[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Прво да се пофалам. Фатив спортска. 12 000. Па и не е многу, со обзир на тоа колку пари сум дала додека да фатам. :devil:
    Решив малку да се почастам а и да ги почастам домашните. Татко ми доби чоколада, а мајка ми патување во Италија за 8-ми март. Не е убаво само јас да шетам. А и што ќе ми се мене толку пари. Вака бар за нешто корисно се. Дел од парите вложив за собава моја, некои работи. Другите ги чувам.
    Второ, почнавме нашколо. Од цела возбуда, па и се изотепав. Арно никој не ме виде. :lol: Многу јако сум паднала, дури ми се чини дека го скршив мразот.
    Трето, се запишав на Тае Бо. Многу знам јас што е тоа, но битно да се спортува. Онака треба мешето да ми го снема.
    За крај, успешна недела на сите, да фатите и вие нешто, дали пари или врапче, да ви подарат нешто, да се чувствувате корисно и да бидете среќни ! :*

Не е фер, дома сите со шампањац, а ја со сокче. Мх.

Прикачени фајлови:

На bittersweet, Chocoholic, Annath и 18 други им се допаѓа ова.
  2. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Ми кажа дека засекогаш е готово меѓу нас.
    Тука ставал крај на се',кога јас не сум можела да направам некои работи.

;( ;( ;( ;( ;( ;(

Не знам како ќе живеам со оваа болка.

3. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК...добро бе, како секогаш успевам се увалам у најголемиот shit?И тоа, секогаш се увалувам од една, иста причина-затоа што не знам да кажам не.Епа, не, не, не и не!Не сакам, нема да го направам тоа што ми го бараат, нема да се мачам, нема да прифатам, нема да дозволам да ме малтретираат, нема, не! :swear:

4. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сликава,нашата лепотица ќе да ја има сликано,нешто како предигра де :rofl: :rofl:

На mims-89 и Trendafilka им се допаѓа ова.
  5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.263
    Допаѓања:
    67.828
    Сакам да кажам дека морам да поработам на моите people skills. Свесна сум дека не делувам љубезно на прв поглед. Да де, знам дека не е ова од вчера, одамна е, ама стварно морам да го променам. И така сум тргнала со искоренување на некои лоши, стара навики, па може и ова да влезе во списокот.
    И тоа. Време е за промени. Избори 2012. :rofl:

На Ema.Sk, Divinebutterfly, Gordana10 и 3 други им се допаѓа ова.
  6. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Многу лош ден :( Големи стресови преживеав.Се надевам утре ќе биде подобро :)

7. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    СДК дека ич несакам шпагети,ама морав да го испробам рецептот од дечкото на другарка ми,и многу ми се бендиса :)
    Епа повелете :P

Прикачени фајлови:

• SP_A3899.jpg
      SP_A3899.jpg
      Големина на фајлот:
      100 KB
      Прегледи:
      153
    На IvanaMkd, Doozy и anabel-a им се допаѓа ова.
  8. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Многу повеќе се убедувам дека не остана НАРОД односно луѓе, или вистински пријатели во овој скромен свет .Како некое ебано клише, нема на кој да се потпреш на секој чекор некој ќе те заебе и разочара .

Останаа само оние од дома ,домашните со сите други строго претпазливо за на крај да не урлаш низ дома како нема народ .Ма нека секој ќе си крка маштеница и ќе им дојдат оние 5 минути дали позитивни или негативни ....

На Go-Girl и Serafima им се допаѓа ова.
  9. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.155
    Допаѓања:
    5.395
    Ден 2:
    Од убаво, поубаво. Насмеана, расположена. НИШТО не ми фали а и никој.

СЕКОЈ може без СЕКОГО!! :)

На IvanaMkd, TeddyGrey, kate21 и 4 други им се допаѓа ова.
  10. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Некои луѓе случајно ќе ти згазнат на чевелот, па ќе ти се извинат, а некои ќе ти ја уништат цела недела па, како ништо да не било! |(

На Go-Girl и Hiii им се допаѓа ова.
  11. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Што правите женЦки? :hai:

Ме потсети денес на вас една драга особа, форумџика...па наминав да ве поздравам.
    Не сум инспиративна за нешто повеќе...

:*

На Marilyn-Monroe, Elennaa, Ema.Sk и 7 други им се допаѓа ова.
  12. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Ѕидниот часовник кој стои во мојата соба и е исто толку стар колку што сум јас, полека почна да откажува...
    Секој ден се повеќе доцни со времето безразлика на батериите, а јас никако да се решам да го сменам. Често по навика погледувам во него и по малку се залажувам дека имам уште време на дофат.
    На него тато ме научи како се гледа на часовник и на него научив кога е време за спиење - кога мачето ќе биде во крукчето од помалата стрелка. Секогаш беше 3 минути понапред, за јас да бидам на време. А јас за овие 20 години, толку се приврзав за него, што сега не сакам да го тргнам, иако време му е за пензија.

Сакав да кажам, дека не е убаво премногу да се приврзуваме за предмети, а богами ни за одредени луѓе.
    Кога - тогаш, ќе дојде време кога нашите патишта ќе се разделат, а ние ќе мораме да продолжиме без нив. И тогаш, единствено нешто коа ќе не поврзува, ќе бидат спомените.

На antonina, Juicy03, sweet-cherry и 14 други им се допаѓа ова.
  13. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.275

Ги читам, и читам, и читам сите редови, ги гледам и споредувам со себе...
    Да, вистина е се ;( . Потполно си во право мила.

+Да, вистина сум човек без храброст и моќ над својот живот.
    - Зашто не сум никоја и ништо. Прав и пепел ;( .

+Човек кој живее против себе си.
    - Зашто тоа ми донесува мир во срцето и го гори негативното. Ја засилува љубовта кон другите, но не кон себе, својот егоизам :) .

+ Човек без тло под нозете, лицемер...
    - Се согласувам со секој збор, зашто овие зборови прекрасно ја понижуваат мојата гордост. Ја уништуваат до корен :) .

Ти благодарам мила за твоите епитети.
    За твоето издвоено време за мене, за твојата искреност од срце, за твојата добрина кон мене...

Верувај ми мила, денес ми го направи денов прекрасен :angel: .
    Премногу ти благодарам :bow: !

Едит: Прости што те болдирав, но сакав убаво да се пронајдам во зборовите :) .

Нешто како за тебе :*.

На Candice.S, Srekicka, IvanaMkd и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    Утре како ден на оние кои ЗАБОРАВИЛЕ ДА УМРАТ ке прават проблеми во автобусите уфф што ми е кеф да ги испотепам така убаво да не јадат слатки на нив секогаш не им добро во вторник и петок ај леле уффф :@

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    СДК дека оваа вечер спомените навираат, иако јас не сакам...
    Неможам а да не се сеќавам, кога нешто оставило толку длабок белег во моето срце, белег кој нема да помине никогаш, нема да го снема.
    Но има и една рана што не престанува да крвари. Но колку што ја мразам, толку и се гордеам со неа, за она што го научив, и таа остана да ме потсетува.

Продолжувам да сакам. Исто, со истиот жар од претходно.
    Без разлика на се, без разлика колку пати сум била повредена и излажана, без разлика на сите вечери поминати во плачење.
    Не престанав да се надевам.
    За него, за нас.

Сакам се да биде добро. И мислам дека заслужив, после сите напори што ги вложив.
    Сега ми треба само многу среќа. :|

На IvanaMkd, mims-89 и Serafima им се допаѓа ова.
  16. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    МА хелоу и гудбај мишеви! Па што си мислите бре суштества бре ви се молам во наводници бре?! Дека ако се смешкам и останувам воздржана странка, дека не ја регистрирам вашата злобноќа, ситење, омаловожување на единки неспособни да се одбранат, и да , да не заборавам ОДВРАТЕН ЗДИВ?! Не , не никако, не, четири пати не. И камен после тоа као шо вика внука ми.

Ма до кај мислите бре? Сите да ви се клањаат? Па богме добар дел да, оној замаениот од вашите хи хи хи И ха ха ха кои се трудите толку детскки да ги скоцкате та ми ги воспалувате живците до тука бидуе. А сум во приморана состојба на кооперирање и мора толеранција. Знам, знам дека каменот што еден будала како вас ќе го фрли, 300 паметни не го вадат, ама понекад е посилно од мене и фали само минут мало да попуштам на чисто.После ќе шетам како лабилен шизик на ризик после шокот дека имало клетка која помислила да се спушти на ниво на општествен шлајм како што гордно му сте претставници.

Али јас не се предавам(морав да ја искористам репликава од Химен, крајно време и беше,прашина имаше фатено). И ајде смешкање утре пак, да,да, ахам да, не знам, не, игнор, игнор, тра ла ла и дома на релакс. Треба сериозен тренинг за вежбање насмевка и поглед кои велат -Откачи ми се од средниов прст- а сепак да се љубезни и сфатени. Добро де, нема секој текнувало, али мора да се олесни внатрешниот товар на цивилизиран начин. Порано бев наивна, ДА признавам и бев вечен борец за правда, ама сега се бориме со друга, многу, ама многу попродуктивна тактика.
    Така да мои најмили феминки, не се давајте, и дајте да се истребат глодариве побрзо оти маф ни е бизнисо.
    Ајт поздрави срдечни

17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    За мене Роберт Редфорд секогаш ќе му биде татко на Бред Пит.

Немогуче колку ми се само копи пејст тие двајца. :D

[​IMG][​IMG]

На Ema.Sk, marama, MandyLane и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Многу луѓе, неуспехот го доживеуваат во моменти кога не сфатиле колку блиску биле до успехот, кога решиле да се откажат!

-

На Annie.mk1, IvanaMkd, kate21 и 8 други им се допаѓа ова.
  19. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Најпрво морам да кажам огромно благодарам до Марама, Михајло и Виножитка, затоа што беа толку фини и ми помогнаа.
    Некој исфрустриран форумски лик ми го хакна профилот, оставал пораки по девојките и пишувал низ темите. Вчера не можев да се уклучам на форумот и не ми беше јасно што се случува.
    Ви се извинувам за непријатностите. :|

Ве гушкам и ве оставам во убаво расположение. :hug:

На Smilly, ines.h, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
  20. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.436
    Денес научив многу важна лекција, благодарение на личност која што сум ја сметала за тотално неважна!
    Епа важна е, и тоа колку.
    Ми ги отвори очите, ме натера да размислам подлабоко, да станам свесна за некои работи.

Сакам денов да го паметам уште долго.
    Низа неубави работи се случија, но оваа на крајот ме опамети сосема. Вредеше, сигурна сум.

И да речам благодарам малку е. А извини-то, тешко го изговорив, но го зачинив со една прегратка. Искрена, од срце. Кој како протолкувал, не знам..
    Ама искрено беше. Нај.

Нашиот живот, наша приказна е. Сите ликови, настани не се за џабе вметнати во приказната. Секој ден се уверувам во ова.. Одново и одново.

Ништо не е случајно!

На IvanaMkd и MandyLane им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.