Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Помина викендоооооот и утре пак у школооо :doh:
    ..Нема спиењеее |-)
    Сакам сонцеееееее, сакам јуни, сакам топло, сакам летооо. :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
    Го мразам дооождов грд :rain: ..!

2. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    СДК дека денес сум оптимистички расположена...па не се врти светот околу еден маж...не значи дека утре ова истото ќе го мислам зошто утре можеби повторно ќе плачам...но денес денот ми беше прекрасен дај боже..сите денови од мојот живот да е како овај ден иако дождлив сепак за мене прекрасен :*

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Понекогаш најтешките одлуки се токму оние вистинските. Но само понекогаш, не секогаш. И како да знам јас за оваа моја одлука дали е вистинска или не? Што да направам за да не се каам попосле? Дали да оставам времето да покаже и да и дадам на ситуацијата сто и прва шанса за да се одлучам цврсто што да направам за да не се каам. Што ако засекогаш се водам по она што вели разумот а не срцето. Што кога она што е правилно да се направи не те прави тебе лично срекен, тогаш правилно е или не? Што ако после 40 години ме мачи мислата -Што би било кога би било?

Дефинитивно не функциониарам на пролет. ;)

На tweety26 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Понекогаш ние единствено би дале СЕ од себе за неколку минути да бидеме во близина со оние што бескрајно ги сакаме...не сметајќи ги многуте часови поминати во размислување... за нив ... :l:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  5. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Не паметам подепресивна недела....аууууу, плус и дождов- КРАJ! :@

6. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051

На tweety26, Adi888 и Gordana10 им се допаѓа ова.
  7. majaaaaaaa88

majaaaaaaa88 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    27
    се прашувам :?: јас ли oстарев или нoќниoв живoт стана катастрoфа,ееејј кoга ќе се сетам кoлку сум се спремала за oваа вечер,па маски.па шминки,па не знам штo....а вечерва си јадам супа сo дечкoтo ми мoј и гледаме некoја акција,и искренo,ни една минута не би ја заменила сo висење вo некoе нoќнo клубче...ете тoа сакав да си гo спoделам :D

8. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.157
    ЖЕНАТА знае да ЧЕКА,
    знае да САКА, знае да РАЗБИРА, знае да ПРОСТУВА...
    Но и знае кога е време да се заврти, да воздивне и да напушти сè.
    :!:

На MaCa-J, tweety26, Divinebutterfly и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Иронично, денес никој не излажав. Ха, ха.
    Времево се расипа и тоа ме смирува до некаде. И да немав колоквиуми, пак ќе беа мали шансите да се маскирам и да излезам. Види ме бе, сум станала толку себична, толку лоша...цк цк.
    На ви една песна:
    http://www.youtube.com/watch?v=YPH3iDAhkb8
    It must have been loveeeeeeeeeee, but it's over naaaaaooooooooo

Ај чао. Кршете нозе сите што полагате неделава (воедно и јас). По можност да остане вакво депресивно времево за да не ми се излегува од дома :D

На CrazyStupidLove му/ѝ се допаѓа ова.
  10. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.063
    Допаѓања:
    11.988
    Тешко е да си во улога на пациент. Полесно е кога учиш на маката на другиот. Шалтери, неорганизираност и ходници. Плукам на нашето здравство.
    Убав ден зачинет со лоша ноќ.
    Завршеток со 2 напукнати прсти, гипс и чај.

11. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    СДК малку патетична ситуација, сива слика, но среќа има во неа, никој не ја гледа, само јас.
    Нормално е да станете од својот удобен кревет само да јадете и извршите своите физиолошки потреби? Морон. Нормално е се додека тоа ми причинува среќа, филмски маратон по рандом избор.
    Сакав јас одмор, беше ова премногу, мув јор есс си реков, бапнав туш и еве ме пак, во иста позиција.
    Го сакам мојов месец, не сакам што започна со тажно време, но му се радувам, многу му дојде на сонцето, се одмараме заедно и мене ми дојде премногу.
    Нова недела утре со помалку обврски, мнооогу дружба и пиво.

12. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    СДК дека нема хороскоп за месец април ;( болна ќе си легнам ако за утрешниот ден не си прочитам хороскоп :P хахахаха а камо ли за тековниов месец
    навистина сум таква...многу читам и пратам хороскоп :$ :wasntme:

На dandinja му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Се чувствувам како пратач-дембел кога ќе заседнам на фемина, немам што да правам и читам Што денес за ручек? Што вечеравте? Што појадовте? :^)

Толку фасцинантни теми, можеш многу да научиш за човека од нив, дури и повеќе од сите други. Еден јаде тоа, друг ноа, абе и сликички ми ставаат некогаш, изгледа за инает на тие како мене. Ха ха, сакаше да читаш? Е, на, еве ти, гледај лапачки! :D

Уште списоче да почнам да правам, кое јадење ми се бендисува, која кога јадела, што јадела.

И оп, на крај мене ќе ми се пријаде.
    Е, па, не сум јас крива де. :emo:

Обуздајте си ги јадењата само на зборови. :!:

п.с. Мислам дека не халуционирам ама дека едно мало мое питанце за хедери и футери не се декларира како општо прашање. :D Абе од инает ли, од што? Боже Господе. |(

На LilBaby, Elennaa, ceca-1 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК шо е убо кога си вежбаш, зумба, вежби за рачиња, ноџиња, па се појавува убав повод ^_^ од ведро небо и ете уште повеќе мотивација за доведување на телото во уште посовршена форма ^_^ :D :dance:

А хороскопот тука, се нешто е потполно точен :D незнам како така, ама убави совети ми дава, не дека нонстоп читам, ама ми оди погледот натаму :D

На tweety26, IvanaMkd и irenna им се допаѓа ова.
  15. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.827
    За момент заборавив дека е први април и се зачудив од кај толку ороспиичиња низ градов.

Фејспалм од светски размер - "Слушам странско, го сакам и читам Коелјо и за друг не знам, Ана Каренина е писателка, мир во светот, немам три чисти и слично". И како да не се фолирам после дека сум елитен интелектуалец. Кога вакви појави го опфаќаат и моето стакло од светов.

Слушам Hurts, ко во старите добри времиња, кога отмено декадентно емотивно пропаѓав, и мислев дека бившиот е кретен а го сакав. Сега не мислам ништо. Си цугам какао и ми текнува како се трескав на концертот, како да е крај на светот. А тоа, беше крај на едни емоции. Што, јебига мораа да се десат, за да прекинат. На работа изедов пола канцеларија, компјутер со се шредерот и маусот и тастатурата. Ми заврши бе па! :devil: Примети каква перипетија у редослед направив? :clap:
    А да.
    Сакав да му го цуцнам печурчето денес, ама не ми даде. Морал да мести кваки. Мислев дека сум најнапалената нимфоманка на свет, и си потврдив. После ми падна криво. Па не е ни он машина. Ние секако сме дупки. Ме бараа за журката твитерџиска. Лепо молим, никого од таму не знам, инкогнито трабуњам, ама да бидам искрена многу форумџиски ми заличе тоа. Сеџ со Џ. Не сум ти ја за такви рабоќе.
    И да. Мајка ми тепа бриџ со конгломератот роднини, во дневна мириса на семки, сончоглед, вришти Мишо Ковач, а јас, ковач на денешнава судбина.
    Снег, та сонце, та дожд, па пак сонце.
    Комплименти, убиваме за нив, а кога ќе ни ги кажат, си грицкаме од она внатре од устичката.
    Епа поганете се души бре, вриштете ама ништо никој никогаш да не ви рече ебаго.
    Убав збор, рекле и железни врати отвара.
    А и тегли со ајвар.
    Па шо. Насмеј се и прифати радост.
    Ништо не е вечито еј. Па ни радоста и сите пропратни состојби.
    Дур е живо, да е фино.

Знаеш уште што сакав да кажам?
    Љубов е кога ќе си ждригнете од компир манџата што си му ја однела да ја проба, он ти дрдори како ќе ја фарба терасата, а ти си го замислуваш вашето заедничко дете, како исто така наместо да јаде, ќе дрдори, ќе му ја плеснеш една воспитна и ќе се оствариш небаре авторитет.
    Ме спопаднаа мајчински инстинкти до даска, и не ги пуштам.
    Лудо или не, природно е, и апсолутно го прифаќам.

На bittersweet, Noemi, tweety26 и 6 други им се допаѓа ова.
  16. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    ми се здосади да сум немоќна....а моќ значи пари во денешно време....да неможам да правам некои ствари што сакам да ги правам.....

На ceca-1 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    како ми иде на живци оваа рекламава од вип што е ставена на главната страна на фемина
    тоа тони како шета ејјј :@ :envy:

18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Чиниш сум ја собрала сета љубов на светов. Таква сум лелеава..

Фотосесии, собирнаки, забавата на болгираме која ја организираше бате со дел од прекрасни личности беше повеќе од добра. Смеење, играње до јаја. Салун не ни избега на крај. Толку убави и интересни лица се тоа твитерџиите наши. Ме згрејаа незнаев дека мојата појава таму, ќе донесе такви убави реакции особено на Дарјан. Ма убаво ми беше.. Играв и со мисли и со задник.

Мила моја најмила, ми се јави цела возбудена првпат и прозборел дечкото, таа пронцеза тој принц. Се топи од љубов. Нека љуби, и нека биде љубена..

Туку сакам да живеам во Барселона, да се губам во живоста, да се губам по тесните улички, да го посетувам Дали, да му се радувам на Гауди и на мозочето негово, кое сеуште ме збунува и те како. За ручек да си ги јадам моите омилени чорби од школки, и ориз со мастило од октопод. Да ги посетам нудистичките плажи, да свингам на џез по улиците..да одам на концертите во парк Дел Форум. Ете така имам чувство дека сакам да го освојам Пиринејот.. ма сонувам бре...

На bittersweet, tweety26, 1209 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Уште од сабајле со растреперена душа,зошто денес да не им покажеме на луѓето кои ни се мили колку ни значат?
    Имајте убав ден
    http://www.youtube.com/watch?v=N3WOVnTz-Yo

На tweety26, eli25, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
  20. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    сдк дека ,додека ја бараме смислата на животот ,многу е важно да внимаваме да не се изгубиме себе.
    Од големите пречки и проблеми ,јас изгубив повеќе битки ,но нема да се откажам,ме отргнуваа од патот,нудеќи секави богатства,знаев од првиот момент што да очекувам од нив.
    Дозволив да се претворам во друга личност,од проблемите кои што зннам дека свеснони ги предизвикаа,и не искушуваа,за да ги видат нашите реакции,и се уште бесрамно го прават тоа.
    НО ке бидам трпелива,ке научам да ги средувам работите полека полека ,и со онаа најважна помош ,која што ми е потребна,таа е длабоко во мене и никој не ке можи да ми ја одземи ,ни пак можи нешто против таа сила.
    и бдв,, мисла која штотуку ја прочитав
    Не сум совршенa, ниту живеам за тоа да бидам, но пред да покажеш со раката кон мене, провери дали твојата е ЧИСТА...

На ines.h му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.