Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Си правам пауза на Фемина, до мене тегло крем, ладен чај & life is good.
    Блажета Конески младоста ми ја зема. А ова е само почетокот. Не ми се верува дека прочитав цела страна за определеност на прекари, I mean WTFFFFF dude? Really?! REALLY?!
    А, сите на кои што ви поминала колоквиумска и сега нема што да правите - да имате УБАВА недела :). И да се досадувате :). И филмчиња да си гледате :). И да се шеткате :). Не дека јас сум љубоморна :). Не дека ве мразам :). Ич.

П.С. Добив некоја луда идеја да се офарбам хипстерско тиркизна, lol. А да си легнам? :D

На mims-89, 1209, Miss-Independent и 5 други им се допаѓа ова.
  2. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    СДК

Се прашувам, какво изненадување ќе ни приреди Билката за овој први април? :wasntme:

На stefigirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Во животов секогаш сум настојувала да правам паралела меѓу грубото и нежното, доброто и лошото, срамежливоста и упадливоста, ете сепак тоа е еден пример на мојот искомплексиран карактер, воедно и комплициран кој мислам дека да беше поедноставен, немаше да бидам интересна ни за себеси, а не пак за некој друг. Во последно не ни се трудам да оставам впечаток кај некого.

И мразам печурки.

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Времето надвор лудо и страшно.Хорорно!Сивило насекаде,темно,мрачно,депресивно,страшно,врнежливо,дува силен ветер и до утре можам да набројувам какво е..Сеуште незнам дали ке ми ги уништи денешниве планови,но нема да потклекнам на неговите лудории! :muscle:
    :smirk: :shake: :shake:
    Јас важно си ги викнав другарките кај мене и им порачав банани и еурокрем.Јас денеска правам палачинкиии :mm:
    За вечер веќе се знае.1ви април е..Ден на шегата е..Се маскирам со венецијанска маска и пичааам у градот :rock: :dance: Кога животот ми е исполнет и јас сум исполнета,секако!!
    И изгледа само јас имам талент да си легнам во 5 наутро,да станам во 8 :rock: И плус свежа и наспиена.
    Ова не е првпат и си ја мразам оваа моја особина и врлина/маана :tmi:
    A сега во раните утрински часови,. спремна сум за правење на макарони најубави на свет.Спремна сум да се прејадам и после да си го испијам најслаткото турко кафе за да ми ги подотвори очите и да ме држи будна цел ден.
    А ти дожду,смири се.Ајде ветру дувај полека! Денеска е 1ви април,.но јас не сакам вакви шеги.Имам доста убави планчичи направено за денеска :mm: Благодараааааааам ..

На stefigirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк еве како се релаксирам ке си запалам колата и се возам низ Скопје.

6. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.993
    Одсекогаш сакав да кажам "Чао журимм..."
    Идам, Европа, апсолвентска, дружба...

Какво време ме испраќа, се надевам сончево ќе ме дочека.
    :lol:

ЛЕЛЕ ЦЕЛА СУМ МЕРАЦИ!!!

На Lepaaa, Hopeful, sanjalica и 18 други им се допаѓа ова.
  7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Си го изгорев јазикот со кафе, пред неколку минути. Ама тоа нема да ме спречи да уживам во утрото.
    Направив гримаса кога видов какво е врмето, ама и тоа нема да ми го расипе расположението.
    Музиката ми ечи во позадина, додека гледам од кој куп алишта да почнам со средување. И цел стан мириса на тазе пржени лепчиња.
    Мојот мил мачор, чие име почесно го носи мојата вајрлес мрежа, денес решил дека треба да не сака и да ни се заблагодари за топлиот дом и вкусната храна, со едно фино обликувано, смрдливо гомце на сред плочки. Не можам да го мавнам, кога ќе ми го даде тој puss in boots поглед, имам гасеници во стомак. Гасеници, пошто пеперутките ги чувам за некој друг.
    Чувство на блага еуфорија лета околу мене, како она црното облаче што леташе над Duffy Duck , ама ова е бебешко розево и ме посипува со среќичка. Зарем може ваков гаден ден, да е толку негаден?

Треба да почнам да размислувам повеќе позитивно. Може нема да смени многу работи, ама барем мене ќе ми биде пофино.
    Имајте убав неделен ден :f:

На la-chicka, teddybear, TeddyGrey и 4 други им се допаѓа ова.
  8. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051

...уште од сабајле :P
    ...не сакам да дојде понеделник, нека остане недела, и нека имам уште 5 дена за враќање во пеколот... кога би дошол понеделник веќе сметам дека сум таму!
    Дома одма ми лета времето, а таму еден ден ми се прај како годинааааааааа :devil:

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СДК дека се мажам

На mims-89, Mrs.Cuper, TeddyGrey и 2 други им се допаѓа ова.
  10. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ух,колку само го мразам школово,не бе,не ми се учииии,не ми се пишуваат 10 теми,па уште и да ги учам,хах,утре по сабајле...станав уште во 9ипол,демек да погледам Липстик,па ќе пишувам теми.Серијата заврши пред повеќе од 1 саат,а јас сеуште дремам на компјутер,го слушам Тупак,и воопшто не се загрижувам што утре правам писмена,а јас само 1 тема знам од 10.Ајде бе,нека дојде 10 јуни побрзо,не ми се учиии,несакам да ги гледам професорине,не сакам секој ден да станувам во 7,па сега уште и како ги учиме саботите,само еден ден во неделата имам да се наспијам асално.

Временцево збрлавува,ако ако,барем нема да ми се испаѓа,ќе си седам дома и ќе си се убедувам дека се знам за утре.Па и овие на Фокс,сега најдоа комедии да даваат,како ми се седи пред телевизор сите да си ги изгледам...А и од книгана сакам да прочитам нешто,ама не,немам време за тоа,ќе морам да го одложам нејзиното читање на најмалку 1 месец :@

Едит:^^ Срцекршачке,ќе мораш некоја друга шега да смислиш,во оваа нема да поверуваме :D

На Adi888, BlackSwan5 и anabel-a им се допаѓа ова.
  11. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    И ја се пошегувв со господинот Х утринава :lol:
    му звонам и му викам е ај дојди на автобуска земи ме ја сум во во твојот град. и тој д таму што, како, кога зошто не кажа се побрка начисто а јас сеуште озбилна му викам па сакав да те изненадам и он вика океј цекај таму за 15 мин идам и спушти... По 2 мин пак му звонам и ми вика ее што е сега да не те закача некој и ја од тука му викам не бре кој ќе ме закача дома што ти е и он МОЛИМ??? како тоа дома? и ја му викам па така убаво дома сум пред пц си седам... му велам тоа беше шала априлилииии и он од таму :@ :@

12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Звони телефонот на Еленушка

Еленушка : Кажи Љубави

Дечко и : Срце дојдов во твојот град , сакам да те изненадам

На GarpovaV, x.Daisy.x, IvanaMkd и 26 други им се допаѓа ова.
  13. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    дека не сум јас на копче, само заѕвони јас одма доаѓам и слободна сум во секој момент :devil: мрш бе

14. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Домот ми мириса на сандалово дрво. Песот никогаш не бил помирен, веројатно го плаши ураганот надвор. Се гали како мало маче, цело утро ми спиеше со главчето на стомак. Денов е створен за убава музика. И усисавање.

Го отворив последното пакетче пачули, и ми светна дека одамна не сум прошла во Сева да си купам нешто миризливо. Распролетено ми е во душата, пркнаа црешовите цветчиња. Полна сум со љубов и решеност да истраам. Прво каменче, па дипломска.

После, каде ќе дувне ветрот.

На LilBaby, mims-89, MandyLane и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.391
    Допаѓања:
    18.035
    Nikada se nemoj udati, sve dok ne budeš željela imati sina baš kao što je On. ♥
    многу е убавооо

Прикачени фајлови:

• ljubav.jpg
      ljubav.jpg
      Големина на фајлот:
      23,2 KB
      Прегледи:
      360
    На Adi888 и blond им се допаѓа ова.
  16. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Денеска сум среќен. И воедно благодарен.
    Затоа што ако пред 11 години мајка ми немала доктор оптимист или се откажала,јас денес ќе го немам тоа што го сакам повеќе од мојот живот,изворот на мојата среќа-моето братче!
    Денес не престанав да го гушкам. И го сакам. :)
    Неизмерно.
    Најмногу.
    Можеби често се караме и често ме иритираш,но секогаш за мене ќе бидеш моето помало братче.
    Среќен роденден сонце мое!!! :l:

На Adi888, Marilyn-Monroe, mims-89 и 15 други им се допаѓа ова.
  17. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сдк какво време доаѓа? Зар толку се изопачи се на оваа планета?
    Како мали немавме проблеми, а имавме време. Но сега како возрасни имаме проблеми, а немаме време. Но како што тргнало сега и маливе деца имаат проблеми.
    Ако не други барем љубовни што глава боли од нив. Зар е вредно?
    Гледам на мојата улица децата направија фејсбук уште не проодени (ај така да кажам) и седат пред компјутер 24/7. Каде им е детството?
    А за времето? Порано имав време, сега можам да кажам дека се постепено се намалува. Понекогаш се прашувам ако денот имаше повеќе од 24часа дали ќе успеевме се да постигнеме и да завршиме што сме наумиле. Еднаш возејќи дојде до оваа тема со инструкторот. Тој ми рече мене ми се потребни 48часа за да имам време и за спиење.
    Дефинитивно немаме време.

И се прашувам колку ли бргу заминаа овие три месеци. Еве сега е први, утре ќе биде крај на месец. Некако многу бргу пораснавме. Почнувам да мислам дека технологијата го брза времето. Ама и така е!

На eli25, mims-89 и marama им се допаѓа ова.
  18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ве лажам
    априлилили :)

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ^ леле фала што ни кажа.

Шегиве денес се убиј боже.
    Го убиваат денов со апсолутно неоригинални шеги.
    Ај што се неинтересни, туку дел се трагични.

Жал ми е за детуленцата. Се спремале, се подготвувале и денов ужасен им уништи се. Сонцево се маскира во облак и дожд. Зимата се врати априлски, вадете ги капутите и чизмите.
    Јас денес се маскирам во домаќинка, чистачка и џогерот ми е бест френд.
    Велигденска генералка, шит!

На TeddyGrey, la-chicka, srcekrsacka и 5 други им се допаѓа ова.
  20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    СДК Априлилилиииииииииииииии :rofl: :rofl: :rofl:

Едит:додека го постирав мислењето, срцекршачката се изјаснила :rofl:

Утринско кафе од татко ми, ручек од мајка ми. Обожавам кога ме галат.
    Јас пак се галам со Ј. Му најдов стара тастатура, сега тој е гордиот сопственик :lol:
    Месецов ќе е полн со убави денови. Родендени, годишнини, празници,именденовци.
    На добро нека е!

На Adi888, MandyLane, srcekrsacka и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.