Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Во Африка секое утро се буди Газела, која знае дека мора да трча побрзо од најбрзиот Лав или тој ќе ја убие.
    Секое утро се буди и Лав... тој знае дека мора да ја стигне најспората Газела или ќе умре од глад.
    Не важно дали сте Лав или Газела, кога сонцето ќе изгрее...почнете да се борите... :|

На macence85, TeddyGrey, Divinebutterfly и 11 други им се допаѓа ова.
  2. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Се запишав на јога :rofl: :rofl:
    Од понеделник почнувам :ninja:

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    СДК оти имам толку многу да направам-а сум врзана да чекам, толку многу да кажам-а толку малку навистина слушаат. Да ја немав суштата негова поддршка не знам каде би го барала крајот на витловото топче.
    Како трн во рана ми се сите самопрокламирани невини душички, кои и те како знаат да обмамат, ама за жал ја утнале работата кога се фатиле на оро со мене. Не сум лошла, болна одмаздувачка и верувале или не е баш навистина се радувам на туѓата т.е на секоја среќа и молам бога на сите стодупло повеќе да им даде.За жал принципот на кој им функционираат главичките на уфилманите Господа Несовршено Совршени е кога си среќен да те сјебат и да те спуштат од твоите безгрижни облачиња дека колку и да глумат совршено лудило, ни сами себе си не си се поднесуваат. Е богме најмило е кога ќе им го видиш суратот кога сфатиле оти залудни им биле сите обиди за саботажа. Ама на Ноелка пак и е жал, и пак дава шанси, ама вториот жолт картон,е навистина последен. Доста беше патење за туѓа среќа, за сметка на твојата. Тоа само мајка за чедото го прави. И никој друг.

4. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Еве го и викендот, конечно после долгава и напорна недела. :muscle: А петок како почеток на истиот така убаво ме пречека со болки у стомакот од проклетиот мензис, па и нашколо не отидов, ццЦ која пропалица сум :tmi: . Не, кога реков дека убаво ме пречека значи дека убаво ме пречека. Два-три саати гушкање и бидување љубимец, леле бе што сум заљубена. :$

Ајт, викендов ќе си го искористам за уживање. Добро, се до недела. Во недела решив да учам. :emo: Ама што ме занима недела сега кога е петок? :rofl: ајде феминЌи, имајте убав викенд :sun: .

http://www.youtube.com/watch?v=ex32qlF6Ss0

5. JustSimple

JustSimple Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    48
    Конечно викенд !

Морав да се одморам од секојдневните обврски и да се погрижам малку за себе! :wasntme:

6. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ако немаш што да правиш, земи чисти си.
    На мојата среќа и нема крај. Во средувањето на стари кутии, најдов една полна со стари книги од татко ми. ^_^ . Ме удри мирисот на стара хартија и пожолтени страници. Се впуштам во акција.

На Serafima и tweety26 им се допаѓа ова.
  7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.146
    Допаѓања:
    67.348
    Цел живот поминува во чекање. Чекање да се јави некој, да дојде, да каже што и како испаднало, чекање дали ќе се оствари замисленото, чекање, чекање...
    А мразам чекање. Мразам кога работите не зависат од мене и не се во мои раце. Неизвесноста е еден многу лош непријател.

На Adi888, Go-Girl, Oxymoron и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Истото сакав и јас да го кажам.И веќе се помалку верувам во народната: „Кој чека ќе дочека“, зашто веќе се убив од чекање.
    Мразам празни ветувања, тапшање по рамо и лицемерни признанија за мојот успех.Аман, па кога сум толку квалитетна искористете ме.А не само благи насмевки, топли погледи и еден куп потрошени батерии за часовникот, на кој веќе му здодеа да го мери времето.

10. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Добро расположение ме тера од сабајле,доручкував,пиев какао,а во позадина музика. :)
    Едвај чекав да стигне пакетот со производите зошто знам дека ме очекуваше подарок чизми и пончо...и кога стигна што да видам изненадување катастрофа хаххахахах (очигледно сум преценила,очекував нешто сосема друго).Но тоа е што е,наредниот пат се надевам нема за џабе да ми биде трудот. :|

11. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Тој замина. :|
    Далеку е,не се слушаме,не се гледаме...
    Знак прашалник е дали и кога ке се врати.Но ние уште сме заедно,демек ...
    Многу посакувам да се врати и да продолжиме каде што застанавме,вака празна сум,иако излегувам и комуницирам со мал милион луѓе..
    И посакувам да верувам во се што ми рече.Не сакам ни да замислам дека се тоа може да биде само добро смислена лага.Нека биде баш како што рече тој,а ние ке одиме со Господ напред.. :!:

И уште нешто.
    И лош ден може да биде добар,доколку во класот сите се будали и луди мали суштества кои те засмејуваат на сите можни начини.Ете така,мене ме расположува мојот клас,иако некогаш ми одат на живци,има денови во кои ме исполнува целиот клас.

И трето. :lol:
    Денеска ке си седам дома и ке си јадам макаронки.
    Запечени со многу јајца,шунка и кашкавал.Со кечап и сенф со највкусниот вкус.
    Ке се дружам со Саваш и Јасмин,со Езел,а после со креветчето ..
    :hai:

12. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    Please. :wasntme:

На sweet-cherry, Neytiri, ceca-1 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Конечно :D

Прикачени фајлови:

• fl;af.jpg
      fl;af.jpg
      Големина на фајлот:
      57,8 KB
      Прегледи:
      358
    На Loritaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Сакам да кажам, утре е голем ден за мене.. :lol: :lol: :lol:
    Со Љубовта ми моја правиме една годинка откако сме заедно и сум така благо потресена и возбудена... :$ :inlove: :inlove:
    Нема да правиме некое незнам какво славење, поклони специјални не купуваме (си поклонуваме и во обичните денови) ама така.. Како ден, многу ми значи.. Ах, љубов, љубов!! :inlove: :inlove: :l:

На Bright, Serafima, Lepaaa и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Никој никогаш не ставил диви билки со трња густо збиени, како железен оклоп за да го брани од прашината надвор. А многу веруваат дека го направиле невозможното, иако тоа значи да се разјадеш самиот, да се препуштиш на дивиот ѕвер во тебе.
    А доаѓале моменти кога си мислеш дека прашината ќе те голтне, ќе ти ги ископа очите, ќе ти се залепи на грлото. Па водиш борба против тие прашинки само за да не ти се залепат, ама тие, посилни од се, од најдивото и најстрашното.

Кога не би биле некои работи претешки, јас би била најлесна. Лесна ко пердув, би се препуштила на посилните, на ветрот и водата, нека ме носат... Ќе ги впивам сончевите зраци да ми ги шарат јаболкниците, ќе ги раширам рацете и како пеперутка ќе летам во водата. Би се препуштила на силните ветрови да ме носат било каде, некаде далеку и од мене и од светот. Ќе ги соблечам чевличките и ќе трчам боса по улици, ливади, шуми, по ладен под и по трње. И тебе не би те одминала туку би те прегрнала како никогаш досега, би ти ја дала мојата леснотија без размислување, само еден миг и ти да се почувствуваш полесен.
    Сакам да летам, да летам во соновите мои. Ги имаше луцидни (зошто не ми текна?), имаше и полни со сладострастие, имаше паѓање, цркви, бебе во мојата утроба... и доцнев, секогаш доцнев, никогаш никаде ме немаше на време. Бев насекаде, а сепак никаде. Часовникот, проклет да е, секогаш ме потсеќаше. Се имаше, само летање не!

Ох, па нели сум магнолија јас? :D Март, мојот март! Овој месец се ќе започне, се! И се ќе биде ново, чувствувам немир во градите, во слабините, абе се живо ми дава знаци за новото. И да, станувам полнолетна!

На LivingGlam, Theodora, Mayyya и 6 други им се допаѓа ова.
  16. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Иш, иш ладно време не те сакам, и тебе снегу, и тебе не те сакам. Сите пишувате сонце ово она, па зошто го нема овде бе, него снег ние имаме. Ах.

18. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Нов месец. Плус петок. Убав ден. Сончев ден. Среќен ден.
    Ден за радости.
    Ден за насмевка од 6ка до 6ка.
    Ден за нови чевли.
    Ден за нови смешни заговори.
    Ден за љубов.
    Ден за мекици и славје.
    Рики мој е татоооооо!
    7мали самојетчиња, цицалчиња, бебувчиња, лепотанчиња, глувченца бели малецки.
    Одвај чекам да поминат 2-3 недела да одиме кај мама Берта на посета и да ги гушкам гушкам гушкам гуууушкам тие бели пуфки.
    Ах радости!

На 1209, julie77, Go-Girl и 32 други им се допаѓа ова.
  19. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Сакам да апелирам до скопјани да не зјапаат до толку кога проаѓам по улица, зошто мислам дека ми се скинале хулахопките/некој ми залепил мрсул во коса/имам кармин на забите.

Остајте ме да бидам убава на раат. :wasntme:

На 1209, LilBaby, Go-Girl и 18 други им се допаѓа ова.
  20. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    :D :D

Прикачени фајлови:

На Adi888 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.