[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lalala.1

lalala.1 Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    12
    дека сум многу среќна што е ваков убав сончев ден и уште посреќна што вечер идам на струмички карневал :rofl:

На maca99, duffi и blond им се допаѓа ова.
  2. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Од спуштените ролетни ми бега сонцето. Ќе излезам да го фатам, да го зграпчам без никакви поголеми очекувања.

Мојата неорганизираност станува ужасна. Глупавиот распоред ме мачи и гњави и сакам да сочно да плукнам во него. Си се восхитувам на способноста вешто да ја избегнам најболната тема за мене во друштвени муабети. Се прашувам што мислат другите за тоа. Сакам зумбули на пенџер, сакам нов кревет за поубави соништа. Онака, баш онака си куцкам за да им се шмугнам на книгиве и презентацииве.

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. keti.kety

keti.kety Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    52
    УФ морам да кажам дека букетот на tigerlady е совршен сакам еден таков за дома прекрасен е :)

4. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.341
    Допаѓања:
    13.087
    Февруари е месец на мачките. Февруари е и мој месец. Која коинциденција.
    Ги љубам мачките. Совршено убави и јаки. Те сакаат, ама не зависат од тебе. Имаат граница до која одат.
    Го сакам погледот на мојата мачка. Кога и ги гледам очичките знам дека ме разбира и почитува. Ја сакам кога со мазење пробува да го добие тоа што го сака. И кога од милост ми се пика во нозе.
    Знае да ме извади од такт понекогаш, да тера цело време по нејзино, ама на крај пак ги љубам мачките :)

На maca99, Dgirlll, A-j-a и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Cija-si

Cija-si Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    50
  6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.075
    СДК ... Нов ден, сончев ден ... убав како за кого ... Но е смирен и задоволувачки, малите нешта тоа го прават.

На maca99, A-j-a, Spell и 2 други им се допаѓа ова.
  7. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    Денеска сакам сите да бидете среќни и весели,да му се радувате на убавиот ден...мислам дека е заслужено :inlove: :inlove: :inlove:

8. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Денешниов ден рано наутро ни започна.
    Утре е Прочка, па татко ми како настар брат во фамилијата, традиционално ќе чека гости. Мама веќе почна да готви се и сешто, од руски и пилешки салати, преку свинско печење, до најразлични торти и колачи. Нема ништо поубаво од семеен ден, поминат во работа пред голем празник. Цела куќа е ангажирана, и секој си има своја задача.
    Денов е убав за прошетка, па и покрај мојата настинка, решив сонцево да го искористам. Ќе ми годи чистиов воздух, и мене и на мојата штрудличка. За шетање секогаш е расположена :sun:

На tweety26, IvanaMkd, Hiii и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.264
    Допаѓања:
    67.830
    Секогаш кога ќе помислам дека веќе нешто тешко може да ме изненади, се случува спротивното. Од луѓето секогаш сè треба да се очекува, ништо повеќе и ништо помалку.

И се утепав симнувајќи книги. Околу сто симнав до сега, а до март планирам уште мнооогу повеќе. Што си е сигурно си е сигурно. Само мака ми е што ќе треба еден месец да почекам додека можам да почнам со читање. :( Ама затоа после...
    8)

На tweety26, Gordana10, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Конечно за прв пат оваа година јас седнав на мојот велосипед и конечно се провозив со него онака со мерак. Ах што го сакам ваквово време, сончево и топло. Пролет мојот најомилен месец.
    Инаку се прошетав, сега ќе фатам да почистам по дома, сепак и на вакво време и се чисти.

На IvanaMkd и anabel-a им се допаѓа ова.
  11. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Дека животот си игра со мене, ама не е ни прв ни последен, јас можам да играм доста долго, колку тој ќе се измори и исплаши од мене, е мисли му ја!

На anabel-a и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  12. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Не спиев ич добро се превртував ме чешаа очите и цело тело не знам што ми стана па мајка ми со музиката ја рокнала до крај знам дека намерно за да станам ама како и да е се обидов да продолжам да спијам ама безуспешно ама ај нема ради тоа денов да си го упропастам нАли ;) Мрза некоја ме фатила не ми се оди ни до вц а не па да отворам прозор да се излуфтира :lol: ама кога се мора ајде :doh:

13. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Многу ретко пишувам за личностите кои навистина ми значат ....ретко сум ја споменла мојата мајка онаа која тежи милион зборови ....
    онаа која изгубила мајка на рани години ,онаа која изгубила сестра , на без време ,онаа која изгубила бебе новороденче ,онаа која ја потиштувала болката толку време , а сепак не гледала нас со сите сили море и повеќе од тоа ,онаа која одела парталава за да ни купе се што ни е потребно нас, онаа која работи како црнец на плантажа што работи ,онаа која никогаш ама никогаш не си купила нешто а пред тоа да не виде дали имаме ние све кое ни е потребно .
    Онаа која секогаш гледа позитивно на работите ,без разлика што е , мама која секогаш е во право , за која по втор пат го пишувам ова , оваа недела ....нека .
    Онаа која е одлична домаќинка која саати стое на нозе и готви , а во меѓувреме одредени покондирени тетки и се чудат и и се восахитуваат истовремено .Мама која пропратила и провидела се во животот , која ја сметаат за постара од годините што ги има , а која има интелегенција да ги собори сите нив кои ја сметаат за таква .Мама која има прекрасен сопруг .... 8) Мамо се надевам дека Господ наскоро ќе ти ги даде радостите кои ги чекаш оддамна ...и остани ми баш каква и што си не би ти менувала ништо ,помалце седи со фарбата и помалце гледај Султан С оти знаеш мразам такви страња .

На kate21, stylishh, Divinebutterfly и 10 други им се допаѓа ова.
  14. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    СДК се фрлив на работа низ дома си чистам !!!

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.878
    Допаѓања:
    163.583
    Безначајности со свиткани насмевки.
    Ооооо ќе играме танго со денов. Ми требаше сонце. Чекај да се наместам да му ја соберам цела енергија и светлост!
    Мислам дека сериозно се заљубувам...ама,сериозно!

На thinkerbell и IvanaMkd им се допаѓа ова.
  16. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.025
    најдобриот дел од животот?
    Кога вашето Семејство ве разбира како Пријател ♥
    а вашиот Пријател ве поддржува како вашето Семејство ♥

На ceca-1, Divinebutterfly, AnaKarenina и 5 други им се допаѓа ова.
  17. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Не ми се верува дека неможам да најдам друштво за овака убаво време :fubar: :@

18. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    Сакам да кажам....ама неможам,си држам во себе! ;(

19. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Го знаете она чувство кога знаете дека не сте во право за некоја ситуација,знаете дека вие сте причина за нечија нервоза и за инат продолжувате како прле пред магаре :wasntme:
    епа тоа е ..
    за денот се најубаво,прекрасен,прошетав се вратив и еве чекам да ме повикаат за да одиме на госта во чест на утрешниот ни празник Прочка (е тек утре ќе видам дали ќе им опростам на некои луѓе)
    и така,сега палам една нова цигара :hai:

20. marija994

marija994 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    195
    25. 02. 2012... прекрасно утро!
    Многу пријатели и многу смеа. Многу сонце и топол чај.
    Хмм.. I couldn't ask for a better life than this!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o

:*

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.