1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Петок. Најомилениот мој ден, се претвори во едно големо разочарување.
    Не го сакам денов. Ептен паднав во мислење. Која сум јас?! Каде се наоѓам?! Што правам?! Каде понатака?!
    И погодете што. На ниедно од овие прашања не го знам одговорот. Го чекам денот кога ќе можам барем на едно од овие прашања да можам да одговорам. Повеќе не се познавам себеси. Незнам ни што правам.

И зошто постојано ми е во глава прашањето; ,, Која е смислата на животот? ,,
    Смислувам одговори, правам некои комбинации, ама конечниот одговор го немам.

Принципите со голема брзина се губат. Нема повеќе принципи.
    Вредностите ги нема. Барем во мојот свет.

What else to say?

2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    СДК Постојано некаде нема мрежа. Ужасно ми оди на живци. Испукав дома цела недела. Не знам што барав вчера да излегувам надвор без моите цвики и сега си трпам главоболка. Сите си тераат ќејфови, си прават што си сакаат. Згора на се страшно ме иритира тоа што моиве сограѓани станале бетер и од матичари. Алоо луѓе што ве интересира јас која сум, што сум, со кого сум, каква сум? Начисто скренале. Ама ако. Тие нивното, јас моето! 8)

3. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.911
    Допаѓања:
    11.106
    цела оваа недела се исцрпив психички ама од денес сум на стенд бај не се замарам за никој и ништо...ке си кулирам овие 2 дена :D 8)

На Heleny му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Што ли бара единицава помеѓу олку слатки бројки :rofl:

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      35,1 KB
      Прегледи:
      248
    На IvanaMkd му/ѝ се допаѓа ова.
  5. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Eх, да бев дете и да постоеше по некој ваков кавалер... Најубава и без никакви интереси е првата, детска љубов... Бидејќи тоа се вика ЉУБОВ. Во нејзина чест ...

На IvanaMkd, Serafima и baguf4e им се допаѓа ова.
  6. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    СДК дека викендов треба психички да се спремам за следната недела. Уфф, ужасно ќе биде! :( :@ Овие наставнициве ни грам совест немаат. ЦЕЛА НЕДЕЛА тестови! :doh:

7. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.360
    СДК дека се предавам, оти еден глушец(од оние големите) е попаметен од мене :x

Пред некаде недела дена нешто ми шушна зад мене на оградата од бавчата и се свртев, првата мисла е дека е верверицата што доаѓа по кикиритки, мрзла, не собирала цело лето па сега гладна, ама опашката ми удри во очи. Ааааа нема! Знам некои викаат дека и верверица е стаорец со убава опашка, ама не е така, кој ги видел од близу и едното и другото знае од што ќе бега.

Решив ќе го ловам. Гуглав стапици, секакви, од жив да го улови, до електрична да го здрма и така да го убие, и од оние на добар старовремски начин, трас по глава, е таква избрав. Што е сигурно-сигурно нека е. За да друго животинче не се полаже, земав кутија наменета за таа работа, дека овој ќе помине низ неа, како тунел. Со што да го полажам? Крем сакале многу се збори по нет, нутела. ОК, лажиче нутела, и чекам. Прв ден ништо. Втор ден пак ништо. Трет ден кремот го нема а стапицата неактивирана. Да не се заглавил механизмот? Земам стапче и допирам на плочката ТРАС! Хмммм како му само успеа не знам. Да ја ставам пак и да се надевам си мислам дека ќе направи погрешен чекор...ама не сакам да го ранам секоја ноќ, уште толкав ќе стане па не стапица ќе треба да го гаѓам со ловџиска...а немам тоа :(

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  8. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l ... re=branded

Песнава ми се мота низ глава еве некаде 5 дена!! :fubar: И етее конечно да ја најдам како се вика!!Среќна суммм... :angel:

........аа да и + добро расположение буди песната!слушнете јаа :l:

баш :emo:

9. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Пуштете ми срека со лесно да ми е , јас отидов да се порагам.
    Бубачето конечно се одлучи да излегува :D
    На сите ви посакувам да си доживеете вакви моменти на благосостојба :*

На creshicka, lolyta777, thinkerbell и 35 други им се допаѓа ова.
  10. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.775
    Ух, тежок ден.
    Не грд, само .. тежок.
    Едно е кога јас се жалам за моите проблеми, но друго е кога мајка ми ќе ми каже дека се чувствува празно. Јас имам избор и многу прилики, но што е со неа и со се што и има приредено животов?
    Се надевам дека има сонце за сите, еден ден...

http://www.youtube.com/watch?v=StFfXP4eAgU

На danniela5, L-enna и anabel-a им се допаѓа ова.
  11. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    СДК, денеска ми беше убав ден би сакала таков да ми биде секој нареден ден, исполнет со многу среќа, радост, смеа,љубов :rofl: и сега уште посреќна ќе одам на Ladies night кај друагарка ми :) Им посакувам на сите да бидат среќни како што сум јас денес! Ајде отидов да се спремам, а на вас ви посакувам убав и пријатен викенд!! :* :*

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  12. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Убав ден денеска.Иако ветровито и студено сепак и сонценце се појави :sun: Се беше супер додека не ми падна снег со мраз на ракава и ми ја вцрве,ми ја раскрвари лом [​IMG]Мама се потресе што ќе беше ако ми паднеше на глава,бог да чува...
    Како и да е картата е купена утре рано сабајле јас вака дотерана [​IMG] право на бус и кај љубовче!Уф едвај чекам,вака се чувствувам [​IMG].Имајте убава вечер женЦки и прекрасен викенд [​IMG]

На Lepaaa, LilBaby, CIA и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Петок.Фин ден.Асоцира на слобода, помешана со слатки заводливи насмевки,охрабрени од алкохолот.
    Денот ми почна кисело.Доста,кисело беше најгрозното чајче кое некогаш сум го испиала.Кисело и горчливо.Помешај го чајот со утринска гимнастика до школото,и добиваш фин производ.
    Нејсе,ги сакам моментите кога си пружам задоволство да уживам во животот барем неколку часови,после напорна работна недела.Слатко задоволство да дремкаш со мирисот на стара книга во раката и капучино од ванилa, замотканa во ќебенце,иако си во ќошот до огништето.Телото,душата и духот ми патуваат во некоја диманзија,досега непозната а воедно примамлива.И за чудо,уживам.
    Му се предавам јас на Петокот целосно,а и тој не може да ми одолее,ми завиткува во нежна прегратка и сосем минимален сончев зрак :sun:
    Oдам јас на трач-партија зачинета со палачинки и топло чоколадо :f:
    Вие,исто уживајте.
    Бесос..

На mims-89, teddybear, IvanaMkd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.542
    Допаѓања:
    289.073
    Штотуку прочитав дека еден од најголемите мотивациони трењери Nick Vujicic го кажал судбоносното ДА.

Прекрасна личност која дефинитивно заслужува среќа.

Неговото мото : „From no limbs to no limits“ нека биде инспирација за сите оние кои се чуствуваат разочарани или се во потрага по љубов.

На tinkerbelll и L-enna им се допаѓа ова.
  15. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Im bulletproof, nothing to lose.. Fire away, fire away.. :|

16. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Понесена од музиката која ја ми шушти во позадина,релаксирана од тушот со многу топла вода,се осеќам како кокошка пред кубења :!:
    со цигарата во едната рака и со испомешани мисли ќе се обидам да сврзам некоја реченица ..
    морам да ви кажам дека се чувствувам дека во моментов не постои по богата личност од мене,кога го гледам сјајот во очите на мајка ми додека сме заедно и разговараме и се присетуваме на некои моменти кои не успеале да не разделат,туку напротив уште повеќе ја зајакнале релацијата мајка-ќерка.
    размислувам колку ли работи во животов се минливи,на нешто што некогаш ми нанесувало огромна болка сега гледам со потсмев,на многу погрешни работи на кои сум им дала премногу значење сега ми се нешта кои треба а и не мора да ги почитувам..
    а јас сонувам,копнеам и чекам
    го чекам денот кога повторно ќе ручаме сите заедно секој ден,кога повторно ќе се расправам со нив за се,кога ќе му барам на брат ми пари за надвор и кога на помалиот ќе му зборувам дека е рамазено детиште без да го чекам денот кога ќе ги поминам километрите за да пиеме кафе сите заедно,ништо веќе не е исто,тие гледаат да не ме растажат,да ми удоволат- а јас се трудам да ги направам горди !
    го нема крајот на мојот пост,ја немам вистинската реченица,простете
    топли поздрави фемники

На Lepaaa и anabel-a им се допаѓа ова.
  17. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Исто и мојата карта е купена tinkerbelll.Утре одам кај сонцето мое да го изгушкам после една недела.
    Тежок ден ке биде утре инаку.Одам кај него дома,за прв пат :$ 300 мисли ми се мотаат низ главата ..
    Како ке биде,дали ке им се допаднам,дали се ке помине во најдобар ред ?!?! |( :wasntme:
    Пуштете ми среќа малку,мене утре ке ми е потребна многу. :$
    Сега ке се спремам се и ке легнам.
    Но,вака возбудена,знак прашалник дали ке заспијам :$

На Lepaaa, angel92, CIA и 3 други им се допаѓа ова.
  18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Секоја чест на девојките кои можат за се да му се доверат на нивните мајки... јас искрено не можам. Со мајка ми не сум поврзана воопшто. Баба ми ме порасна, со неа повеќе зборувам и таа се труди повеќе со мене да зборува за актуелни теми што се застапаени на моја возраст, а мајка ми во моите 18 години не ни знае кој ми го подарил првиот бакнеж. Сега имам сериозен проблем, а неа не можам да и кажам... не можам ни на баба ми, а таа златната преѓе ме праша што сум толку насекирана :) И така дојдов до еден заклучок..... ЗОШТО НЕ СТЕ МИ КАЖАЛЕ ПОРАНО.... ?! Од него требаше да дознаам, ај ако не ви се допадна ова што го прочитавте ете ви една слика од Кока Кола, која секој ден ме привлекува се повеќе и повеќе :lol: :lol: :lol:

Прикачени фајлови:

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.825
    Ако сакаш некој да те осудува, обрати се кај другарките. Ако сакаш некој да те разбере и утеши, тоа најдобро го можат другарите.
    Жени, лицемерие фршти. Ама погледот не може ништо да скрие. Тоа е.
    Мое искуство кажувам џст фор д рекорд.

На faye, kate21, Go-Girl и 15 други им се допаѓа ова.
  20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Сдк човек и да живее на висока нога, никогаш не треба да ги занемарува другите луѓе :!: бидејки никогаш незнае дека може да се најде и на спротивната страна :!: :geek:

И шо убаво ме расположи сонцево денес :sun: :sun: :sun: :D :angel:

А италијанскава музика шо убо ме смири, посебно музиката на Андреа Бочели :)

На glow, blond и IvanaMkd им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.