Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    СДК дека ќе си купам сладолед, баш ми е гајле што сум болна, сакам и .
    Се разбудив со чувство дека денес ќе се случи нешто прекрасно, епа редно беше :)

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.564
    Прекрасна животна приказна слушнав утрово.
    Тажен почеток,навидум тежок живот,но после толку време од овој аспект гледано превозбудлива приказна и исполнетост до максимум,милион пати подобро од досадна рутина и непишаните правила за тоа по кој редослед треба да се одвива животов.
    Секоја чест на него и на таквите како него,навистина се инспирација и доказ дека никогаш не знае човек што го чека и дека се се случува со причина.

Мразам правила,сакам возбуда, а сепак еве ме како почитувам се што ми е наметнато.
    Ама продолжувам да се надевам дека адреналинот ме чека,таму некаде...

На TeddyGrey, booba, IvanaMkd и 3 други им се допаѓа ова.
  3. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    СДК мразам кога ќе се успијам а треба да одам негде... :| Ама ништо страшно, брза сум си јас, за 5мин бев спремна и тргнав кон нови победи 8) :)

После толку време ми текна да купам од мојот омилен ѓеврек и од кифличките кои многу ги сакам.. :inlove: Утрово имав убав појадок + пиење кафенце на тераса заедно со срцето мое :inlove: .
    Му се радувам на денешниов ден...

Само што започнаа убавите денови од оваа пролет, уживајте во нив.. ;)

4. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Драга моја фемина
    Ми доаѓа да се испијанам сама дома и да си тажам и да сум среќна истовремено.
    Конечно ја купив ташната во која бев заљубена само што ја видов.
    Конечно купувам кутија цигари на 5 дена.
    Ми се пие, сама ми се пие..ќе си купам вотка и сама ќе ја пијам. До каде што ќе стигнам,до таму. Само да покаже резултати диетава.

На Divinebutterfly, mims-89, Bright и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    Како пројавувам желба за миење садови и чистење по дома во најгустото кога најмногу имам за учење, то чудо едно! Некогаш дури и за готвење..

6. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Деновиве сум продуктивна.Корисна за околина,корисна сум си на самата себе..Се вратив од училиште и засукав ракави и си направив :pizza: ,ама много беше убава.Се најадов како свиња и седнав да одморам.Во меѓувреме ми текна да си направам кафенце.И ајде бидна и тоа.Додека го пиев си пуштив музика, Сергеј Четковиќ.Сега ми текна дека убаво би било да си ги средам нозете и рацете.За некој минут и ке го вклучам тоа чудото од депилатор и ке се скубам.И на крај ке прелетам до бањата да си направам сауна и уживанција 8)
    И на самиот крај,како јагодка на шлаг,ке си ги налакирам ноктите кои ги смислував долго време.Ке ги сликам,ке ги видите...Незнам дали е до времето надвор или месечината влегла во мојот знак,но ете убаво си се чувствувам.
    Like a boss. :muscle:
    Никој не може да ме победи,никој не може да ме повреди.Баш си се чувствувам удобно и сигурно.Изгледа пренатрупана сум со самодоверба 8) :)

http://www.youtube.com/watch?v=1o3kNHnM ... re=related

На srcekrsacka и Hipster им се допаѓа ова.
  7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Имам чувство како некоја одлука да ми стои зад грб и повремено ме боцка со еден прст на кичмата.
    Компликации што не постојат, ама јас ги стварам. Во тоа секогаш ми одело најубаво.
    До новото годишно време ќе да е, имам изразена потреба од промена во животов. Сметам на една...или не.
    Ми треба една од оние куглите, да ја протресам и да ми каже просто: да или не. За мене само тоа, инаку ќе се угушам во размислување и декорирање на дилемата.

Не сум тип што одлага од денес за утре, ама имам огромна желба да ја откажам оваа обврска да учам убиствено досаден предмет, засекогаш! Страстно сакам да ја газам скриптава со новите чевли и да ја фрлам од прозор, за да црниот мачор ја измоча. Е тоа сакам!
    Во меѓувреме ќе одамарам од едноликот скопски ноќен живот. Ќе здивнам, за да после првоаприлски се пуштам во освежен метеж. Под маски, сите ми се на равно. И така е најубаво.

Вчера слушнав дека секој четврти македонец е алергичен на полен.
    Утеха.
    Можеби не сум само јас што седам дома над книгите. Многу злобничко, ама ми помага.
    Имајте убав ден. :f:

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  8. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    СДК ... форумов заспа, а природата надвор се разбуди.

На Divinebutterfly и INSIDIOUS им се допаѓа ова.
  9. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Aма ај пробај да влезеш во продавница и да не купиш некоја маичка,или фустанче, или ЧЕВЛИ иаки ги имаш веќе на тон..
    Ојдов јас на пролетно шишање, по тоа табелата на Старфиш, само ако не ми ми биде убава :lol:
    Обожавам кога имам тазе фризура 8)
    Ај феел лајк а фиш ;)
    Have a nice day 8)

На Smilly, fashionista, IvanaMkd и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    (да не се свати како навреда ова )

1. Дошол тој да го прочисти своето скршено срце кое патело со години , неможел тоа сам да го направил и видел убава девојка како тебе која цвета како кокиче во пролет и решил да те замоли да му помогнеш тоа да го направи , да му ја вратиш вербата во љубовта и да му ги покажеш патиштата на среќата и убавината...
    А ти си го отфрлила како ѓубре ..... Како ќе спиеш ти вечер , млада дамо ... срамота кутриот човек си го уништила .... вечер да не спиеш додека не покааеш за гревовите кој си ги направила.

2.
    Вториот пример , дечкото знае дека погрешил , знае како стојат работите и рекол ај да покажам добрата страна да не биде сите машки се исти , и пратил на фацебук ... незгодно е во живо ... и ти одма си го избришала и DENY REQUEST

КАКО ЌЕ СПИЕШ ВЕЧЕР,КАКО ?

Време е да ги исплакнеш очите од лошите погледи и да ги избришеш мислите од лошите кошмари и да им покажеш на мажите правата патека на љубовта , среќата и разбирањето

:inlove: :inlove:

Најдобра диета = трчање , возење точак , шетање на кеј :lol:

На FortuneTeller.xD, blond, CIA и 3 други им се допаѓа ова.
  11. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Толку многу ми е убаво овие денови, што ме гризе и грикца грижа на совест. Абе то кафе пење, то шетање, то учење, то книги читање, абе ко подмачкано е. Штета што нема да трае засекогаш. Еден ден и јас ке треба да дипломирам и да престанам со мојата паразитска кариера. Уф.
    У сваки случај имате поздрав од мене и од моите убаини.

На IvanaMkd и MandyLane им се допаѓа ова.
  12. Lilliana

Lilliana Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    57
    Не бегам од минатото, јас бегам од иднината.

На Johny, TeddyGrey и CIA им се допаѓа ова.
  13. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Абе луѓе, сум ослабнала 8-9 кила бе! :o

Се мерам сега и ваква бев

Ама па ништо не се познава на мене, ќе си умрам :(

На booba, Divinebutterfly, mims-89 и 10 други им се допаѓа ова.
  14. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    И ? Што ако ? Епа фин е и убав и слика и се ама не дава љубов тоа само ти можеш да ми го дадеш . Не е глуп :lol: Се надевам ќе биде добро вечер му се молам на бога да биде така ОТИ нема да издржам што фино убаво време јас на факултет ебаго ама тоа е бе брат тоа е тоа :hai:

15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994

не знам дали стварно синдромов постои кај мене, или нешто пак се курчам безвеза, ама аууууууууууф! |(

Да не ми крене живци некој само. Не сакам да бидам груба и некултурна. А се си мислам дека баш сум таква денес прилично. Утре е Четврток. Пракса. Смрт. Ова секоја Среда си го викам бе. :devil:

ааааабе ај у триста лепе!

прости ми глуфче мое шо сум напиздена. те љубам!! :inlove:

16. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.780
    Допаѓања:
    18.380
    СДК i got the job :) ете и јас се вработив :)

На Elenuskaa, Strumfeta93, teddybear и 38 други им се допаѓа ова.
  17. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Да не ме искараат дека сум вулгарна
    ова приказниве, го сакам, ќе се убијам без него, психотична сум, па наеднаш се вразумив и одма раскинавме...абе ајде молим ти се. Муабетов како, чисто да им го пополнам времево на жениве, да им дадам шанса да се покажат како психолози. Не ме зезај, на камчиња не гатам, ама што е очигледно, очигледно е.

СДК уште 4 дена..или 8, се надевам, за да не чекам повторно...

18. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Ха
    дали сте биле во ситуација,кога некоја се замислува дека е некој и нешто,сите околу неа и прават лице а пак таа најдобро знае да ги процени луѓето и да се занесува :clap:

19. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Денес сум подобро...знам дека се ке помине.Тој ме разбуди со убави вести.Ме посети и ме ислуша се што ми тежеше на срце и ми рече дека можам да сметам на него и ме прегрна.Многу ми беше потребна подршка а тој ми ја даде.
    Денеска ке го посетиме дедо ми,еден од двајцата дедовци кои ги имам полни 84 години.Заедно со него.И ке му однесеме подарок.Знам дека ке се радува на тоа бидејки останатите внуци не се овде.Мајка ми замина на краток пат,сега сум сама.Ке издржам заедно со него.Бидејки останатите околу мене велат дека сум силна и ке го покажам токму тоа.
    Еден период плачев постојано,па прекинав па пак започнав.Сега е време да се вратам во тој период кога немав грижа за ништо.
    Наскоро ке си дојде и мојата пријателка од странство.Ми недостига и нејзината подршка иако неколку години е поамла од мене.Сепак ми е како сестра.
    Ке издржам,сигурна сум.
    На крај останува поговорката:Штом еден замине доага друг,подобар.Ми покажа тој дека ме сака.И ја заслужува мојата љубов.
    Се вратив назад.Ова е новата Пеликуна (си го мразам јузерот).Спремна за нови предизвици,за нови пријателства и обновување на старите.За сеење на љубов и користење на сите мигови од мојот живот.
    Нема да го трошам за ситници.Од сега ке го трошам секој миг како последен.
    Ви благодарам феминки,и вие сте дел од моето закрепнување. :hug:

На Divinebutterfly, mims-89, Annie.mk1 и 7 други им се допаѓа ова.
  20. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.068
    Допаѓања:
    12.051
    Неможам да не се запрашам од кога стана грев да имаш килограми вишок? Чума е, заразно е? Плитки и неписмени ми се луѓето што го мислат ова.
    Влегуваш во продавница и продавачката те гледа надмено кога сакото што го пробуваш ти е притесно и ти треба еден број поголемо. Па уште почнува да зборува и зборува. Жено, јас на тебе ти правам промет, од мене го вадиш лебот. Многу лесно можам да излезам. Или можеби јас треба да те потсетам дека носиш слама на глава, а не коса? М? Или да ти ја објаснам историјата на моите килограми. Од каде се, зошто се?
    Јас се чувствувам убаво, полетно, исполнето. Да, убаво и со килограми вишок. Со самодоверба. Не, не лажам.
    Имам Љубов. Среќа. А ти?

На Strumfeta93, teddybear, Johny и 20 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.