Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Мојот животен сон морам да го остварам , или ќе го оставарам или ќе умрам обидувајќи се
    одам на се или ништо :!:

На Annie.mk1, HurremSultan, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    И како што си реков, така бидна! Отидовме до Кале, па Плаошник, па околу варошките сокачиња, па на одмор на една клупа покрај езеро :sun: Се кикотиме и гушкаме и бакнуваме нежно - гајле ни е за се‘, па ние туристи сме 8) Ете така го прославивме овој 16ти март, овој шести месец откако сме заедно ^_^

Вечерва ќе ја завршиме на наш начин: легачење и Господар на прстените, гушкање на црвениот кревет, приказни за во пролет и лето...

На Cynthia, bittersweet, ViktorijaMari и 14 други им се допаѓа ова.
  3. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    http://www.youtube.com/watch?v=iJe3osgk8Vc

Моментот кога каде и да одиш повторно се враќаш дома. Нема поубаво место од дома.
    Прајслес!

На bittersweet, Magnolija, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Мени донели су невреме једне усне немирне, па сад не верујем да све ране лечи време.

:)

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  5. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363

На eli25 и anastasijaki им се допаѓа ова.
  6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам дека ќе бидам многу упорна и се надевам дека ќе ми се исплати...

На Divinebutterfly, Bright, IvanaMkd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сдк страшно смешна ми е иронијата на животот, само ете и неа мора да ја има за да биде навидум интересно :D |( и многу е добро кога човек истата веднаш ќе ја согледа, барем ја знае нејзината насока однапред :!: :D :geek:

9. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Некогаш кога сум толку тажна и нересположена, единствено нешто кое може да ме насмее барем на секунда да ме отргне од мислите се неколку часовните маратони од омилените серии...
    Денес е еден од тие денови
    или можеби :wasntme:
    Или што би рекле,
    [​IMG] 8)

На LilBaby, tigerlady, Cynthia и 8 други им се допаѓа ова.
  10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Тој не ме заслужува! Ете тоа сакам да кажам

На ViktorijaMari и x.Daisy.x им се допаѓа ова.
  11. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Во соништата си жив, само што не живееш. А што повеќе ни треба?
    Да живееме и онака не знаеме.
    Повеќето од нас се поспособни да спијат, отколку да живеат!

Секоја чест на Душко Радовиќ

На kate21, BeYourself, teddybear и 10 други им се допаѓа ова.
  12. ilovecupcake

ilovecupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    77
    Имав убав и исполнет ден. Одамна вака не сум се чувствувала. Можеби е до пролетното сонце кое денес го раздвижи целиот град. Со толку сонце и позитивна енергија, би напишала состав на тема "Пролетта во мојот град" .. како некогаш што пишувавме на писмените работи по македонски јазик во основно. :)

Се надевам и викендов ќе биде како денес. Утре веќе ме очекува дружење и сликање со прекрасни луѓе за еден моден едиторијал. Ќе ви пишам како сум поминала :)

Уживајте во предстојниот викенд мај лејдис :*

13. Dinamickid

Dinamickid Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    27
    САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА МИ СЕ ИДЕ НА ЛИГАЛИШТЕТО КАЈ БОРИС ТРАЈКОВСКИ
    ПАК ПАК И ПАК !!! 20 ДЕНАРИ СААТ СО ЛИЗГАЛКИ ОД ТАМУ :D

14. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Еден огромен поздрав до мојата паметна сестра која ме открила на форумов. :clap:
    Нека чита,има што и да прочита. 8)
    Јас си легнувам.Вечерта ми е тапа.Само ми се плаче ;(
    Толку ;(

15. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.993
    Како јас да сум го пишувала постов.
    Не си единствена и мене истото ми се случува. :lol:
    Али добро е додека постои нешто барем за момент да те исклучи од реалноста. :emo:

На Cynthia, sanjalica и Hipster им се допаѓа ова.
  16. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Зошто уствари пишувам на форумов и зошто ја имаме таа потреба да си ги споделиме мислите со некој ? Некоја од вас ќе го прочита, некоја ќе преврти очи и ќе го помине постов ко да ќе фати шуга од него.
    Ваљда си олеснувам и пишувајќи се разбирам самата себеси. И учам од форумов, мајке ми.Многу работи не знаев а ги запознав овде. Но ок, не дојдов за тоа во темава.
    Друго што сакав да кажам е дека во последно време немам инспирација и таа состојба почнува полека да ме нервира ама ќе пукне и тоа, ќе се стабилизирам. Расеана сум не можам да си ги задржам мислите на едно место ни за 2 минути. Друго, морам да признам ми фалат пеперутки во стомакот ми требаат трпки да ме разбудат. Не ми е сиво, убаво ми е светло, расположена сум константно ама сепак да, ми фалат пресечени колена. :) Финтата е во тоа што многу е точна поговорката дека кој ќе се изгори од млеко, дува и на јогуртот. Едноставно не наоѓам некој кој ќе ги предизвика горенаведените симптоми. Сум почнала да бирам и тоа според многу поинакви критериуми, многу поразлични од оние од пред неколку месеци.
    Немал широки рамиња, немал убав глас и работи од типот преминаа во втор план. Сакам да е убав де, кој не сака ама некако не ми е доволно, не , не. И си мислам па јас да не сум Анџелина Џоли :^) И така во круг, не стигнувам до заклучок.
    Ах црна ваго, дупла ваго.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  17. nicol

nicol Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    139
    Поарно да не си легнувам во 4 треба да станам за да ги гледам Sharapova i Ivanovic али ако сум 1 смена наработа ке дремам како клиндур :rofl: Come on Sharapova :lol:

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК не разбирам што е толку убаво да се нанесе зло некому, а посебно на некој кој воопшто не згрешил никому :x до толку да и се немало осет за истото.Да знаев пред три години, ќе беше подобро, подобро да се спречи, отколку да се лечи.Лошо е што не допира ова само до мене :x и во моментов се би дала само да се најдам некаде каде и те како сум потребна, само за да спречам некој да не страда :( ;( ;( поради тоа што воопшто не го заслужува тоа, не вреди ни да се повреди, поради добрината :( Единствено што прават, си ја полнат душата со омраза и гнев, немаат мир, само поради тоа што мислат, всушност дека се убедени во својата „ совршеност“.Најлошо е што се воздигнуваат себе си, а истовремено не ја гледаат својата темна страна.Незнам дали ова ќе биде подобро или воопшто ќе има крај, само работава виси на конец.Секој човек може да се одбрани себе си, да биде против оној кој го уништува, а знае дека тоа ќе оди во недоглед.Треба да се знае дека човек може и треба да знае како ја контролира или смири ситуацијата кога тоа е потребно.

Човек што многу добро се познава себе си, нема да се докажува пред другите за тоа колку вреди како личност, неговите постапки ќе говорат доволно за тоа, а останува на другите да го препознаат тоа.

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  19. HurremSultan

HurremSultan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам дека се повеќе и повеќе сфаќам дека никогаш нема да можам да му се спротиставам на мојот татко. На цел свет можам него не можам.

20. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    хахахахахахаха, ова не е мое го видов на фб статус ама морав да го споделам, бидејки и јас истото го мислам.

Ударна вест: "10 годишно девојче роди син." Wtf? Да била една година помала ќе родела киндер јајце. И што ќе праи со синот сеа? Ќе го учи собирање/одземање, а таа ќе биде само 2 лекции понапред од него? "Еј сине да ти кажам што учевме денеска! ДРОПКИ СИНЕ!" и седнуваат заедно да напишат домашна. "Сине не мора да ја читаш лектирата, ќе ти ја прераскажам ја пошто ја читав ЛАНИ." "Сине гладен си? Aj на голем одмор ќе ти дадам да цицаш во женско вц" "Сине сакаш заедно да се враќаме од школо?" "Сине ми се свиѓа оној од другиот клас, сакаш да ти биде татко?"

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.