Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК...оваа љубов ќе ме убие 8) Имам обврски еден тон, ако не се зафатам со работа истиов момент, целото време испланирано за учење ќе ми отиде.А не можам...Цело време на него мислам.Пак се заљубувам во него и знам дека тоа не е добро и знам дека кога ќе го видам денес, ќе се преправам дека ништо не се сменило.А всушност, многу работи се сменија...во мене :inlove: Барем да знаеше како се чувствувам, или да можеше да ми ги прочита мислите, а добро би било и јас да можам да ги прочитам неговите.Да сфатам што точно му треба, или можеби треба да чекам тој да ми каже? :^) Цело време заглавувам во некои глупави дилеми поврзани со него, а секогаш ги решавам со помислата на ова-Во константната грижа за иднината, луѓето забораваат да уживаат во сегашноста.Епа, јас сум многу среќна во моментов и тоа е најбитно сега.За иднината ќе се грижам кога таа ќе стане сегашност.До тогаш ќе уживам во него и неговата љубов... :P

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

I will!

На Elennaa, tweety26, CharmedGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
  4. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк до кога вака?

5. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    СДК

Добро утро!!!!

Си го спакував куферчето, за некоја минута следи и туш. Појадував. Рутински се искарав со мама. Немам тестови и испрашувања денес. Ќе олабавам овие 2-3 дена. Се надевам дека понеделнички ќе биде на добро. Дека до крајот на денот се ќе биде во ред. :)
    Пред мене уште една недела за стегање зуби. Ма, не ми е лесно мене, не ми е.. ех.. :)

имајте убав ден, имајте убава недела. Она што понеделник го прави понеделник, вторник го прави вторник и април го прави април сме ние. :)

Бидете љубезни кон оние што ќе ги сретнете. Прифатете ги онакви какви што се. Бидете слободни. :)

http://www.youtube.com/watch?v=JlW64DdyNZ4

На LivingGlam, IvanaMkd и mamita им се допаѓа ова.
  6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.824
    Допаѓања:
    25.547
    Го обожавам периодов кој следи. Велигден е еден од најубавите,ако не и најубав ден во годината,за мене.
    На истиот ден годинава ќе биде веридбата од сестра ми. Убави моменти. Живот.
    Април, те молам не летнувај со брзина на светлината!

На bittersweet, Dulceee, tweety26 и 11 други им се допаѓа ова.
  7. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Мислам дека секоја клетка од моето тело повторно се раѓа кога ќе ме допре утринсково сонце :sun:

Насмевнете му се и вие, ќе ви врати дупло :hai:

На tweety26, Ema.Sk, girl.23 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Никогаш не ја заборавај особата која ти значела, само навикни се дека не е тука!

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Положив за мотор !!!
    Многу сум среќна бидејќи навистина се трудев. Трудот се исплаќа.
    Бев единствено девојче во групата која положи.. Кој feeling..
    Излегувам, прва .. Прва ме читаа, положувам со 0 негативни..

Частев до сега, па еве и вас. На моја сметка ..

На Doozy, MandyLane, tweety26 и 7 други им се допаѓа ова.
  10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    СДК ... читам и навистина некои работи ми бодат очи. Девојки неколку сте ама мислам дека претерувате со брзиот и остар јазик. Која и да побара совет скокате како зајци на неа. Пред да кажете нешто ставете се на нејзино место. Ова зборувам за девојки кои фино лепо си побарале совет или кажале став, мислење ... а вие одма без влакна на јазик. А за другите со кои понекогаш треба да сте такви, настрана тоа. Не ми се допаѓа. Форумов не е секоја од нас да се постави како некој надреден авторитет ни ти пак сте им мајка ... давајте мислење ама прво кажете оп па скокајте. Многу грубо делува кога некој ве чита од страна, иритира.

На ilovecupcake, Elennaa, stylishh и 10 други им се допаѓа ова.
  11. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк некои луѓе имаат милијарда евра а некои само100евра! ла

12. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.685
    Не знам што да кажам....се потепав во темана за финансиите дека се битни за човек да има добар живот, а ете ниедни пари не можеа да те оддржат жив....
    Колку сме уствари „ефтини“, животот ни е на само здив од смртта...

Почивај во мир Горане.....

На stylishh, AIT, IvanaMkd и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Мажот на дада доби диплома за најдобра маска :rofl:
    Ме врати во времето кога јас бев прво оделение и добив диплома, тетратка, касета со детски песнички... Абе ќе си пукнев од среќа.Па кога се вратив дома немаше никој а јас евај чекав да се пофалам и затоа на соседите им раскажував :lol: Дете, има ли поголема радост на тие години.
    Да живее мама што секогаш ни изработува најдобри маски!

Сега чекам прилика за да му ја крадам маската на брат ми.Мантијата ми е до под коленици но капата и останатите работи ми се точни.Поп бе луѓе :rofl:

На Doozy, BlackSwan5, Smilly и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    One down, four to go ! :sweat:
    Исцрпена сум, ама поминав добро. Еее како можело да се научи, и покрај тоа што имав многу малку време, си фатив со ред и си испланирав така да ми остане време пред секој предмет за да убаво да ми налегне материјалот :) А не, дента
    уствари ноќта
    пред колоквиум јас учам, и сабајлето уште имам непоминат материјал, shame on me :fubar:

Си запознав ново другарче во автобус. Па секое утро се возиме заедно до факултет, мислам редно беше да си прозбориме. Многу фино детенце, и тоа вагичка како мене, се најдовме ни тргна муабетот..Имаме многу заеднички работи.. Во него се гледам "јас во машка верзија" :rofl: Денешната тема ни беше Лондон.. Бил таму на 10 дена и ми раскажуваше, ахх му завидувам ... Се надевам дека наскоро и јас ќе го посетам

Сега морам да се наспијам, па после со нови сили продолжувам со учењето :geek:

На AnaKarenina, IvanaMkd и anabel-a им се допаѓа ова.
  15. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Колку беа среќни дечињата на маскенбал.Толку принцези,спајдермени,пирати убавини бре :inlove:
    А,работава некако стагнира.Ама ќе биде.Не не остава Дедо Боже ;)

На Serafima и eli25 им се допаѓа ова.
  16. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    Убава сум и убаво ми е.
    :)

На mamita, CIA и IvanaMkd им се допаѓа ова.
  17. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    По маркетите строго да се даваат црни кесиња,неможам веќе да ги трпам комшиите како се ѕверат по кесињата,уште да ми речат и фискалната да им ја дадам !

На Johny, IvanaMkd, MacaLove и 7 други им се допаѓа ова.
  18. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Хороскопот за месец Април-ветува и тоа многу !
    Се чувствувам како недефинирана особа,периодов ми е смрт,мислам дека му е време да си замине и да отиде кај друг личност... На факултет како и секој ден едвај чекаш да завршат предавањата,гледаш нафурани типки мислиш газат по црвениот ќилим само за да привлечат внимание (па мислам хелоУ), истите тие ги гледаш како им се лижат на колеги кои имаат декем некој статус од повисок ранг или доаѓаат со кола до фах (многу плитко), и додека дамите од "Модните емисии",си го прават меракот и не ги ни познаваш доаѓаат на полагање пишуваат и поминуваат.
    е тоа ти е да си гризнеш од г'зот

19. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Иии...конечно стигна месечниов хороскоп на Фемина. Со нетрпение го чекав, мора да признаам. Но, вредеше! Баш е позитивен и полн со оптимизам! :P

20. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Понекогаш животот е премногу суров кон некои луѓе кои не го заслужуваат тоа .

На imelda, stylishh и anabel-a им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.