Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. female.3

female.3 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    37
    СДК дека сум многу срекна и би сакала да потрае засекогаш :D jeeeeeeeeeeeee

На tweety26 и anabel-a им се допаѓа ова.
  2. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Се сеќавам дека кога бев мала кога ќе ми поминеше роденденот и гостите ќе си отидеа ми беше многу глупо.Си велев во себе,зошто толку кратко трае овој ден а толку многу го чекам ? :) .
    Сега кога сум поголема откако ќе ми помине денот кој е само мој и ќе помине сета таа еуфорија и возбуда поради родениот ден милион прашалници ми се ствараат во глава.
    Една година поголема,одамна веќе не сум дете а до скоро ни тинејџер.Почнав да се прашувам дали ќе остварам и ќе успеам во се што сум намислила ? Како натаму ќе се одвиваат работите?
    Веќе ја немам таа слобода безгрижно да го минувам секој ден,без да се грижам што ќе биде утре.Не велам дека имам некоја голема одговорност но сепак не е исто.
    Знаеш веќе дека си самиот одговорен за тоа што ќе го направиш и тоа што нема да го направиш.Такви некои размислувања ми се вртат.Ќе се водам по она мото "Најупорните успеваат".И навистина е така.

На Hiii, tweety26, A-j-a и 3 други им се допаѓа ова.
  3. biggirlsdontcry

biggirlsdontcry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    483
    Допаѓања:
    163
    На smilleyy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Сакам да кажам дека сабајлево гледав еден документарец за исчезнати личности во Австралија.

Полицијата ги бараше во една шума со помош на 50 волонтери!
    Седам и се мислам...Кај нас таква акција да сака да оствари полицијата, потрага нечива, и да бараат волонтери?! Ќе се пријават ли барем 5 луѓе?

Толку ли географијава не прави различни како ЛУЃЕ или пак државата во која живееме?!
    :?:

5. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Времето-магично,сонцето ме мамеше уште на училиште,додека новиот студент по македонски јазик и литература предаваше за Средновековните книжевни школи јас само посакував да сум надвор, да ги раширам широко градите и да ги наполнам со чист пролетен воздух и за миг да се ослободам од целиот товар, и не дозволив тоа да остане само на помисла,отидов дома си ја ставив мојата омилена пролетна кожула,и моите омилени пупина и тргнав во потрага по мирот. Прво сама,мала прошетка покрај градскиот дрворед, тоа ми беше потребно малце психички мир а потоа со мојата другарка,си се подновив со 2 нови лакчина со пролетна боја и за миг како да се преродив,како целиот товар да го снема...

А сега со полна пареа се враќа во реалноста,на физиката и нејзините прилично тешки проблеми :lol:

6. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК кога некој прави нешто за мене ,зошто јас да не направам нешто за него? Ако некој ми направил добро,јас три пати ќе му вратам.И не ми е гајле дали некој ќе ме осудува за тоа што ми е грижа и сакам се да е во ред.Утре ден никој друг нема да е до мене освен него.Тој ќе ми биди на прво место,ќе ми биди столб и пак ќе правам се за него и моето семејство.Пријателите сепак ќе останат настрана,и тие ќе се грижат за своите семејства.Оние вистинските секако секогаш ќе се тука да ти помогнат и да ти подадат рака.На тоа памти па врати :) Јас не ги заборавам добрите работи што човек ги направил за мене,лошите ги заборавам.Можи јас си живеам во премногу розов свет,незнам.Ама јас,нема да си дозволам околу мене некој да страда.За оние што ги сакам најмногу СЕ ќе направам,се ќе дадам од себе.И нормално,кој и да е ,секој така би постапил. Незнам,ете да,понекогаш е лошо за мене што другите ги ставам пред мене самата,ама не ми е криво,пошто ако јас гледам насмеани лица и знам дека сум направила некој да е добро,ќе бидам и јас добро.Кај мене не важи она,ако сум јас среќна,ќе ги направам околните среќни.Малце е обратно.Епа таква сум,шо да правам.И да сакам да се променам,пак нема скрос да успеам.И на дното да сум,пак има шанса да простам.Макар тоа што не значи дека ќе има секој право да биди покрај мене во животот. Понекогаш моја грешка било што сум допуштила некои работи,да,човек сум и јас грешам,ама ќе си знам за понатаму. Епа тоа е,тоа сакав да кажам.Можи филозофирам,ама тоа ми идеше на памет за денес.

Имајте убав ден и нека ви е исполнет со убави работи и не дозволувајте некој да ви го скрши расположението,пошто никој нема право на тоа.Бидете насмеани и насмевнете ги тие околу вас (па и тие што се подалеку од вас,а ви се мили),грижете се за нив,сакајте ги. :*

На ljubam, Hiii, tweety26 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    се пронајдов...ко да го имам јас пишувано ова,ме опишува потполно

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  8. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Голема чаша леден чај со коцки мраз и тркалце лимон.
    Си шмугнувам низ цевчево и седам покрај отворен прозор. Мојата соба е на запад, па уште како мала си седнував да го гледам зајдисонцето. Ми останала таа навика.
    Низ собава расфрлани скрипти, учебници, пенкала, фломастери, шолји кафе, шишенца вода, шумечи таблети, житни плочки... Дури и јас, што сум најголема педантерија, овојпат се откажав од борба против хаосот. Ќе почека уште една недела, па тогаш има се' да извадам од собава и да прередам!
    Пред малку додека префрлав парфем од едно во друго шишенце, ми се истури малку на рацете, па сега целата мирисам на мошус.
    Си се подновив со нови чевлички, и вообичаено би ги носела низ дома, ама сега по примерот на ТедиГреј си ги ставив на работнава маса и си ги меркам. Во глава си правам комбинации на што ќе ги носам.
    Тато ме тера да јадам портокали затоа што имам недостиг на витамини, па ме фаќаат грчеви.
    Не јадам портокали тато! Строго мандарини!
    Никако да сфати... |(
    Во бунило сум деновиве. Штом на алармот му викам: Ало? - не е на арно.
    Од неспиење почнав да халуцинирам, па ми се слушаат пчели низ собава.
    А прееска се удавив во шопска салата со маслинки.

Постов е многу натрупан и несреден. Исто како мене деновиве.
    Плачам за спиење, за мир и спокојство, зашто стресот ме изеде.
    Шкрткам денови и со душа го чекам следниот викенд.

А во меѓувреме, ги одмарам сетилата со француски шансони
    http://www.youtube.com/watch?v=GkMY6AOA7qw&ob=av2n

На TeddyGrey, eli25, teddybear и 10 други им се допаѓа ова.
  9. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Капки за нос до мене и цела лента Андол. Марамчиња на сите страни, подочници до колена, мрсна коса, ама битно сум свежо депилирана :wasntme: Денес си ги потрошив првите добиени парички од правење семинарски за пари. Си купив две ланчиња, со машнички, едното црвено другото сиво со анимал принт. :inlove: И си купив и сјај за усни од АУРА со мирис на јаготки и е многу убаво што ми доага да го јадам. И покрај тоа што малку не сум добра со здравјето, имам посебна желба денеска да сум топ средена. Впрочем од кога се стопли времето секој ден барам причина да излезам од дома за да се дотерам да се средам да прошетам. Сега ке се избањам и дај боже од пареата да ми биде подобро. Не сакам вечер да ми биде пудрата избришена поради секнањето на носот. Е што друго да вам причам кад све знате. Ај еден поздрав до сите, кој ке излегува вечер убаво да си помине, и кој нема да излегува убаво да се наспие. :*
    http://www.youtube.com/watch?v=d-3p6QsCbr0

На mims-89, Hiii, tweety26 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.307
    Допаѓања:
    158.267
    Ме напаѓа манијак,се бранам и ми вика,па што ми се пушташ кога не сакаш да одиш на кафе со мене(втф???????),доаѓа Супермен,ме спасува (ете зошто бивши момчиња се закон!), го сретнувам Трендо на точак, ми свири чика со цистерна,му покажувам среден прст... Денов не можеше да биде подобар!
    Ах да,роднините кои се блиски на подземјето не може да не се покул од оние фамилијарните. Си знаеш дека увек си имаш грб! :D
    Живот ко што си сакам бе!
    А да,и коментарите на статиите за секс на фемина се помалкубројни,него ли оние за Бибер и ко...ете зошто нечиниме!

На FortuneTeller.xD, tweety26 и anabel-a им се допаѓа ова.
  11. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
  12. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    СДК ... Колку е досадна личноста што посотојано ме контролира на Фемина... Па, мислам дека одговорот е дека нема попаметна работа !!! :rofl: :P И сега кога ќе го прочита ова да се стори во жаба и да ја бакне еден принц, па да се претвори во принцеза затоа што знам деко го сака тоа :* И ако го прочита ова и ако ми се исполни желбата ќе ми се исполни и нема да може да дојде на излавање :rofl: :rofl: Па, нема да може да купи карти за маскембалот и нема да се маскира :lol: :rofl: И се надевам дека ова ќе и биде последно прочитано мислење на Фемина како девојче... :*

Позз Принцезо (ако ми се исполни желбата)
    Се надевам дека!
    Наменето на Симс која е мноху досадна во последно време... :*

13. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182

Falalalallalalalalallalala ( koj si vika za sebe si vika ) :P

На COollLady му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Да ве прашам, од кога не сте добиле писмо во класична пишана форма, во бело/сино плико пикнато во поштенското сандаче или низ процепот од влезната врата? Јас од кога сум била дете. А разгледница? Некој се сетил на вас за време на неговиот одмор и ве испочитувал со такво внимание...

Епа денес, јас пак си направив кафе за да го пијам в парк пред зграда за да се расонам и стоплам - собите ни се на север и ладно е (а парно немат, а го плаќаме цела година), иако сите клупи беа зафатени со пензионери и бабички. Па тие се толку тивки и никому не сметаат. Плус едната си ја знам, комшивка ми е, секогаш ме застанува на влезна врата и чека да си поразговараме. Како и да е, го гледам сандачето полно, сум заборавила да проверам што има (редовно си го проверувам иначе), и ваѓам еден куп флаери и понуди... и опааа в рака гледам разгледница!

„Поздрав цимерки! Голем поздрав од Банско :* :* :*

Леле од радост ќе се попарев со кафето! :lol: Каква насмевка ми се појави на лицето! Ја викам цимерката за да и кажам на убавиот гест од него :)
    Си го вратив филмот, па се сетив затоа тој го чепкаше сандачето, а јас само му реков дека освен флаери и сметки друго немат. Пак тој мангуп, толку суптилно ги изведуваше работите :lol: Ама затоа изненадувањето беше поголемо! И да, разгледницата можеби беше 10 дена таму, а јас не видов.. нц нц нц :tmi:

Е така. Денов не е залуден. Игравме и скокавме со цимерката за да ни излези цела енергија шо пусто не можиме целосно да ја пренасочиме во учење! Аман нека поминит колоквиумскава!

И дека добив ќе се частам чоколада од оние само со какао и портокал што се. Ете така. Уште да ја купам :lol:

На BeYourself, bittersweet, Divinebutterfly и 9 други им се допаѓа ова.
  15. loveBlair

loveBlair Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    19
    СДК дека во моментот ми е многу убаво легната со лаптопотси го разгледувам форумов но за пола саат треба да одам да го земам помалиот ми брат од роденден!!!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ НЕ САКАМ ДА СТАНАМ ОД КРЕВЕТ И ДА ИЗЛЕЗАААААМ!!!!!

16. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Веќе не сум сигурна дали се уклучувам на форум или на сајт за нарачување состави. |(

17. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    - Tupac Shakur.

На Dgirlll му/ѝ се допаѓа ова.
  18. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    :)

Прикачени фајлови:

На Bright, FortuneTeller.xD и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  19. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.404
    Допаѓања:
    18.064
    сдк дека ми е преку глава од овие турски сериии и што знам ти какви :@ досадни се та и хурем и саваш и сите и јасмин. :devil:

На teddygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    СДК дека и купив на свеки карта за Мирослав Илич нека иди нека се провесели малку жената :rofl: и едвај чекам да и ја видам реакцијата утре кога ќе му ги дадам картите :lol: Ах ако не ме чести барем едно кафе ниште веќе нема да добие :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.