[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Денеска беше еден од поубавите денови во однос на времето,сонце без ниеден облак на небото топло и незаборавно неможев да влезам внатре го искористив максимално со кафенце јадење и се што можев друго да правам на терасата прекрасно е...но слушам ќе се расипе овие денови :( утре ме чека голем ден нема да можам да уживам ама тоа ти е животот на странците куча посо посо куча.... ама не се жалам само оваа вест сабајлево за мојата музичка икона уфф тоа тие векот...добра ноќ на сите

2. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.123
    Допаѓања:
    5.303
    СДК, какви ѕвезди во Македонијава постоет - да можам, би ги убила сите!

http://www.youtube.com/watch?v=8AGbEKel ... r_embedded

Дали оваа треба да пее? Каков и е гласот пак уште и провокативно нешто глуми!!!!!!!!!!

УЖАСНООООООООООООО!!!

- ТРАГЕДИЈА -

се запрепастив :(

На Meggy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    ааааууу каква вечер, колку позитивни луѓе и насмеани лица. Не ми пречи снегот, нека врне уште повеќе од сега, посилно. Алкохол во мене мн малку но доволно да сум уште повеќе расположена
    И уште нешто
    РЕШИВ ДА ДРЖАМ ДВЕ ДИЕТИ, ЕДНА МИ Е МАЛКУ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    ( се зезам)

4. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Ах тетке тетке во црвена боја зошто ми дојде вечерма ма? :( Па знаеш дека те сакам кога ќе ми дојдеш наутро, а не вака навечер неможам да спијам од тебе... Али ако ќе те издржам јас тебе :D

5. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    it's still snowing :( WHEN IS IT GONNA END?!:@

6. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.436
    Денов?
    Денов беше тотално непродуктивен, можам слободно да кажам еден од најмизерните денови што ги преживеав (за среќа), оваа година.
    Обична недела, исполнета со храна. За разлика од деновите кога сите по дома ми се растрчани, домашна храна.
    И единствено затоа нема да го прогласам денов за најужасен. Добро, можеби и затоа што сум 99% сигурна дека ќе имам далеку полоши.
    Ама и подобри де.

Тазе сум избањата, мирисам на кокос, косата ми е пуштена и е лепршаста, си гледам низ прозор и едноставно уживам.
    Не ме чека толку тешка недела се надевам, а едвај чекам да помине вторникот.. Немам никакви планови за денот, а не знам дали тоа е добро или лошо. Немам никакво очекување, а богами немам ни желба.
    Си стагнирам, ретко кога ми годи тоа, но најверојатно ова е еден од тие моменти.

Се исклучувам сега и психички и физички, одам да го правам она што најдобро го знам и што го тренирам последниве 16 години.
    Спиење, единствена моја љубов.

:hai:

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    Мамичке те молам немој да ми се нервираш,никој не е толку вреден за твоето здравје.
    Знам тешко ти е,криво ти е шо се вака се дешава али шо да праиме да земеме да плачеме да се нервираме нема никаде да стигнеме само ке ми се испоразболиш а тоа несакам па ПОТРЕБНА СИ МИ!
    Имај надеж се ке се среди колку и да е тешко верувај у тоа...
    Погледнија и светлата страна у целава лоша ситуација ипак он останал,останал со нас со тебе заш ние сме му семејство.
    Не го оправдувам него во никој случај знаеш дека сум била и ке останам со тебе што и да се деси биди јака и издржи те молам ради мене и мене ми е тешко,тешко ми е да те гледам како страдаш ми се кине душава ;( ,мајче верувај се би дала се би напраила ама баш се за ова да биде минато или воопшто да не се случило..секое лошо за добро е што и да е ке помине...

Те Сакам Мамичкееее :* :inlove:

На Acerola, Hiii, enca.69 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.305
    Допаѓања:
    259.408
    Имам замерка за соновникот, го нема Чак Бас во него :devil: .
    Уф, кои соништа ги имав :$ .
    Ако несака Блер, јас сакам :P .
    Чак е у питање 8) .

На Hiii, cinderella5, AnaKarenina и 2 други им се допаѓа ова.
  9. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Мaybe in July. :D

СДК оддсекогаш сум била заљубена ама никогаш не сум имала со кој да славам... барем да беше празникоф на лето!!!
    Протестирам!!!

На Rock-a-Fella и drugarka им се допаѓа ова.
  10. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.995
    Цела ноќ пак не легнав, ама битно ја дочитав Опасно Блиску од Баркли..
    Еден викенд, една книга, мераци...
    Не, не не можев да ја оставам да не дознаам кој е убиецот :?:

Па направив кафе на моите и за мене и сега можам да уживам во топло кафе и една цигара, се дур не почнам да се спремам за на факултет.
    Не ја сфаќам поентата кога ќе ни стават дневно едно предавање, ух, да тепам толкав пат само за едно предавање?! Сакам да седам на предавања, понекогаш се губам со мислите, понекогаш правам галама, но ми се допаѓа тоа дружење со колегите, а најбитно е тоа што сум од прва рака информирана за престојните полагања. Мразам да се распрашувам кој професор што кажал, што не кажал, па кој слушнал, кој не...
    Па дури и на вакво време ќе се заберам да одам, само да не чмаам дома пред компјутер и да правам нешто корисно. А дома, ништо не би правела.

Како и да е, можеби и денот не е толку убав, можеби времето пореметува се, но денот зависи токму од нас.
    Нека ви почне денот убаво, нека цела недела ви биде убава.

Добро утро и убав почеток драги мои..

http://www.youtube.com/watch?v=GemKqzILV4w
    (а песнава ми е онака, убава за расонување пополека) :)

На Hiii, Noemi, SuperGirl2010 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.569
    Допаѓања:
    174.953
    Го испратив.На работа.
    Има возење 1 саат до работното место.
    Како ли ќе стигне?
    Се грижам.
    Господ нека е со тебе.

На eli25, MandyLane и tessie им се допаѓа ова.
  12. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.775
    Моиве соништа од секогаш имале лош,најлош можен тајминг.
    Зарем сега најдов да сонувам сообраќајки и да се будам плачејќи? Како ли сега да излезам од дома и да се решам да функционирам на вакво време, во ваква ненормална ситуација?
    Ај небитно,само сакав да кажам дека ми е страв!

Имајте убав ден.
    :sun:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.569
    Допаѓања:
    174.953
    На сигурно е ,стигнал безбедно....

Фала ти Господе,чувај го....

Благодарам и на тебе љубов моја,што ми се јави,да не те мислам

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    На macysh, Doozy, Chocoholic и 2 други им се допаѓа ова.
  15. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.326
    Добро утро.

Мамурно и несвесно будење од татко ми. Доцнев на првите часови. Ништо страшно.
    Мојот ум навистина ми прави фотоморгани и копнее моментално да се наоѓа под топла покривка, какао да ми ги хипнотизира сетилата за мирис и да гледам како паѓа снег. Во позадина да има примеси на звуци од некој блуз.

Долга беше вчера вечерта. Воздухот го исполнуваа атоми полни со поезија, а ја со пајакова мрежа колебливо ја собирав и ја притиснав тука некаде, во мојата постела. Многу напнатост и задржани солзи во себе, пресликуваат слика на совршенство со порцеланска насмевка.

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Во последно време немам инспирација за пишување, пишувам и бришам, а тоа на што се должи, дали на мојот монотон живот во последно време или немањето на инспирација не знам.
    Тешко ми е да се изразувам и искажувам како се чувствувам со зборови...
    Ако не чувствуваме понекогаш тешкотија нема да уживаме во "леснотијата" никогаш.
    Прелив на чувства и емоции, проклет нека е пмс и сите пропратни симптоми што идат со него.
    Сега толку за тоа, да пишам кому се восхитувам.
    Им се восхитувам на луѓе што се тврди како орев(во смисла да имаат илјада и една причина да паднат и да се скршат, но тие сеуште се јаки и одма стануваат).
    Мојот восхит го заслжуваат и оние кои успеале многу во животот и си ги оствариле целите што ги наумиле. :geek:
    Им се восхитувам на градбите што се старовременски зошто во нив се крие минатото, во нив се кријат многу спомени и многу воздишки.
    Доста е за моите восхитувања, но убаво е да се разбудиш и да знаеш дека околу тебе има храбри луѓе на кои им се восхитуваш и се тука секогаш за тебе. Убаво е да знаеш дека и тебе некој ти се восхитува.
    Силна сум, можеби и повеќе од што мислам дека сум. Am I ?
    Седам и размислувам, си викам пред мене е цел живот, се прашувам што сум постигнала до сега?
    И да нема одговор на прашањето доволно е тоа што сум жива, а тоа е знак дека сепак има причина живеењето, никој не е роден без причина нели? Мојот одговор на прашањето што сум постигнала до сега се неколку успеси, сум пребродила и преживеала многу работи во текот на годините и извлеков една многу силна порака од тоа: ЖИВОТОТ ПРОДОЛЖУВА ПОНАТАКА.

На Rock-a-Fella и stetoskop им се допаѓа ова.
  17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Ме боли се од вчера, баш се, никако не ми се мрда од креветов, а дефинитивно треба да се мрдне.
    Сон, пак тој, пак си го сонувам, луцидно, како вистиснки да го гушнав ама не добив бакнеж (мн бев грда у сонот, можда ради тоа) :lol:
    Има некоја убавина во денов, осеќам. Конечно дојдов до слободно време, па го користам за себе.
    Пред неколку дена некој во љубовни совети напиша „Неверојатна е способноста на човекот да најде оправдување за секоја постапка„ така и јас, уствари ништо полесно од тоа кога ќе размислам вака.
    Незнам дали сум во право за ова што го правам, но знам дека имам оправдување зошто тоа го правам односно не го правам. И сеуште стојам на моето дека секој човек си е сам одговорен за своите постапки, залудно е обвинувањето на други лице, секако ако имаш доволно карактер и знаеш што сакаш никој неможе нешто да те натера со сила. А јас дознав уште некои работи, и сега, што со нив да правам?

Другарка ми дозна дека дечкото ја изневерува, не плаче, храбро му се јави и го викна вечер да се видат. (вчеравечер) Сеуште незнам што направила. Да бев на нејзино место сигурно добро ќе се изнарикав дома ко магарица, а потоа ќе му раскинев, ама ете што ти прави бесот, не дава ни солза да капне. Силна е таа, има и други на лагер, убавица!

На Strumfeta93, crazylady и Noemi им се допаѓа ова.
  18. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    10.051
    Убав е денов, мрзливо убав.
    Утрински туш, кафе и радио. Решив веќе ништо да не очекувам.
    Луѓето се најдобри во едно нешто- да ве разочаруваат.
    Гледам журка по повод празникот, In love we trust. ДА, верувам во љубовта, не во луѓето.

Денес се препуштам на спонтаноста. Дури и косата ја оставив сама да се исуши, сеедно ми е каква ќе биде, денес не планирам никому да му се допаднам.

На Rock-a-Fella и mims-89 им се допаѓа ова.
  19. t.i.n.k.b.e.l.l

t.i.n.k.b.e.l.l Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    92
    во петок сум на вакцина

20. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Cдк колку ми е неверојатно смешно кога ке видам некоја статија на Фемина пример Bитни Xјустон почина и 1123555 луге го лајкујваат ова,мислам What the ....? :^) :lol:
    A или оние од чуден свет и лугево ги лајкуваат :|

Cдк дека аман со оваа возачка,само што се израдував дека ке одам уште малку на полгање,дознав дека од како ке ја земам возачката морам 6 месеци да возам со некој што веке има возачка :@
    E кога ке положам ке ја частам цела Фемина :angel: :D

На LilBaby, LivingGlam, drugarka и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.