности? Ахх.. сега се сеќавам на овие моменти и повторно ми се враќа тоа чувство на победа, успех. Тогаш мислев дека целиот свет е мој, ама не обрнував внимание.
    А сега, премногу ми фалат тие успеси. Нешто за да ме охрабри и да помислам за миг дека сум непобедлива. Но, времето не се враќа.
    Ми преостанува само жалам по тие моменти на фемина.мк, а во позадина да го слушам Рики Мартин кој не престана да ме фасцинира од 2000 година па навака...

http://www.youtube.com/watch?v=vCEvCXug ... re=related

На Serafima и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  5. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК...дека мислам дека е време да се опуштам малце.За секоја глупост се нервирам, загрижена сум константно, а ни сама не знам точно за што.Немам некој проблем, се оди совршено.Мрзата полека ме одминува, си влегувам во стандардната шема...Сега се појавија и две прекрасни шанси за патувања-едно во Северна, друго во Јужна Франција.Многу сум возбудена и за двете, само треба да одберам едно од нив. 8) Љубовта баш и не цвета, ама не е ни дека овенува-класична двосмислена глупост...За кратко време ќе се откажам од сето тоа.Сега за сега,не ми треба такво губење на време :!:

И додека го пишувам ова, од еден од моите најдобри другари, на фб само што ми пристигна нова понуда за нова љубов...оф, оф...не ми е лесно :lol: И после кога викам дека не постојат машко-женски пријателства, сите ми викаат-Постојат, како неее! Е, тикви постојат... |(

На Nymeria му/ѝ се допаѓа ова.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.259
    Допаѓања:
    67.816
    Jaс да си кажам дека косата ми излезе супер. Јееееј, ми падна камен од срцето. :) И да, многу сум си поубава сега, поосвежена некако и си добивам комплименти цело време.
    Уште да го решам глупиот страв од промени и топ сум. :rofl: :party:

На Go-Girl, Chocoholic, marama и 7 други им се допаѓа ова.
  7. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Bagufche, исто и јас 8) И тоа кај мене низ маало :tmi:

Него, СДК денеска конечно расчистив со нешто што ме мачеше долго време, нешто што веќе одамна требаше да биде решено. Хмм минато време, не викам дека ќе ми биде лесно да го заборавам, напротив во моментиве ми е тешко али од утре сум како нова... т.е не ај од задутре :D :rofl: И така, се надевам и јас ќе се радувамммммм од задутре :D

Седам до прозор, пишувам нешто за во школо, и ги гледам двокатните автобуси како поминуваат низ главна улица... Прекрасно! Целите бели, со замаглени прозорци, внатре светат. Штета што се' е темно, неможам да си ја видам убаво вечерната идила кај мене у маало.

Плус, се радувам за новото претстојно апаратче, мераци :D :wasntme:
    :*

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  8. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.326
    *следува пост полн со емоции за едно кротко животинче* :doh:

One day, three autumns.

Не ти требаат години и децении за да се приврзеш макар и за предмет, а не па со живо суштество. Ми недоставува некој да ми се мота меѓу нозе, секое утро да ми се шмугнува во постела и да се најдеме лице в лице. Секојдневната игра не ти беше на одмет, криење на врвките од патките и гумените и плишани мали играчки.

Хаха нервозите на мајка ми зошто и било уринарено во саксијата со бенџаминот и јапонската ружа, а таа толку се грижи за нив, ги третира како деца и си прави замислени дијалози со нив.И додека гледам телевизија ти тивко и подмолно ми се прикрадуваш да го одвлечеш моето внимание или едноставно по неколку обиди ми се придружуваш во филмскиот маратон.

Ух знам колку мразеше да те бањам и колку личење на глуфец кој се тресе у када, а потоа бегаше од фенот у другата соба и те бркав, а ти се криеше у во некое недофатно ќоше и потоа обожавав да те чешлам, знам дека и ти обожаваше. Ми предеше во скут и мижуркаше додека те милував.

Мацо моја, жал ми е што по неколкумесечниот престој во мојот дом те дадов и жално се поздравивме со тебе. Ми недостигаш иако звучи лудо. Ме тежи твојот цимер, кој моментално ме дава еден страшно тажен поглед.

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    На некои луѓе единствени приоритети во живот им се да напрчат муцки,да се сликаат со газови голи ,да покажат како тие се најубави (пу пу кај има друг убав народ на свет освем тие ) да гледаат со омаловажување на другите ,
    да имаат најубав COVER на FACEBOOK оти нели се се врти околу тој фајс .... :puke: ..........и други шитови

Штета што заборавиле што се тоа КНИГИ која беше нивната вр :| едност и што значи ДУШАТА на еден човек а не тоа карминот на усните или сукњата со п...то .

Јас сум вљубеник во модата кој ме знае знае дека си сум таа но ова нешто за мене е то мач то хендл
    е така.

10. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
  11. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Опкружена сум со оговарачки. Трачеви на кило: "Мене иначе не ме интересира ама Перса се е*е со Стојан. Абе гајле не ми е шо сакаат нека прават ама ги фатиле во кревет.." Па кога не те интересира што ти се во уста додека не ги разнесеш на сите што ги знаеш.. :fubar:
    Абе ајде гет а лајф и не ме замарајте више со рекла - казала. Освен муабет за временските прилики и неприлики и трачарење друго да се немало тема за разговор.. :x
    И после зашто си ќутам, не им правам муабет, само они зборат..
    Е зашто, де?! :swear:

12. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.774
    И јас сакам да кажам нешто за снегот.
    Ама обратно од сите.

Да не беше снегот денеска,немаше да бидам блиску до паѓање заедно со другарките,немаше да се смеам со солзи цел ден,немаше да анализирам перфектни снегулки на прозорец, немаше да ми се поправи расположението,кое од сабајле ми беше бедно поради проклето лошиот почеток од денов.

Се си има убавина...

На x.Daisy.x, Dulceee, Hipica и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Не го сакате снегот,мм?Да ви оставам адреса по ЛП и параќајте ми го мене.
    Не,бе јас неможам да се заситам од снег.Го сакам.
    P.S Мраз?? Абе,мраз..
    Абе вие толку мрчите од невиното снегче ами да паѓаат мразулци,а?
    Па не и чудно,кога веќе Сахара има снег,кај нас паѓа лед бе.Глобално затоплување,шта чеш!
    Имаме најголемо лизгалиште во цел свет..ма сите улици се покриени со 5цм лед.
    Досега интерпретирав нови чекори од figure skateing.Ма и Каролина Костнер(p.s идолот мој) не ми е рамна бе! Каков троен аксел,дојдете да видите како се паѓа на газ.Ветувам,незаборавен провод!
    Абе потпишувам во 2012 освојувам Гранд При.
    И покрај мразулците поради кои и глава може човек да изгуби..сите ги преплавија улиците.
    Какви ми беа слатки децата, со санките,во очите им гореше радоста.Детскиот жагор ги топи тие степени под нулата.Не можеа да ме стрелаат со снежни топки, овој пат имаа друга занимација.Поубава!
    A jас сум ви бетер од 5-годишно дете бе.А и чизмичките мои,љубовки бе-најфенси клизалки.
    Еј чек,најбитното.Откажена е наставата наредните три дена. :dance:
    Смајли си се опреми со книжици,стари,од библиотеката на тато,кои во наследство ги добил од дедо.
    Ма ако е мраз,мене ми е убаво!
    Снежните улици и виулици мене ми се инспирација.
    Бело е се,бела сум и јас.
    Ви праќам топол бакнеж од сибирските предели. :*
    Вашата,S.

На x.Daisy.x, Hipica, Izaabella и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    Чувството кога го слушаш Игор Џамбазов кај што го нарекува бројот 69 безобразен, се присетуваш кога си била мала дека и тогаш исто го нарекувал, а ти појма си немала ЗОШТО?! (happend to me) :rock: :rofl: :rofl:

На SparkyAngel, Dulceee, Hipica и 3 други им се допаѓа ова.
  15. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Животот е тркало а тркалото се врти.Ете,само тоа имам да кажам.

На kate21, eli25, Serafima и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.579
    Си признавам: Го гледам Езел и Величествениот активно и Саваш чат-пат.
    Ама веќе не можам повеќе..
    Ако нема нова епизода, тогаш има реприза.. Не можеш да се оттргнеш и да заминеш зошто нема каде.
    Лале, Имотот на дамата, Џанан, Каде е ќерка ми, кај мајка ти в пичка таму е ќерка ти!
    Викендов што помина таман реков ќе одморам од серииве, тоа репризи да ти гледаат.
    Више немам кај да се обратам, више пукнав.
    Неможам, последниве два-три дена немир имам во душава зошто не можат еднаш епизода да изгледаат, туку мора и реприза да гледаат. Наутро, за време на ручек, вечерта..
    Господе ти си голем, дај ми трпение или земи ме.

На Hipica, anneyy, baguf4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    И луѓето во кои што најмногу веруваш,еден ден ќе те изневерат.

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    ^_^ ^_^
    Сдк посреќна не можам да бидам.

Вредело да се собере храброст и да се даде првиот чекор. (бидете храбри девојки и правете го понекогаш вие првиот чекор)

Скокав, играв и сега пеам од среќа!!!

Само да трае....ми мириса на убава иднина . :wasntme: ^_^

http://www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg

На Simonna7, la-chicka, Rubiii и 16 други им се допаѓа ова.
  19. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    It hurts to be beautiful.

20. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.278
    Допаѓања:
    259.115
    Сакавте снег, еве ви, ама и температури под - 10, снежни виулици и заледени патишта бррр.
    Зима нејќум, сакам лето и точка.

Снег до колена, замрзнато, а моиве санки летаат. Цел ден дигам нозе, раце, мислиш балерина сум, уште Чајковски ми недостигаше :D .
    Ама среќа не треснав, само шизев, о јеа 8) .
    Станата уште во зори, добро 8 часот, па се до 19, по студот и невремето, смрзнета, спиена само 3 часа.
    Не можам да се стоплам, мајке ми.

Денес штом издржав, сега ќе се пријавам во Преживеан и прво место ќе сум, така да знаете. Каква Накова, каков Жаре, јас бе јас :D .

На Hipica, marama, anneyy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.