[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Бели, кремасти, зелени, жолти, розеви... Баба ми е уметник, има апчиња во сите бои :lol:

Ах да... "Тути бабо клопчетооооо, да ми чуваш момчетоооооо..."
    Кој сфатил-сфатил :lol:

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.275
    СДК дека денов е прекрасен.
    Конечно да се види искреност во сечии очи. Да се почувствува тоа чувство на трепет во срцето и тивкото изуствување на тој збор, прости!
    Колку би било убаво секој ден да е вака. Секој да сака да прости од срце.
    Колку само би било добро!

Простете ми феминки и мене, доколку со некој збор и некогаш сум ве повредила несакајќи! :$

На JingYang, Lepaaa, A-j-a и 4 други им се допаѓа ова.
  3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Јас па напротив не гледав искреност. Постоеа само зборови од луѓето, празни зборови, колку да се рече прочка.
    Искрено простување од се срце има секој ден, на секоја грешка. Човечки е да се греши, човечки е да се прости, а тоа може да се направи искрено од се срце секој ден, секоја минута кога ќе почуствува човек дека треба да се извини. А не еден ден во годината.
    Искрено празников ми е мачкање на очи на старите.
    Една единствена убава работа е кадаифот, вкусен е.
    Искреноста воопшто не ја гледав денес, можеби само желбата на луѓето за искреност постои.
    Простувањето е добродојдено секој ден.
    Јас не го чекам денов и не го почитувам, грешам и барам да ми простат и простувам секој ден.

Само денес на едни момци им простувам. Ракометарите на Металург. Се изнавикав, се изнаплескав, научив нова убава песничка, се изнагледав згодни момци :D и покрај тоа што секој пораз боли, сепак почитувам кога од се срце се игра и почитувам искрена публика. А таква денес имаше и тоа 8 илјадна во Борис Трајковски салата.

А вечер се мислам дал да гледам оскари ил да гледам ол стар викенд. И на крај знам што ќе правам.
    Ќе спијам, што друго би се правело на дожлива ноќ :)

Еве ви научете ја и вие заразнава песна :)

http://www.youtube.com/watch?v=YmsTT5_k2mk&noredirect=1

На Chocoholic, Mygirl, Lepaaa и 2 други им се допаѓа ова.
  4. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
  5. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Имам некое убаво претчувство за утре.Викендов се опуштив, уживав, се дружев и си поминав прекрасно.Си ја вратив одамна изгубената самодоверба и се чувствувам одлично.А утре...е утре очекувам да се случи нешто, условите се совршени, јас совршена, тој, секако, совршен, само уште да се создаде совршена ситуација и ќе се случи тоа што го посакувам :inlove:
    Е ова горе, беше мојата оптимистична страна.Ама, на моменти преовладува песимистот во мене.Низ глава ми шетаат мисли дека си фантазирам, дека тоа што го сакам е невозможно, дека се преценувам, дека нема никогаш да се случи... :|

6. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Кој е најпознатиот Македонски обичај? -Плачењето.
    Кога ќе се родат плачат, додека живеаат плачат, кога некој ќе умре плачат, кога некој прави свадба плачат, кога се среќни плачат, кога се тажни плачат, кога ќе изгубат некоја личност повторно плачат, кога ќе успеат плачат, кога се на дното повторно плачат, кога се збогуваат плачат..
    Има ли воопшто една важна „случка“ која поминува без плачење?

ИРОНИЧНО! |( |( |(

На Butterfly15 и anabel-a им се допаѓа ова.
  7. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.542
    Допаѓања:
    289.078
    Колку пати му имам кажано да не ја пее Baby Baby od Justin :@ :@ :@

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.342
    Допаѓања:
    13.091
    Ден за фамилијата.
    Му бакнав рака на дедо ми. Желба му било. Ред е да му ја исполнам после се што направил за мене. Ме чувал, хранел, пресоблекувал, шетал... Ми ја пренесе љубовта кон приказните и книгата. Појадок кај него.
    Ручек кај баба. Таа жена создава и од пиле млеко за мене.
    Ден исполнет со смеа и прераскажување на спомени и случувања, прошаран со неколку чаши вино.
    Доцен ручек- вечера со него и неговите. Се почитуваме.
    А сега...
    Совршено несовршен крај на овој ден. Со тазе миена коса и розеви пижами.

На Serafima, Lepaaa, Divinebutterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  9. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    СДК напорен ден, психички веќе сум преморена :x
    Цел ден натаму, наваму... веќе немам сили.. последната енергија што остана во мене, еве ја трошам на фемина :lol:
    А како ли само ми се спие... за нецел саат знам дека ќе бидам во кревет и ќе сонувам нешто слатко. :)

10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Не им придавам многу значење на нашиве обичаи, и не стојам цврсто на нив.
    Но сепак да се помине од редот, не за мене толку, колку за чест на баба ми!
    Да беше тука ќе свареше јајца и ќе се амкавме и ќе се шегуваше дека она како најстара не греши само простува.
    Само по тоа ќе го памтам овој ден, засекогаш.
    Тешко е кога ти недостига некој кој бил дел од твоето секојдневие.
    Во таа чест, простете ми на сите кој сум грешела.
    И јас им простувам на сите, не ја гледам сврхата во вечното лутење.

На IvanaMkd и Artemission им се допаѓа ова.
  11. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Секс во тоалет во ГТЦ! Епа уште тоа немав видено и тоа го видов! Браво за храброста и браво за девојката, јака коленица држи :D :D :D

12. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.275
    Допаѓања:
    81.848
    Помина и овој ден, истуркавме некако.
    А јас уште лебдам и се кикотам ко нездрава - гравитацијата ме ремети уште, ама убаво ми е, не сакам да го почувствувам цвртстото тло, барем не денеска. :angel:
    Среќна сум девојки, дури и ми е нелогично, со оглед на тоа што сум вечен песимист со тапија - нештава се одвиваат пребрзо, а јас за прв пат во живтов размислувам позитивно.
    Бакнеж во чело, цврста прегратка и трезна глава - уште ми се тресат колената од самата помисла, знам, глупа сум. :$
    И утробата ми се превртува за 2 х 360 степени, кога вака со ладна глава си ги размотувам случките од синоќа - од среќа, не од друго. :D
    Бидете среќни, многу малку ни треба за тоа. ;)

На Lepaaa, Divinebutterfly, mims-89 и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Го вдишувам прочистениов воздух и осеќам дека живеам.Не сакам дождови,ама признавам дека имаат некоја чудна моќ на преподорување.Доста беа грижи,продолжувам каде што застанав,каде што сум среќна и исполнета.
    Баш како што ме исполнува влажниот воздух од отворениот прозор и мирисот на дождот.
    А можда не мириса дождот,можда е мирисот на пролетта кој ме потсеќа на јагодки помешани со ванила и прелив од мед :mm: ...блиску е,ќе ја дочекам со широко раширени раце.
    Заклучувам-мразам зима.Тогаш ми се случуваат срањата...пардон мај френч.

Вечерва сум среќна.
    И сакав да го споделам тоа тука.За да можам да се навратам,да го прочитам мислењево кога пак ќе ми се руши надежта и пак да го доживеам истото чувство на спокојство и среќа.
    :f:

На Divinebutterfly, A-j-a, gossip-girl и 4 други им се допаѓа ова.
  14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Be ready for The Oscars :wasntme: :rock:
    Here we go.

На Divinebutterfly и Lepaaa им се допаѓа ова.
  15. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    38.418
    ја видов сликава а солзиве сами ми протекоа :sweat: Ех,кога барем еден ден овие тажни очиња би се осветлиле и би покажале само една насмевка на нивното невино лице....Толку сме неправедни...се лутиме за ситници,се расправаме за ситници а ТИЕ? Тие се би дале да се само еден ден на нашето место.... :(

Прикачени фајлови:

На Serafima, Lepaaa, Divinebutterfly и 3 други им се допаѓа ова.
  16. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    СДК дека треба да почнам да го користам мозокот, или кога сум уморна да не куцам, боже човече неписмена сум.. си мавам автобокс и се срамам..

17. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Сакам да им кажам, на сите уанаби-популарни нови форумчиња и нивни членови, да си ја употребат сопствената тимба и сопствениот мозок пред да почнат да копираат туѓи никнејмови! Бидејќи претпоставувам дека типката е од фемина, мал поздрав до неа и надеж дека ќе го прочита ова. :hai:

Почестена сум што моето ви се допаднало, но пред да го преземете, проклацкајте малку глава лево и десно, промислете дека НЕ Е ВО РЕД. Искрено, многу ми е гајле зошто и како го зела, ако не пишував многу работи овде. Ако пишував дека надвор небото е сино и мојата маскара е црна, океј, земи го и шлакај го насекаде, ти го препуштам. Ама јас пишувам, и тоа прилично сериозни работи, форумот ми е мене издувен вентил за сите убави и неубави настани и дешавки, било сега, било од порано... НЕ Е ВО РЕД да ми го крадеш никот. Лејм е, да, ама Дузи е за мене многу повеќе од едно обично корисничко име, Дузи кажа овде многу работи кои и се најслаба точка. Оправдувања дека сам ви текнал, не прифаќам - редок англиски збор, кој досега го имам сретнато двапати во англиски книги!

Би ве советувала да се пазите, искрено не знам како да се заштитам од вакви ,,крадци,,, ама ако единственото решение е јас да престанам да функционирам во интернет етерот, тогаш тоа и ќе биде. Соу ју кен хев Дузи ол бај јурселф. :puke:

На LilBaby, Hiii, kate21 и 15 други им се допаѓа ова.
  18. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    СДК дека денеска гледав на АТВ канал Љуботенски карневал-Прочка. Значи со тоа јас им го кренав и рејтингот на гледаност, бидејќи тоа можат да го гледаат само тие што биле денеска присутни на тој настан и нормално јас :D Која организираност беше само сум се изнасмеала како никогаш. Имаше некои смешни маски, али смешни во смисол глупи. И самата незнам зошто ги гледав, али битно е ги изгледав :D И решив догодина да идам таму :rofl:

19. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
  20. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Сдк Не можам повеќе да излегувам во пресрет само кога требам за нешто,да бидам секогаш тука а кога мене ќе ми треба нешто тогаш нема никој.Да не оделиш ни пет минути за да пишеш некоја порака,па Прочка е денес ако не пак.Жално што таа личност ја сметав за блиска.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.