Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Nevermore причава ти е за романтична комедија...И пред да се пријавиш за Све за љубав...морав да се обидам...
    http://en.wikipedia.org/wiki/James_Milner
    И ако е овој, веднаш побарај го...The umbrella girl :D

СДК убаво ми е. Релаксирана вечер со мезенце и винце во Калдрма...на муабетите не можеш да им најдеш ни почеток ни крај. Жени.
    И дај нека дојде сонот од негде...сакам да се разбудам наутро, а не напладне. Саботно утринско кафе и непрочитано списание. Мераци.

На Nevermore му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266

На IvanaMkd и anabel-a им се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.315
    Допаѓања:
    158.331
    Колку и да бегаш од текот...во ова доба,откако си ги покупив играчкиве,замив лице и се кандисав да спијам си мислев... се ежам од теков. Си имаш пристојна младост (опционо колку и каква),си кандисуваш едно момче,му ја вадиш душата со све што носи и трпи љубав и под изговор нејзина, ти тура едно прстенче, па задушено ти вика да пред челатот,овај матичарот, у план детенце,би детенце. Следно, водите активен социјален живот дур малиов е мал,баби и дедовци на готовс,одите на одмори, пикници, патувања ,ти се подздебелуваш и викаш,ова се кг од бременост лесно се симнуваат,ахам,следно муж ти и целото ваше друштво,тазе мажени,женети веќе те носи за осми март у кафана,ама пошто вие сте префинети те носат у ...шо знам,Арабеска ваљда...водите уште некоја година активен живот и некое кариериче. Се раѓа друго дете,првово тргнува у школо,амплитуда на социјален живот значително опаѓа,секој со свои обврски,нервози поголеми,више ни коса не си миеш секој ден, купуваш чевли на попуст и дур се свестиш,си боиш коса со Палете и ич не ти чуе и знаеш све да спремаш од традиционални јадења,чак и тепана пита.И да вапцаш јајца на сто различни начини и си...супер мама и жена... Да де,дека модерни ние денес,имаме свои потреби...бла,бла,бла до вторто дете така сите размишњаат,после второто некој ластик у глаа се откачува и носиш вода на секое мамооо дај ми чаша водаааа. На тоа и океанот ќе му го донесеш у чашиче од 250 мл и солта ќе ја извадиш од водата ако треба,ама кога муж ти ќе ти се обрати по името кое помалце го сакаш (на пример ако се викаш Марија,некогаш те викал Маце,Мацо,Маче,сега те вика Маро мори) и ти вика на сред ручек дај чаша вода,а сите јадете... Ако стигнам до тој степен,сметајте дека ќе се удавам у ѓувечот што ќе го имаме за ручек.
    Е нејќум бре! Нема да бидам ваква,покварена!

На Peppermint, CIA, mims-89 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
    Прекрасна вечер и прекрасни луѓе.Зарем има нешто подобро на светот од вистинските пријатели,топлите прегратки и искрените насмевки?Ништо во животот не е поубаво од среќата која не спојува сите во едно.Да бидеш дел од нешто, како што сме ние дел од универзумот, е тогаш знаеш дека си жив.

На Loritaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Мораме да гледаме позитивно на работите, иначе од друга страна кога ќе видиме, се' околу нас смрди.
    Денов глупав ќе биде предосеЧам, али јас ќе го направам да не биде таков, батали го фактот што нестрпливоста, надевањето и чекањето бодат ко игли, али пак, кога ќе видиш, се' се сведува на тоа, па и најверојатно се исплаќа... Океј, во неко случаи.
    Збунета сум многу. Се убедувам постојано дека не смеам да си го приуштам тоа пак. Готово, заврши тој период! Толку беше! Нема да размислувам повторно на оваа тема.

Како и да е, добро утро. :coffee:

http://www.youtube.com/watch?v=Tth-8wA3PdY

На julie77 и Loritaa им се допаѓа ова.
  6. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Вчера сакав да ви пишам,ама не бев способна ни компјутеров да го вклучам.
    Каков помин !!! :wasntme: :rock: Од лето се немам ижуркано,изрипано,изнаиграно!
    Секако,варијантата да излезеш и да се дружиш со разиграни луѓенца,водка и добра музика е далеку подобра од варијантата да седиш пред тв со добар романтичен филм и пуканки,во петок вечер !!!
    :rock:

7. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    СДК
    Колкав наивко сум, Божеее мој.
    Ама ајде, ќе дојде, ќе пројде...

Туку, кој е слободен - нека ми пише лп, ми треба совет... Please. :doh:

8. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Всушност, веќе ми е сеедно.
    Кој што сака, нека прави! :)

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека вечерва ќе се потрудам да си поминам најубаво! Грејтест хитс, малце рокче, малце хаус, се трпи некако. :) Радо би јас цела вечер да свират Деј Оф, ама многу барам. :D

10. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Затната сум ко тапа, главата ми е ко расипано јајце а јас чистам по дома ко будала! И ајде, ок сакам да и помогнам на мајка ми ама станува мрзливецот од брат ми и си зема колачиња што бај да веј се ронат ко луди си прави круг низ цел стан, лажичката од кафето ја залепува на штотуку избришената стаклена маса и јас станувам еве баш ваква :@
    Па можно ли е бре толку да се нема мозок? Дури ми вика не се дери толку ли ти е тешко да избришеш по мене ?? WTF???
    Аууу не од денес нови правила се воспоставуваат во куќава !
    Инаку јас сум си добра, расположенка насмеена, ме радува сонцето надвор! :)

11. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    СДК дека ми се спие и дека ме мрзи да станам од столчево и дека ми се јаде и дека нишо друго не ми се праи и дека не ми се учи и дека нејќам у школо у пон. и така натака.

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    и благодарам на црвената гостинка што ми посети(5 дена порано) тоа многу ми значи :)
    не ја очекував, ама сепак добредојдена е
    ме поканија на презентација за Цептер козметичките производи и мајка ми ми вели не оди што ке бараш таму а јас пак ЕДВАЈ чекам :$ -имам проблем со наогањето на локацијата, ама затоа знам од кого да побарам помош, се надевам дека ке стигнам на време :)

13. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Само сивило и луѓе што не ги познавам околу мене.
    Колегава квалитетно си спие на стол. Бил изморен шетал до доцна.
    Јас како магаре ќе работам, а тој :x битно наредниот месец на банкоматот ќе извади исто колку и јас. Ова е демократија, колегијалност, како да го наречам?!? :|
    Да го пратам да работи во конфекција да видам дали вака ќе спие :swear:

Незахвалници!!!!

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Мајке ми не се трпи ова повеќе , дождова депресија ќе фатиме .

На maca99 и blond им се допаѓа ова.
  15. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Реков, реков дека мразам земјотреси! Секое мало поместување ме вади од памет... :worried: :sweat:
    И мораше земјотрес да ме разбуди денес!! Проклет да е!!... :sweat:
    Ете зошто сум лошо расположена откако станав... :worried:

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    СДК конечно викенд...Уживајте сите у викендот ,и да малце се нервирам шо немааа :sun: али сеа тоа е ...
    ИМАЈТЕ ИСПОЛНЕТ ВИКЕНД ДЕВОЈКИ..
    Гушкиии :* :$

17. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Aх леле добро сум осеќала за викендов :lol:
    Значи каква забава падна сношти, то ни на сон не ми се има случено! Не зборувам на алкохоли и слични работи, туку за забава во права смисла, и тоа во духот на 20тите и 30тите! Сите девојки така убави облечни во таква облека и соодветна фризура, момчињата со трегери, шеширчиња, кондурчиња... мерак! Учевме како да играме swing! Аааааа уште сум под импресии и ги гледам видеата и сликите :lol: Многу интересно и несекојдневно доживување!
    Вакви бевме отприлика:
    ^_^

На bittersweet, AnaKarenina, blueeparadise и 10 други им се допаѓа ова.
  18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Ми се изначудија што станав во 11 како поулавена.
    Цела вечер сонував лоши и неубави работи, плачев во сон, се препотив, за да тоа се шлагува со фин потрес што ме крена од кревет. Да ти е*ам утрото!

Вчера, коинциденцијата ми го скрати животот за година дена. Во исто време морници, пукната сијалица, чувство на пресекување на нозете, страшно, страшно.....
    Ама тоа беше вчера.
    А денес, и покрај лошото утро, денот ќе биде убав.
    Со толку внимателност со сестра ми го избиравме подарокот, за да на крај се сложиме дека сепак жена како неа, заслужува да носи и дури повеќе од Сваровски на рацете и ушите. Нетрпелива сум да и го дадаме подарокот, да го видам изразот на нејзиното лице. Да можам, секој месец би и покажувала колку сум и благодарна и колку ја сакам. Зошто ништо не е доволно да се покаже љубовта кон жената што сама, со своите две раце, не израсна и на прав пат не насочи, мене и сестра ми.
    Нека и среќен, јубилејниот 50-ти роденден! Мамичка мила.... :f: :f: :f:

На bittersweet, Divinebutterfly, kate21 и 14 други им се допаѓа ова.
  19. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905

На Meggy, Rock-a-Fella, Strumfeta93 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Ах викенду конечно си тука! :D Со душа те чекав, да си знаеш. :wasntme: Ми се излегува. Можеби времето не е најубаво, али треба да се искористи максимумот од, ако ништо друго, бар чистиот воздух. Денес ќе шетам, а училишните обврски - утре! За се има време. :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.