Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    I don't mind living in a man's world as long as i can be a women in it! :)

На CharmedGirl, Unica и Mishela им се допаѓа ова.
  2. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Пред неколку години одиме јас и другарка ми во една сендвичара да си купиме за апнување. Во сендвичарата гужва се буткаат туркаат.. пусти глад. :D Пред нас еден дечко имаше и сега го прашуваат, кажи што треба ?
    Еден тост со шунка и кашкавал ама без шунка, и кечап и мајонез ама без мајонез. :^) Оваа женава го гледа гледа и вика.. А леб сакаш ??? :^)
    Сум се смеела 3 дена луѓе :rofl: И сега со истата другарка ровиме низ спомени и ни текна на овој, лелее кои времиња беа...носталгична станав. :(

На sanjalica му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Совршен тајминг за да се остави зад себе мачниот понеделник и да се почне полека со размислувањата за следниот викенд :)
    А додека викендот дојде, едноставно да уживаме во секој момент, каде и да сме, што и да правиме.

А сега, имајте добра ноќ ;)

4. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.804
    Допаѓања:
    9.032
    СДК знаев дека не треба да се има доверба во мажите.
    Всушност,не ме лажеше,си беше искрен цело време ама јас очекував премногу,а кога очекуваш премногу се разочаруваш многу повеќе од премногу.

На cinderella5, CIA, TeddyGrey и 3 други им се допаѓа ова.
  5. EmGreen

EmGreen Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    189
    По години повторно пуштам антена love songs чисто за атмосфера во собава, и... и како времево да застанало во програмава. Зашто љубовџииве ни се толку некреативни? :^) истите порачиња што пред 7-8 години секоја тинејџерка ги имаше испишано по 100тина во тетратака, ама сега и машки ги праќаат ! :geek: Изрази љубов со твои зборови, твои стихови, а не сунце сија како теписја, ја те волим скроз.... :rock:
    бабаууу

На sanjalica му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    СДК дека денеска се ми се чинеше како недела да сме. Дали дека немав предавање денеска на факултет и дека ги гледав сите дома и онака како недела да ми беше. Али битно е ми помина денов.
    И утре сум пак дома секако за мојон факултет можам слободно да речам дека сме трета смена, мислам до толку сме...
    Денеска бев во банка да уплатам некои сметки и за чудо имаше гужва секако пензионери, само ме зачуди фактот што е понеделник, што не им е вторник или петок. И така додека чекав ред гледам една горда баба идеше да плати сметка со парите во рака и и вика на жената еве да ги платиме и последниве сметки утре нова пензија ќе земаме. А, сиротата таа незнаеше дека пензии ќе земаат дури во среда. Нема везе бесплатен превоз имаат утре ќе прошетаат ќе видат што како...

7. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    Сакам да кажам дека Скопје е многу заостанат град , т.е. општо нашава држава. И штета што има многу малку блогери кои се активни а уште помалку некакви модни настани ... и баш сега гледав во Белград си организираат забави за блогери ги спонзорираат и подаруваат на сите читатели мнгоу убави работи, знаеме сите дека тоа во америка и некои јаки европски држави е можно ама ете и во србија имало . И една модна недела што се одржува кај нас е гола вода , се знае кој се "бутка " за место и кој ги "купува " воопшто тие креации. !!!!!!!!!
    САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА СУМ РАЗОЧАРАНА ОД МНОГУ РАБОТИ ... ама тоа е ...

8. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Прекрасно е чувството кога сe oдвојуваш од другите, кога отскокнуваш од мнозинството и кога правиш еден позитивен чекор напред. Уште е попрекрасно кога во тие моменти, додека го правиш тој позитивен чекор си сам, апсолутно сам! Гордоста или ако смеам да кажам задоволството ја исполнуваат твојата аура и што можеш да сториш друго освен задоволно да се смешкаш.

...само ми е доста драго што некои нешта ми се случуваат токму мене, бидејќи и редно беше веќе.

А бе, убав ден денеска , а? :mm:

На Rosewood, Serafima, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    12.088
    Првпат во мојов живот се разбудив пред аларм. Прв пат имам време вака рано да се напијам кафе.
    И кога ќе имам 60 години нешто ќе ми биде првпат.
    Среќа и радости. Ситници. А денес сум среќна што првпат годинава ќе носам наочари за сонце :)

На Rosewood и IvanaMkd им се допаѓа ова.
  10. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051

Можеби времето не зависи од тебе, ама твоето расположение зависи само од ТЕБЕ!

На bittersweet, Divinebutterfly, Doozy и 4 други им се допаѓа ова.
  11. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сдк што има врска што понеделник било. Јас ја поминав најубавата вечер од мојот сингл живот.
    Женско друштво, маса полна со јадење и пиење, и флертувачи околу нас кои на крај ги споија масите.
    Фини дечки не велам не, а келнерот дирекно у фаца ми лепна а ти да не флертуваш со мене?! Ма даај, мојот лик изгледа таков :D .
    Нови познанства кои барем за четири часа ми внесоа позитивна енергија во мене, ме насмејаа, па не е битно дали ќе ги видам денес или не.
    Цела вечер ја оговаравме рибата во аквариумот демек била Брегалничка, и на крај сиротка дали од баксуз или од животниот век, си умре.

И така дојодв да кажам дека сонував да имам поголема сестра, но можам да кажам дека ова го задоволувам и преку цимерките. Кога ти е потребна поддршка и помош секогаш се наоѓа некоја в соба па макар и да те сослуша.
    Праќам голема љубов до нив. Цимерска.
    Врескам и кажувам дека ги љубам цимерките!

На IvanaMkd, Noemi, marama и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
    Ве читам сите вака некако вторнички расположени, позитивни а не е ни 10 саат :lol: Сепак најубаво е што таа позитивна енергија и е заразна.Се надевам дека на сите денес сонцево ќе им украде по една насмевка :) Останете ми долго во ППС (пред пролетен синдром) расположение драги мои фемники :*

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.838
    Пази живот.

Си купив вчера оригинален грев:
    Средба со двајца бивши на плоштад во рок од 20 минути. Фини средби! Со едниот муабети за промените во животот, фриленсеринг, смешните заеднички моменти. Искрено, не очекував дека ќе падне комуникација, ама ете, растеме. Со другиот, гушкање и предлог да остварам стихозбирка преку неговата матична издавачка куќа. Супер.
    Мило ми е што ги видов. Знам до каде се, како се, добри се. Припаѓаат на минатото.
    Потоа, порака од другарка што ја немам видено милион месеци, а баш пред некој ден гледав слики на компаративна и се сетив на неа.
    Енергии, прекрасно е што постојат.

Утрово го посветив на плакарот. Смена на гардероба! Иако март е луд, не мора да биде и плакарот. Си направив кафе и си пуштив Lemongrass, музика за расположение.
    Мама ми готви брокула, зелен ден ќе е ова.
    Сакав да кажам, убаво е кога ќе се сетиш што се’ поминало, а колку сегашноста е впрочем убава.
    Да, стискам палци и пуштам среќа денес, мачорот полага, а јас му спремам подарок, без разлика што ќе биде.
    Вторник, очекувано сонце, гушнати насмевки.
    :*

Прикачени фајлови:

• o.jpg
      o.jpg
      Големина на фајлот:
      15,5 KB
      Прегледи:
      309
    На Go-Girl, la-chicka, CIA и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    :|

Прикачени фајлови:

На mims-89 и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  15. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Ги отворив очите со насмевка. Утре патувам 3 дена за Белград, сабота директива си ја грабам нејзе.
    Светот ми е разделен на два дела, ама ќе си го спојам. Изграден е засега на рушевини, ама и копнежи и стремежи. Верувам.

Му се предавам на сонцето, на музиката и постигнувањата денес. Одам пак да се докажам и ќе го поминам.

Ќе и купам поклон на мама, заслужен, како благодарност за она чедо, кое порано не го доживував а сега ми го дари и ме направи да почувствувам дека ќе биде таму за мене како и јас за моето дете секогаш.

На Divinebutterfly, la-chicka, Phyramide и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Среќен роденден татичко мој!
    Да си ми жив и здрав уште толку години!
    Колку и да се караме ние, знаеш дека неизмерно те сакам и секогаш ќе бидеш мојот херој и перфекција од маж. Толку ми имаш овозможено, подарено. Ме научи како да играм против животот, секојдневно ми ја пренесуваш твојата мудрост. Мил мој татенце, едвај чекам вечер да те видам и да ти се обесам околу врат!

На Breezy, teddybear, Doozy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.661
    Допаѓања:
    29.393
    На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Значи немора утре да врне снег доста ни е од снегов веќе, едвај чекав да се стопи сега пак. Се надевам дека нема да врне, па само што го средив велосипедот за возење. Дури и навечер почнав да возам иако знае да дувне некое ладно ветренце. Али тоа е знам една година врнеше снег на 8 март и друга година заврна снег и во Април. Само едно сонце ми треба и ништо повеќе :sun:

19. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Морав ова да го споделам со вас, ако не ме претркал веќе некој ;)
    KONAČNO SAM SHVATILA ZAšTO SE DEBLJAM! Kriv je šampon koji upotrebljavam! Naime,... kada perem kosu, pena mi teče po celom telu, a na etiketi jasno piše "Za dodatni VOLUMEN". Čvrsto sam odlučila - neću ga vise upotrebljavati, uzet cu lepo sredstvo za čišćenje kuhinje i pranje suđa tamo lepo piše "RASTAPA I MASNOĆE KOJE JE VEOMA TEŠKO ODSTRANITI :)))))))))))))))))))))))
    :rofl:

На mims-89, Rosewood, Divinebutterfly и 10 други им се допаѓа ова.
  20. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Јас вчера го начекав во макед. верзија и се згазив од смеење :rofl:
    Kонечно сфатив зошто се дебелеам ... За се е виновен мојот шампон, нели кога ја мијам косата, пената тече по целото тело, а јасно пишува на етикетата ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ВОЛУМЕНОТ ! Па затоа се одлучив да почнам со употреба на средство за миење на садови, таму убаво си пишува дека е ЗА ЛЕСНО ОТСТРАНУВАЊЕ НА МАСНОТИИ ;)

На Divinebutterfly, JuLleE, Doozy и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.