Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    http://www.youtube.com/watch?v=nq2ekIMMYXA Оваа песна ме потсеќа на тебе и на летото 2010 година... тогаш кога мислевме дека сме непобедливи и дека никој не може да не раздели .... еее убави времиња беа тие, колку само бевме мали и со желба да дојде вечер за да се видиме.... Штета што веќе не ме можеш да ме испраќаш до дома и што не сме тие заљубените... :x

2. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.157
    "Човече за каква маса станува збор? Трпезариска маса? Маса за ручање?" Возејќи се накај центар ова го слушнав најмалку 20 пати |( девојкава очигледно не виде дека е жив напор и дека иритира околу себе па постојано го повторуваше ова на другарките , а нејзиниот глас беше.. :puke: После следеше нова серија : "Човече за каква врска станува збор? Љубовна врска? Другарска врска?" " Колку вудурутчиња? Едно вудурутче? Две вудурутчиња? "
    What the hell is that |(
    Ова како демек киксови на професор а она целата беше КИКС :wasntme:
    Како крај на сето ова беше еден дедо , е навистина смешно деденце :) Кога станаа да се симнат тој само се прекрсти и рече " Човече имало спас " :lol: :lol: :lol:

3. marija994

marija994 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    195
    Сакам да ви кажам нешто, иако повеќето го знаете ова...

|(

На Hiii му/ѝ се допаѓа ова.
  4. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Јас правото многу го сакам, и сакам да станам адвокат.
    Но, има нешто што многу ме кочи.
    Совеста.
    Знаејќи, дека ќе бранам и луѓе убијци кои го одземале животот на некој невин човек и ќе им ја дадам слободата, а никој нема да одговара за тоа, јас нема да можам да спијам.Совеста ќе ме прогонува едноставно.
    Да, има некои што убиле во самоодбрана, да заштитат некој, но зборувам за вистинските убијци, па и педофили, силувачи...Како бре јас да спијам мирно знаејќи дека сум му дала слобода на некое копиле што уништил нечиј живот? Не заслужил да спие мирно и на слобода...

Зошто нема адвокати за невини луѓе за кои само се претпоставува дека се виновни, а не се?
    Така барем ќе му дадам слобода на човек кој само се нашол на незгодно место и во незгодно време...
    Но, тука уште еден проблем.
    Што ако не успеам?Што ако сепак невиниот го осудат? Пак ќе ми биде жал, пак ќе имам некоја грижа на совест...

Сакам казненото право да го изучувам, не сакам ни адвокат во фирма, ни нотар, ни судски преведувач, ништо друго...

Среќа имам голема страст за уште една професија, па се надевам и богами добро ќе се потрудам тоа што го имам замислено и да си го остварам.И колку год ме обесхрабрувале, не им потпаѓам на тие влијанија и сигурна сум дека еден ден ќе успеам.

На Cynthia и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  5. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    СДК дека во последно време ја напнав темава, ама па нон стоп си имам нешто да си кажам ... Не можам да го кажам тоа некому, зашто нели, секој гледа да го извлече негативното и да те исмејува, другарство, не по сто и :!:
    И така јас си го сфаќам форумов како културен натпревар меѓу народите вааат? се шалам си го сфаќам како пријател, кој не може да те повреди, можеш да си се испукаш, да си кажеш што ти лежи на срце и душа и пак нема никој да биде повреден.

Друг ми беше муабетот, ама се да си кажам, мразам глувци, значи се тресам кога ќе помислам на нив, единствена причина за која нема да ја посетам Индија во животов, а толку сакам. Си го изгледав што си го изгледав синоќа филмот и нешто ми шушка, хмм. Перницата и јорганчето, во малку побрза варијанта од Чарли Браун и во дневна, на тросед. Кој како стануваше сите со коментар, пак ова дете со глувците! Ама не можам да објаснам колку ми е страв, што е сигурно сигурно е . Како слон се чувствувам, во вистинска смисла, големо суштество со толку страв од глувци :tmi:

Заклучување мачка у соба и среден проблем, си дојде брат ми, го натерав ама баш се да пребара, како и секогаш само измислена сторија. Ама во прав момент ми се погоди, така добро мавнав една генералка и на собава и себе си, што вечер .... пак нема мирно да спијам :(
    дневен ритуал со проверка на секоја тема на фемина, чек меил и фејсбук и фаќам книга, ово че бити научна ноч предосечам :)

6. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Јеј ! :hai:

И ич не ми е гајле.

Прикачени фајлови:

• 120327_175702.jpg
      120327_175702.jpg
      Големина на фајлот:
      54,4 KB
      Прегледи:
      161
    На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.720
    Допаѓања:
    10.241
    се чувствувам ко да сум во некој магепсан круг а дали ке излезам од него или не незнам :?:

8. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    СДК оваа прва смена ме утепува и психички и физички. Спијам вечер 5 и денски 5 часа, незнам само колку пати се пресоблечам, ме боли цело тело како да сум копала со денови, а не се помрднувам од столот и креветот. Немам волја за ништо, а никако за учење. :( Си барам јас решение на проблемов, ама никако да си најдам. Апа и во сабота кога ќе треба да станам, ауч. Порано барем си земев одмор сабота и недела се стабилизирав малку, а сега... :puke:

9. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    СДК имав напорен ден. :!:
    Значи денеска,како претепана сум.
    Бев прва смена и океј,супер се вратив,ама после дома не се прибрав,од вежбање,секаде да трчаш,секому да му угодиш,епа не е на арно.И,како шлаг на тортата,ми се погоди денеска да сум на кошарка и целата сум за никаде,ниту книга немам чепнато,а ми се спие... |-)
    Не сум в ред јадена,а сега се прејадов како стока.
    Ме утепа ПМС-ов,тестовите,испрашувањата и што секаде трчам,и не останува време за мене,а потоа кога ќе немам време за да го напишам домашното,ќе си свиркам.
    Океј,домашното не е најважно...немам време за себе,хелоу! :^) :puke: денеска сум капната!
    Сега едно мало туширање,и бап-в кревет. :D

10. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Kaj да е,кога и да е јас пак ке фатам грип,а гледам дека денот се ближи. |( Ништо не помага.АКо ми е кога пијам газиран сок,излегувам со мокра коса,и се дружам со грипливи луге,сега Цацко ми е крив.Ај ке издржам.

11. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    а сончогле, а facebook/femina иста зараза :/

12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Љубам скокотливо, розево ми е деновиве додека не ме плесно нешто сиво. Ама како да сум си стаила презерватив околу мене, ме штити од сивила. Келн не ми бега, ме радува..многу..

Утре nude фотосесија, сабота нова фотосесија, преживеав месецов од фотосесии без да побарам денар од моите. Правам некои чекори, и им велам не се замарам остајте ме. Ко за чудо ни тие не ме замараат ко да сфатија.

Гужвам осмеси ко хартија со мојана си ги туткам во џеб, и повремено ги вадам за се насмејам.. Студио ми е сон.. Ветив прва плата одма одат пари за реквизити.. тоа е тоа што ме прави среќна.

А Голем Град е мој летово, ако излезе истражувањево како што сакам ќе бидам среќна. Професорот пресреќен за идејата. Ќе и презентирам на Шведска реткост и убавина и точка.

На Buttterfly, caroline.costa, JoxyTheFreak и 15 други им се допаѓа ова.
  13. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Е токму уште ова ми фалеше. |(
    Качив температура,лошо ми е,грлото ме гребе,ме фаќа некоја треска...кај ме најде мене па и баш сега. |(
    Наместо да собирам сили за да продолжам,јас се разболувам,ццц. :envy: [​IMG]

14. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Кога ќе умрете ке ги дознаете сите одговори "зошто", а дотогаш љубете се 'ко да ви е последен ден. :$

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Разрешена е теоријата за чашата со вода. :rofl:

На tweety26, Cacy, IvanaMkd и 4 други им се допаѓа ова.
  16. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Ти им подаваш прст - тие цела рака ти ја земаат!
    Ова ми е многу познато мене, претпоставувам и на мнозинството од вас!

На Serafima и IvanaMkd им се допаѓа ова.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека ако до утре изутрина не отидам по голема нужда во WC од Вајлд ни В-то нема да го има. Ќе пукнам. :( Пет лажици ленено семе изедов, секакви гадурии промучкани наречени чаеви, а оно се сокрило и не сака и не сака да испадне. :devil:

18. OnlyGirl1

OnlyGirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    9
    СДК дека од утре веќе за ништо не се замарам ! Нема пази,само гази! |(

19. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.157
    Сдк дека Новолакс му е мајката :D

20. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Да се пофалам дека деновите ми се како медени.Да планирав подобро неможеше да биде.Денес правев чистка на личности кои не ми се потребни во мојот живот,утре ке го продолжам истото.И за срека око не ми трепна.Ништо не ми недостига,мислам дека имам се.Задоволна сум.Уште сите во семејството да беа на број ке беше топ <3.

Добра нок :)

На ines.h, anabel-a, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.