1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Моментот кога јадам во поубав тањир него ли обично што си јадам, од оние декорирани, цртани на порцеланот, во квадратеста форма итн. и си мислам дека јадењето е повкусно во секој случај од било кога, а тоа стандард макарони со сирење, рандом.

На maca99, SexyLady и Bright им се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.824
    Допаѓања:
    163.194
    Сдк џабе им се на некои луѓе големи ега кога не поседуваат личност и интегритет.

На SexyLady, anneyy, JuLleE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Моментот кога ќе снемаш струја, па се чудиш што те снашло. Греалка јок, кафе нема, музика од телефон.. Ама супер ми дојде - како кец на десетка. Си го порасчистив нередов кој владееше околу мене. Најдов некои работи кои ги имав отпишано. Си ги средив шминките и тракатанците(се прашувам само до кога ќе се средени..:tmi: ) Решавав крстозбор како во старите добри денови кога не киснев на интернет... :D
    И среќа што дојде за кратко време. Немав веќе што да чистам, ги изрешив крстозборите и почна нервоза да ме фаќа. Тоа дека ќе замрзнев до сабајле се подразбира. :x

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  4. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    СДК никогаш нема да ги заборавам овие зимски денови кога бев дете. Кога ќе се разбудев и ќе видев снег надвор бев најсреќна на свет. По цел ден санкање во различни стилови, сама,со сестрами,па риба хахаха, па воз(Сите деца од маало ги врзувавме санките,едни со други) и шибавме. Додека се качиш по угорнината треба 10 до 15 минути.А за 1 минута си веќе доле. Ахх мераци. Море нозе мраз студени, рацете подноктици ни фаќаа. Подмрсулени и смрзнати, ама што е најважно среќни и радосни како цел свет да сме го освоиле. И се санкав до 3-та година средно. КАпата и шалот на мене и никој не можеше да ме познае. ЕХ кога читам дека се санкате Ви завидувам. Едвај чекам да дојдат внуците на братучетака ми,па да искористам да се полизгам со нив.

5. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    СДК не сум јас за зима...Премногу е ладна и сурова за мене.
    Јас сум пролетно дете...Сакам пролет!Сонце,па ветерче да ме дувне :)
    А не сега на оваа зима да се грчам...Ми треба некој да ме стопли....Да ме гушни и да не ме пушта :?:

На maca99 и SexyLady им се допаѓа ова.
  6. Radiance

Radiance Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    170
    СКД дека покрај лошата атмосфера деновиве се заврши better than expected =)

7. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.900
    Допаѓања:
    11.048
    сдк дека моментално немам воља за ништо..секој ден едно та исто...ај под итно нека се смене нешто неможам вака поише

8. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.712
    Допаѓања:
    38.132
    Еве зошто учениците ја сакаат зиматаа...

Прикачени фајлови:

На Loritaa и Cacy им се допаѓа ова.
  9. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.309
    Допаѓања:
    12.965
    Кога љубовта го изгуби своето значење?
    Од кога лајкот е мерило за љубовта?
    До кој степен паднаа некои парови, да молат, да се понижуваат, за да влезат во игра за некое си таму патување, кое се знае дека е наместено? Па уште и се гордеат :fubar:

Мене не ми е битно другите да видат колку тоа ние се сакаме. Битно ми е тој да знае, јас да знам. Не ми е битно во јавност да не гледаат како си разменуваме плунка и не ми е битно дали денес ќе ми каже еднаш или 20 пати те сакам. И да не ми каже јас знам. Докажал и покажал. А ако имам пари, не во комшии на одмор, на Маурициус ќе отидам. Без никој да знае. Без да се понижувам.
    Не го славам Валентајн. На 13ти ќе му пружам еден добар секс. Онака, од мерак. На 14ти ќе спијам :) .
    И девојко, не ти ставам лајк. Ми се може :wasntme:

На LilBaby, stylishh, maca99 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Се најдов во муабетов дека ме нарекуваш мрчатор :)
    Кога ќе имаш дете и кога ќе го запишеш во целодневна (од Х причини) и кога ќе ти кажат донеси го во 9 земи го во 2 и ти ќе мрчиш. Или да молчам и да напуштам работа за да можам да ја носам кога нив ќе им свирне? Не мислиш дека ова го прават само за да не одработуваат денови? Брате мили или нека учат или нека кажат да седат дома.
    Зимата е таква каква што деновиве ја гледаме. Никогаш поубава.
    СДК мрчев за нешто друго, не за зимата, снегот, ладното ...

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.774
    Прашањето кое ме измачуваше, конечно го изговорив. Храбро,отворено,искрено - и еден разговор менува многу.
    Не перманентно,но доволно за да спијам мирно.
    Животот е непредвидлив и одговорот не ми е гаранција, но кога ти го кажува стручно лице е далеку посигурно и.. што друго ми останува освен да си речам се' ќе биде добро.
    И да заспијам со насмевка.

На Dulceee, maca99, la-chicka и 3 други им се допаѓа ова.
  12. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Некои што ќе се покаам да ги наречам луѓе, кои за жал нема да го прочитаат постов, нека си ги соберат предрасудите и право у пи*** матер... Па таму нека си ги лечат комплексите. Се срамам што ги познавам.

Добро де, сите се каеме што сме имале почит спрема некој што не ја заслужува, но мора ли до тој степен :puke:. Ми се лоши.
    Некој да ти го расипе денот, баш кога е вечер. Мразам да бидам жртва на исфрустрирани коњи.
    I'm surrounded by assholes- беше моментот. :tmi:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Совршенство..едноставно совршени се бебињата, дечињата до одреден период, чисти, едноставна причина за постоењето на истото... :wasntme: го има, само треба да се побара некаде... :wasntme:

На Acerola, Divinebutterfly и SexyLady им се допаѓа ова.
  14. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.566
    Допаѓања:
    11.094
    СДК денес т.е сега дур се санкав,уз тргнување едно дете ми се понуди да ме подтурне за да тргнам.Симпатично,слатко,ми се насмеа..Само се свртив и му реков јас сум Благица патем и летнав. :D
    И како да го најдам сега?
    Ај ако е судено судбината ќе не запознае.

На maca99 и SexyLady им се допаѓа ова.
  15. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Ахх колку сакам да кажам. Кој слушал.....
    Сакам да кажам дека сум лута на себе. Лута што дозволив други луѓе да управуваат со мојот живот и моите желби. Лута што не бев доволно храбра кога требаше. Лута што не се откажав на почеток иако знаев дека е грешка, дека е дно без крај. Лута сум што сум сама сега. Што сум немоќна да го земам животот во мои раце. Да одлучам за некои работи, да пресечам за други. Да му влезам во мозокот на едниот и да му сугерирам да не ми се лути веќе, покрај се што му направив, а на другиот да му посочам дека ние не сме можни. Да ме заборави, да продолжи. Не сум вредна.
    Јас сум манипулант. Знам да ги изманипулирам сите за да бидам јас среќна. Себична сум. Напорна. Ама кармата е кучка рекле. Сега имам шанса на моја кожа да осетам се што сум им правела на други. And it sucks.
    Башка, февруари е бре. Онака, најфрустрирачки и депресивен месец. Досадно е, сама сум. Ми треба некој, некој....посебен. Некој кој ме игнорира моментално, али толку ладно, со 0 да ме помножеше можеби ќе се осеќав повредно. А толку сум очајна....

На SexyLady и baguf4e им се допаѓа ова.
  16. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Ми се расипува тастатурата полека ,но сигурно за да ми прави максимална тортура. Прво shift следно којзнае :^)

Одам по пат и наоѓам камчиња. Едно време беа мали, но деновиве стануваат се поголеми и поголеми. Потајно се плашам дека нема да можам да ги избуткам, прескокнам, згазнам. Се наоѓам себе си како гледам во далечини. Барам слободни птици, наоѓам сиви згради. Среќа на снегов, на рефлексијата наутро, на белината навечер, на свежината во воздухот.

Ми доаѓаат зборови кои не можам да ги кажам. Несклопени реченици, недовршени мисли, плави нокти и жито со мед и ореви.

Би прашала само Зошто, знаејќи дека никој не го знае соодветното Затоа.

На la-chicka, SexyLady, Cynthia и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    6.793
    Сакам повеќе време да поминувам со другарките. Секој тајминг ми одговара.
    Наоѓам време за чај со рум , за гледање на кафе и испробување нови шминки . Немам претстава како ќе се разделам од година со нив ..Едната оди Штип , другата Тетово , а јас сосема на друго место ;( Секако ќе се гледаме но колку ??!?! Ќе останеме ли олку блиски како што сме сега...Многу прашања ми се вртат во главава а тешко им наоѓам претпоставка :?:

Ми треба една добра масажа , фустан во пастелна боја , искрена прегратка, миризлива купка...

На Divinebutterfly, Springy и SexyLady им се допаѓа ова.
  18. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    E aj Теди, реши се, да те видам.
    Ај баш!

19. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    СДК т.е СДП овоа со ѕвездичкиве започна после заклучувањето на темата Модни критики или ми се чини? :^)
    Оти напнавте веќе секое 2 мислење е за тоа како некој собирал ѕвездички...еднаш да се спомне е доволно,ама не цело време истото се чита.

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    и значи ако штип не ти ја убие желбат а за било што, едноставно нели, нема кој.

нека биде тапа! - И би плутена!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.