[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    606
    Хелоу, убав ден денес а :) Колку беше топло, прекрасно..мх мх.
    Синоќа не можев да заспијам.Немам споменато на форумов дека пред 2 месеци запознав еден србин, беше вечер после излегување седев пред клубот мртва уморна. Таа вечер правев ептен бош муабет, а нему му се допадна таа некоја сили игричка и си зборевме добри триесетина минути. Од тогаш не престанав да мислам на него. Пред недела дена го видов повторно, и пак проработи таа истата хемија. :$
    Не сум мало дете, балавица како што вели тој :lol: ама не ми излегува од памет бе!
    И страв ми е, страв ми е дека ќе се заљубам. Еднаш се изгорев и сега ми врие под пети. Ама има нешто во него што ме растреперува и смирува во исто време. И сакам да го видам, сакам да бидам со него, до него. Да правам глупи шеги кои тој совршено ги разбира и ми враќа на исто ниво. Си се разбираме ние, а другарките се вреѓаат од тој тип на шеги.
    Леле, Боже поможе толку блесаво се немам почувствувано од прва средно. Уффф... :worried:

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  2. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    227
    Што се случува со мене, што што што....?!Ако продолжам вака.. тешко мене...

3. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Вечер ќе видиме дали навистина алкохолот ги решава проблемите или не. :D

Налет, до кое дереџе дојдов, прав алкохоличар. Ама знам дека ако останам дома ќе се џитнам на јадење, оноа, опсесив компалсив, дрн дрн јариња. Па сите живи и диви ќе ми бидат криви. Плус нема смисла, брдеј мрдеј. Утре треба да пишувам писма германски. Има ли некој германски пијалок од кој можам да се опијам? :^) Се откажав од спиење, ќе функционирам на недоволно спиење и ќе бидам cranky за мене и околината. :fubar:

Да беше шпански мојот најголем проблем, работава ќе беше
    - Ду ју спик спаниш?
    - Јес, текила!

Чиао тути.

На SparkyAngel, anabel-a и drugarka им се допаѓа ова.
  4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.878
    Допаѓања:
    163.582
    Доктор на науки виа ВМРО!

И после Латас, Камческа Милевска...
    Ма немој да ме јебеш бре!

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Времево ^_^ :sun: :sun: :sun: Се погоди за карневалот во Струмуца :party:
    Поздрав за сите кои утре ќе тргнат натаму [​IMG] Че биде ова доообар викенд :dance:

6. The.Little.One

The.Little.One Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    6
    СДК дека премногу се нервирам кога незнам дали вечер ќе излегуваме некаде или не |( .
    Секогаш се договараме во 15 за 12..
    Морам да одам некаде петок е да го преседам дома не иде -.- И во меѓувреме си слушам песнички од System of a down.. i Serj Tankian.. my favorite.. само тоа ме опушта во вакви ситуации... Ај да се надеваме дека вечер ќе падне некоја чашка коњаче,водка или слично.. И конечно да ги разрешам проблемите со х особата.. човек да незнае што да мисли веќе.. и машкиве не се тоа што беа све лигуши или од корист...

толку од мене :*

Do you speak Russian?
    Da,Vodka!

7. MissElly

MissElly Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    103
    Сакам да ве поканам на карневал во Прилеп :) ќе биде забавно...ВЕ УВЕРУВАМ!!

Поздрав... :*

8. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Да си погрешиме уште малку,во Недела е Прочка... :)

9. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Oва е еден од оние денови кога толку сум извадена од такт, што ми доаѓа да ги спакувам торбите и да му ја киднам у мај***а, негде каде што никој не ме знае. :@ :@ :@

10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Лилит го прецени, он магистрираше колку што знам, но чекај кај и да е и тоа ќе стане!
    Нека му ја мисли сега Гвујо, он само магистерска, а види ја оваа Милевска оп доктор на науки.
    Мора да се замисли малку, јас би се ;)

11. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.437
    Допаѓања:
    4.995
    Господ ги слушнал моите молитви, снема програма на Канал 5.

:devil: :devil: :devil:

Мамичке не се нервирај, ќе играме карти, знам дека само оваа серија ја гледаш, ама јас не можам веќе. А во соба сама, не ми се седи... :lol:

Едит-Продолжија лаву мој, продолжија. И после јас не сум гледала серија, морее, јас сум слушала серија сакала-нејќела... 8)

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    И ова утро, алармот звони јако. Зар пак на школо? Оф, мори мајкоо.
    Сите среќни, што дојде викенд. Па и јас. Си го отпспав денов и тоа осално, 5 саати. А планирам и остатоткот. :wasntme:
    Слушам Сашко ја запросил девојка му. Ништо нема да речам. Само, како што тргнало.. секој ден се некој „филмски“ запросува, уште фали, некој „сериски“ да дознае дека е сам на себе мајка.
    Си ги извадив вештачкиве нокти, после месец дена. Одоздола скратени до корен, сега, фатот ми е катастрофален. Само палците ги оставив, нејќам уште покатастрофален фат да имам. Сега, ако треба да фатам нешто, само со палците. А што е најинтересно, само палците ми се црни, а другите ми стојат неналакирани, чудо. :wasntme:

На miljkovic му/ѝ се допаѓа ова.
  13. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    сдк,дека мора да признаам слушав дм сат ,мајками и братми слушаа ,морав и јас :$ и верувале или не ме расположи музичето :lol: :lol: :lol: :$

14. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Кој,вели дека чоколатото е штетно,е идиот!

Чоколадниот пудинг на баба! Ќе се распрснам,мајке ми.

На kate21, Hipica, Doozy и 3 други им се допаѓа ова.
  15. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.318
    Допаѓања:
    259.544
    Колку сакате мрчајте сепак запросувањето на Сашко Коцев е врв.
    Можеби отекоа со него, ама прекрасно е, солзи ми се наполнија очите, ем не сум романтична.
    Многу убаво смислено, за разлика од онаа на Сител.

На x.Daisy.x, kate21, Rubiii и 4 други им се допаѓа ова.
  16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    СДК ... не знам што да кажам, ако и кажам нешто ќе останам не до изкажана ... Колку сакам да кажам, толку не можам зашто ако нешто кажам ќе испадне дека не е кажано како што треба да се каже ... затоа не кажувам ништо затоа што и нема што да се каже. Како се да е кажано и ништо да не е кажано. Никогаш не до изкажано. Ако имате вие нешто да кажете, слободно изкажете се ...

:emo: ...
    :tmi: :lol:

На kate21 и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  17. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    И Петок конечно.
    Колку беа само тешки последни дена од оваа недела, надвор сонце, топло, прекрасно а ти со учебникот в раце и учиш работи кои пола нема ни да ти требаат во животот и попладне одиш на училиште и кога конечно ќе завршиш надвор темница, камен ладно :devil:
    Ее овај викенд ќе се изнашетам по прекрасното време, и ќе си ја дочитам и книгата, а учењето ова недела во 2-3 план некаде, а недела ќе ни ги простат грешките таков денот е :D

Имајте убава петочна вечер феминки и берете енергија за сончевиот викенд што не очекува :* :)

18. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Два колоквиуми во еден ист ден, кој од кој потежок, епа на здравје пеперутке! Не знам ни сама како ќе успеам да стигнам и на двата ама ајде, ке се направи ваљда некој компромис! Денес сите зборат за сашко, нека им е со среќа, баш убаво што веќе познативе личности не се срамат јавно да ги изразат чувствата. Некој ќе рече fake е, е г**от да му го јадете :) , мене ми беа преубави!
    Уште малце па ќе се излага, се направи интересна шема, од кога не сме се собрале така сите. Јас си дремам во пижамки и абер неам да почнам да се спремам. Пффф имам време и на крај пак ке доцнам осеќам.
    И да ви се пофалам се сликав за апсолвентско табло :) , ќе ме има во гтц на некој излог хахахахаха :D :D :D (смајли.што.се.крсти)

19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК бре што сакам црни машки, бре... :D :$ :D :wasntme:
    Тоа сакав да кажам :wasntme: :D :D

На Neytiri, CIA, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сдк здраво девојки. Арни? Добри?
    Јас одлично! Абе си реков јас февруари е мој месец! И не грешам. А и изгледа ова ќе биде и моја година.
    Ме очекува прекрасен април, а свадба во мај. Еднаш кажував дека добивав киндер од вујко ми бидејќи немав вујна, но официјално од мај ќе имам вујна а киндер повеќе ќе немам. Но ако, првата идеа повеќе ми се допаѓа бидејќи ја очекував уште од кога паметам за мене.
    Исполнети денови со обврски, пополнети до крај, и секако нови познатства кои ми внесоа свежина. А и оние старите ми ги разубавеа деновите со тоа што ме изненадија на прекрасни начини.
    Ма све љубим!

А тој. Тој ми кажа дека не ме заборавил. Дека било кога можам да му звонам.
    Но засега незнам која одлука да ја донесам во врска со ова. Мислите ми се испомешани. Оставам на времето да одлучи за мене.

И сфатив дека колку и да сакам да го сменам крајот, или каков и да посакувам да биде, никогаш нема да биде таков. Се разочарав.

На TeddyGrey и mims-89 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.