Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Лесна ти земја дедо. Никогаш нема да те заборавам. Твојата харизма, позитивност, шегите и еланот за живот се длабоко врежани в срце и ќе ги чувам од заборав. Да кажам дека, многу те сакам.. ;( ;( :l:

И успат, честитки на скоро целиот форум, честитки што сте борци, што сте жени! Среќен ви 8-ми Март! :*

На BlackSwan5, Hiii, Dulceee и 7 други им се допаѓа ова.
  2. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    226
    Ајде нека ни е среќен празников девојки :rofl:. Знам дека на мама најубав поклон ке и биде мојата прегратка и бакнеж.Па тоа и и го подарив.Сакам да знае дека ја сакам најмногу на светов,и дека она ми е се, иако понекат имаме жестоки караници :D.

Еве ви девојки еден подарок од мене :P :*

Прикачени фајлови:

• rozi.jpg
      rozi.jpg
      Големина на фајлот:
      16,6 KB
      Прегледи:
      215
  3. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Што е убо човек ко ќе открие нешто :D па ко ќе се прерадува, чиниш Америка ја открил :rofl: :rofl:
    Или малку поконкретно кога ќе разоткрие некои луѓе :geek: :D сакам или не, откривам :D ништо страшно, јас си знам 8) :D секако мислев општо :)

4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.569
    И дадов на мама розев каранфил уште сабајле,да и почне убаво денот, како што е редот. И да, убаво беше, но тоа го правам секоја година,ништо ново. Ама пред малце и реков те сакам, зборови што не се слушаат често од мене, и имаше фаца ко да ја здрма земјотрес. Ме гушкаше неколку минути и беше пресреќна.
    И милион каранфили да и дадов сабајле немаше да и го видам сјајот во очите што го имаше сега.
    Можеби треба почесто да искажувам емоции,но тоа сум јас..

Освен тоа, денов ко времево,променлив ама интересен.
    Добив индиректни навреди од асистентката на вежби уште посабајле за повозбудлив почеток на денов и молчев. Не изустив ниту еден збор за да се одбранам, се мразев во моментот зошто сум таква, ми се насолзија очите, но пред крајот на вежбите ми стана јасно дека баш тоа со тоа што молчев успеав да и го качам малце притисокот и си докажав на себе дека молчаливоста ми е доблест, а не мана.
    Ма да, кога тогаш ќе имам прилика да и ги упатам истите зборови.

И таман кога ќе помислам дека некои работи во животов ми стојат на стаклени нозе, некоја ситница ме мотивира и ме враќа во колосек и .. нека трае.

:f:

На Mishela, Hiii, Dulceee и 3 други им се допаѓа ова.
  5. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Ај женски Среќен 8ми Март :D

Прикачени фајлови:

На CIA и crazylady им се допаѓа ова.
  6. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Поисцрпувачки и понапорен ден оддамна не сум имала. Ден полн со обврски, башка згора на се и добив денес така да шта да ти причам. За вечер немам никакви планови, некако не се осеќам дека имам потреба да славам. Цело пладне ќе го поминам в кревет да си ја одморам душата.

Среќен 8-ми Март на сите кои го слават :dance: :party: :f: :^:

7. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    СДК епа фино бе шО продолжение :) е вакви денови сакам вакви денови чекав исполнети до срж среќни денови иако врнеше снег, дожд дури камења не паднаа мене ми е супер си уживам уморна сум малО ама ај ќе биде нАли на ништо не мислам сите околу мене се расположени и полни со енергија такви ве сакам :* СРЕЌЕН ПРАЗНИК :inlove:

8. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Какви жени-такво време.
    Туку ај, жени сме, ќе мрчиме неколку дена и ќе заборавиме. Секое чудо за три дена.

И сегде жени фрчат, мислиш 90% попуст има. :wasntme: Луди сме, еј.
    Интересен е овој празник, во негов повод татко ми зготвил ручек.

Туку, зборот ми беше дека Те сакам мамо не е ретка реченица во мојот речник. Мојата мајка заслужува многу повеќе.
    Сабајле станав и ја бакнав, додека спиеше. Знам дека тоа за неа е најубавиот подарок, нејзе не и треба ништо се додека сме ние со неа, барем така вели, а јас и верувам.

И ајде, Среќен 8ми март, жени! Да бидете среќни, радосни, и прекрасни (како и секогаш).
    Ве сака БиЈу. :*

п.с.Фала Ви на сите за осмо-мартовските честики по лп.

9. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Полова еднаквост немало, жените биле понеспособни... а доволно се силни, јаки, и способни кога некој идиот ке крене рака на нив? :?: Неможам да сватам.

10. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192

Среќен 8ми март феминки :D :D :D

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.139
    Допаѓања:
    67.282
    Да ви кажам право почнав некако повеќе да размислувам на тема факултет во последно време, а и редно беше. Почна онака да ми виси над глава, на едно тенко конче што ќе се скине во секој момент, па ќе падне и ќе ме смачка. И тоа чувство не можам да го поднесам. А и тоа ми треба, да ме фати инатот. Инаку само со желба ништо не се прави, одамна ја нема.
    Друга причина, дури и поголема од оваа првата е татко ми. Човекот беше толку горд на мене кога се запишав на факултет, одеше со надувани гради од гордост бре, само поради неговата пот и мака јас имав привилегија да се запишам. И сега го гледам колку му е криво што вака се завлечкав. Му се чита на лицето и како тажно секогаш ме потпрашува дали и кога полагам. Ако не за мене им го должам тоа на моите родители. Што никогаш не ми создавале притисок, секогаш во се ме поддржувале.
    Е па сакам пак да ја видам насмевката на лицето на татко ми, да игра човекот на дипломска до ќерка му, да му бидам причина за радост.

На Strumfeta93, bittersweet, teddybear и 21 други им се допаѓа ова.
  12. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Боже господе зашо ми честитаат 8-ми Март? |(
    Значи си кажав, кој ми честита го бришам од пријатели и папа. Жена не сум сега сигурно. Девојка, девушка... :D
    Фала пријатно.

На slavica999, martinuska, femina11 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. viva.la.vida

viva.la.vida Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    306
    СДК дека 8ми Март е денот на жената, а не на мајката ! Значи има жени што се постари од некои мајки, одностно има жени кои имаат 50 години но немаат деца а има мајки и на 16 години. Почит и честитки кон сите жени. :f:

На tweety26 и anastasijaki им се допаѓа ова.
  14. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.699
    Допаѓања:
    253.438
    Жени, женчулиња, девојки и моми, Среќен ви 8- ми Март :* .
    Мрчајте колку сакате, ама жени сте и празник ви е, ние е де ;) .
    Не се чуствувам дека го славам, ама примам честитики :emo: .
    И поклони. Цвеќиња не одбивам. И да сакам неможам, ги обожавам 8) .
    Жената заслужува секој ден внимание, да, ама ете има и посебен ден кој им е посветен на нив. И зошто да не, кога веќе се слави и дрвото, зошто да се негира денот на жената :) .
    И така, и јас вечер, жена, девојка, цура или мома, ќе славам. Лајдис најт :wasntme: .

Друго, да не го заборавам нашиот Јипи мен кој разнежни многу феминки :$ .
    Бре жени, една порака колку ни значи, кога е од срце :angel: .

На Divinebutterfly, BlackSwan5, Hiii и 6 други им се допаѓа ова.
  15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Вечер ќе отиду у кафану и ќе се направу МАКЕДОНСКИ ФУДБАЛСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ!!!

На Marcey, Bright, drugarka и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.320
    Допаѓања:
    158.402
    Абе ние децата,праени у јуни,најмногу сме изгледа на планетава земја?! Роденден за роденден...Да сме здрави,живи и најубаи од сите,така да си знаете!!! Па уште и ако сте праени од љубов, те првородени...еееее... сто посто сте со трајно оштетување да правите мрљи по светов за да постојат нијанси!
    Цветови најубаи. Од нас ќе чуете музиче, солзи, некоја шљапнатина од уметност, па смех до сузи, лудо се возиме по ролеркостер И задолжително ви ги комплицираме животитеееееее... Јас не сум сретнала нормален човек роден во овој месец! Све нешто растргнати во емоции, типови на уметност, подтипови на култура, лудост, чудни љубови и емоции,компарации,поретко и по некоја мудролија,ама поретко :D ... а и чудно мрдаме! Еден мирен чоек не сум сретнала! Боди ленгуиџ задолжителен!
    Тешки сме,ама ќе не издржите! :D

На caroline.costa, Lilliana, Evellyn и 3 други им се допаѓа ова.
  17. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Прво да го честитам празникот на сите припаднички на понежниот пол. :*

Иако беше врнежлив ден,и дожд и снег...нас тоа не не спречи на овој ден да се фатиме за рака и да се шеткаме. :) Со нас дојде и една моја другарка,си седнавме на оброк во Мкд да ме почасти за денот,па низ Џамбото да купиме подарочиња...секако и јас си добив,се зафркававме со маските... ;)
    Си бев и на лекар да си земам упати за проверка на се што ме мачи во последно време. :)
    Едноставно денов беше баш таков...посебен. :*

Прикачени фајлови:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  18. anab

anab Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    55
    СДК добив поклон парфем за 8-ми Март и тоа по брза пошта,убаво спакован и украсен :D Кога некој сакав да ви честита ќе најде начин да го направи тоа,без разлика каде е.Пријатно неочекувано изненадување... :clap: Преубаво мириса :D

19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Jипи јак мангуп излезе :D Cите не напали сабајле со убава порака, а ние пустите си се понадевавме, ехе, нешто посебни сме му на малиов :lol: A тој да ти играл дај шта даш, на сите ќе им пуштам водичка.... :D
    Cе шалам Jипи, ама со ваква фацка те замислив :D

Прикачени фајлови:

• I lied.jpg
      I lied.jpg
      Големина на фајлот:
      46,8 KB
      Прегледи:
      189
    На Go-Girl, anabel-a и JuLleE им се допаѓа ова.
  20. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Го обожавам чувството кога не веруваш во реалноста.. Кога е проклето премногу добро и се штипкаш, да не е сон. Ви посакувам такви мигови да ве следат секој божји ден, било да се гестови, насмевки, признанија или некоја лична заслуга. Реалноста да ви ги надмине соништата.
    Овдека сакав да пишам дека утре се ќе пропадне, ама за инает велам ПОДОБРО ЌЕ БИДЕ ;) И ќе биде :wasntme:

И неколку збора за 8 март. Празников минус сите тие поклони, трошачки де професорки, де комшики, де онаа, де таа е еден од најубавите. Шаренилото цвеќиња е благодет за душа. :inlove: Нека им е честит на сите жени :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.