Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Your future depends on your dreams, so go to sleep...

На BeYourself, Cacy, drugarka и 2 други им се допаѓа ова.
  2. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Сакам да кажам дека ми е доста од лицемерки, „другарки“ кои што еден час се прават добри, еден час си го покажуваат лицето, сакаат да навредуваат и наредуваат, и мислат дека се некои и нешто, а не сваќаат дека се еднакви со сите други луѓе! :devil:
    Значи денов ми беше прекрасен, со неа како со сестра си бев целиот ден, бевме на депилација заедно, потоа седнавме во кафуле на едно нес-кафе, смеење зезање, абе преубаво. Дојдоа и едни наши добри другари, и со нив шалење ова она. И на крајот, таа почна да ми кажува и проповеда зошто сум и кажала на една другарка што сме зборувале со тие наши другари, бидејќи меѓу нив е симпатијата на таа моја другарка. Неможам да сватам со кое право таа бара јас да и барам дозвола да кажам нешто! Е нема да ми го расипеш денот, е не! :)
    Изморена сум, но отсега ќе продолжам да живеам како што јас сакам, а не како што ми бараат другите! :*

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    На Rubiii, IvanaMkd и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  4. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Малите нешта го прават човека среќен :)

Првата работа со која успаниот понеделник ми започна совршено добро е кога ми кажаа дека ќе немаме предавања затоа што професорката е болна (I'm a bad person :() - во истиот тој момент се расонив и не ми се идеше дома. Аххх, идни интелектуалци, се радуваме на изгубени часови :lol:

Втората работа беше тартот во О Ла Ла.

Третата работа беше сонценцето.

Четвртата шармантното мало разговорче со еден господин и договор за кафе :$

А петтата работа that made not only my day, but my whole f*cking month е тоа што бившиот (кхм, најголемата моја љубов) е сингл! СИНГЛ ви велам. Не знам дали е до времево, но сите се нешто сингл во последно време. Јас сингл, ти сингл, а да обновиме старо пријателство :D? Една врата се отвора, друга се затвора, што би рекол цимерот мој :) Анкапис!

И шестата работа се Фолтин во среда навечер. Не со Него, но Фолтин се Фолтин :) Ма сите ве сакам!

Carpe that f*cking diem :)

На teddybear, caroline.costa, marama и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Нисам ја та среча бејби.. Уште едно бројче ме делеше до Бинго.
    Само едно едно.. едно.. едно :rofl:

Како и да е, убав ден беше ова.
    Исполнет со насмевки, пријатни разговори со уште попријатни луѓенца на екстра пријатно временце.
    Што повеќе би посакала?
    Добар старт на неделава, тенќ ју лорд.

6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.045
    Допаѓања:
    81.429
    Сакам да кажам, дека многу молчам.
    Како претставничка на понежниот пол, богами, многу.
    Посакувам да не бев толку скромна, зашто во денешно време мили мои, скромноста ја поистоветуваат со мутавост. Да бе! Баш мутавост.
    Типичен пример за ова ви е онаа глупачата од музичко, што пред секој концерт ми се фалеше дека мајка ѝ знаела англиски, германски и италијански, па дури ја научила да брои на грчки.
    Е добро де, и мајка ми одеа со стариот на грчки извесен период, и татко ми знае германски и италијански, па што !? - Требаше и јас да се трескам од земја и да се фалам до небо !?
    И си молчев јас, уште тогаш си го применував овој терк, дали од срам или страв или од други Х причини, ама поарно да ме сметаат мутава, него ли да се фалам кај стигнам, за сè што ми ќефне на ќефалото.
    Ништо не е сменето ниту денеска, секој си се фали како знае и умее, кај стигне, а дали тоа си се кити со туѓи перја или ги преувеличува своите успеси е најнебитен фактор.
    Битно е нели, да се испофалиме, да се испошемиме, па ако нè осамне утре, арно, ако не - пак арно, никому ништо, битно сме се испофалиле квалитетно.
    :clap:
    Немам соодветен коментар, кој би доликувал да го пишам овде.
    Ја би Грујо и екипа да воведат закон - бесилка за таквите пофалига*иња.
    Дотогаш ќе си молчам. Убаво ми е.

На julie77, CoverGirl10, marama и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Несвесно по 2-3 пати на ден го отварам календарот и бројам уште колку дена ке си дојде тој ..
    Тешко ми е многу и со сите сили се борам за нас.Незнам зошто ама ми изгледа дека повеќе вложувам во нас.Повеќе од него :|
    Нека помине овој период.Нека дојде тука во Македонија да знам дека ми е само 80 км далеку.Не вака,на крај на свет :|
    Ах животе :clap:

Прикачени фајлови:

• femina.jpg
      femina.jpg
      Големина на фајлот:
      29,1 KB
      Прегледи:
      211
    На Cacy и Gordana10 им се допаѓа ова.
  8. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Колку сум среќна, конечно и мене умот да ми се тргне од проблемите. За некои мала работа за мене голема и многу слатка... кучето ми е мајка по втор пат. Роди 4 малечки, со душа чекам да пораснат :l: :l: :l: :l:

На WildCherry, Divinebutterfly, Cynthia и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Пазете си ги кучињата девојки, ПАЗЕТЕ СИ ГИ.
    Коце има дадено наредба поради случајот со беснилото да се фрли отров насекаде низ Скопје да се отрујат скитниците.
    За жал ете и нашите најмили миленици настрадуваат.
    Рики беше отруен пред некој час од отров на улица фрлен. Во салфетчиња бели.
    За среќа на брзата реакција на мајка ми и дечко ми кој возел 150 на час Рики примил 10тина инфузии и инекции. Отровите се многу многу јаки.
    Душа мала ми се кине срце кога го гледам како се измачува но за среќа подобар е.
    Нека се бори.
    Дај боже да ми е жив и здрав, те молам господе.
    Пазете си ги милениците.
    Јас се изнаплакав, срце ме боли.
    Не е убаво да се колне, ама ДА ЦРКНЕТЕ СИТЕ КОИ ГИ ФРЛАТЕ ОТРОВИТЕ. БЕЗДУШНИЦИ. ИДИОТИ.

На La.Reina.Del.Sur, BoaVista, x.Daisy.x и 8 други им се допаѓа ова.
  10. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

Мене соседите ми имаат изгазено и отруено две миленичиња. Не знам како може да се толку бездушни луѓето, како не им е жал за животните. Па и тие се душички :( Само мисли позитивно кучето ќе закрепне :*

11. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    :tmi: :$

Прикачени фајлови:

На Loritaa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Оф,ме потсети на моиве комшии,порано многу често фрлаа отвор покрај Вардар,многу кучиња и мачки ми имаат отруено и јас колку само имам плачено.Чим на време го однеле кучето,не се секирај,ќе оздрави. :)
    Еднаш тато се спремаше да земе и да им напише на картон ДА МУ СЕ ИСУШИ РАКАТА НА ОНОЈ КОЈ ФРЛА ОТРОВ и да им го стави таму на едно дрво,ама се предомисли.

13. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.702
    Допаѓања:
    253.488
    Кај нас, државата за жал нема стратегија како да се справи со кучињата скитници, па ги трујат.
    Се ужаснувам од ваквата постапка.
    Неодамна кај нас имаше ваква акција, се чистеа кучињата скитници. Страшно. Покрај нив, настрадаа и други кучиња, миленичиња.
    Сега пак има ваква акција. Еве и кучето на дечко ми го нема веќе два дена. Го бара насекаде, но најверојатно кучето е отровено :( .
    Осум години го чуваше.
    Мојава си седи во двор, врзана, се надевм дека нема да наиде на некој отров.
    Се прашувам дали овие луѓе имаат совест. Па како така трујат кучиња.
    Срамота!

На CoverGirl10, BlackSwan5, rossonerka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

На teddybear, sweet-cherry, glow и 5 други им се допаѓа ова.
  15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Cд ви к корпичка на нушката/устата да им ставате...
    бог да чува бре стоки едни.
    Mене ми делува дека тој има беснило, да му се плукнам во таа ќелаицата што ја има на рамена.

На CoverGirl10, Divinebutterfly, JuLleE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Ми тргна мене со внуциве на 1 Март си добив внук,Леонид ќе се вика,душичка мала :)
    Само знаевте неможев да се пофалам :tmi:
    Eве го мажето големо :)

Прикачени фајлови:

На MacaLove, Izaabella, Loritaa и 15 други им се допаѓа ова.
  17. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК ах колку може да биде моќна музиката :angel: нешто што може да искажува повеќе од зборови :angel: :music: :music:

На Ema.Sk и CIA им се допаѓа ова.
  18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    На Go-Girl, Adi888, Annie.mk1 и 8 други им се допаѓа ова.
  19. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Прекрасен, мрзелив викенд, тој оддамна не бил цел викенд слободен па си го посветивме исклучиво на нас.
    Додека седевме на кафе покрај море, уживајќи во сонцето ни пријде една жена, ни рече дека не посматрала и едноставно морала да ни каже дека сме зрачеле, сме имале иста боја на аурите :o соврешено сме си одговарале.Таа додека зборуваше мене ми текна една епизода од Медиум кога Алисон гледаше знаци над главите на луѓето, а тие со исти знаци се soulmates, и почнав да се смејам, можеби женава е Алисон Дубуа :lol:.Ни кажа кои ни се хороскопските знаци (ги погоди) и затоа толку сме се сложувале, мм со внимание ја слушаше а јас кога станува збор за хороскопи станувам ваква |( , мислам како може знакот да ми одреди каква личност сум :?:
    Не верувам во хороскопи, не ги читам, не ме интерсира кој каков знак е, а уште помалку дали сме компатибилни според знаците, порано дечко ако ме прашал што сум во хороскоп под хитно го откачував, демек знакот ќе ти каже дали ќе ја биде или не врската :^)
    Мојата скептичност можеби потекнува од тоа што ниеден хороскоп не ми одговара, нема благе везе со тоа каква личност сум, да не бев копија на мајка ми ќе си помислев дека моите ме нашле пред врата и ми го измислиле роденденот :lol:

Како и да е ме стави во мисла жената, можеби и има малку вистина во тоа што го зборуваше, од првиот ден со мм се беше лесно, едноставно, немаше драми, немаше игри, совршено се разбиравме, колку и да звучи lame како да сме створени еден за друг :inlove:
    Не дека ни тече мед и млеко, ама немало некои којзнае какви турбуленции, се беше и сеуште е лесно, што би рекле тука It`s been smooth sailing all the way.
    И ај да прочитам што кажуваат астролозите за нашата компатибилност, си останав подзината, како некој од страна да не гледал и пишувал за нашата врска
    Final Score: Cancer Woman Pisces Man compatibility = 100%. 8)
    Нема да почнам сега слепо да верувам во хороскоп или пак да го читам секој ден ама не било баш па и глупости како што си мислев.

На MandyLane, teddybear, julie77 и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Некој за Love songs? :) Да ве потсетам :) Макар шо почна Ерик да ме нервира,чита набрзина,само песни кои си побарале,пораките ко да не ги гледа,а и цели имиња ги кажува,па и не мора,тој што сака ќе си напиши...Аnyway,јас ќе си слушам,ме релаксираат,ако се истите па истите :lol: Лека ноќ ви посакувам.

Роси се надевам кученцето најубаво да се опорави,со толку инфузии би требало,баш ми е жал,осет немаат :x

На ludoto19 и drugarka им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.