[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. booba

booba Истакнат член

Денес сум нешто посебно среќна.Си пеам и се дeрам на цел глас, и баш ми е гајле дали ке го разбудам брат ми.Лалалалалалала..So get out, get out, get out of my head and fall into my arms instead..Знам дека не пеам убаво ама баш ми е гајле, јас ке си продолжам да пеам :rofl:

Бтв си добив денес 5 љубовни писменца :$, многу сум била сакана бре :D

angel92 likes this.
  2. gingerchild

gingerchild Популарен член

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН СЕСТРИЧКЕ! :party:

Shana likes this.
  3. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Го знаете она од главата си патиме??? Е не е за џабе кажано. Така јас пуфлата битолска денес сабајле си опнав 2 рала хулахопки, сукниче, ролче и чизмички со штикла. Дебил. Кретен. 2 грама памет да се немало. После првите 5 минути надвор си пцуев се живо и диво на самата себе. А, да и надвор седнав на кафе. Да не ми се намали дотокот на никотин во организмот. Седиме со колешката, јас се тресам, таа се треси и демек водиме некаков си муабет, а уствари двете едвај чекаме да станиме да се истребиме од таму. После најдолгото 20 минутно кафе во мојот живот, сериозно размислував да фатам такси од Рамстор до Државна болница. Немаше кола пред Рамстор иначе жими се понајмило со такси ќе бегав. После пола сат верглање по Водњанска конечно стигнав дома. Ми студи??? Нека ми студи бе!!! Да измрзнам, така ми треба. :swear:
    И поздрав до сите што по мразојте се растрчале по мечки, кучки, балони, срцести црвени работи за Валентин. Искрено многу ме интересира зошто и Бајрам пример не го слават. Мене денес Трифун ми е. Имам винце по дома, и планирам да си отворам после онака лезетски во домашна атмосфера, на топличко, да се испоштова денот. :)

bittersweet, IvanaMkd, marama and 7 others like this.
  4. aaaaa

aaaaa Популарен член

И додека денови наназад се договаравме дека нема купување никакви поклони за свети Валентин, денеска ме изненади со поклонче. Признавам ми измами насмевка. :inlove:

eli25 and Annath like this.
  5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Ќе си ја средам собата и фиоките и шифоњерот...
    Само заради тоа што викаат дека какви ти се фиоките таков ти е животот.
    Е баш да видиме.

BeYourself, anneyy, tigerlady and 2 others like this.
  6. angel92

angel92 Популарен член

СДК RIP to girls virginity tonight.... :)

Фемина, Brace yourself - Pregnancy posts are coming!!

Happy Valentine's Day/Св. Трифун! :)

7. Marley

Marley Популарен член

.
    .
    .........
    .
    .sesilija Marilyn-Monroe

8. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Ојдов да си облечИм фармИрки да си натнуем капутот да си обесим шаљот око врат и да Идем до она Вероно т.е Џамбоно да узмем Неке крупне цитнице за да можим да го изненадуем мајне слабо слабиот муж овај дечко. :lol: :lol:
    ариведерчи мајне феминки!
    ви испратуем пуно многу бубњеви :*
    П.с малце забегинела није на одмету :rofl:
    и сеа у момент ми текна една песна шо ке муја запеам вечер и ке го спремам еден страшен стримтпиз песМата иде вако...
    Да ти светим када сунце заџе да ти буем лепа као брена.родучути 3 деца али биче као права меца ајт отидов сеа чао :angel: :P

9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Не е фер, стварно не е фер, цело друштво денес ќе се пијанчи, јас дома ќе седам ;(
    Како можеше сега грип да ме фати, буквално ме откорна ;(
    Имајте најубав помин, јас ќе си надокнадам петок или сабота, не оставам така :D
    Цела вечер око на око немам клаено, спиена сум само 3 сати, не можам да дишам,
    носот ми е цел затнат, :| , како и да е убаво е сите ко ќе се грижат за тебе, трчат по тебе, со мандарини, лимони сок, чај и сл, ехх ги сакам. :inlove:
    Поздрав до сите оние кој во ова студено, се растрчале по мечки кучки, чоколада и сл. Останете заљубени секогаш :inlove: .
    Заеби Валентајн, Сф. Трифун јас си го славам 8)
    Тихх Апчињата се ми напраја инаку ќе бев пијана вечер :D

Имајте најубава вечер. :hug:

10. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

СДК дека едно пријатно изненадување многу ми го разубаве денов. Неочекувано, а многу слатко! :inlove: :inlove: :inlove:

11. rossonerka

rossonerka Популарен член

Ќе се самоутепам :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
    Конечно во овие грипосани денови седејки дома и ослонувајки се на досадата нешто да ме пресмее до солзи. Браво Стефче, кул си. Нов ГраФ и кај ми е сонцето имаме :D
    Ете зошто не е убаво да си премногу романтичен, овај патетичен де :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=7E4eTZJ7n-M

MandyLane, drugarka, mims-89 and 2 others like this.
  12. k.i.m

k.i.m Популарен член

СДК Како некоја стара бабичка сум се направила, туку ме боли нешто што не ме болело досега :^) :lol:
    Многу ми е убаво кога ќе сретнам некоја позитивна личност, кога од само два збора разменати ќе се изнасмееме заедно. Зошто бе се ретки тие личности во мојава околина?
    И сакам да кажам дека ми треба едно квалитетно смеење, така ми фали :)

13. LilBaby

LilBaby Популарен член

Абе што да праам луѓе, мрчатор се имам родено за клишеа, таква во Бутел ќе ме пратат.
    Тоа е јаче од мене и јас не можам да побегнам од мојата способнст да коментирам, да се смеам на нечиј гест, на самата себе, на моите маани и жути моменти. Детс ми. Па забавно е бре луѓе! :D
    Не ги разбирам луѓето дали овде, дали надвор од форумов..ќе се нашалиш за некоја работа, те гледаат ко некој најблизок да си го убил, па како можеш, непристојно е, јас не мислам така..бла бла бла, макнете ми се од видот, ми го кварите денот!

Нејсе, одлично сум расположена. Напротив, умирам од смеење. :rofl:
    Продавници полни со мечки, ете денес заприметив симпа шољичка, таман мислев да си ја земам (за себе!), кога ете ти внатре мечка. Ааааа денес од мечките нема спас. Што направив де, не ја земав.
    Искрено, многу ми е смешно бре на 20 и кусур годишен мече со перниче I love you да му купам. Искрено се зачудив де, како му купив такво нешто лани. Баш се мислев. Де бре Лил, што ќе му е? Гледам, му фаќа прашина на полицата, мене такоџе ми фаќа, и?
    Искрено пофилм би ми било доколку му купам нешто интересно бре, нешто што ќе го интересира, што му е омилено а го нема. Сигурно тоа не ќе е preety bear, ама ај. Дури една у комшилук ќе пукнеше од радозналост што сум му купила. Кога и реков ништо, се разочара од мојот одговор и шољичката во ташна си ја потсобра и си замолча. Де бре. :rofl:

Гајле ми е ако превртевте очи на мислењево. Гајле ми е мене што имам мање мечки од вас дома хохо.
    Ни вечерта нема да ја прославувам. Го `прославив` денот на најсоодветен можен начин. Она што и двајцата најдобро го можеме, и го сакаме.
    Адиоооооооос искомерцијализиран и форсиран празнику. Не те сакам ни тебе ни Трифуна денес.
    Денес ми го силуваа црвеното вино, ама ако. Друг ден кога нема да биде овој, посебниов специјално дизајниран за дарување мечки и вино, ќе си земеме `Вила Марија` и ќе го тегнеме ко у нашите најбољи дани. Салуд!
    П.С: ( Најубава и Марама, да пукнете ви љубоморам! :* )

Adi888 and marama like this.
  14. ljubam

ljubam Популарен член

Свеќи од боровинки, Chet Baker, храна, книга за читање, мир, и прегратка од далечина, таа во мисли.. постоење..

15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

баш размислував пред малку за ова што ке ви го пишам сега

дека ретко кое другарство мегу машко и женско опстанува-најчесто завршува со додворување или ако тој добие корпа од неа со скршено срце
    па затоа мислам дека најдобри другарчиња се браката геј :lol: -барем нема да ти потпикува под кожа и ако му дадеш корпа нема да остане со скршено срце :)

16. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се скапавме спремање,ќе имаше пиење вечерва демек....и на крај тебе ти дојде на повраќаш и да ти се врти...лошо да ти биде...Така ти е...планираш планираш и на крај ќе дремеш дома...

17. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Време е да се почне со прослава на празникот/празниците :party:

18. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Денес си се подновив со блузичка.Сепак Ден на вљубените е,морав нешто сама на себе да си подарам.Се зезам :) .
    Колку и да го критикуваме овој празник сепак е убаво да се одбележи доколку имаш некој покрај себе.Дали ќе биде со подарување на мече или некоја вечеричка за двајца,сепак е убаво.Некој да слушне дека јас го кажувам ова нема да поверува.
    А за оние како мене кои си се сингл.Ни преостанува да си слушаме музика и да си се наградиме со нешто сладко.Така да,пред се бидете си сами на себе Valentine :) .

Ве поздравувам со песната.

http://www.youtube.com/watch?v=cE6wxDqd ... ure=relmfu

Hiii and Noemi like this.
  19. awee

awee Истакнат член

Времето ладно...не ми се живее. :@
    Згора на се сите улици се замрзнати,и се лизга...на човек да му биде страв од дома да излезе. :swear:

20. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Oд пред 2 саати, па до сега, си ја средив куќичката... Дури и си го украсив празниот ѕид...
    Животот ист ми остана... Џабе средував :)

Денес поседувам задоволително ниво на сарказам... Барем сите околу мене ги насмевнав...
    Денов убав, скоро совршен... :)
    Бидејќи славам Валентајн, сакајќи се сама себе, си дадов и поклонче... Црвено ферари... И тетката...
    И после кажете ми дека некој добил подобар поклон... Ма, нема шанси :D

Thread Status:
Not open for further replies.