Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    имааам многу обврски..полагање,работа,другарки и неам време за посета на фемина..на жалост ;( ..Кога ќе се ослободам од се почесто ќе ве дружам
    Гушкии со сите вас :hug: :hug: :hug:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам само да кажам дека никогаш не сум била волку негативно настроена.
    Нече да је Пи-Ем-Ес.
    Или јас сум станала хејтер или навистина има неинтелегентни врскаџии, шмизли и група „фаци“ во Скопје.

Како и да е, не сакам да ја ширам енергијава, па викендов ќе останам дома и ќе учам.
    Просекот ми е супер, но јас не сум задоволна од оцените по некои предмети за кои знам дека можат да бидат подобри, ќе вложувам уште затоашто еден ден ќе ми се исплати и ќе бидам горда што не сум се откажала.. Што на некој начин сеуште сум била незадоволна и сум се борела или барала повеќе.
    Адиос сега, ојдов јас да си кркнам еден бедоксин и да запалам едно цигаре оти мислам дека ќе искршам се што ќе ми дојде при рака.

Кисуфки и гушки :*

3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам дека никогаш не верував дека ќе ја заслушам Лана Дел Реј некако ептен ми беше одбивна... а вечерва блејм ит он д рејдио и тоа се случи, ми се уврте една песна од неа у глава и си врти и врти и врти... додека не ми се сврти :drunk:

На anabel-a и Cacy им се допаѓа ова.
  4. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    СДК
    Колку убави јакни... Колку убави фармерки... Колку убави маички.... Колку убави сукњички.... Колку убави балетанки... колку убави кондурчиња.... колку убави штикли.... толку празен новчаник...

На anabel-a, ines.h, LilBaby и 16 други им се допаѓа ова.
  5. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    О, Боже, на какво филмче си пуштив солза... |(
    Не знам дали да се мразам или да си се чудам од кај таква емоција во мене. :D
    Ама филм ко филм. Холивудска приказна со ретко вистинит, но типичен за нив, среќен крај.
    Мех, да си легнам. Не си препорачувам сама на себе да пишувам кога сум вака уморна.
    Добра ноќ...

6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    2 работи.
    Вљубена сум во моите 8 внучиња од Рики :D
    Ќе ги згмечам деновиве од гушкање.

И браво за креативноста на луѓето. Колку време и труд треба за едно вакво видео. Хах одамна не сум видела толку добра реализација на јутуб :D

http://www.youtube.com/watch?v=OWgO9-AI ... ture=share

едит и трето :D
    Рекламава е врв на глупостите, ама има бетер и од нашата верзија, бугарската |(
    http://www.youtube.com/watch?v=2e2XaeOqGwg

На Strumfeta93, Buttterfly, mims-89 и 23 други им се допаѓа ова.
  7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Моментот кога ќе и речам на мајка ми дај ми благо,а ако нема чоколадо она ќе ми рече земи компот, намачкај крем или намачкај мармалад. |(
    НЕ Е ТОА ТОА!
    Има голема разлика во благите работи.
    Не е исто чоколадо, крем, колаче, торта, мед, овошје или нешто друго благо. Овие работи не се споредуваат! :fubar:

На MandyLane, 1209, Chocoholic и 9 други им се допаѓа ова.
  8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК некогаш луѓето не разбираат шала, не, ако се нашалиш, одма еден убиствен поглед и готово, отиде, адиос :D само еден поглед, нема потреба од додатни средства за извршување на злосторот :D шо има тука по потешкиот пат да се врвит, на кратко и директива :D
    Убави вести се изнаслушав деновиве ^_^ од убо - поубо :) Животот е краток и треба да го разубавуваме, вреди.
    Ете така, тоа имаше да каже озбилнава :hai:

На MandyLane, eli25, Hopeful и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Силно посакувам до мене да има личност на која ќе и верувам и без страв да можам да ги излеам моите најдлабоки емоции...
    Силно посакувам да можам да верувам пак.Да не се плашам да бидам изиграна и отфрлена.Силно сакам да престанам да се сомневам во се што ке го види моето око.Силно посакувам да си живеам нормален живот.Без страв,без сомневање...
    Посакувам да не анализирам многу.Да не размислувам и да не ги протолкувам работите на 100 начини.Шта би било кад би било....
    Сега само ке си легнам и убаво ке се одморам...
    Добра ви ноќ :*

На Libera и Johny им се допаѓа ова.
  10. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК што убав број на мислења имам 1111 :D

И СДК утре ќе си влезам во убавата Македонија,ќе се радувам да видам како е се раззеленето,расцутено,после граница секогаш е така :inlove: А пред тоа ми е шуми и пустелија...Епа тоа е,убава е Македонија :D ВАква таква убава е...Не за џабе сите сакаат да ја земат :D

И СД ви К добра ноќ на сите,јас уште имам да пакувам,не можам ни да си легнам,креветот ми е окупиран :D за да допакувам се,иначе ќе заспијам,па утре ќе се брзам,вака навреме,па колку ќе спијам,толку. Ќе се дружиме од утре или задутре :*

На AnaKarenina, Hopeful, Adi888 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    СДК незнам дали е арно или не ама мислам дека се претворам во чудовиште... за нецели 10 месеци изгубив 3 многу драги и блиски особи. А јас ни солза не сронив, не дека не ми било тешко, ми идело по три солзи наеднаш да фрлам ама неможам, а срцето ми се кине. Нормална ли сум или не, почнав и за тоа да размислувам!?
    :?:

12. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    СДК дека останав без зборови. Насмевките говорат се, чудното чувство на исполнетост, среќа, задоволство, верба, гордост, говорат се. :)

13. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ех...колку сакам да се вратам во детсвото кога одраното колено ми беше причина за плачење..Или играње на нинтендо,или кога играв на ластик...Или пак кога мислев што да јадам...Ама сега се други времиња.Љубовни јадови,грижа за факултет,семејство,финансиска состојба.Гледајки ги малите дечиња кога поминувам покрај градинка им се воодушевувам.Тие не знаат што се грижи,се смеат,трчаат...А јас го сакам детскиот џагор.Кога ке се омажам сакам да имам дом исполнет со многу деца,исполнета со смеа и игра.
    Не знам јас што ке ми донесе иднината но ова е мојот план.Така се гледам следните неколку години.Исполнета,со топол дом.

Добра нок :hug:

На anabel-a, CIA, AnimeHQ и 2 други им се допаѓа ова.
  14. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Викаат; „Заборави ги оние што те повредиле, а најголема казна ќе им биде тоа што вечно ќе те сакаат. Затоа што ти ќе им простиш и со тоа ќе ја покажеш својата големина, затоа што кукавиците се неспособни да простат, тоа е особина на храбрите!“

Но, дали тоа значи дека нон-стоп треба да простуваме за само да ја покажеме нашата „големина“ што кога некој ги повторува константно своите грешки и не прави истото да го поправи? :^)

15. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    If you're being challenged, it's because God wants to see how strong you are, to make you stronger, so you succeed in life.

:^) да , реков дека сум слаба и не можам повеќе, :!: но доаѓа енергија од моето срце,и глас што вели да продолжам и се ке биди во ред,тој глас никогаш не ме изневерил.

На Serafima и ines.h им се допаѓа ова.
  16. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.157
    Времево бе,времево |( мораше ли баш денеска кога се договорив со ханито да се видам ;( И што да облечам јас сега :devil:

17. JustSimple

JustSimple Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    48
    Пролетта ги носи овие убави чувства, знам. Таа е моето омилено годишно време, знае таа што е добро за мене. Незнам од кога не сум имала таква прекрасна вечер, вечер исполнета со детски насмевки, чисто небо, безброј ѕвезди, желби. Сите деца околу мене трчаа, сите другарки собрани на едно место, си мислиш пикник правиме во 7:30 навечер. Така си играме со децата, а тие се смеат, радосни, мајките ни ги довериле нас...Враќајќи се кон дома со моите две другарки и нивните две помали сестри и малото слатко братучедче на другарка ми ( :D ) слушавме музика разбивајќи монотонија низ улиците и замислувајќи желби... Ја фрлив мартинката замислувајќи желба, гледајќи во небото, (бидејќи претходно видов штрк, секако) а потоа веднаш дома се’ морав да запишам во страниците на таинствениот споменар, да имам на што да се радувам подоцна, да имам спомени, ама не било какви, убави...ахх пролет, за се’ е таа виновна...

Имајте убав ден :*

На lolita97 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Абе ја арно велам дека поголем малер на планетава нема од мене. Тамам требаше денес да се запозаам со Х и се разболев, синоќа изгорев од температура, повраќање, главоболка до 7 саатото око не склопив :@ :@ згора на тоа морав да ја слушам и мајка ми како зборува како не сум се чувала, како сум одела голе бла бла бла....

19. lolita97

lolita97 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    37
    ЛУЃЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПОМАГАЈТЕ!!
    Треба да одговарам хемија (зашо добив 2 на тест) и нишо незнам!
    А што е најтрагично не ни сваќам нешо.
    Пола саат се обидувам да прочитам да сватам што глупости се тоа ама не и не :( Ќе си умрам јас млада со ова школо :D :@ :@

20. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Печени лепчиња со маргарин и мармалад од јагоди...Кое мало слатко задоволство на вака тмурен ден. И не знам зошто ги напаѓаме тмурните денови? Можеби и затоа се тмурни дека не си сакаме. Ајде, тмурен дену, повели љубов од мене, дека и онака имам многу да дадам.

На MandyLane, AnaKarenina, anabel-a и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.