Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Сакам поблиску да застанам до работ, без да го пројдам. Да можам да ги видам сите работи што не можат да се видат од центарот.

http://www.youtube.com/watch?v=NU9M8ej8dbM&ob=av2e

2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Нокаут ќе има концерт во Домот на културата во Штип, а јас немам со кој да одам. ;( Ми се плаче и ќе плачам ако не одам. Картата е 250 ден. ако има некоја феминка заинтерсирана нека ми пише слободно. Очајно многу сакам да одам, ама ете нема со кој, не им се дават 250 ден.

3. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    919
    СДК пред некое време читав едно книџуле ако можам така да го наречам со песнички.
    Некој прилепчанец, малку земен во умот си напишал песни за работите што ги правел со неговата љубовница која била медицинска сестра, ама да ме опери човек не ми текнува насловот на книгата, името на авторот мислам дека беше Драган ама презиме не ми текнува.
    А и да прашам можеби не е место тука ама ако знае некој повеќе детали за ова нека ми пише приватна порака, сакам пак да си ја читам, смешки е целиот :rofl:

4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Исто и јас, понекогаш мислам дека тоа не е добро, ама не можам поинаку, кога некој друг се радува за нешто и јас се радувам, ко мене да ми се случува, тоа што му се случува на другиот.Што да правам, фамилијарни жички се тоа :D

Туку музикава на Стинг, ми е преубава, одмор за душава ми е, милина :angel:

Море нешто странциве ко да ја сакаат нашава земја, секако додека се тука :D па и Карлос дошол дека нас, миљардер бил :D брее што ли прават со толку пари :^) не им се многу некако? :D Имаат за парасјемпре, де нека и помогнат на нашава држава, нека не бидат толку скржави... :D

На IvanaMkd и JuLleE им се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.301
    Допаѓања:
    158.238
    Не си блогер ако имаш блог за мода. Сериозно. Ништо особено не продуцираш,крај. Винска мушичко!
    Тоа е ко да речам дека сум филателист само затоа што примам писма...
    Втф?!
    Не разумем....

На enca.69, anabel-a и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  6. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Одам веќе во кревет. Ај добра ноќ :)

7. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.621
    Допаѓања:
    2.473
    Свесна сум за грешката која ја направив
    свесна сум дека некој кој ме сака силно повредив
    но, гордоста беше посилна од мене
    не посакував се да заврши на овој начин, со солзи во очита
    но, ти го предизвика сето ова..
    Не знам што понатаму, треба ли да се извинам? треба ли да чекам извинување? да простам ли?
    го заслужуваш ли тој луксуз наречен 2ра шанса?
    премногу прашања се вртат во мојата глава, за жал без одговор...

8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    За време на ПМС сум многу емотивна.
    Плачам за се и сешто, или таков ми е периодот?
    Се расплакав и брат ми ко ја дојсе сликата за табло, некој знат дека то го напрајв од радост, а некој ми рекоја дека сум била будала, да си дочекате сите од браќата и сестрите па да видите колку е радост.
    Близнак ми е, поврзани сме многу. :)
    Одвај ги чекат сите и мојте слики, па да ги клат во рамки, пресреќни се сите.
    Ги сакам , дома е супер, има прекрасна еуфорија. :)
    Тука во сите фали ТОЈ !, Оној за кој би го дала и животот, да ги делам и со него овие преубај моменти, ме праша дали сум соземена? Онака сум немам некое баш расположение, се е дури да се навикнам.
    Се расплакав и сега, по незнам која причина, знам дека е жив и здрав, и дека се е океј, али не можам.
    Морам да бидам силна само за него, оти него му е дупло потешко од мене. ;(
    Ќе помини.
    Прилеп чекај ме утре, одамна те немам посетено, а се надевам и да се подновам тро :wasntme:
    Ако нејќат ништо да ми купат ќе му речам:
    Because when I Shop, The world gets better. :P

Имајте добра ноќ и убав викенд, искористете го максимално. :) :hug:

На ines.h, Mrs.Cuper, Annie.mk1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Aлкохол, цигари и најдобри другарки - Свето Тројство!!!

На IvanaMkd, innablood, anabel-a и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    sdk denes mn se istormoziv :worried: ama stignav doma :sun: A i se nerviram,trista misli mi pominaa niz umov moj,mi teknuvaa ubavi raboti so nego,ama mora da smenime nesto za da sme ok,vaka ne odi.Pa si vikam drzi se,drzi se,neka mu tekni i nego i neka razmisli...Ufff kolku mi e tesko vaka samo jas si znam...ama,nema da dozvolam da si igra so mene ko nekogas so me izigral...kako i da e,,utre za toa,premorena sum,ama od misli sakav da pisam,mozi polesno ke mi e.pff i mobilniov me ogranicuva,512 znaci.Leka vi nok :*

На Mrs.Cuper и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.758
    Допаѓања:
    8.916
    СДК го мразам, не сакам да го смислам веќе во никоја сфера од мојот живот. Идиот, кретен, глупак :(
    Ќе си најдам нов, има многу што ме заслужуваат многу повеќе од него. Глуп еден, нека си мисли само дека ќе најде подобра од мене.
    Не сакам да го погледнам повеќе, ум нема во главата тој.
    Си запознав нов дечко, што е ептен фин, оваа вечер. Се надевам дека во наредниве денови ќе го запознаам подобро. ;)

На Dulceee му/ѝ се допаѓа ова.
  12. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Животот ми задава тешки удари ме крши секогаш кога ќе се исправам...но јас пак барам светла точка се издигнувам право и продолжувам да одам чекајќиго следниот успех или удар....родителите не ги изневерив не пробав дрога, не дојдов дома пијана, не тргнав по проституција и нивните совети беа скапоцени за мене големо БЛАГОДАРАМ до нив...тие цел живот се жртвуваа за мене и јас колку што успеав им надоместив за тоа..

Сестра ми е сеуште тука за да ми даде поддршка и тоа е многу важно за мене....иако изгубив некој кој многу го сакам јас не ги изгубив спомените тие се тука да сведочат да едно време кога јас бев среќна, кога насмевката постојано беше на мене за време кога пишувајќи домашни задачи пеев и замислував дека давам интервју додека ги рскажував лекциите...време кога секој случаен допир со него ме разнежнуваше и ми го правеше денот поубав...време кога јас имав совршен жиивот...сепак ние сме само играчки на животот...тој прави со нас што сака и неможеме да сториме ништо...

Јас и тој ќе бидеме пак заедно но некаде на облаците...таму каде што тој ме носеше секогаш кога ќе ме фатеше за рака...јас му ветив и тоа ќе го исполнам...ќе бидам јака и ќе успеам во животот, а тој секогаш ќе биде тука со мене...можеби не можам силно да го загушам и да ги видам неговите прекрасни очи но можам да го почувствувам неговиот дух...како е со мене и тоа ми дава сила...јас знам дека тој никогаш не ме напушти и никогаш нема да го стори тоа...јас го сакам и вечно ќе го сакам...во моите соништа тој мирно чека да успеам да доживеам старост и конечно да ме понесе сосебе онаму каде што ме носеше секогаш кога ќе ме фатеше за рака...некаде високо во облаците....

На Divinebutterfly и thinkerbell им се допаѓа ова.
  13. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    На утрово малку му недостига за да биде перфектно но самиот факт дека за два часа сум во школо не го дозволува тоа. Прво ни подаруваат ден од распустот а сега ни го вметнуваат истиот во сабота, па и наредната сабота ќе учам а за тоа нема објаснение.

Како и да е, максимално ќе си го пополнам денов со пред-школско кафе со Нив и вечерно излегување во маало.. А колку ми се оди во зоолошка и во парк, ми се плаче дури!
    Имајте убав викенд мили мои, љубим вас :*

14. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Ете дојде денот уште еден проект да биде реализиран, дојде денот кога изложбата ќе почне, и кога уште еднаш ќе докажеме дека сме хумани и со големи срца... Среќна сум што сум дел од семејството Црвен Крст.....

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  15. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Се случи тоа од што секогаш потајно бегав и си правев илузии во главата дека нашрто никогаш нема да престане.И сама не знам како собрав храброст за да расчистам со тебе,но знам дека беше премногу тешко.Моите солзи не можат ни малку да ја доловат болката која ја чувствувам во себе :( Иако надвор е сончево и сите се спремаат да шетаат и уживаат,во мене нема ни малку воља за живот.Како ќе продолжам без тебе кога безизмерно те сакам??Зошто мораше ова нас да ни се случи?И покрај се,не можам да го заборав твојот лик кој постајано и секаде ме следи.Како врв на се беше твојот однос спрема мене,дефинитивно ми покажа дека стварно си посебен.Ти беше тој што беше оставен,а собра сила мене да ме тешиш и смируваш.Знам дека ќе биде тешко и за двајцата,но мора да издржиме.Ти посакувам се најдобро и се надевам дека ќе ја најдеш правата и ќе бидеш најсреќен со неа,зошто навистина го заслужуваш тоа :* :* :*

16. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    СДК,неочекуваното е најдобро,толку се секирав,а се излезе толку добро,не очекував.
    Пресреќна сум.Се надевам среќата и расположението ќе ми трае до крајот на денот (ма,секогаш да бидам вака добро расположена,од ова нема ништо подобро и поважно,си се чувствувам задоволно и исполнето).
    Сонцето,музиката и фемина,моите вечни пријатели. :D :rofl:

На Lux и ana-girl им се допаѓа ова.
  17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Ние жените сме многу комплицирани суштества.
    Не оставаме една праска да биде само едно обично овошје.
    Исто како и лимонот.
    Исто и како маслинката.
    Не е лесно да си женско и да разликуваш праска, лимон, маслинесто, тиркиз, беж, резеда, бордо, циклама, шампањ, кајсија, металик, медова, љубичеста или петролеј бе |(

На Adi888, Divinebutterfly, teddybear и 10 други им се допаѓа ова.
  18. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    http://www.youtube.com/watch?v=KHPSQZfV ... re=related

Chet Baker, полно стомаче, несредена соба, бушава коса. И вака ми одговара. [​IMG]
    СДК

И покрај сите тие неубави работи низ кои минувам, и покрај сета болка со која се носам
    и се си мислам ме води до лудило
    , во моментов сум благодарна што имам толку прекрасни цимери што успеваат да ми извлечат искрена смеа и мала слатка радост. Благодарна сум и што имам таков прекрасен човек покрај мене, што никогаш не ме остава сама дури и кога го барам тоа. Што ме трпи кога сум незгодна и не ми замерува на чудните испади. Те сакам. [​IMG]

Денес сабота. Ќе се потрудам да го заборавам вчерашниот ужасен петок, ќе си ја дополнам плејлистата со Baker, и ќе уживам во сопствената соба без да мислам на сите грижи и работи што ме измачуваат. Мислам дека заслужив.

Самата себе ќе си посакам убав ден. Ќе си се дружам со Chet и со себе, и ќе си сварам какао подоцна. [​IMG]

Што ми е гајле денес колку сум ужасна, какви обврски ме чекаат во текот на неделата и на што уште ќе ме стави животот. [​IMG]

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    СДК имам колоквиум за 3 часа сега во 15:00 така што wish me luck феминки да не ве дефеминизирам. :D Се спремав и мислам ќе поминам ок, па ќе видиме. Еве последни потсетувања на материјалот правам и тргнувам во правец на факултетот. :) После кога ќе си се вратам ќе го имам најслаткото :coffee: после полагање и ќе уживам во остатокот од саботата. Потенцијално ќе тркнам до кладилница да уплатам некој тикет и да навивам за вечерните утакмици и да добијам некој :cash: :D И отприлика така ќе ми мине денот. Доколку некоја феминка сака да ми го зачини денот со женски парфем распослан на нејзината мека, мазна и нежна кожичка, нека се јави. :rofl: Се гледа дека стварно имам учено чим вака се изразувам, мозокот ми врие, со полна пареа работи. :D

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.