[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Ама без нив Мртва сабота :lol:

cigarce, zhap4e, CharmedGirl and 6 others like this.
  2. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

СДК,ретко некој што е убав и без нив,а некој и грд со нив... :D

Lux, maca99 and IvanaMkd like this.
  3. bittersweet

bittersweet Форумски идол

СДК
    Ваква каква што сум во моментот сум остварување на фантазиите на сите мажи, особено оние во брак.
    Целосно функционална, отварам устата...........ништо не излегува.
    Како риба на суво.
    Некој ми го украл гласот :rofl:

Физички ништо не ми фали, психички истотака (така барем мислам), станувам вчера глас немам.
    Не сум некоја брбливка ама почнав веќе да се фрустрирам, не мислев дека до волку ќе ми фали гласот, се уморив од пишување, на моменти се чувствувам како оние досаднине mimes :worried:

Мм ме зеза дека од кога ме земал сум почнала да се распаѓам :D
    Sooo funny.........not!

4. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Еве јас сум убава и без шминка :lol: .Се зезам,ама поубава сум со помалку шминка.

Glossy-girl and IvanaMkd like this.
  5. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Налетав на МАШКИ правила па си реков ај да ги споделам со девојките :D

Секогаш ги слушаме правилата од „женската страна“. Сега е време и тие да ги слушнат нашите правила. Како што можете да видите подолу сите правила се напишани под број 1. НЕ Е СЛУЧАЈНО!

1. Научете како да се справите со WC шољата. Ако е кренат капакот, спуштете го. Ние го оставаме кренат, вие спуштен. Каде е проблемот ако го спуштите? Нас никогаш не сте не слушнале да се буниме зошто е спуштен.

1. Понекогаш не мислиме на вас. Помирете се.

1. Недела = спорт.

1. Не ја скратувајте косата. Никогаш! Долгата коса е секогаш поатрактивна од кратката. Една од главните причини зошто машките се плашат да стапат во брак е затоа што мажените жени секогаш ја скратуваат косата.

1. Шопингот НЕ е спорт.

1. Плачењето е уцена.

1. Не памтиме датуми. Обележете ги датумите на календар и потсетувајте не со време.

1. Повеќе мажи имаат три пара чевли, најмногу. Зошто мислите дека баш ние знаеме кој од 30-те пара што ги имате ќе ви одговараат на фустанот што го носите?

1. Да и Не, се доволно добри одговори на скоро секое прашање.

1. Обратете се кај нас ако имате проблем со намера да ви го решиме. Тоа знаеме. За сочувство слободно кај другарките обратете се.

1. Главоболка што трае 17 месеци е проблем. Одете на доктор.

1. Се што сме кажале пред 6 месеци е неискористливо како аргумент. Всушност, сите коментари постари од 7 дена не важат.

1. Ако вие не се облекувате како девојките од Victoria’s Secret, тогаш не очекувајте да се однесуваме како Саваш од Љубов и Казна.

1. Ако мислиш дека се дебела, најверојатно и си дебела. Не не прашувајте нас. Одбиваме да одговориме на такво прашање.

1. Ве молиме кажете што имате да кажете дур траат рекламите.

1. На Кристофер Колумбо не му требаа насоки. Зошто мислите дека и на нас ни требаат?

1. Нашата врска нема да биде никогаш како првите 2 месеци. Помирете се и престанете да се жалите кај другарките.

1. Сите мажи гледаат 16 бои. Праска, на пример, е овошје, а не боја. Вишња исто така е овошје.

1. Не сме телепати и никогаш нема да бидеме. Недостатокот на моќта да читаме мисли не е доказ дека не се грижиме за вас.

1. Ако ве прашеме што не е во ред и вие одговорите „ништо“, ние ќе се однесуваме како се да е во ред. Знаеме дека лажете, ама не вреди разубедувањето.

1. Ако прашате прашање на кое не сакате одговор, очекувајте одговор што не сакате да го слушнете.

1. Кога треба да излегуваме некаде, што и да облечете ќе биде ОК. Стварно го мислиме тоа!

irenna and AIT like this.
  6. starfish

starfish Популарен член

Дали е за ова смајли :rofl: или за ова |( ???
    Причинава за страв од брак...

Добро кој ги става овие глупости на нет?

Hipster, maca99 and BlackSwan5 like this.
  7. JuLleE

JuLleE Форумски идол

^
    Тогаш јас ќе си останам немажена според ова |( .
    Дечко ми не ме остави кога бев мушки потстрижена, сеа малце ми е порасната, па може за жена ќе ме побара кај да е. Изгледа чека да ми потпорасне косата уште малце, стравот да му помине :D .
    Еве зошто не ме барал за жена до сега, до косата било :D .

8. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Ме снема на форумов...Да не ви недостигав? :lol:

9. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Не знам зошто, ама понекогаш мислам дека сево ова е и премногу добро; а знаете како викаат - премногу арно не е на арно. И малку ме плаши оваа состојба, ама од друга страна пак, си се убедувам дека поминував низ премногу лош период, па ова сега е мал процес на стабилизација.
    Се плашам да не од некаде ме снајде некое лошо, а овие моиве само ми собираат веѓи и ме критикуваат дека не знам да живеам и да уживам во моментот. :|
    И може мрчаторско-фалечки муабет ќе биде ова, ама морам да кажам дека почнав со подготовките за матура и матурската забава. Си решавам тестови, си разгледувам фустани - милина! :D
    Имам еден што многу ми се допаѓа, а речиси сите од кои побарав мислење ми кажаа дека баш во некој таков модел на фустан ме замислуваат - нежен и женствен. Само мајка да каже да, и уште сè да помине супер со сликањето и мислам дека ќе експлодирам од среќа, верувајте.
    Уу да, за прв пат се вратив среќна од пробата кај шивачката - сум го зголемила обемот, ама онаму каде што треба. :angel:

Еј, а се сеќавате на Лоалович? :lol: Е, си нашол "нова". Да бе. И да ви кажам право, не ги ни почувствував пеперутките во стомак, ниту пак љубоморното гласче во мене кога ги видов заедно. Ако, нека, мене ми е уште поубаво со К. и баш ми е гајле дали и која следна ќе ја "фати".
    Летам со умот и мислите во последно време ептен. И ми текнува на муабетите од тетка ми, дека љубов е кога ти се тресат колената додека се бакнувате. Опасна дефиниција - ѝ симнувам капа, само што моите колена се тресат уште кога ќе го видам К. како ми се смешка од далеку. Зар е можно до толку да се затрескав ? За арно да е.
    Останете ми со здравје, јас одам да го "зграпчам" денот, со уште некоја задача од матура 2009. :D

Strumfeta93 and anabel-a like this.
  10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Срам да ми е.Од 11 часот спијам па до сега.Се со цел да ги избегнам турските и индиските срања
    со исклучок на Езел :$
    .Тетка ми сакаше да ме разбуди со кофа студена вода ама за срека на време се разбудив. :D Почнувам да наликувам на Црногорците :P

Отидов да правам палачинки...инаку лошо е без благо...Повелете и вие

Attached Files:

11. Hipster

Hipster Форумски идол

Докажано е дека на убавите луѓе им стои преубаво кратка коса,бидејќи ги истакнува сите црти на лицето па и формата на главата....
    А и подобро кратка а средена, него најдолга метилосана, изгорена.
    Ако веќе правиме реално муабет а не глупостиве кои кружат на интернет |(
    Па сега тешете се, дека имате долга коса :D

JuLleE and mims-89 like this.
  12. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

^ Да не се расправаме ве молам :lol: . Имам долга коса, нит метлосана, нит изгорена. Средена, рамна. Пери- носи :) . Мене не ми стои кратка коса, на некој му стои. Индивидуална работа :)
    А за овие генерализации и измислици по интернет не правам муабет. Глупости.

13. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Што сакам да кажам? -Сакам да кажам дека девојката што ѕирка на новиов аватар сум јас :tmi:

Си се чудам од каде ми дојде ваква идеја и оваа храброст.

cigarce, irenna and Johny like this.
  14. anabel-a

anabel-a Популарен член

http://www.youtube.com/watch?v=biff2Rx5VZw

I watched you die
    I heard you cry every night in your sleep
    I was so young
    You should have known better than to lean on me
    You never thought of anyone else
    You just saw your pain
    And now I cry in the middle of the night
    For the same damn thing
    ...

Because of you
    I learned to play on the safe side so I don't get hurt...

IvanaMkd and baguf4e like this.
  15. ludacaa

ludacaa Истакнат член

се убив од чистење :emo:
    мајка ми денеска мислам дека маста ми ја извади на цел стан генералка му удривме :)
    и како последица од тоа се препитив како свински коњ ама затоа сеа тушот нека му ја мисли :lol:

16. Look

Look Истакнат член

Детство- најубавиот период од животот.
    Најубаво е да си дете. Да леташ безгрижно низ животот, најголемата грижа да ти биде дали утре ќе ти ја купат најубавата кукла во продавницата.
    Но, животот тече, додека трепнеш поминале години и наеднаш сфаќаш колку светот е комплициран.

Од есен ме чека еден нов живот, знам дека овие месеци како вода ќе истечат, а јас чувствувам дека не сум подготвена за тие промени. Убавото, сончево време ме плаши и ме потсетува дека деновите со секој нов ден се повеќе се намалуваат. Тоа брзо темпо на живот не е за мене.

Не те сакам Скопје!

anabel-a and Glossy-girl like this.
  17. tweety26

tweety26 Популарен член

Ахх не можам повеќе се трудам да не се приметува мојата загриженост и стрес ама не можам.Никако не можам да се помирам со работите што допрва следат овие неколку дена.Јас треба да идам на лекар да се проверам дека не ми е нешто во ред,али за мене мање више,туку за некој ден ќе има судење што веќе ме фаќа паника ако се случи тоа што не треба јас нема да можам да го пребродам тоа сама,од друга страна пак дедо ми е во болница велат не бил воопшто добар...НЕ јас тоа не го прифаќам ќе биде добар он јак е не може да не остави.А пак неговите деца со сиот памет го умреа човекот предвреме па спремаат чаши глупости.Аман веќе која логика ја имаат ццц.
    Не можам веќе да поднесам ништо. ;(

18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Месечината е прекрасна!

Gordana10 and mims-89 like this.
  19. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Е, овде да сум во моментов... сон!

20. julie77

julie77 Форумски идол

СДК ... видеово го сретнав денес насекаде и не ни се потрудив да го изгледам ... и сега пак ми падна во очи и си викам ајде да видам за што се работи ....

http://www.youtube.com/watch?v=ZsNlcr4f ... re=related

Ииии ... :x, морници буквално ми поминаа неколку пати низ телово ...

Ова значи не судете никогаш по она што го гледате однадвор кај човека, дозволете да го слушнете и запознаете човекот ... може многу, многу пријатно да ве изненади .

IvanaMkd, zhap4e, Gea and 3 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.