Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    толку многу сум настината ,ме боле глава нос грло уши :@ :@ :@
    толку многу што ми иде да :@

2. siaSweet

siaSweet Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2012
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    145
    Многу нешта,многу луѓе ме разочарале, што повеќе ништо не би ме чудело што и да се случи. Велат, сакај за да бидеш сакан, но не е така.Колку повеќе даваш љубов,толку повеќе добиваш болка,очи полни со солзи.Повреден си.А зошто? Затоа што некој сакаш со цело свое срце.Неизбежно чувство на меланхонија.
    Една особа ми рече : '' Животот е премногу суров за секој од нас, но ТИ не смееш да се предадеш што и да се случи. Крени ја главата горе високо и гордо со насмевка оди до крајот.Зашто, ако во еден момент животот сети дека не си подготвен да го преминеш ударот што ти го задал - ЌЕ ТЕ СРУШИ...

Имајте убав викенд Феминки :) :) :)

3. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    На дождливо време најубаво се спие.
    А ваков одмор ми требаше уште одамна. Стресот и нервозите знаат многу да ме истоштат.
    Викендов ќе ми биде во знакот на кафето и женските дружби. Ги запоставивме заради факултетските обврски, ама овие два дена ќе надоместиме. А за следниот викенд, веќе кројам планови да заминам на планина со него. Па таму да одморам во вистинска смисла на зборот.
    Со пролетта расцвета и моево цветче. После 5 месечно членување на форумов, и јас пожолтев :)
    Сонцето го нема, ама затоа денес јас сум му замена, па целата блескам.
    Деновиве ме зафати бран на инспирација. Баш тогаш кога помислив дека веќе нема за што да пишувам.
    Иако е дождлив, петоков е убав.
    А викендот ќе биде уште поубав.

На BlackSwan5, teddybear, TeddyGrey и 3 други им се допаѓа ова.
  4. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    СДК ..денес е Петок :D :) :)
    Иако утре учам денот е преубав...
    Времето е малку тмурно, сиво но сепак е убаво :)
    Сега си дојдов од школо па нескафе фемина и антена5 е одлична комбинација за одмор :)
    Штотуку направените нокти ми го разубавуваат денот.Ке ги сликам и ќе ставам слика :)

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.824
    Допаѓања:
    25.553
    Премрзната и преуморна, но денов е ПРЕКРАСЕН!
    Положив тежок колоквиум со скоро максимум поени, а на полагањето денеска - сменети прашања, нов материјал, но напишав се од збор до збор, врз база на претходни знаења и пред се' логика.
    А пауните кои што учат 'редовно' и кои што секогаш наоѓаат начин да ме потценат и повредат излегоа покиснати.
    Други некои работи излегоа на виделина, паднаа многу маски - штета за 1ви април нема да им биде интересно. Вистината СЕКОГАШ се дознава, фала Богу!
    Чекав,чекав и дочекав! И сега сум сигурна дека изворот на злоба пресуши, Амин!

Се' е добро, се' ќе биде добро...

http://www.youtube.com/watch?v=Rwsi1aIGWKM

:smoke:

На L-enna, Hiii, Dulceee и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Е ова е мојата пролет . Дождецу, welcome back I've missed you .... :rain:
    Незнам дали само јас ја гледам убавината надвор, ама како и да е незнам по кој пат ќе кажам дека го сакам , ме опушта максимално , тоа е голема љубов што само јас си ја разбирам :rofl:
    Нека врнит нека истурит :devil:

7. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Подолго време си немам купено нови чевли.Не дека ги носам сите ама сакам кога знам дека се мои.
    Знам дека сега за два дена и е роденден на сестра ми,па по неа на него...ама заслужувам нови чевли,јас така сметам,ќе ме расположат барем малку. :wasntme:

Прикачени фајлови:

На IvanaMkd, TeddyGrey и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  8. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    СДК ... знаете она кога стоите, пешачки премин нема но чекате да поминат колите за да преминете улица ... Ноо често се случува, иако скоро никогаш пешак нема шанси да премине улица затоа што сите се брзаат и не почитуваат било кое правило, ви застанува кола за да ве пушти да си преминете улица ...
    Хмм не е честа појава по улициве, но вие едноставно имате таква моќ за да се случи тоа. Се почесто ... :wasntme:

9. female.3

female.3 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    37
    СДК... овој живот понекогаш знае да биде стварно убав =)))))))))

10. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Иако дождлив скоро и убав ден е...освен фактот дека се преоптеретив со 1ви април.Како мало детенце од 10 годинки ако не и помалце си се радувам на денот и на тоа дека можам да си уживам во исполнување на имагинацијата и да уживам во моите фантазии.Дури ми се потмсеваат но ако...тие никогаш не би го осетиле чуството на пеперутки во стомакот и возбуденостa,желбатаНа крај крајот...ден на шегата е...треба да уживаме во насмевките и среќата :) :D :D :D

11. laryla

laryla Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    229
    СДК ги осеќам кватро формаџито и трите топки нутела,бајадера и мед-орев во стомак.Ама кој може да одолее на еден пријатен ручек (на пица) проследено со одење во Палма и јадење три големи топки сладолед.И сето тоа зачинето со сочно трачарење од пријателките.Кој може?Јас не. :D
    И не само тоа,сега стомакот ми е наполнет,односно преполнет,немам место за уште еден најмал залак.Прејадена сум.И сега,на ова време,изгледа ќе заспијам во најдлабокиот сон,оној зимскион сон на мечето.Само сакам да спијам,спијам и спијам.All day,all night.Да не одолжувам,едно поздравче до сите шо ќе ми се придружат на планот „спиење“. Ги поддржувам. :) :hai:
    |-) |-) |-) |-) |-)

На sanjalica и mims-89 им се допаѓа ова.
  12. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Мутав петок.
    Трчанки низ град по дождов.
    Многу нељубезни луѓе. Катастрофа. [​IMG]

Не би сакала да се повтори и сакам што побргу да заврши. [​IMG]

13. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Имав,имам и ќе имам потреба од мајка ми !
    Таа е моето најубаво нешто што ми се случило во животот,таа е жената-херој на мојот живот,пред се ми е другарка а потоа мајка.Искрено криво ми е за сите девојки кои не се толку многу блиски со нивните мајки, незнам ,можеби таа близина се ствара од најмали нозе и трае,трае...
    Многу сакам еден ден кога јас ќе имам деца да можам да бидам мајка како што е таа,но незнам дали толку достојно ќе можам да ги издржам сите удари на животот без да се пожалам дека ми е тешко. А таа е таква,нежна и ранлива како срна во душата но со гордо крената глава пред секого (мислиш сите карти и се средени). Мајко моја најсакана што би правела јас без тебе во животот?
    ФАЛА ТИ ШТО ПОСТОИШ :l:

На Divinebutterfly, Izaabella, zhap4e и 7 други им се допаѓа ова.
  14. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам дека е многу лошо кога неможеш да бидеш свој во сопствената татковина, и кога се возиш низ Чаир на полноќ, се осеќаш како херој зошто си преживеал. Ми донт лајк! Бу!

Исправка. Ти си најубавото нешто што си се случило на мајка ти, затоа се жртвувала, се борела, и се бори за да нејзината среќа има се за достоен живот. Мајка не се случува мајка те создава, а јасно е според твојот пост дека мајка ти, својата улога ја извршила многу повеќе од тоа што ти си очекувала. Горда си и благодарна. Мислам дека двете сте многу богати.

На Divinebutterfly, cigarce, TennisBabe и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    СДК дека со душа го чекам саемот на книга. Ќе се изнакупам убаво, уште сега почнав список да си правам на некои книги кои би сакала да ги имам :lol:
    Да ги отворам новите страници на нејзиното височество и да се задлабочам, да потонам во тој свет..

На 1209 и sanjalica им се допаѓа ова.
  16. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ок бе,шо им е на децана од 5,6,7 одделение,на фејсбук освен статуси дека се кучки,и таму глумење на фраерки преку коментари,друго ништо не гледам.Загрефче ! |(

На INSIDIOUS и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Каков ден забеган :D

Цел ден се смеам, си одев накај факултет така многу свесна дека киснам, и дека сум целата утоп ама гајле ми беше бре, слушалките во уши и светот на оф.

Бабичкиве и дедовциве ништо не ги спречува значи да излезат од дома во вторник и петок, ама и со нив денес се смеев многу.
    Поминувам улица со една бабичка и еден залетан со кола не испрска цели, кога се фрли бабичкава абе ќе го тепа, се му изнакажа а толку на мила и невина бабичка личеше :D

Си јадам киселица(знаете онаа тревана :D ), си пијам цедевита, си купив жолти цвеќиња цел букет, сосем случајно идејќи си накај дома во двор една баба ги береше и ја прашав дали ги продава и се насмеа вика ги продаваме како не, сега ми седат на маса и ми шират љубов, јез да баба ми рече жолти цвеќиња не сакале љубов, и викам бегај море јас сум полна љубов не сум сакала љубов 8)

На факултет и денес како крушки паднавме, па вика тоа профето ќе бараме друго чаре, сакав да и речам дај полесен тест жено една луда, не глупости да даваш, ама си поќутев :lol:

Утре сум на роденден, наредниот викенд исто, по тој викенд исто... и додека да трепнам мојот ќе си дојде. Ако ако само за убаво нека е.

Тато ми купил индиски оревчиња, па тоа во комбинација со џорџе, книга, дождец, па филмче... мх мх.
    Оф петоче, ти си бил убаФ, со јако ф.
    Ептен сум расположена, позитивна, и насмеана, така и ќе си го дочекам мај фејворит деј сабота, и то би било то.
    :f:

http://www.youtube.com/watch?v=bAb2OP00 ... re=related
    Al' meni eto, nisto sem nas dvoje nije vredilo...
    И ми фали љубов, некои 4 дена ако бројам правилно се инаетиме, ама шта чеш, тоа е, карај се, љуби се... како и да е пак ќе му се џитнам во прегратка деновиве и ќе го гмечам.
    :inlove:

На LilBaby, IvanaMkd, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  18. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.065
    Допаѓања:
    11.991
    Скопје мое, (не)метрополо, се изгуби денес. Возила, свирки, пешаци што претрчуваат. А некои постари покроце одат, чиниш светот застанал. Гужви, бучави, семафори што не работат. Изгубени шофери позади воланот, нервозни жени што пцујат, сообраќајки. Се во еден ден, во неколку часа.
    Се се одвива брзо, брзо темпо и динамика. Само автобусите со гужвите се спори. На вакви дождливи денови, кога гледам преку стаклото на автобусите, одлетувам. Не сум присутна овде и сега, умот ми е во друга димензија, каде луѓето се поздравуваат, каде носат шапки и ги поткреваат во знак на почит.
    Мојата станица, враќај се девојче тука, бори се да излезеш од автобус, земи воздух.
    Го сакам него, да ме држи за рака, како бабата и дедото прееска на автобуска.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.301
    Допаѓања:
    158.241
    http://www.youtube.com/watch?v=x9MvUdR6j3w
    Леле го имав овој момент пред 15 мин,особено делот под туш! :?: :D Не ви кажувам само со која песна! Ќе се полудам некад сама себе бре! :D
    Уат ис уронг уит ми?!

На Trendafilka, CIA, BlackSwan5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Те разбирам Џули, а и нешто у последно време ми се случува, пред да преминам улица, нема коли, таман да преминам, коли еден куп, од никаде се појавуваат :D незнам како тоа, да не може човек на раат да премине :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.