[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    денеска правам еден месец од коа сум зачленета а темааава !!јеах
    БТВ..поздрав до сите вас феминки и гушки :*

2. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Јас пак СДП има ли некој термин на нашиве телевизии кога НЕМА нови, репризи, стари репризи, еднонеделни репризи, и повторно целосно репризирање на "добропознатите" и презентирање на нови турски ХИТ серии кои ГО ПОТРЕСОА БАЛКАНОТ :envy:
    Еден ден слободен дома и НИШТО продуктивно по нашите канали...
    Попладневно кафе и прошетка или дремка ќе биде тоа во скоро време. :geek:
    И книгата ќе одмара денес исто како и тренингот ]:)

На BeYourself, BlackSwan5 и baguf4e им се допаѓа ова.
  3. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Не сум веќе оган под ѕвездите
    не сум ѕвезда што сјае во ноќите
    во овој час чувствувам
    еден бел коњ умира
    в градите некоја планина

http://www.youtube.com/watch?v=i0IPOjLfHmE

И така уште еден ден полека поминува.За саат два и Г ке дојде... :) Ке јадеме пица и кока кола...и ке гледаме некој филм :D Романтики...само се надевам дека нема да избере некоја од неговите акции зошто ке му лупнам мониторот од глава колку и да е тежок. :P Ми рече дека има изненадување за мене...Колку е мил само... :$ Едвај чекам...Иако не сакам баш изненадување.Самиот збор ме тера да се наежам...

И така :hug:

На IvanaMkd, srcekrsacka, aaaaa и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    СДК Денов е прекрасен, сонцето трешти, мозоков го пуштив на пасење, доста му беше оптоварување што и како ќе биде, ќе оставам се како што е па што ска нека биде...

5. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ааааа, убав ден убав :wasntme: Чао на дебелите јакни, палта, и чизми, хелоу на балетанки, пролетни јакнички, а за брзо време и на сандали оу јеа. :wasntme:

...и тогаш професорот ми рече- Ај ти колешке излези надвор ако толку ти се смее. Ами како да не ми се смее кога една манИкенка носеше наместо сукна, само постава од сукна. Знаете нели што е постава, материјалот кој се става под сукните за да не се прозират. Епа да, едвај чекам да видам каква нејзина креација ке има за апсолвентската. :D
    Имам колоквиум за 2 недели а јас уште не сум купила книги. Не не не, не избрзувајте со заклучоци дека сум неодговорна, редовна сум овој семестар на предавања, да се разбереме :!:

Е не знам што да кажам друго, се ми е убаво и погодено, дури и монотоно и досадно ми е на моменти, ништо интересно не ми се случува, ако има нешто ново репорт овде. Имајте убав ден. :*

На marama и Noemi им се допаѓа ова.
  6. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Денес ми е еден од оние денови од утре ќе...

Од утре ќе почнам сериозно да учам.
    Од утре ќе намалам со благо.
    Од утре ќе почнам да вежбам.
    Од утре ќе почнам да ја средувам ташната навечер, за да трчам по четири пати назад до 8 затоа што заборавив телефон/слободна/пенкало/книга....

Како да сум на ролеркостер се чувствувам. Те горе, те доле, те на средина. Не ги сфаќам луѓево, глупавите им размислувања и љубомори, себичноста, необјасниво нелогичните начини на предавање на професорите. Ако треба дотичните господа да ме инспирираат да научам, ојдов во неповрат.

Се надевам на мал број ситници и неситници. На ефтин одмор, на загубен поглед, на неочекуван бакнеж. За денec the verdict remains the same: малку серии, малку благо, многу пуканки (ама без зејтин, во апаратче)
    Ама од утре....

На marama, Izaabella, BeYourself и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Ми е мака од некој работи.
    Ми е мака само јас да кркам за се, ми е мака од то шо мене секогаш се ми се враќа.
    Ми е мака јас да ги кркам неоправданите и неправдите, можи шо сум многу наивна?
    Ми е мака од то шо секогаш јас кркам од брат ми, тој ќе закути јас ќе продолжам.
    Простете ми ако ве нервирам, ама и јас сум чоек и јас грешам, ако сте нервозни не морате на мене да ја вадите нервозата, не сум предмет за фрлање а и за играње. ;)
    Преку гла ми е од се, иако овие дена не сум во форма баш, а овие дена и следната недела нема да бидам ич. Немам воља за ништо, ама апсолутно ништо, нити ми се учи, само ми се седи дома и од кревет не ми се станва, сега е далеку ама за 2 дена ќе биди уште подалеку :doh:
    Период е ќе го пребродам и ова.
    Вервам во себе силна сум.

Имајте убава вечер. :hug:

На IvanaMkd му/ѝ се допаѓа ова.
  8. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    СДК имам нај секси и нај паметен професор, совршенство од човек, физичко, психичко,
    среќна е жена му !

9. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Кај мене во маало, скоро е невозможно да се учи во текот на денот, особено на вакво убаво време.
    И не ги осудувам моиве соседи што си имаат слободно време, па најчесто го поминуваат во двор пиејќи кафе и слушајќи музика. Мојава улица преку ноќ стана детско игралиште.
    Затоа, за време на колоквиумска, се претворам во ноќна птица, па останувам да учам се додека не пропеат првите петли. Времево и мене ме излажа, па си дозволив една кратка прошетка за да се освежам од веќе затојаниот воздух во мојава соба. И не требаше многу за да ме фати сонцето и да ми заруменат образите. Дома ги разотворив ширум прозорите за да почувствувам малку свеж воздух. Па се фрлив малку на зумба, да потрошам енергија за поубаво да учам. И веќе се чувствував како препородена!
    Туку, си меркам јас едни кремасти чевличиња и црвени штикли со машничка во една маалска продавница. Па си пејам: mjerkam te, mjerkam, ама треба да си почекам да ми донесат бројче. Моево „нов месец - нови чевли“, ќе ми стане „нов месец - три пара чевли“. :wasntme: Толку ги мислам, што почнав да ги сонувам. Значи тоа е веќе краен стадиум, морам нешто да преземам. :!:
    Чизмите веќе ги складирав во кутии, ќе ја чекаат следната зима. Па на нивно место дојдоа пролетните чевли и балетанките.

Ете така.
    И еве ви едно песниче од Oasis за добро расположение 8)
    http://www.youtube.com/watch?v=6hzrDeceEKc

На marama, L-enna, MandyLane и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Ми се танцува додека јазикот не ми падне. Нозете и да ми отечат ќе ме слушаат ке танцуваат додека душа стои. :)
    Магија...
    http://www.youtube.com/watch?v=NyBfukth2wY

11. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    многу сум среќна денеска :D нешта кои беа секојдневни станаа специјални...
    ако може една анализа, долго време кравам два прста :))

12. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    320

На Loritaa, Divinebutterfly, Springy и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Мојата самосвест полека замира!
    3 часа сон, 12 часа читање и учење, 4-5 кафиња, срцево ми лупа, полно адреналин, мислиш се спуштам со ролер костер, а не колоквиум фискално.
    Боже мој, 5 до 12 јас доучувам некои нови теории принципи, боже помогни ми не сум на добар пат.
    Мрза белосветска.
    Се нервирам и се мразам себе си....
    Ми иде да си врзам, не еден туку 150 шамари.
    Ви се молам соберете се сите и удрете ми по една клоца да им дојде памет.
    Сега на само 2 месеци до дипломска јас се понашам како дете во градинка.
    Си мавам самата на себи си воспитна и се запрашувам каде ми е свеста, дека полагам и дека треба да седнам ПОРАНО да загреам стол. Среќа професорот е на место, го бара само потребното.
    За толку труд супер поминав, барем мислам...
    Tеоријата на Дарвин или на кој и да беше дека човековата свест и разум еволуира и стануваме се попаметни и посвесни, паѓа во вода кај мене, обратно, отупавувам :P
    Оглупавев жими се, спобудалев.
    Морам да се доведам во ред, и тоа во најбрз можен рок.

На Divinebutterfly, IvanaMkd, Smilly и 5 други им се допаѓа ова.
  14. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    "Сите Машки биле ИСТИ. Па никој не те терал сите да ги Пробаш''
    Лајк на денот ! :D :D :D

15. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653

Schogetten! Дадададададададдадададададададаадададдадааддадададдада! Големо ДА за оригинал чоклитс! Изедов шест до сега, а уште три се во меркање process. :D

На marama, Hipica, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.683
    Допаѓања:
    10.125
    Сакам да кажам... achtung achtung!
    Забележана е епидемија на непознат вирус, кој најчесто се манифестира со нагло опаѓање на било какви признаци на нормално IQ, мафијашки став и многу, многу симптоми of being а сељак.
    Кај припадничките на понежниот пол почесто се забележува физички, додека кај припадниците на посилниот пол се утврдува откако ќе остварите некаква комуникација.
    Где ја то живим... И тука фали фејспалм смајлито од скајп.
    http://www.youtube.com/watch?v=Uh-lKkmo_Ds#!

На la-chicka, marama, creshicka и 2 други им се допаѓа ова.
  17. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк дека има многу магистри и доктор во нашава држава,значи многу паметен народ сме.

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074

На Johny, IvanaMkd и Hipica им се допаѓа ова.
  19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Бев и видов 8 мали бели лепотанчиња, цицалчиња, гушкалчиња, паметни нека се на мама, ама лепотанчиња се на тато :lol:
    Абре да ги гушкаш до бескрај. Души мили :wasntme:

Ajде за 2-3 недели некое момченце ќе ми мочка по дома :D

На MandyLane, GarpovaV, Divinebutterfly и 25 други им се допаѓа ова.
  20. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Е ова ме насмеа. После прво предупредување, иде второ. После второ - трето, после трето - четврто и се така додека не се изгубат од лицето на планетата Земја, пошто се крајно небитни. |(
    Ноеми секоја чест за тоа што го кажа. :bow: Имаш целосна согласност од мене. :)

Се запознаваат они веќе три месеци. Фино познанство.

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.