Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Make up sex. :mm:
    Можам да кажам дека понекогаш ви носи повеќе среќа и од чоколадо :rofl:
    Го сакам периодот после карањето, кога за да се искупи, скоро секоја желба ми ја исполнува само за да имам насмевка на лицето. :$ Ааааааах 8)
    И се смеам, гласно и од срце ...
    На детските ни мозоци, и на глупостите ... ама убаво е :f:

На eli25, Strumfeta93, Trendafilka и 3 други им се допаѓа ова.
  2. principesa

principesa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    101
    Сакам да кажам дека не можам веќе и дека сакам да завршат колоквиумиве...лалалалала.....иии....дека ќе полудам кај и да е .....не многу уште многу малку ми треба :) ...ајде чао бацки бацки :* :sweat:

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Денес видов нешто, што ме натера да помислам, на какви ситници се нервирам јас. За паѓање на интернет, за расипан мобилен, за избеган автобус, за секакви глупости, додека некои имаат вистински проблеми. Мислев дека знам, но очигледно не сум знаела..

4. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Почнаа есенските бљакотници од дождови и калови ...официјално.
    Папандреу си даде оставка.
    Венецуелката најубава.
    Селена Гомез освен девојка на Бибер Фивер е и успешна водителка.
    Бијонсе е трудна. Шејм он ју Џеј Зи :D :D
    Георгина е најпаметна :angel:

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!!

...Времево лета, дешавкиве ги вртат стрелките на часовникот со брзина на светлината.
    Мака ми е кога времето ми клизнува, кога се тешам со спомени...ама брзо поминува :)

Пост посветен на брзото темпо...хм, моментна потреба суптилно да прокукам.
    Толку!

На kate21, caroline.costa, Monna.Monna и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    СДК дека не се мирисам со англискава книжевност, кратко и јасно.
    Во кој сака период нека е, кој било вид, со кои било претставници...
    Не ја сакам, и тоа е тоа. -.-

На Hipica и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК шуќур се оправив со школово, заредив денеска 4ки и 5ки. 8) Има надеж, има. :D

На Hipica и Grunge им се допаѓа ова.
  7. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    СДК дека сум весела.
    Што ако врне и надвор има калоини? Чадорот под рака, чизмичките, слушалките од кои одекнува „Please don't stop the rain“ од James Morrison и патот под нозе. Уживам во есента. Ја сакам.
    Денес убаво се чувствувам, го занемарувам фактот дека ме мачи ПМС и главата ме боли како да ме мава некој со камења и им се насмевнувам на сите кои се намуртени. И знаете што? Добив многу повратни насмевки.. Ги собрав доволно за да ми се наполни душата со радост, мир и спокој.
    Иако некои само ме гледаа бледо, други на сила се насмевнаа.. Не ми пречи.

Како ветрушка на ветрот сум денес.
    Баш вака: [​IMG]

На Hipica и starbucks им се допаѓа ова.
  8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Велат, после дождот доаѓа сонце.. но свесен е некој дека и покрај сонцето може да ти студи? Јас го воскреснувам,го враќам во живот, срцето ми наоѓа оддишка врз неговото,душата ми се излива во неговата: вриежот, бликањето на мојата крв ја отфла смртта - затоа што јас го гледам, тој живее,дише за мене, тој ме чува. Умот толку ми се возбудува и толку ми заскитува што веќе нема потреба од илузија, тоа е живата вистина. Ах,каква среќа е да сакаш! Сепак животот е круг, и сите ние сме поставени на тркалото на среќата. Постојано се менува. Запомни, кога ќе биде вистинското време за тоа ;)

9. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Резултатот од неучење или поточно од кампањското учење се добива пред тромесечие,полугодие,на крај!
    Неможам никако да си ја створам таа навика да учам постојано а не кампањски. :worried:

СДК2,неможам да ги разберам оние кои се болно љубоморни :o не,не,не,не.Неможам бе!
    Толку се болни.Им удрила на психа љубомората.Толку жално,зарем не?

Не љубоморете луѓе! Тоа што ви припада на вас,кога - тогаш ке биде ваше.Тоа што го имате,чувајте го! Ако правите љубоморни испади сигурно дека нема да го задржите.Ако некој не сака да е со вас и со ланци да го врзете,нема да е со вас,нема да ве сака.Ако ве сака ке биде со вас.
    Ако некој е со вас,тоа е затоа што ве сака!

10. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Толку многу сакам да се испукам, изнапцујам и изнавреѓам, ама не. Нема да ви ја пренесувам негативната енергија на вас. После сите нервози во школо предизвикани од една, слободно можам да кажам малоумна професорка, дома се чувствувам најубаво, дома е топло. Во школо цел ден ги гледам дрвјата под прозорецот со портокаловите лисја кои паѓаа поради ветрот. Есента е убава. Убаво е кога одиш, врз тебе паѓаат ситни капки дожд, а ветерот предизвикува лисјата да се удираат во тебе.
    Есен..

http://www.youtube.com/watch?v=mMGa-2z4NLg

На Hipica и Cynthia им се допаѓа ова.
  11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Излегов на тераса за момент.....и ме магепса времево :rofl:
    Еј, ја сакам маглата вака навечер :wasntme:

Наутро и преку ден НЕ, ама навечер е волшебна, мистериозна....незнам бре ама убаво Е :D

На Monna.Monna, TeddyGrey и Cynthia им се допаѓа ова.
  12. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    СДК: „Ја би се пре убила, него извршила самоубиство..“ 8) :rock:

омг

13. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    СДК дека поминаа колоквиумите :) хаах конечно малце одмор :)

14. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Вчера баба и дедо направија 60 години од бракот.Прекрасно зар не? :D им се восхитувам на силата која ја имаат во овие години.Дедо ми по еден месец од операцијата на срцето закрепна и продолжи со работа...а јас не можам да се оправам од обична работа-скршено срце и не го почитувам тоа што го имам-здравјето. |( Се засрамувам кога помислувам на тоа.И кај бев?а да...баба ми по тој повод,ми донесе еклери за да се заблажам како частовка.За еден миг ги изедов.Не ми беа доволни и сакав уште ама не се осмелив да побарам.

И ова беше се за денес од мене. :*

На MacaLove, Hipica, Monna.Monna и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Зошто бре деца, млади прави и здрави се самоуништуваат насочувајќи си го вишокот на енергија во погрешен правец? Денес е се поприсутна способноста своите квалитети да ги трошиш на нешто сосема непотребно и неважечко.
    И што е најжално, па и си страдаш од нив. Штета е баш да се има желба за успех, а реализација нула.
    Преска му викам на тато ако не успејам во животот ќе се убијам. И он ми вика: ооо ќерко, верувај повеќе успешните се отепуваат, тие шо не можат да си го носат успехот.
    И тоа да.
    Па ќе кажам луѓе, здрави и прави потклекнуваат на толку зли и подмолни ствари кои те носат самите, не оставајќи место за тебе.

На секој интелигентен човек, следствено да му парира и емоционалната интелигенција и човечката способност, посебно да го бива во комуникацијата и плус волја - можеби ќе има позадоволни луѓе.
    Пуста средина, знае да те направи маргиналец покрај толку не амбициозен народ.

На Strumfeta93, Tenna, Doozy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Nyan-Cat

Nyan-Cat Активен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    12
    Сдк..нова сум на форумов па се надевам дека ќе се дружиме :D

На Divinebutterfly, Butterfly15, Monna.Monna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    оваа година посебно ја сакам зимата,топло чајче топла собичка и мирисот на печено лепче (тоа на дечко ми мајка му кога испече пред недела две) но сето тоа иде у вода кога ке излезам надвор и се тресам ко лист....

болови во долниот дел на грбот,апетит еден ден огромен еден ден никаде го нема...дефинитивно сум пореметена на цело,фала чао пријатно одам да се топлам

18. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    HIM нов албум а?

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Само тоа сакав да го споделам, леле ќе си умрам еј ! :D

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    За утре лектира имам 180 страни, не ни сум ја почнала! :o
    Гледам убаини дека ќе ја наредам (ко по обичај). :D
    А вие, не дајте да вам дожд сречу квари. :angel:

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033

Па и јас да сум гркинка не би ми се свиѓало еврото и би ја сакала назад драхмата после ова мислам...хахаха! :D :wasntme:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.