Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Мрзам капки за нос. Кои секогаш завршуваат сегде, само не во мојот нос. |(
    Уште 40 дена, и распуст! Без празници. Ула лааа. :emo:
    Околу саат време, ми се переле 2 пара фармерки по грешка на 95 степени.. Ово че бити интересантно, предосјечаам, да чу остати без њих.
    Не не, супер ми тргна месецов. :clap:

На SexyLady, blueeparadise и Beauchamp им се допаѓа ова.
  2. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    МРАЗАМ, и МНОГУ ме нервира кога гледам дека некој пишува КОЈ наместо КОИ :x
    Како бе така :fubar: :fubar: :fubar:

На Hopeful, Kaetana, Monna.Monna и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.468
    Убава вечер со сестричката, капричиоза од најголемите, филмче кое ради реда иде во позадина, додека си везите муабети... Многу љубов на едно место, топлина, убаво на душичката... Поубаво од секој излаз, чуство бесценето!
    Сакајте си ги Вашите брака или сестри, најдобриот и најверен до гроб Ваш пријател ;)
    Добра Ви нок феминки минкиии!

На Hopeful, blond и spellbound им се допаѓа ова.
  4. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Искрено одамна не сум имала ваков убав ден ...
    Не беше ништо посебен, ама беше исполнет со чуства кои одамна ги немав почуствувано во мене. Се осеќам ко да се раѓам есенва :) .

И да желба ми е барем еден ден да уживам на вакво местенце во овој период од година . Сакам секој сончев зрак што се пробива низ есента да го впијам. Сакам глеткава да ја вдишам за да можам поубаво да ја почуствувам . И сакам ликот да си го видам низ мирнава река која пополека си го пешачи својот веќе создаден пат, и сакам наутро лицето да си го измијам од рекава .
    Сакам барем за миг да се почуствувам ко дел од ваква глетка.

И сакам душава да ми биде мирна ко што е овој пејсаж.

Прикачени фајлови:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Леле, штотуку сфатив една работа.
    Како бе, леле, дури сега го сфаќам ова.
    Долго време ми требаше да разберам, промозгам, подразмислам и дојдам до една чиста вистина.

Многу поверојатно е дека човекот од моите соништа ќе го запознаам во некоја библиотека, читална, факултет, некоја установа од тој вид, отколку во дискотека или кафуле. :o

Ах, роди ме мајко и научи ме да разликувам сеЉаци од нормални, паметни луѓе. Само тоа ти треба во животот, и ќе цветаш. Тешко мене ако завршам со некој таков тип, што има амбиција на амеба и што идол му е Полат. Куку мајко. Зошто бе сум толку гроун-ап на моменти, зошто ?!

И за крај, слушнете, многу добри песнички има овој Мајкл Тело или Телоу, како и да се чита. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ud7i8rZs ... playnext=4

На Strumfeta93, Monna.Monna, Magnolija и 2 други им се допаѓа ова.
  6. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Aaaa морав. :inlove:

На TeddyGrey, Plavusa.17, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    91.796
    Не знам дал да се смејам или да плачам денес. Туркав кола! Е, не вие мене слабак ме мислевте :D
    Него кај мене Ивкова овај де свинкова слава се спрема. Утре свињата конечно одат да ја купат и оп гости уште од вечер до среда. Мераци бре! А мене некој ме прашува дали имам за учење? Како не!

Имајте ми убава вечер и бурјум на тазе свинско.

На crazylady, Monna.Monna, MandyLane и 2 други им се допаѓа ова.
  8. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.693
    Допаѓања:
    6.613
    Абе јас не сум за нигде да идам, а посебно не на Златен Гонг! :D
    Зашто? Е сега ќе ви кажам зашто. Вчера, убав петочен ден и конечно се решивме да се видиме со другаркава и си се шетаме така низ населба и јас и викам еј, ајде да поминеме низ школски (кај моето бившо драго школо) и кога гледам на вратата залепен плакат, Златен Гонг, сабота - финале!
    И, ме знаете мене јас запалена за боксов и веднаш, ајде ќе доаѓаш со мене, а другаркава леле што ме снајде беше работава па туц-муц, ќе дојдам нема да дојдам, ама ќе ти кажам за сигурно, оваај вака ама онака.. А јас нервозна зашто сум пропуштила полуфинале и елиминации а тие допрва требало да следат.. Ех. :D Тоа се мислело на следната сабота, а не на оваа! И одма на сите им се јавувам на телефони, кој да дојде со мене, вујко ми се погоди болен а на другаркиве, боксов последна работа на памет им е секако.

И јас станувам сабајле во ниедно време, нервозна зашто нема кој да дојде со мене во Борис Трајковски :fubar: , и во 10 ипол сум ѕвонела на цела населба а и пошироко, ма мислам на цело Скопје му свртев. И никој не го интересира, еден ќе оди во град, втор треба да учи, трет треба да оди кај баба, кај дедо.. Вујко ми мртов болен. И јас сега, сама ли да одам . Ауф, која нервоза ме фати, а дома сама мајка ми си немав поима каде отишла а мобилниот дома си го оставила. Одвај ја дочекав да дојде дома и фатив да и хистеришам како е 11 ипол а ова е од 12 , како ли ќе стигнам ах.. А мајка ми мртва уморна, и ајде да прескокнам еден огроомен дел каде што ја тормозев да дојде со мене и ајде одиме на автобуска.. И заради задушницава, куп луѓе на автобуска, возила до недоглед, поминаа четири 57ци а златната 8ца никако да дојде. И накрај дојде (во 12 ипол) а јас пукам прсти од нервоза во автобус што побрзо да стигнам. И одиме во салата, кога гледаме ни жив човек, ни коли ни гужва и мене малку сомнително ми дојде.. Прашавме еден човек за Златен Гонг, ни вика влез од позади. (изгледа и овој бааги неинформиран како нас :D) и јас целата среќна и озарена одам од позади и тој вратарот или како и да се вика кога ни рече, абе вас изгледа многу ви се брза, следната сабота е тоа, еве ви флаер. :D И леле, јас и мајка ми... незнам. А мајка ми уште малку и ќе ме утепаше ама ајде се спасив.

Па после цел ден го поминавме во трагање по асални патики за зимава, т.е мајка ми сакаше да ми купи едни гломазни кондури ама не ги сакав тие и накрај од толку 'големиот' избор што го имаше во Скопјево, купив едни Најк аутлет од Мегаспорт наместо прекрасните Пума со крзненце внатре зашто мајка ми сметаше дека биле фалични, демек имало вдлабнатина од страна. Пих, глупости! |( А ептен ми се свиѓаа. Најков не се нешто лоши ама за Пумата беше меракот бре. Епа ајде, барем тоа да се пофалам, како единствена светла точка (ако може да се каже така) во денов. :)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    ... you almost feel ashamed that someone could be that important,that without them,you feel like nothing ...

Неможам да престанам да го враќам спотот на Ријана на овие две реченици кои се изговорени на почетокот на спотот. Толку се точни,болно точни...
    Немам нешто посебно што да кажам. Не ми се учи. Страшно многу не ми се учи. Ич не ми е гајле како ќе го поминам семестаров. Се повеќе сваќам дека требаше да се запишам на психологија. И се повеќе мислам дека никогаш нема да си го најдам мажот на мојот живот. Многу сум комплицирана и тешка човек да ме поднесе,што мислам дека и сама понекогаш ќе си излезам од кожа.

Ок,не знам што зборувам,го имам Тексашкиот масакр во ѓаките,оправдано е.

Леле,каква ќе биде другата недела.. Ивкова слава ама пет дена има да трае. Имајте убава вечер. :)

На TeddyGrey, Magnolija и blueeparadise им се допаѓа ова.
  10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    На Divinebutterfly, Bright и Magnolija им се допаѓа ова.
  11. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Фала ти стомачно вирусче што ме дружеше активно денес. :(
    Скар сум ти. :mm:
    Важно си го поминав денов убаво,и покрај него играјќи со мали дечиња,се вежбав за во иднина :D
    Богами не е лесно :^) Низ цел стан се изнатрчав,само ми бегаат |( :lol: Ама битно ги научив сите нови цртани од прва до последна епизода :lol:
    Сега нетрпеливо ја чекам сестра ми да пристигне во секој момент од екскурзија,да видам што чуда донела 8)

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ;(
    Сакам да кажам дека ова ме чека цела ноќ ...
    Се се сруши за рекордни 10 минути ...
    Не знаев дека сабота, мојот омилен ден може тоа да ми го приреди ...
    грешка, недела дошла ... ја мразам, секогаш сум ја мразела, и секогаш ќе ја мразам.
    Скршена сум и пропадната како што одамна не сум била ...
    Проклет да е денов. 6ти ноември!!!!
    Во еден миг се смеев од срце, а веќе во друг се давам во моите солзи.
    Ма како не се удавам веќе еднаш.
    Јас сум бесполезник, безрбетник, безвредник ...
    Мислам дека ќе биде најубаво, а и ќе бидат среќни многу луѓе, ако јас сабајле не се разбудам.
    Ниту сабајле ниту никогаш веќе ...
    Првично ако заспијам ноќва ...
    Не гледам ни што пишувам, се тресам и врескам во перница.
    БОЛИ!!!!!! Проклето многу ...

13. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Мажи. Ах мажи... Толку се лесно предвидливи :lol:
    Не се тие предвидливи, ние жените сме поитри.

Прочитав паметна мисла, па да ја споделам со вас
    Good night.

На eli25, TeddyGrey, Phyramide и 4 други им се допаѓа ова.
  14. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Немам врска пшто да правам. Па зедов пред да си ја бришам шминката, си се сликав |(
    После си зедов си сечев слики, и ве почестив со очиве мои во соодветнана тема.
    Сега одам муцкава да си ја барам по некои слики и да ја сецнам и неа |( ;)
    Ајт чао :hai:

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.124
    Девојчиња немојте да се нервирате. Никогаш, за ништо. Ништо не е вредно. Ете, ме стигна мене нервозата моја, сега кога не треба, сега кога ми треба здравјето, сега откажа...
    Срцето за малку ќе ме издадеше, за малку. И тогаш сфаќаш колку се било за џабе, колку сите пролеани солзи не биле вредни, не се вредни за животот бре, не. И гневна и бесна сум на самата себе што се доведов до ваква ситуација, затоа учете од паталец, не од гаталец. Јас ви кажувам, ве замолувам да не се нервирате.
    Мајка ми сирота ми се чини сто години остаре наеднаш, ми клапна жената. Срцето уште толку ме болеше, не можев со солзите да се изборам. Ама не сакав да плачам пред нив. Не, не уште тоа. Затоа сега си ги пуштам да си течат, да ми се олесни малку. Ама не се нервирам. Не можам веќе, не, не и не.
    И тоа сакав да ви кажам. Една да се поучи е доволно.
    Така да си знаете.

На Divinebutterfly, bal0n43, kate21 и 27 други им се допаѓа ова.
  16. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    СДК
    E така де :D

На LivingGlam, la-chicka и Rock-a-Fella им се допаѓа ова.
  17. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Пак Бајрам, пак баклава. :inlove: Да ја пофалам нашата, супер се погоди. :smirk:
    Изволте. :wasntme:

И честит Курбан Бајрам на сите муслиманки во форумот. :*

На firequeenn, Hopeful, Ann.94 и 13 други им се допаѓа ова.
  18. papagal4e

papagal4e Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    135
    СДК дека денов ми почна со стануванје во 5 часот и се спремав и отидов да возам велосипед и сеа си се вратив 8)

19. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    сдк дека не треба да се нервираме девојкиии , живеете го животот се ке биде убаво само верба,иако јас понекогаш губам (признавам) :worried: но со верба се можи да се има ,само силна верба :inlove:

20. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сдк нема ништо поубаво од утрински појадок спреман од страна на мајка ми :mm: .
    Ете затоа сакам да сум дома.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.