1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    :D и плус цигари не се пуши, и плус не изманијачија оние 'лепотанине карши нас' и плус и плус и плус :rofl:

а ти да не збориш за моите штикли моља те, штиклата е мојата љубов :D Aма утре лудо ќе си биде паметно и патики ќе си носи, не планирам да глумам уметничко лизгање, не низ македонските улици :lol:

На Doozy, JuLleE и CIA им се допаѓа ова.
  2. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.506
    Ангелот мој (помалиот) денеска наполни три години.
    Журката на нивоу - истата игротека, не забавуваше Супер Ѕвезда, братучедите и другарчињата расположени, тортата му се погоди со гусарите, и така. Сега да здивнам малку :doh:

Маже мајкино. Eеее, ко вчера да беше....

Прикачени фајлови:

• Capture.JPG
      Capture.JPG
      Големина на фајлот:
      61,2 KB
      Прегледи:
      391
    На bittersweet, Rubiii, cigarce и 32 други им се допаѓа ова.
  3. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571

Да е жив и здрав!! Голем да расте, само радости да ти носи!! :* :*

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Ах таа убава струја. Ти благодарам што ме научи како живееле порано луѓето по цели денови на свеќи и на ладно :?:

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    5.358
    СДК ...

...а и стоењето во гаража не те прави кола :lol:

На AnaKarenina, BeYourself, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Mи игра окото... мразам кога ми се дешава тоа...

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.267
    Допаѓања:
    81.831
    Никогаш немојте да ги осудувате пред време луѓето, посебно не според годините.
    Затоа што, јас (пак) погрешив, немојте и вие, еве ви дава ум една (без)надежна природна блондинка. :D
    Имав убава вечер, и по којзнае и кој пат се изненадив како годините можат да залажат, а богами, и како "младите" ни примероци од посилниот пол знаат да направат асален муабет.
    Се чувствувам убаво одвнатре и сас удоволствие си го покажувам и однадвор убавото расположение, а и тој ми рече - блескаш, смеј се секогаш. :$
    Заразно се смеам, мајке ми, ама у инат свима ветувам дека ќе се смеам, секогаш.
    Добро, не буквално, ама ќе се смеам. :nod:
    Убаво ми е и сакам тоа да го заприметат и другите.
    И така феминки, јас лека-полека си се заљубувам и баталам се', ми се насобраа куп книги за читање и мал милион задачи, а јас си фантазирам - вака, онака, сега утре, да.

И доста ве отекувам со мојава заљубеност, одам да фатам книга и да се расприкажам со бројките, а вие останете ми поздравени, расположени, и пред се' - заљубени.
    Ако не сте, под итна постапка заљубете се, ви наредувам, е така! :!:
    Добра ви ноќ! :hug:

На tigerlady, AnaKarenina и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.824
    Нели е поедноставно да се каже вистината, отколку да се извртува, па да се кажуваат лаги? Па уште откако некој ќе те фати во нив е богами стварно е незгодно. Кажи си човече, не можам, не сакам, друг пат ќе договориме, а не, не видов, не слушнав, бла, бла. Никој нема да се налути. Полошо е лажењето.

И сакав да кажам колку е најјако чувството кога ќе си најдеш пари во џебот од некои стари фармерки или јакна. :lol: Ај фил лајк а милионер. :rofl:

На bittersweet, kate21, Rock-a-Fella и 15 други им се допаѓа ова.
  9. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    СДК ќе ве читам, но многу ретко ќе пишувам. Останете ми поздравени сите :*

На Hiii, BeYourself и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  10. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Драги мои, како сте ми?

Си велам да поминам, да ве поздравам. Да не кажете дека сум ве заборавила. Кај мене деновите минуваат, студенилото ме уништува. Се’ убаво, ја сакам зимата, ама оваа начисто ја претера. Преку глава ми е! Одвај чекам пролет да дојде, сонце да блесне! :sun: Природата, светот да заживее! Ова веќе живот не се чувствува. Ладно, крш, па и испитни сесии, почеток на нов семестар, мхм!

Мене од кревет (искрено) не ми се станува. По цел ден сум сонлива, дремлива, а книгата ме чека |-) . Сакам да направам толку многу работи, а всушност времето јако депримира. Ма, можам јас против него! Со сите сили на светлината ќе го стопиме снегот, ќе ја стопиме депресИјата! Меѓудругото, срцката не мораше да ми спомнува бурек, зашто сега ќе го сонувам (бурекот! Ама и него! :$ :inlove: ). И топло чоколадо ми се пие, ама не од купечките (пудинзи), туку стопено на шпорет на дрва (како што знаеме да кажеме дрвен шпорет), по зимски, по нашки :angel: .

Кај вас, животов? Ејј, да! Како си го поминавте Св. Валентајн (подобро кажано Денот на вљубените) :D ? Имаше многу љубов, гушки, бакнежи, подароци? :lol: Пофалете се зашто јас не сум во тек со ништо што се случува натука.

:hug:

На Doozy и maca99 им се допаѓа ова.
  11. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Кучето е најверен пријател на човекот.Не за џабе е кажано ова.
    Кога сите ќе ти го свртат грбот,кога сите ќе те предадат и повредат тоа е секогаш тука.Несебично ти дава љубов гледајќи те со тие мили очиња.Колку и да сум нервозна и нерасположена тоа е секогаш тука.Затоа ги сакам животните повеќе од некои луѓе.Затоа што се невини и неспособни да нанесат зло и да те разочарат во било која смисла.

На Serafima, Hopeful, Butterfly15 и 7 други им се допаѓа ова.
  12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СДК ми фали утринскиот пост на Пирамида :|

И на девојката со крупните очи, полните усни и милото лице СДи‘К дека и‘ фаќа многу раката со тоа апаратот, магии прави, чуда. Фала и‘ за сликата. И‘ мавтам со црвените чевлички.
    Се бркаме на плочките :hai:
    Ова треба да звучи како:
    Се гледаме на елката! :D
    Ох драги, рано е, знам.
    Уште да знам на инсомнијава што да и‘ правам и многу повеќе работи ќе бидат во ред.

Си фрлам поглед надолу еден, аутфитот да си го видам, се фаќам за обетки, за шнолчево во коса.... абре дама лепша од Париза :D А подочњакот сигурно од Сена ми е подлабок, ама ќе си го фурам денес :wasntme:

Имајте пријатен ден и спијте навечер. И јас би требало понекогаш да го правам тоа.
    :*
    Еве, за почеток, оти дента кога замина не правев концерт на фејсбук со нејзините песни.
    http://www.youtube.com/watch?v=W0rL73MJ ... re=related

На bittersweet, Divinebutterfly, aNy-to и 10 други им се допаѓа ова.
  13. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    "…Седнав и плачев. Легендата вели дека се што ќе падне во водите на оваа река, лисја, бубалки, пердуви од птици, се се претвора во камења со кои е послано нејзиното корито. Ах, што се не би дала само да можам да го искорнам срцето од моиве гради и да го фрлам во речната струја... И повеќе нема да има болка, нема да има тага, сеќавања.
    Крај реката Педра седнав и плачев. Заради зимското студенило ги чуствував солзите на твоето лице, а тие се мешаа со ледените води што течеа пред мене. Некаде далеку оваа река ќе се здружи со друга река, потоа со уште една, се додека во недоглед на моите очи и на моето срце, сите овие води не се слеат со морето.
    Моите солзи нека потечат многу далеку, за мојата ЉУБОВ никогаш да не дознае дека еден ден јас сум плачела заради неа. Моите солзи нека потечат многу далеку и тогаш, јас ќе ја заборавам реката, манастирот, црквата во Пиринеите, маглата, патот што заедно го изминавме.
    Ќе ги заборавам патиштата, планините и полињата од моите сништа, овие сништа што беа мои и што повеќе не ги препознавам.
    Се сеќавам на волшебниот миг, на оној миг кога едно „ да“ или едно „ не “ можеа да го изменат сиот наш живот. Ми се чини како да било многу одамна, иако само пред една недела јас повторно ја најдов својата ЉУБОВ и ја загубив.
    Крај реката Педра ја напишав оваа приказна. Рацете ми беа премрзнати, свитканите нозе ми се вкочанија и често морав да го прекинувам пишувањето.
    - Обиди се да живееш. Спомените претставуваат задоволство на остарените – велеше тој.
    Можеби поради ЉУБОВТА предвреме старееме и повторно се подмладуваме, кога младоста веќе ќе замине. Но, како да не се присетам на тие мигови? Токму поради тоа и пишувам, да ја претворам тагата во носталгија, осаменоста во спомени. „ За да можам, откако ќе ја завршам оваа приказна, да ја фрлам во реката Педра! “ – така рече жената која ме пречека. И тогаш, како што рече една светица, водите би можеле да го згаснат она што огнот го напишал.
    СИТЕ ЉУБОВНИ ПРИКАЗНИ СЕ СЛИЧНИ..."
    ... Крај реката Педра седев и плачев – Пауло Коелјо

СДК дека ова кога и да го причитам, ми прави струења по целото тело...нема ништо полошо од чувствуто дека во себе имаш пустина, која се повеќе ја превзема контролата врз тебе... А и вистина е дека сите љубовни приказни се слични...

14. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    СДК што убаво ти било ова утринсково тегнење ама па кратко трае задоволството. Со очи полни сон се прашувам кој ***** станав толку рано па бесцелно се мачев пак да си заспијам? Обврски хир ај кам иако ми се лежи ми се мрзосува до тука бидуело. Луѓе помагајте...Мрзата ме стега јас ја бркам а таа не бега, фатете ја и во затвор ставете ја(е ова од вчера си го потпевнувам) ХЕЛП
    И морам да ве поздравам феминчици што сте ми воолку паметни и уште толку интересни

Јорс чрули, Ноел

На aaaaa и maca99 им се допаѓа ова.
  15. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    :rofl: :rofl: :rofl:

Прикачени фајлови:

16. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Не сакам пари како роденденски поклон. Сакам си поклон како шо е редо. :!: Бидете малце креативни. :angel:

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Денеска заврши една долга врска...

Морам да бидам силна,затоа што јас ништо од тоа не заслужив.
    Но животот е суров,животот не е милослив,а за жал јас уште еднаш тоа го сватив на своја кожа.

Ќе чекорам силно и самоуверено.
    Ќе го оставам минатото зад себе.Морам да го оставам! Морам!
    Морам да сватам колку вредам.Тоа е се што ми преостанува...
    Доста беа навреди и кавги и јас заслужувам среќа.Барем најмала....

http://www.youtube.com/watch?v=qTbur-ep ... re=related

На cigarce, tessie, Rock-a-Fella и 5 други им се допаѓа ова.
  18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Малку цимет во утринското кафе и денов инстантно се подобрува.
    Денов ми е празна табла, имам слобода на располагање да си пишувам планови. Што ли да се прави, да се искористи убавинава?! хм :?:
    Додека да смислам, ќе си прелетувам низ станов со песнава во позадина.
    http://www.youtube.com/watch?v=RCWnVznnWcs

Живнавме, бре луѓенца! Сонце видовме и се размдавме!
    Имајте убав ден. На ваков петок не може да се остане рамнодушен. :f:

На aNy-to и CoverGirl10 им се допаѓа ова.
  19. Justice.Girl

Justice.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    213
    СДК дека веќе ми е доста луѓето да си играат со мене :^) Доволно бев добра, од денес ке ја видите новата Justice.Girl! Ке вратам за се што ке ми направите во иста или поголема мера :wasntme: :lol:

20. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    Страшно сум исплашена, збунета, напната.... Држете ми среќа нареднниве 3-4 часа, зошто навистина многу ќе ми значи.
    Следуваат саати на голема животна одлука. Само да не ми се заплетка јазикот и мирно да си кажам се што имам, а тоа да биде продуктивно, да вроди со стабилна иднина.
    Ахххххх ми доаѓа да вриштам на цел глас :yawn:

Ве сакам пријателчиња
    сега отидов по такси, а пред тоа една чаша вода со шеќер :wasntme:

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.