Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Штета што ваков убав ден не го искористив во шетање но затоа утре ќе надокнадам. :)

2. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    За некој ден и јас ке бидам во Сурвајвр,ама во мојата кука.Оставена сама на себе.А наместо денот да заврши убаво ме погодија лоши вести.Но веке сум навикната.Се тешам со тоа дека се ке биде добро.
    Некои личности елиминирав,други ке ги елиминирам кога ке дојде време.Само сакам да ги затворам очите и да се наспијам.Да се одморам од сите и од се што сторив последен период зошто искрено мака ми е :puke:
    Му реков на Г да отиде на брод,не би сакала да одлучувам јас за него иако само заради мене сакаше да остане.Не сум себична и не сакам да бидам.Ова ке биде тест за нас.Посебно за мене,да видам дали ке ми недостига.Избришав фб,се надевам дека тоа ке ми помогне во средувањето на животот.

Тоа е се што сакам да кажам.Немам инспирација.Изморена сум!

Добра нок :emo:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  3. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    E колку не се координираме со зодијаков,то чудо.
    И чудо е желбата од време на време,да запишам тука..и потребата да се потсетам што сум,до кај сум.
    Ми поминаа денови,празни,скапани..шупливи.После седмица солзи ја чувствувам вистината во она "после дождот доаѓа сонце''. Се склопивме секако.Буквално и фигуративно.
    Сабота..сончева,пролетна,весела.Љубовна.
    Јас,тој... :)Па џабе нервози,кога сме исти.. Јас за мајка букет и торта,таа мене ми врати со шопинг терапија.Со татко ми филм и пуканки..уз пат безобразни муабети со другарчиња од светов,миризлива купка и ете ти хармонија.
    Сега..кога пак посакувам и сонувам,ќе направам сонцето да грее..

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Ах што проблеми ми прави пмс :worried: и се нешто ми се јаде :tmi: солено, благо и обратно :D се обидувам да не мислам на храна, ама нешто не ми оди :D

И интуиција никогаш не лаже :!: ко циа е :rofl: и некој ме проверува :geek: ама чекам да видам до каде ќе оди :D ќе се издаде...не за друго да не пречам во работата :rofl:

5. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Денов сепак некако се искористи, излегов од пижами во 8 ама битно излегов :D
    И пак потајно се надевав дека ќе го видам вечерва, и двајцата тоест. А да отидев денски у парк ќе ги видев...ама нема врска. Подобро ми е вака. Можам и без нив.
    Језда ми фали другарството со него што и не беше другарство баш, еве да кажеме дека ми фали дружбата. А другиот ми фали не дека имавме нешто, дури ни другари не бевме вистински, туку само сакам да го гледам.
    Си направив нов фејсбук, стариот отиде у неповрат, така да ни на слики нема да го гледам више :D
    Па кој *** бе, си имам огледало сама ќе си се гледам. Барем си се сакам.
    На!

6. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Отсекогаш сум го сакала чувството на поднапиеност. Не до толку да ти се лоши, ама онака таман. :D
    Легнуваш во кревет и лебдиш.. Блага еуфорија и муабети низ глава. Чудни желби и побуди. Будење на стари заборавени чувства. Ах, алкохолу се немавме сретнато одамна.. :drunk: :lol:

На Mrs.Cuper, bittersweet, k.i.m и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Си ја предадов петокот проектната, едно гајле помалку.И си ги префрлив грижите нормално за недела навечер.Арно ама, мојот мозок грешно разбрал,и јас недела по полноќ се занимавам со криза на идентитетот.
    Нејсе...
    Тој си мисли дека бегам од него, а јас барам нешто што ќе ме прифати ваква.
    Имам соништа де, не сум од камења.Можеби претходните 2 месеци не бев многу активна и не ти зборував за соништата, не значи дека ги заборавив!Тука се,ме копкаат,ми велат да ги пакувам куферите уште од сега и Скопје да заминам.Новата страница која очајно ми треба...

8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Смачено ми е! Сакам да сум сама, да си го живеам животот по мое зошто е мој, и среќна ќе бидам! Сама можам многу посреќна да си се направам отколку да чекам некој друг да го направи тоа за мене.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  9. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Прекрасна вечер ! :inlove:

На Divinebutterfly и Adi888 им се допаѓа ова.
  10. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.500
    Допаѓања:
    23.096
    Glow, ми го зема зборот :D Моментално сум таква каква што напиша ти во твојот пост :) Така фино расположена, и лебдам.. Цело време... :lol: Супер си поминав вечерва, на мојата повторна средба со белото вино :D

11. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Само што го гледав филмот "Meant to be", сосема просечно филмче, се работи за ангел чувар кој се заљубува во својата штитеничка и оди на земјата како човек за 7 дена да направи да се заљуби и таа во него, но безуспешно.
    Може сум една од ретките ама јас верувам во ангели чувари и во тоа дека секој од нас има еден. Тука се и бдеат над нас. Секој пат кога забораваш некоја ситница и се враќаш назад, те штити од нешто лошо што би можело да ти се случи, ти помага во момент на одлука, те тера да заобиколиш нешто или кога велиме дека била интуицијата.. тој е...според мене.
    Во оние моменти на просветлување кои ги имам во кои сфаќам одредени работи и издишувам со олеснување, го чувствувам, го мирисам. И не ми е страв од ништо се додека го имам Бога во себе и ангелот чувар до мене. Од ништо не ми е страв.

12. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Сдк дека пред да излезам имав претчувство дека нешто убаво ќе се случи вечерва.
    И ете се случи.
    Мислам дека не постојат зборови со кои би можела да ви објаснам, така да ќе си чувам за мене :)
    Добра ноќ Фемински луѓе :*

На bal0n43 и cveke123 им се допаѓа ова.
  13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.772
    Допаѓања:
    8.944
    СДК дека минав преубава вечер.Повторно се насмеав искрено после точно една недела и мило ми е што излегов од дома после толку време. :)

На teddybear, CrazyStupidLove, anabel-a и 2 други им се допаѓа ова.
  14. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Дека конечно го најдов посакуваниот мир.
    Сега сум комплетна.

На Gordana10, marama, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
  15. aerodrom

aerodrom Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    87
    Ако имаш Мир со БОГ тогаш тој мир е вистински!

16. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Тапа низ град. Џабе се бричев контра.

17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.313
    Допаѓања:
    158.306
    Шо седам?! Глад за љубов лишь до утра. Оооо како ми се гушка.
    Шо фини муабети.
    Клише,ама убав. Ко ќе добие желба да ти ја види потечената фаца наутро и да ти рече,ете така убав ќе ми биде денот или те заебава или сериозно те сака. Уше не знае дека јас два саати после станување лева сум и нема шанси да му е убоо утрото. :D Си сакаме заедно лаванда, а и рогови имаме, патиме за иста взаемна пажња со смешен страв.А и друѓи рабоќе не знае малиов...ама е мал...ич не е мал... Не дирај лава док спава,сирење за пари,толку и музика,касни порасни, брат брата не рани. Шо да е,како да е...арно е. Ич не ми се мисли,сега сум ко у аква парк,вриштам по тобогани!
    Туку оние точка.мк...кај ги бираат вестине бе?! Починал зајакот без уши кој имал голема слава. Еми ... специфичното е шо кутриот зајак,ја имал несреќата да го изгуби своето основно обележје,а со тоа и интегритетот. То човечкиот род оддамна го изгуби разумот,па еве секој ден имаме по некоја атракција со главна улога на американскиот народ. Чак и лек за рак се спомна... кутроно зајаче со недостаток,дефект,ма инвалидитет... нешто ко чудак во циркуз. Рип зајаче.

На IvanaMkd и Trendafilka им се допаѓа ова.
  18. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Вчера се вратив околу 02:30,а сабајле станав прва,во 07:00. :tmi: Па добро дали сум тоа јас улава? :wasntme:
    Денот е убав,исто како и вчера.Вчера ми помина супер кафе-мафе,дружба и смеење.Уживајќи 8) Денеска си станав со лоша мисла па си направив филм како лошо ке си го поминам денот.Си направив филм како ке земам да учам,а нема ништо да научам.Си направив филм како ке се скарам со сите и сите ке ме нервираат. Ама еве сега друг филм ке направам. :!: Мама ми се понуди да чистиме заедно-ке чистам.Ке ги оттргнам мислите малку.После ке ги учам составите за писмена.И ке ги научам!!Можеби и ке седам на тераса малку да се печам на сонце со цедевита и релаксирачко музиче.
    И не нема да дозволам некој да застане помеѓу мене и другарка ми!!! :!: Ке останам силна! Нема да потклекнам!Ке останам стабилна и ке стојам цврсто на земјата!!Си ветувам самата на себе.
    Макар и forever alone,ама среќна со другарката !!

Прикачени фајлови:

На Chivas му/ѝ се допаѓа ова.
  19. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Све е добро кога добро ке сврши!

20. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.837
    Знаеш дека е недела, кога те будат во 8, со марш на пролетеријатот! А да објаснам - рестарт на летна гардероба, менување обувки, од чизми во балетанки и патики, сето тоа пропратено со милозвучните певаљки на Пинк и остало, отворена балконска врата, ти се жалиш дека те шиба промаја, а родителската единица само тера: Ајде, напред, на работа на труд!
    Трут и труд. Каква разлика во една буква.
    Јас сум првово.
    Ај што станав во 8ипол, со ќебето навлечено над глава, уште мачорот ми се јаува и ми вика: Глуфееееееееееец, буди се, во 11 идеме на викендица.
    Што ги спопадна сите посабајлечки мореее!

Тоа, недела да ти било.
    Да, со се сите закачки и прашини и правосмукалки и крчкањето на супата во кујна, и полнењето телефони за викенд, зошто, нели во текот на неделата неуморно работел за нас! 8)
    Мене ми цури од нос, иде пролет, со тоа и полен, а тоа повлеквит синусит и кивање ко глушец паднат во пудра.
    Ах, ќе го доживеам денес сонцето! Ќе го испијам со се сите мохитца и џин тоничиња, ќе се ваљам по тревници, и знаеш што?
    Им отварам сезона на патичињата и балетанките. Оу јеа!

На cigarce, kate21, LilBaby и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.