Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Денес ќе бидете преокупирани со одредени ваши грешки од минатото, а тоа само ќе ве држи в место и ќе се измачувате без да имате некаква корист.
    Не гледајте на вашите грешки како на нешто негативно, туку сфатете ги како важни лекции од кои многу сте научиле и кои ве изградиле како личност

Jaс срце да ти кажам се изградив како личност. Направив грешки,се каам, но во право е хороскопов...да не беа грешките никогаш немаше нешто да ме тресне убаво од глава и да ме освести.
    Сега касно е.
    Не ти се завршува, болен е секој ебан збор, но веќе го видов крајот, иако постоеше од многу одамна. Треба да си храбар,да направиш еден скок нанапред и да продолжиш понатаму да чекориш без да се свртиш назад.
    Се што е минато има причина зошто е минато,а не е сегашност.
    Нема причина зошто да сакаме да живееме во минато,кога не можеме.
    И временска машина да имаме, повторно ништо не правиме.

Да,лом сум.
    Уствари телетабис сум.

На Magnolija и mims-89 им се допаѓа ова.
  2. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.768
    Леле луѓе какви соништа, какви парализирачки стравови. Среќа се разбудив од алармот нагосподинов мој за на работа, фаќаји го онака нерасонето за рака, да знам дека се било само сон. И најдебилниот плашечки дел како паѓање од движечки воз не ме исплаши, колку некои сеништа среде ноќ. Ноу мор скери мувис за мене. Не знам што ми стана луѓе.И сега го даваат на тв Грофот на Монте Кристо, и баш ќе го гледам, дека сепак си гаам илузии и потајни надежи дека доброто ќе триумфира над расипништвото, дека љубовта е посилна од било која орангутанска гордост,дека желбата до правда со одмазда бледнее пред совесното помирување и согледување на вистинскиот пат кон среќата. Колкаво клише и да е, да, и длабоко и плитко ме исполнува.

3. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Уште еден болен крај.. Кога најмалку очекував!.. Ах. Каде да најдам сили за нов почеток? ;( ;( ;(

4. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Се издигав уште у 7 и 15, побарав чај и мајка ми одма крена узбуна дека ме боли грло. Не дека не ме боли, ама сега од нервоза нема да и признаам. |( :rofl: Фала џизас тате се сети дека речиси имам осумнаесет па ме поодбрани малкуцка. фала чале, те нема, те нема па ќе се изгубиш :rofl: :*

Абре, со прво будење си ми помисла. :inlove: их, срцле, ќе те здробам.

АЈДЕЕЕ, АЈДЕЕЕЕ НЕКА Е ДОБРО УТРОООООО, АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ... :sun:
    http://www.youtube.com/watch?v=U4uujMcu ... AAAAAAAABQ

У тоа дека не е крај на твојот живот, него болен крај во твојот живот. :*

5. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    На моменти неможам да си се изначудам сама себе колку лесно можам да откријам било што...Тоа било што некогаш знае многу да значи.
    Колку убав ден, а јас треба да учам за три теста. Јеј. |(

Вие, искористете го денов на најдобар начин.
    Уживајте.

Јас ќе имам бурен ден, предосеЧам.

6. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.267
    Допаѓања:
    140.851
    Добро утро жени и по некој маж!

Едвај е 9, а јас веќе станав, се средив, ги средив децата, јадев симит погача, изнапишав неколку мејла, и сега читам фемина. Со будилник ке се справиш, ама како да ги научам децава да не вклучуваат аларм рано за викенд??

Среќа што вчера си ја зaвршив работата, макар што скапав, па денес можам да уживам во денот.
    Ќе се изнашетам, не му просувам на сонцето денес!

Многу љубам викенди! :inlove:
    Ова :inlove: втор пат во животов го користам. Првиот пат беше за храна, а сега за викенд. Тоа као нормално е?

На JuLleE, Lepaaa, sesilija и 5 други им се допаѓа ова.
  7. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    2.919
    Добар филм и добро друштво(мајка ми). Прекрасна вечер :)

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Епа нема поубаво и поомилено нешто кога го дочекувам бабето разбудена и урлам како ми се јаде т.е. ми се плаче за нејзиниот качамак.

Што убаво вака :wasntme: Те нема месец дена и оп! - сите трчаат да ти го зготват омиленото јадење.

Убав ден нека биде :) :sun:

На Go-Girl, Noemi и anabel-a им се допаѓа ова.
  9. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.149
    СДК најпрво Добро Утро феминки имајте убав ден т.е викенд ,сонцето е прекрасно веќе се чувствува дека пристигнува пролетта ,одличен ден за прошетка .

10. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    СДК денот по утрото се познава , чим сум вака расположена убав викенд ќе си имам :) . Исто СДК веќе 1 недела не ми биднува некој сон , спијам без сон , како ''умрена'' се чувствувам , па спијањето не е спијање без сон . :x

11. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    "За ништо во животот не треба да се грижиме. Само треба да имаме разбирање."
    Е ајде роди бабоо дете!

На stylishh му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    започна викендот...конечнооо :*
    Иначе да станав во осум и пол и осма чаша вода јадев јаболко ПС. до пола и ми падна :lol:
    потоа земав го изгалив и изгушкав моетоо најмило кутре земав два портокла ги исецкав ги јадев ..седнав на фемина да читам и да пишувам мислења и ја чекам мајка ми да ми каже ајде АЛЕСИИ да излеземе :D
    Имајте убаввв викенд феминки :$ :inlove: :*

13. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    На телевизија,а и по локалниве портали тупат ќе било пролетен викенд.И што кога немам ништо од тоа?Само математика..па си се тешам,не е последен..во стил ова е почеток.А денес ми се шета Охрид.Да фатиш маса Аквариус,исто ко седмица на лото во ваков ден.Од тврдините,да свратам Канео и да се потсетам..кога клупите и ѕидините би можеле да зборуваат.
    Сега некоја досадна репортажа од Бангкок,ме потсетува дека имав сон за таму..синоќа досаден роденден,а уствари само мој баксузен ден.
    На улица,секој е потенцијален киднапер,манијак,шо ти ја знам..уствари,само сум откачила.Не знам ни јас..
    Нека се угоде денов..ајт
    http://www.youtube.com/watch?v=b7VnwC3RZWg
    за мајките,тетките,бабите.

На 1209 и crazylady им се допаѓа ова.
  14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Жени, зграб(п)чете го денот!

На Lepaaa, CIA, Noemi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Математички викенд. За инат на убавото време надвор, ќе спуштам ролетни ќе запалам сијалицава над биро што ми стои и ќе решавам ноооонстоп... супер!

16. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Таман ќе станам сабајле, решена, спремна да раскрстам со сето јадење веќе еднаш и засекогаш, се појавува мајка ми насмеана со најава дека ќе не частат пици. Шармантно.

Таман станав со надеж дека ќе седнам и цела, ама цела Граматика ќе ја направам тата-мата, се појавува Сонцето и ми вика ИСПАДНИИИИИИИИИИИ, излезиииииииииииии, КАФЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... :ninja:

Таман ќе решам, готово, веќе не купувам алишта, крај, доста беше со пари давање, ќе видам нешто и ме повикува. ДОЈДИИИИИИИИ, земи ме, ти ТРЕБАМ, што би рекла мојата драга цимерка. :hai:

Многу потпаѓам на искушенија неделава.
    Морам да се стегнам.
    Ама тоа кога ќе се заоблачи, сега има премногу Сонце за ја душичката да си ја мачам.

Одам да си ги земам фармерките што ми ги стеснуваа. Уште малку и влегувам во светот на танките. ^_^

На bittersweet, Oxymoron, JuLleE и 15 други им се допаѓа ова.
  17. meandyou

meandyou Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    197
    СДК Чувството кога имаш за гледање 4 епизодии од The Vampire Diaries :lol:

На Mjauu и 1209 им се допаѓа ова.
  18. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Денот е поубав кога ќе почне со Боб Марли :music: , сонце и љубовта покрај тебе!

На Lepaaa, Serafima, L-enna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Убав ден :sun:
    Денес ме здрма некоја позитивна треска. :dance: опуштено, весело, разиграно, од сабајле денот ми започна со македонски народни песни :lol:
    Сабота - викенд е, а има ли некој кој не го сака. :) Денес ветувам дека максимално ќе го искористам ова убаво време, а се надевам и вие.
    Згора на се договорив и убава прошетка и журка за вечер :) Се радувам :lol:

На anabel-a и Serafima им се допаѓа ова.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    SOON .... :D :D :D едно-две вакви ќе имам :inlove:

едит- само ако исчистам се во април :!: :D затоа држете ми среќа, мојов знае како да ме уценува :D

Прикачени фајлови:

На JuLleE, Neytiri, LilBaby и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.