Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    Си поминавввв најубавааа вечер со моето најмилооо.......ахххххх коллкуу го сакамммммммм.......преммноогуууу.......а и се чуствувам и премнноогуу саканааа!!!!! Не е повеќе оној лажгооо, женкар......девојкии 24/7 е посветен на менее....... Го обожаваммм!!!!! Тој ми е СЕ!!! хехе после искачање пред да ме остави, си се гушкавне во кола... и подзаспавне.... ахх колку е убаво чуството полубуден некој да ти шепоти... те сакамм... сонце си мое.. никогаш нема да те разочарам,, се правам за тебе...вааааааааа.........Го САкаММ беееее................. <3<3<3

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    На Google translate од Англиски на Виетнамски, ако напишеш Will ever Tose die?, добиваш превод bao giờ sẽ Tose chết .
    А потоа тоа кога ќе го преведеш од Витнамски на Македонски, се добива TOШE никогаш нема да умре!

Чудно, зар не? не знам како е можно тоа..

СДК - Честит празник на сите муслиманки на форумот. Bajram Mubarek Olsun :)

На crazylady, m2m2m2, Rock-a-Fella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    СДК прекрасна ноќ... јас тој и уште неколку небитни. Убава музика, алкохол, непредвидени ситуации моменти за паметење. Толку многу сум заљубена.

СДК и СРЕЌЕН ПРАЗНИК ЗА СИТЕ ПРИПАДНИЦИ ОД МУСЛИМАНСКАТЕ ВЕРОИСПОВЕД.

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.
  4. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    И пак се се повторува.
    Како некој бумеранг фрлен одамна кој сега се враќа кај сопственикот.
    Но сопственикот го нема веќе, бумерангот доаѓа кај потомците...
    Традиција, историја... Тој верува во тоа, јас не.
    А можеби сепак треба да верувам.
    А менува тоа нешто?
    Ако се повторува, без разлика дали јас верувам или не, ќе се повтори.
    Што си посеал тоа ќе жнееш. Но, ние го жнееме туѓо посеаното.
    И пак на истото. Зошто?
    Имам се, освен нив. А ги сакав...многу.
    И колку проклето да се обидувам да го негирам тоа, се уште ги сакам.
    И не грешам, тој вели треба да ги сакам.
    Но, таа љубов сега ме повредува.
    Кога некого сакаш, тој ти недостига.
    Тие мене ми недостигаат...а ги нема.
    Сакам се да пратам по ѓаволите и да одам да ги гушнам и да им кажам...многу работи.
    ........

5. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Не ми е баш ич гајле дека е ноември и малце е свежо... не, не ,седам на тераса и го користам сонцето онолку колку што можи да се искористи во овие изброени есенско зимски денови .
    Туку си дојдов.....осетив и осејќам топлина од моиве најблсики ,
    разговори вредно милни скокотливи.
    Се шалат дека сум била гостинка ...негирам и тоа цврсто не не можи дома да сум гостинка дури и на шала не го прифајќам тоа.
    Милава моја трудна чека кученца ,трудна и полна љубов кое цело време за кое ме немаше ја собирала и сега вредно ми ја дава.
    Тој сношти ми вика ќе ме расплачиш,јас се помислив се шегуваше или ја кажуваше вистината не дознав ама знаев дека му е тешко,неговата шеговитост оди се поќе и поќе расте :) незнам веќе да го читам повеќе али и се правам на удрена од фактот што не се осејќам спремна за нешто повеќе.
    Можеби сепак е мала шега :?:
    Имајте убав ден феминизирани ;)
    Теди те следам активно ...секој пост твој вреди солидна 7 ца значи си девојка која има страшно добра интелегенција секогаш подготвен хумор и секогаш ми будиш насмевка на лице ..зарем е тоа малце за една добро изградена личност.
    Не ги знам твоите мотиви за негативниот пост ,но сепак знам дека имаш сили и можеш да г и најдеш

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  6. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Честит празник на сите муслиманки на форумов, за многу години. А јас мили мои, сношти пред излегување бев полна со енергија, демек ке поминам преубаво ке се изнаиграм бла бла бла... На сред вечер клапнав, во 2 отидовме кај дечко ми и му заспав ахааам

тој- лЈДјсафдјааопфцја гледаш? :?:
    јас- |-)
    тој- ееееЈ :!:
    јас- |-)
    тој- заспа? :o
    јас- |-)
    тој- (станува и доага накај мене) абе спиеш? |(
    јас- не.. |-)
    тој- ај стани да те носам дома :|
    јас- :wasntme: еми ај де.

И ондак то. Сега ке го разбудам да одиме на кафе, да му надоместам за дремката од сношти. бај бај

п.с. МИ завршија колоквиумитееееееееееееееееее

7. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    veri,било кое име да го напишеш исто ќе преведе,не само Тоше.

Му се радувам на периодов кој доаѓа како мало детенце на играчка.
    Секоја вечер ми мириса на снег и на зима,а тоа ме потсеќа на Нова Година,на целата таа весела еуфорија и ми поттикнува огромно лачење на ендорфин ^_^ :D .Не самата вечер на Нова Година,туку убавиот декември,па и јануари.Тоа убаво предпразнично расположение,со накитени елки,украсни излози и илијадници светилки...
    Знам дека е малце рано,ама еве го кај е,сега ќе дојде дур трепнеш.
    Многу го сакам овој период од годината.Најубав ми е,и јас сум најубава тогаш зошто блеснувам од среќа и како накитена елкичка сум :wasntme:
    Сакам кога луѓето околу мене се среќни.Сакам декември два пати во годината да е! :D

На eli25 и Hopeful им се допаѓа ова.
  8. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    64
    СДК дека денес денот ми е убав,по толку време карање ја почуствував таа сестринска љубов.Сестро моја,те сакам нај многу и фала за убавите зборови сабајле :* :inlove:

9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    I like to keep it simple 8)

Бессона ноќ, уште една, прекрасно друштво, превкусно јадење, преубави фаци (море тоа мужите од кај никнаа?!)...јас како преморен мрож се довлечкав дома и уживав, во ноќта, во филмот, во муабетите, во кафето, во мекото ќебе, во светлината од свеќата.

Ги сакам луѓето во мојот живот и работите кои ги прават. А уствари контам дека џабе филозофии и тешки мисли, или комплицирани реченици. Во едноставноста се крие најголемата убавина на постоењето.

Што има поедноставно од одличен сплет на луѓе, чаша добро винце и вкусно јадење? Најубаво.
    Шо вика мајка ми - види види какво ново средство за чистење сум купила, сија еј сија! И се радува ко мало дете, а јас се смешкам и си велам. Е да, оној кој не знае да се радува за навидум тривијалности, како ќе се радува за големи работи?

Радост. Живот. Моќ. Среќа. Може да ги најдете и во најмалите ситни делчиња на секојдневието. Ако сакате :)

Прекрасно утро. Односно веќе пладне ама јбг, кој не спие во ноќните часови...

На eli25, rossonerka, LivingGlam и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Тоше никогаш нема да умре затоа што живее во нашите срца.
    Честитки и од мене за празникот на муслиманите.

Запомнете го 5ти Ноември и анонимците :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: my ass |(

11. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Ајде, ете и во оваа тема 100 страна. :) Еи ама сме вешти, брзи и инспирирани за пишување. За колку малку време, 100 страни, алал нека ни е. :D

Сакам и да го честитам Бајрамот на сите муслиманки. Се спремивте со баклава? :)

12. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Денес за прв пат си признав сама себе дека празнината во овој дом постои.
    Овој период од денот мајка ми правеше ручек, цела куќа прекрасно мириса, татко ми гледа формула, ја се шуњам наваму-натаму во пижами и двајцата ми урлаат да се облечам, веќе 2 саат станало.
    Оваа недела цела куќа ми мириса на чисто, на средства за чистење, на освежувач на воздух. Со тато си лупнавме стандард неделна генералка, и конечно се удостоив со нес 3 во 1, а тој со пивце. Додека си го правев кафето, ја почувствував тишината. Празнава куќа почна да ми мава шамари, ми се потсмева, а јас сум немоќна.

13. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Дишам небо, сонувам средби, цртам на хартија приказни.

Мал немир во мене, ама го бркам. Денес се' ми фали. Осаменоста е преголема, ама да видиме и таа што ќе донесе. Можеби нова поема.

Ќе си ја грејам душата со цимет и јаболко, ќе листам научнички истражувања, ќе го докомплетирам мозоков.. и ќе го барам нејзиниот глас да ме смири..

П.С- Среќен празник и од мене, до сите кои слават Бајрам, само убавнини нека ве следат.

На Strumfeta93, Rock-a-Fella, JoxyTheFreak и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Lady-Cha

Lady-Cha Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    23
    СДК...
    ... :inlove: :inlove: :inlove:

И Среќен Празник на сите припадници од муслиманска вероисповед, многу здравје, среќа и љубов за вас и вашите најмили! :D

Прикачени фајлови:

15. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Се тече, се се менува, рече еден грчки фраер...
    Низ призмата на еден млад мозок, македонсково општество е просто кажано: тапа.

Сакам да кажам, најмногу што мразам во животот се луѓе што попуваат лажен морал на секое ќоше.
    Иако, по незнам кој пат, си превртувам една иста реченица во главава: моралот е само ограничување.

Мојава глуууууупава глава, ми станува се понапорна да ја носам.
    Мислам дека ќе ја вгнездам во неговите раце денеска, да се одморам малку од мисливе и бубачките во неа. Може ќе ми олесни, може не...

Уште нешто, да си ја испразнам душава: ми недостига дедо ми.
    Толку многу, што сакам да пиштам и да вриштам и незнам веќе што...
    Неговото заминување не беше исто како и претходните заминувања на значајни луѓе во мојот живот.
    Остави нешто што не можам да го опишам, само да го исплачам. И ај сега? Што ми требаше ова?

Дефинитивно сум во мал хаос, не влијае на другите околу мене, само си се јадам самата себеси...

Незнам што сакам. Проклети хормони.

П.С: Денов мириса на кафе, ќе го биде.

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    сдк1 среќен празник на сите муслимани! Се најдобро
    сдк2 ми недостига брат ми многу :( :(

17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    SDK UZASEN DEN,UZASEEEN! Poz od avtobuskata stanica vo Sofija. Edna pametna zena ubavi raboti mi kaza,pa pak da imam kapka nadez...

18. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    СДК дека ја направив најубавата пица!
    Од 4 тепсии останаа само 2 парчиња за мене, јас додека ги правев они си јаделе.. Благодарност до моите родители и братучед ми што не ми оставија повеќе. |(
    Така сабајлечки бев расположена, засукав ракави, замесив тесто.. Наместо кечап ставив томатело, наместо кашкавал ставив сиренце, наместо салама опнав суџук..
    Па така сега после неколку часовно учење идам да си ги изедам тие 2 гревни, малецки парчиња :(

Срам да им е.

19. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Најдоброто нешто што се случило во мојот живот.. Тој е мојот сон, моето јаве.. Дај боже остај ме да љубам, сакам да го имам... Не делиме од него, јас од него дишам !!! :(

На Divinebutterfly и MSkorpionka им се допаѓа ова.
  20. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    СДК ми пукна филмот од глупави луге :swear: :@

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.