Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Кога имав 5 години, мојата мајка ме учеше дека среќата е клуч на животот.
    Кога отидов на училиште, ме прашаа што сакам да бидам кога ќе пораснам.
    Напишав СРЕЌНА.
    Ми рекоа дека не сум ја разбрала задачата, а јас им реков дека тие не го разбрале животот.

Не сакам да имам се, сакам само да сум среќна.

На sweet-cherry, Phyramide, thelittle17 и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Динамичен ден, прекрасно време, јас во светли, весели и јаки бои, кога се гледам се гордеам со себеси :lol: И уплаќање спортска. Па ај да фатам редно е веќе :D

3. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Се разбудив расположена затоа што ниедно спиење не би го споредила со она во мојот кревет. И уште непоочана добив еден телефонски повик од моја блиска особа, дека барал мој број некој татко на детенце со проблем сличен на мојот, ама не му дала, таа му објаснила таа...
    Збеснав, мислев ќе се штракнам од умоф! :@
    Како може некој во мое име да каже се. Зарем таа го почувствува сето што и јас. Лесно е да кажеш "се", ама само јас знам како ми било. Никој што не почувствувал такво, или слично нешто на него, неможе и незнае да раскажи ништо.
    Само јас знам како ми било и какви мисли ми паѓале на ум сите овие 3 години и 2 месец. Ниту солзите мои не се споредуваат со нејзините...една моја вредела колку милион на некој друг кој ме сожалувал. А најмногу што мразам е сожалувањето.
    Да не ме замарал човекот! :o
    А нејзините 10 повици на ден како да ги наречам, замарање е ситница за тоа, би ги нарекла директно силување на мозокот.
    ....уште повеќе ме боли фактот што човекот со иста мака мисли дека не сакам да му помогнам во најтешките моменти... ;(
    Се срамам од себеси, иако тоа не е моја вина... :$
    Боже мој, до кај дојде светот...да се плашиш од најблиските - сезнајковци...КАТАСТРОФА!!!

На Hopeful, thinkerbell, glow и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.066
    Допаѓања:
    11.993
    4 години.
    Смешки беше почетокот наш, на железничка, некаде помеѓу автобусите. Мислевме дека кратко ќе трае, а еве денес неможам да ја замислам иднината без тој да е до мене. Љубов, моето срце е само љубов.
    Се караме, се мириме, се љубиме, страствено и нежно.
    Греам денес, ширам топлина повеќе и од сонцево во 5 часот попладне. Ме изненади со букет рози, ми го донесе еден велопсипедист, изненадно.
    Воздишки, само воздишки...

Прикачени фајлови:

• P1020160.JPG
      P1020160.JPG
      Големина на фајлот:
      395,7 KB
      Прегледи:
      396
    На bittersweet, cinderella5, teddybear и 26 други им се допаѓа ова.
  5. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    They broke a butterfly upon the wheel of their egos...
    О, дилбере, колку си спремен да го платиш секој нареден ego boost?
    Hint - прашањето е реторичко.
    А, јас претчувствувам дека ќе бидам пеперутката. Наскоро. Многу наскоро. Мирисам бура и крај на едно поглавје кое веројатно беше и е осудено на непостоење од самиот старт... Дотогаш ќе патувам низ 19-тиот век на Русија и 16-тиот век на Турција, бидејќи сегашноста е безобразно малициозна, мирот одржуван со крајни напори.
    Ну, погоди!

На bittersweet, Doozy, Magnolija и 9 други им се допаѓа ова.
  6. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.296
    Допаѓања:
    8.693
    Многу се радувам кога ќе наидам на добри луѓе.
    Стигнав во 5 наутро, прерано за да има автобус или метро па си викнав такси, а до мене чекаше само уште еден дечко.
    Се качив во таксито и само што тргнавме таксистот ми праша зар не е и дечково за истата дестинација?
    Не знаев да му кажам. Ми рече- Најголемиот проблем на нас луѓето ни е што не комуницираме.
    Ми предложи да се вратиме, да го прашаме дечкото и евентуално да го земеме и него,за да си го поделиме таксито.
    И се вративме, таксистот беше во право, го зедовме дечкото и му постави услов мене да ме остават прва и добив прекрасен почеток на денот.
    Возењето од 15минути до дома по празните улица на зазорување никогаш не било позабавно.
    :sun:
    Едит: Ми го кажа името кога излегував од таксито и се сетив да го побарам на фејсбук- го најдов!
    Ама немам храброст да го адднам :wasntme:

На bittersweet, Hopeful, Bright и 11 други им се допаѓа ова.
  7. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Ги мразам оние денови кога имам кнедла во грлото, кога не можам да се исплачам.
    Кога гледам во часовникот, а тој ми се смее во лице.
    Кога сфаќам дека дел по дел се распаѓам.
    Кога свесно гледам дека уништувам се околу мене, а не можам да го сменам тоа.
    Ги мразам оние денови, кога на некого не му е погодено и те обвинува тебе.
    Оние денови кога искрено се трудиш да помогнеш, а никој не го вреднува тоа.
    Кога гледаш само сивило низ прозорецот, а надвор блешти сонце.
    Кога срцето те тера да размислуваш на некои работи од минатото, а психата очајно сака да го искорени сето тоа.
    Кога сакаш да си го смениш животот кон подобро, а се нешто не дозволува...
    Ги мразам оние денови, како овој.
    Сив, ветровит...

На Hopeful, IndieGirl, baguf4e и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    :)

Прикачени фајлови:

На thelittle17, IvanaMkd, Hopeful и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Имам четворка географија, затоа што еднаш не знаев, а другарчето ми смешно, кое исто така не знаеше има петка затоа што е капацитет на одделение, а сиротиот не ни знае што значи поимот. |( У главном, изреволтирана сум од професорите.
    Али вечерва ќе биде убава. Затоа што, пред се, јас сум убава. :wasntme: А и да не се случи нешто посебно, ќе си ја направам убава. За инает.
    Имајте прекрасна вечер. :* :D

10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Пријателствата остануваат за целиот живот, само ако ги храниш, негуваш, полеваш со љубов и искреност, a не ако ги посипуваш со пари и скапи подароци.
    Ефтините пријатели се купуваат со скапи подароци...
    Ретки се, но ќе познаете кога се вистинските лесно се познаваат....
    Нема да ве остават сами кога вистински ви требаат.
    За старите но и за новите пријатели, да ми се множат 8)
    Cheers :d:

На IvanaMkd, Hopeful, Artemission и 6 други им се допаѓа ова.
  11. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Еден мудар човек, еднаш кажа: :!:

Прикачени фајлови:

На faye, MacaLove и Noemi им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.301
    Допаѓања:
    158.248
    Добро,како не ви е срам да сте лицемерни и упикливи?! Зарем толку мислите дека кај сите упалувате со вашите лигавења?!
    Не ги разбирам луѓето кои патат по внимание и се поздравуваат ко Тито химселф. Со сите се,а со никој се. Жалосно.
    И на крај бидуваат неприфатени од сите,зошто луѓето не сакаат кога ради вашата несигурност го смалувате нивниот свет. Не можете да сте протон на две јадра,точка.

На IndieGirl, Gordana10 и JuLleE им се допаѓа ова.
  13. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    imaaa...jassss....mn se nerviram...se plasam da oblecam garderoba na koja treba da nosam hulahopki :( :o cudo e kako brzo gi kinam..ama ovde si najdov edna marka sto se mn ubavi,ne se kinat nekako se em tenki em cvrsti ama samo eden par si kupiv .smotana

se izvinuvam sto pisuvam latinica si go preinstaliram mojot pc,sea sum na fax

14. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Мислам дека најомразен збор во блиска иднина ќе ми стане облини.
    Па на сите страни облините на оваа, онаа, градите на таа, задникот на таа до неа...
    Далеку од тоа дека сакам анорексични, ама па ни она што го нарекуваат облини а всушност е сало, целулит, стрии и споилери не ми прави мерак.
    Се изгубија вистинските вредности шта чеш.
    Исто така слична појава е нај.
    Секоја е најубава, секој е најзгоден, најпаметен, најсимпатичен, најхаризматичен, најдуховит, најебач.
    Добро бе мајката зарем нема некој просечен? Сите сме нај, а за к*р не не бива.

На thelittle17, maca99, L-enna и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Се уште постоеле чесни луѓе.Добро е.И мислев на почеток дека сонувам но ова беше премногу добро за да беше вистинито.И за срека беше вистина.
    Да не беше Г ке го грабнев и ке бегав некаде кај што никој не не познава :$
    Важно ја почуствував топлината на тоа момче кога го прегрнав сакајки да му се заблагодарам за тој гест кој го направи за мене.Чудно,не го познавам но денес посакав да го запознаам подобро :)
    Се надевам повторно ке го видам.Наскоро,зошто навистина го сакам тоа.<3 :l: :l: :l:

http://www.youtube.com/watch?v=b7VnwC3RZWg

Cukni vo drvo
    Vistina e
    Nadvor e prolet
    Zivi sme.
    Cukni vo drvo
    Cukni tri pati
    Zaedno da sme
    Jas i ti.

Пријатна вечер. :*

На IvanaMkd, Nightwalker, CrazyStupidLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Сабајлево се разбудив во 4 :^) никако не можев да заспијам повторно па верувале или не гледав интервјуа со Боки 13 на јутјуб, а како ми текна на него не знам ама гледам дека треба да сум под мнооогу чудни околности за да можам да го истраам.
    Сега само што се разбудив, преспав 3 часа и пак ми тежи главата за сон ми треба кафенце.

Еве нешто за сите разнежнени души
    http://www.youtube.com/watch?v=520YuDLt ... re=related

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Да не се лажеме лајковите се мерило дали некој ти го прочитал постот или не ти го , јебано е чувството кога ги немаш сметаш дека не си читан или краен случај не ти вреди пет пари напишаното врти сучи , моли, коли ,беси , или мрчи факт е дека сите пишуваме да бидиме прочитани и да добиеме позитивна или негативна критика или во краен случај пофалба за стореното дело ...и во животот е така .........

На thelittle17 и maca99 им се допаѓа ова.
  18. Butterfly77

Butterfly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    ПМС |(
    неможам самата да се трпам ! :x

19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Дека си фантазирам како некогаш некое вакво бате ќе лежи во мојот кревет :inlove: :inlove: :inlove:

Прикачени фајлови:

20. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Денес едноставно несакам ништо да кажам...денес ќе молчам.Го загубив засекогаш мојот дедо,мојот јунак,јас бев неговата гордост неговата прва женска внука...
    Ќе те паметам по најубави моменти...
    Ахх не можам да издржаммм ;( ;( ;( Ова е еден лош ден... ;( ;( ;(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.