Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Се ме нервира. |(

На Monna.Monna, crazyinlove19, Plavusa.17 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    СДК дека сета среќа на светов и ја праќам на Весне. Таа вечерва го живее својот сон, но го живее и сонот на секоја девојка. Вечерва светот им прави пат на оние кои знаат да чекорат кон успехот. Вечерва јас навивам за неа.
    Таа заслужи да го изживее својот сон, патот по кој чекори заслужи да биде патот на успехот.
    Круната заслужено светеше на нејзината глава, ако и вечерва светне таа гордо ќе ја носи.
    Иако со неверување гледам во ТВ екранот и не можам да верувам дека Весне е таа таму, во прекрасна тоалета во Лондон заедно со уште 100 и кусур мисици од цел свет, сепак да, тоа е таа. Стигна таму каде што целеше.
    И ајде, да не дрдорам уште, Весне, со тебе сум! Со тебе сме!

3. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Aло Ангела!? чекај ме ќе те земам за 2-3 мин. :lol: :lol:

Се мрднав по чоеков!!!

Прикачени фајлови:

На Pelikuna, martinuska и Lady-Cha им се допаѓа ова.
  4. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    СДК дека почнувам да сонувам со отворени очи,и многу ми е убаво :l:

На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Argasi

Argasi Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    278

сигурна си? :D

На Asterion, FortuneTeller.xD, Monna.Monna и 18 други им се допаѓа ова.
  6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Поломичу чаше од кристала! :rofl: :rofl: :rofl:

7. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Секој ден си ветувам дека од утре вртам нова страница.
    Утредента си давам дедлајн дека само уште овој период ќе продолжам по старо, па следуваат куп изговори, па повторно доаѓа истиот оној ден кога велам Од утре вртам нов лист!
    И ОП поминале 10 години. Сеуште сум пушач, не ја израснав косата до задникот, не ја возам колата која ја сакам, не сум ни покрај човекот кој го сакав пред 10 години :D Не би ни сакала сега (мислев)
    Јас сум на некое по-високо општествено ниво од него. Не затоа што дипломирав и запишав пост-дипломски. Не затоа што водам `примерен` живот. Затоа што ете (не успеав да го спасам од дрогата, успеа да ме повлече тој мене) Но само за миг. И повторно трофејно го решив и тој проблем!!!
    Иако верувајте, тогаш неможев да си го замислам животот без него. Имам лузна од неговото име- и тој од моето....
    Имавме заеднички дневник- кој го изгорев заедно со сите слики и поклони. Тешко ми беше првата љубов да ја преболам, но бев среќна бидејќи успеав.
    И пред неколку денови, на фејсбук ми ја пушта песнава

http://www.youtube.com/watch?v=MzCLLHscMOw&ob=av2e

И неможев да престанам да плачам... Неможев... Веднаш ми се собраа најдобрите пријателки да ме развеселат, да ми расплескаат неколку `шлаканици`, и да ми го појачаат рационалното во мене дека `години поминале, не сме повеќе истите, и тој сепак е сеуште зависник на терапија`
    Но не, спомени ми навираат, некој глас во мене вреска дека тоа била единствената вистинска љубов во мојот живот. Во тоа време, на мои 13/14 години бев спремна да си го жртвувам животот доколку бидам сигурна дека тоа би му помогнало....Наивно, можеби и глупаво но искрено и вистински...Сепак, не само што ми беше прв, бевме и пет ипол години заедно... Прв дечко во кој се заљубив, еден клас постар од мене, сите од класот бевме вљубени во него. Кога се фативме мислев дека сум добила ЏЕК ПОТ!

И некако, избришав солзи, собрав храброст и му возвратив со :

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LQl3WQQoQ0

...која од збор до збор ме потсетува на него. Другарките ми забранија да ги слушам овие две песни....Но е*аните емоции НЕ! Повторно кога ќе легнам ќе се вратам назад, во времињата кога човек бил спремен да си го одземе животот за мене...Кој само со своето присувство покрај мене ме правеше најсреќното девојче на свет...И сите натамошни, врски, дечковци, мувачи - паѓаат во вода... Единствено овој останува!!!!!

Од мајка му (која е пријателка со мајка ми сеуште) дознав дека цела соба му е излепена со мои слики, дека неможе да фати девојкаа подолго од две недели и секогаш раскинува `барајки ме мене во нив`....
    И добив отворена покана да се сретнеме деновиве (од него) :///
    Мајка ми би ме врзала со синџири кога би дознала, другарките мои би ме ставиле во гепек и би ме одвеле во ТИМБАКТУ додека не рационализирам дека ставам здрава нога во оган.
    Но јас....јас би се онесвестила кога ќе ме погледнат тие најпрекрасни сини очи, тоа атлетско тело, таа полна усна, тоа С`скаво Ш кое карактеристично го изговара и се она кое на времето го сметав за МОЕ и ничиво друго! Несебично сум го сакала само него. Со сите останати бев ладна, резервирана, по-зрела, ...некако потсвесно си имав потцртано дека само со тој човек можам да се замислам во венчален фустан кој точно знам како треба да изгледа :D

...И незнам дал има поента целово типкање, незнам дал некој ќе го прочита ил бар сочувствува...можеби само го исфрлам од мене она што ми е заглавено во грлово деновиве одкога ја добив од него песната која почнува

I'm still alive but I'm barely breathing
    Just praying to a God that I don't believe in
    'Cause I got time while she got freedom
    'Cause when a heart breaks no it don't break even

Her best days will be some of my worst
    She finally met a man that's gonna put her first
    While I'm wide awake she's no trouble sleeping
    'Cause when a heart breaks no it don't breakeven... even... no

What am I supposed to do when the best part of me was always you,
    And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
    I'm falling to pieces, yeah,
    I'm falling to pieces!!!

И јас се распаѓам на парчиња....светов ми се заврте на 360 степени!!!!!

На La.Reina.Del.Sur, FortuneTeller.xD, kate21 и 12 други им се допаѓа ова.
  8. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Цел ден сум напната, со сите се карав.
    Избришав дури и еден другар на фејсбук, непотребно.
    Во еден момент срцето ми застана поради она што го дознав.. НО... Ми текна дека сум во пмс и моето понашање е оправдано. Ќе ме „погодеше“ со иста мера ова што го дознав доколку не бев во пмс?! Немам одговор.
    "Кога оној кој предизвикува болка, истата би ја чувствувал на своја кожа - би било поинаку.“
    Ах... колку само поинаку би било...
    Зошто бре ме боли толку?! Не е фер..

9. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    ЛуЏе јас најозбилно почнав да се палам на Честер од Линкин Парк!
    Се шалам, не на таа слика :rofl: .
    Најозбилно, од прееска го гледам како пее, од порано ич немам заприметено колку е само проклето секси :devil: :wasntme:
    Само обетките му се ужас.

На Lux, Lov3, L-enna и 4 други им се допаѓа ова.
  10. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    СДК дека денес ми е роденден ( да се пофалам :wasntme: ) и сум пресреќна, пораснав. Мајка ми ми вика, секоја година на роденденот паметот ти расте дај боже и оваа да е така :lol: .
    Иначе СДК(2) ако ми е роденден не го сакам утрешниот (денешниот) ден, во вторник правам тест математика и уште еден, имам испрашувања, не искачам со саканите(саканиот), не ми е ич мерачки :@ .

11. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Сакам да кажам дека најмногу од се сакам ваков снег, да да баш ваков, половина метар :lol:

На Monna.Monna, x.Daisy.x, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Дечки ај ако има некој, во ова ниедно време, што има појма од француски да ми пише лп. Итно ми е.

13. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Иди иди несанице...
    Не е на арно моево осамено седење до доцна... Шити тајм, шити ајдијас...
    Детето во мене се бори со возрасниот.. Или возрасниот со детето... Идер веј, ај фил screwed....
    Како дојдов до оваа моја состојба уште не знам...
    Цела сум збунета...

I'm not a girl, not yet a woman... all i need is time
    While i'm in between...

Полека, смирено, промислено... и ќе се наредат коцките во животот...
    Мојов живот рубикова коцка испадна, за разлика од нечии лего-коцки.

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Аман бе како на факс да сум,а не средно ах макии...

Заборавив..имам добиено и настината сум така да секое кивање,дување на нос,кашлање и прдење придонесува за уште толку да ми чури ...е ова се уште поголеми маки :@ и многу ме нервира,што морам по 3 влошки да носам, за дома а за надвор памперси си редам за најсигурно да ми е да не ми протече од никаде..

15. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.778
    Конечно се уклучив на форумов после една недела... Банско беше супер, ама дома си е дома :)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  16. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    сдк , дека денес си имав испланирано ,излегување со сестричками ,со моето кученце , и гледам врни дожд :( :^) кој да ја шета на овај дожд , миличка ке накисне ;( ех и сега , ке одмарам и вечер ке одам на вечера кај моите ,(слава)нека е на помош ,многу ми е кеф шо си имаат куќна слава :) ке касниме ловечка со компирчиња , ај и денес ке го нарушам режимот на исхрана ,кој што го имам последниве 6-7 месеци па ке внимаваме пак после тоа ,па повелете феминки и вие кај моите ке пиеме и домашно греено винце со цимет :* преубо

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Заради моето средно прсте на ногата, денес морав да станам уште во 7 и 30, за да одам на лекар.. И ај, бев што бев, и само докторката ми вика: Ама ова ќе те боли најмалку уште 1 месец. Ја си мислам: Ар ју заебавинг ми? :o Ја месец дена да одам по автобуси, ко изрод? :o Ноу ноу ноу! :shake:
    Од после, свечено ќе ги забранам сите ногарки во станот, поради непреќидно мавање во нив. Почнав веќе и со мебелот да се тепам.
    Отидов да гледам телевизија, да видам дали завршиле тие Рано ден, Добро утро Македонијо. Досадни се, само тоа го даваат. :)

На Butterfly15 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    СДК времево е ужасиии, ај нека преврне :(
    :sun: :smoke:

19. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    СДК ми студи и тоа многу. :@
    Не те сакам дожду!!! Кога ли ќе заврне снег, почна да ми недостига :)

20. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452

Тукушто проверував и за сите имиња излага така :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.