[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nevermore

Nevermore Популарен член

offspring ko da te vidov na sream ti li si ili ne si :)

2. kate21

kate21 Популарен член

СДК многу работи.
    Повеќето неверојатно познати. Некои неприфатливи. Доста од нив реални. Но...добро е кога мозокот сам решава да ужива да е на стендбај. Вака ми е добро, насмевка ме краси, љубов ме дрма, студ ме намовнува. Ќе кажам утре. Или нешто ќе кажам, нешто не, не знам!
    И се потсетив на едно време...на љубов...и јоргован :doh:
    http://www.youtube.com/watch?v=-T6lqjr5 ... re=related

IvanaMkd likes this.
  3. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Си се изнасмеавме со брат ми на Dumb And Dumber.. :D
    Пуканкии...телевизорот само е уклученн ...Домашно кино :lol:

Најак е џим керии !!
    ххахха

4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

СДК кога некој ќе спомене дека се гордее со нешто, шо убо само ме спомнуваат, убаини :D :rofl: :emo: :wasntme:

Noemi likes this.
  5. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Вчера славев ФЕМИНА РОДЕНДЕН, а денес ќе славам ВИСТИНСКИ РОДЕНДЕН!

Остарев! :P
    И пак ќе кажам, времето лета ненормално брзо. Како вчера да беше кога полнев 7, 8, 9... години. Искрено од лани до сеа се чувствувам како позрело. :wasntme: Сакам секој ден да ми е роденден, да добивам честитки и подароци.

Нека ми е среќен роденденот, уште многу години да си го славам!
    И ајде пак да ве почестам. :angel:

6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

СДК дека ќе се оградам од негативност и ќе кажам само дека 2012та сега за сега ми е катастрофално лоша година. Веќе цела недела нема ден, а да не заплачам. Најлошото е што не се глупости, туку се доста сериозни проблеми. Пропаѓам од дупка, во дупка.

L-enna, Look and Dgirlll like this.
  7. potterholic

potterholic Истакнат член

СДК дека сон не ме фаќа,да ти ибам главиштево мое,само врте не сака да се одмори ^.-

8. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

СДК дека никогаш нема да сватам... Зошто на луѓето им е толку битно да ја расипат туѓата среќа!?
    А каде е нивната!? :fubar:

http://www.youtube.com/watch?v=Es0iC5wiR1o

anabel-a likes this.
  9. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Ве молам девојки ама страшно ненормално ВЕ МОЛАААААм да ме избркате некако да станам и да идам да се избањам 3саати се канам да станам и се нешто интересно ке најдам по форумов и викам уште ова уште оваа :?: :)

10. Stam

Stam Истакнат член

СДК во паника сум, ја изгубив едната леќа :sweat: Кажувајте луѓе може да купам само една леќа или мора пар??? Зашто пред некој месец ги сменив, а сега треба да купувам нови ;( Не за друго па треба и до Охрид да одам.. оооооф што мораше сега ова, не сум жива без нив...

11. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Оној што ти забива нож во грб, добро знае дека во срцето не би имал никаква шанса !

12. no.name6

no.name6 Истакнат член

Сакам да кажам дека уште малце доага пролет па се ке биди весело,па ке има сонце,топлина...па дрвата ке цветаат,па ке дојдат птиците од југ ...убавини :f: :f: :f: :sun:

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Ги обожавам местава во градов каде што нема журки петок, сабота, каде што може и за викенд едно кафе на раат да испиеш и да кснеш нешто. Другарка ми знае секогаш да ме расположи, да направи план со мене и да ми даде добар совет. Многу е убедлива пустата па ме натера да се одлучам конечно во мојава дилема НО како и секогаш штом решам нешто, се појавува уште нешто што ме предомислува. Што да видам... моето потенцијално либенце некоја друга си го вика либенце и љубовче, па то слики, тагови, срциња, фрчат на неговион ѕид ... :^) и сеа? Јебем ти судбина, е ова ти е судбина значи, незнам како другачје би го објаснила :D Таман решам нешто и идам пуна себе да го напраам тоа и да му го расчистам патов на потенцијалниов мора, ама мора да се појави некоја ваква работа и да ме предомисли. Ај фак оф сеа за сеа господин потенцијален, убаво си викам јас да си оставам се на судбината, а не да тупам мозок со мислење затоа што крајот на мојата одлука секогаш изгледа вака... предомислен. :hai:

angel92 and BlackSwan5 like this.
  14. Masnickaaa

Masnickaaa Популарен член

Ми се јаде бре, ми се умира :D Ама кога погледнав колку е саат, почна да ми се плаче ;(

15. anabel-a

anabel-a Популарен член

Ме дрма некоја позитивна енергија, закржлавениот оптимизам во мене полека, полека почнува да се буди. Убаво време, убави мисли. Од утре започнува мојата преродба, конечно.

Само снегов нека се стопи што побргу, па да можам да си ги носам Угг-то :D Од кога ги мислам, а неможам да си ги облечам, не се за вакво време.

И ми треба тишина. Ми треба мир. Ми треба да седам сама. Да гледам во езеро на пример и да не правам ништо друго, да не мислам на ништо, да се изолирам од ,,прекрасниот,, ми ум...
    Сакам во Охрид да одам бе! Сакам, сакам, сакам! Или било каде на некое местенце со езерце.
    Ама сама да бидам!

Надвор мириса убаво.

:sun:

A-j-a, Hiii and Hipica like this.
  16. teddygirl

teddygirl Популарен член

Вчера денот супер го поминав.Доволно беше само малку да се појави сонцето и да не измами да излезиме да шетаме.Температурите се зголемија.Оние 8 степени над нулата беа доволно силни да не натерааат да отидеме на Матка.Како и секогаш очекував Матка да е полна, но не, празно беше. Ако имаше најмногу 15тина луѓе од кои 6 бевме ние :D Но тоа не е многу важно.Битното беше што ние се размрдавме малку и вдишивме чист воздух.Од Матка на езеро Треска, а таму лудории.Се забележуваше дека никој не бил подолго време и не го разгазил снегот.Ние,ханито и компанија ќе идеме да ја видиме приколката дали стоела и заглавивме :lol: И додека се мачеа да ја одглават колата на еден од дугарите ние и останатите девојки како деца мали се тркалавме по снегот и правевме ангелчина :D Вчерашниот ден убаво помина а и овој убаво го започнувам.Кафенцето и чајчето се до мене, единствено што недостига е план за како да се помине денот :D .Од прозор гледам дека и денес сонцето ќе не дружи, значи пак може да се шета :)Имајте убав ден феминки ;)

17. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Болки во грбот. Силни болки во грбот. Каде ли сега космодиску бре?

18. KalaV

KalaV Популарен член

СДК - Денов лошо почна... Зошто после секое излегување мора лошо да се чувствувам?
    И баш кога сакав да го поставам прашањево во СДП ми ја заклучиле темата заради чистка!!! :(
    Ми е смачено од застарените мислења кај машкиот род што очигледно нема никогаш и никаде да се искоренат!!! Добро што е со конзервативноста?
    И ако девојка смува двајца дечки во иста вечер е Ку*ва, а доколку тие го направат истото се јаките фраери! Епа ми се смачи од сето ова!
    И зошто се чувствувам виновна... Зошто имам камен кој ми лежи на срцево и никако да падне.
    Преку глава ми е веќе од овие чувства, мора некако да ги снема!

19. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Ја сакам мојата мама.
    Случајно открив дека ми спрема изненадување за роденден. Не кажувам дека знам, ќе се разочара. Само незнам што е.
    Девојчици видете го денов. Прекраснотии.
    Стојам на тераса и гледам како снегов полека си оди. Чао и нека не се враќа.
    Топло на душава ми е. Ги занемарувам настинката и омалаксаноста.

mims-89 likes this.
  20. MissSpark

MissSpark Популарен член

СДК ми фалат долгите постови и утрински мудрувања на темава. Пред некое време, дури во 9 наутро, беа испишани 3-4 страни, за вашите предвидувања за новиот ден, утрински дешалици и мисли за убаво и на нас другите да ни тргне.
    Сега слабо.
    Форумов е оптоварен со премногу проблеми, чии решенија не се применуваат, туку се осудуваат за остри, строги и завидливи, а тие се толку едноставно - реални.
    Не паметам, дали некогаш сум учестувувала во солидна дискусија, или сум плакнела очи само на вашите нокти, must have чевли и слично. Колку пати и да сум го вадела најдлабокото од себе, кое што ретко го кажувам на глас, сепак можеби тука изгледало површно.
    Пишувајте девојки, творете. Заборавете на манијакалните страни на некои од тука, и запомнете дека секогаш има некој кој ги сака вашите постови. На некому може сте му инспирација. Мала радост. Премногу харизма во постовите која што се разлеваше низ форумов, веќе ја нема, зар не е тоа жалосно?

А моето добро утро, избоено со првото кафе со цимет, со првото мазење со мојата маза Уна, го почнувам со позитивна мисла. Не толку мрзлива, зошто веќе и ме мрзи да се излежавам во кревет, чекајќи да ми носат доручек во постела, еден извик МАМООООО да ми ги исполнува сите желби, замислете, и од тоа може да ви дојде преку глава. Ми фалат моите обврски, со факултетот и оние послатките пријателски обврски, редно време е да ставам официјален крај на распустот кој сама си го продолжив најмногу што можам.

Надвор е рана пролет во сурова зима, зграпчете го денот и испијте кафе со сонцето.

Star19, mims-89, zhap4e and 6 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.