Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. rozy

rozy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    121
    СДК.. Дека сум премногу измрзнета и неможам да дишам грло, нос, (устата- 2 херпеса..) и се друго ме болии + температура 38,7 ;( :worried:
    и + еден проблем телефонот не ми го поправија ако сеуште ми е под гаранција ми бараат 150 почетна цена за да ми го средат уште некоја посебна желба ако сакаат и бакшиш ке им дадам идиоти :envy: мислам дека ке експлодирам :x

2. Cookiemonster

Cookiemonster Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    70
    СДК дека петок тест правам а книга немам отворено не знам како ќе правам -.-

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Сакам да кажам дека
    Кој почувствувал, знае. Шмрц. ;(

На cigarce, kravce и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  4. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Исто и јас во петок имам тест, книгана сама ми учи, ако ќе и треба :lol:
    Инаку се шишав имам нова коса сега :D

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    In reality..
    Лажев.
    Имав кажано дека сум среќна и кога тонев во себе, кажував дека работите ќе се подобрат иако се сомневав дека ќе биде така, ги тешев дека секогаш треба да имаат надеж, иако јас својата ја загубив некаде.. Ги китев со комплименти во суперлатив, иако јас се чувтвував грдо. Им зборев како треба да бидат секогaш силни, да се справат со пречките што ги нуди Животот и дека треба да се прескокнат, јас ја имав загубено таа храброст и сила.
    Некогаш беше така..
    Ама јас сум сонувач. Тоа не можам да го оспорам. Ако ми е здосадено си замислувам случки иако се ирелевантни, мојот ум постојано посакува нешто што е можно дека не би се случило или има трошка надеж дека ќе се случи. Замислуваш што би рекла во одредени случки што би рекла ако воопшто се случат. Замислувам. Се надевам, уште има жарче од тој вид во мене што тлее.
    Забавно е да се фантазира, иако некогаш ме прави тажна.
    Имам забележано дека секогаш сум похрабра во соновите отколку во реалноста.

На bittersweet, IndieGirl, TeddyGrey и 2 други им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СДК дека навистина не ми е јасно ЗОШТО некои луге се плеткаат каде што не им е местото-како еден тип вчера на медитација кога индиретно ме праша дали ми понудил некој до сега брак :o значи на нерви ми оди таа гнаса, не можам да го поднесам :devil: се нешто околу мене се плетка, навистина не го свакам, и наместо да бара духовен мир, тој внесува немир со неговите глупости.

и да криво ми е вчера што во кавгата со мајка ми кажав дека нешто без да размислам
    цел пат додека пешачев, ми се вртеше тоа низ глава-како ли можев тоа да го исустам :fubar: :| ;( а знам колку има вложено во мене-од здравје, од образование ИЗВИНИ МАМО, те молам прости ми
    и покрај се , ме израдува со пакетче тестери и по некое кремче од Афродита-рекламата прави се :)

7. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Одамна не сум ви пишала,а немам ни желба ни инспирација.
    Не ве ни читам,немам желба,ни време..
    Деновиве ништо ново,времето тажно и тмурно.
    Само да ве поздравам и да ви кажам дека не сум ве заборавила :P :lol:
    Ке се читкаме пак..кога времето ке се оправи малку,можеби и јас ке се вратам во својот колосек :mm:

8. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Колку повеќе си ја гледам сликата на аватр толку се поубедена сум дека тоа сум јас :D Па јас да се сликав немаше толку да личи на мене (добро, оддалеку :rofl: ) И јас ја имам ама баш истата, со капче, косата и со убаво, големо жолто есенско ливченце..

Со вагичето сега сме како најдобри другари, ме изгушка сабајле на автобуска , како да се знаеме цел живот. Отворивме тетратки демек да повторуваме, и двајцата полагаме денес, и не помина ни минута ги затворивме и си продолживме со муабетот.. Колку повеќе го запознавам, толку повеќе сфаќам дека сме многу слични .. Па и дупчиња има како мене кога се смее, срце тоа. Денешната тема ни беше - книги. Ме погоди у слабата точка - Хари Потер, па кога се расприкажав јас цел пат рано сабајле ... :lol:

Бројот на другари драстично ми го надминува бројот на другарки за што искрено се радувам :devil: Јас ли ги наоѓам такви, полни со информации за секој, кој што правел и со кој бил, живеат да слушнат сочен трач, ми ја полнат главата .. не ги можам и не, ме цицаат и после лошо се осиќам.. боље ми е вака :tmi:

Водолијата денес даде тест, да се фатиш за глава. Ич да не учев, па и се да научев исто ќе ми се фатеше.. Имаше финта некоја, и оди снајди се . Ама имам среќа у г* и добро поминав, се надевам.
    Сега одам да се избањам, да ги одмијам од мене сите кодови, и формули (по раце и по нозе :rofl: ) и од умот, и да се наспијам.
    Гуд најт |-)

На bittersweet, mims-89 и Noemi им се допаѓа ова.
  9. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    СДК змија да ме касни, би се отрула!

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  10. lolly-1

lolly-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    10
    Ме полудува чувството дека никогаш нема да најдам работа...........аман веќе до кога? проклета е оваа државичка, ако немаш врски ма ако сакаш триста факултети заврши пак ќе работиш нешто мизерно или ќе седиш дома еве како мене :(

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Мојата среќа има мали ушиња, долг опаш и најслатко муце на светот. Не можам а да не се расположам кога ќе ми се пикне во кревет и заспива предејќи.
    И магично, целата лутина и негативност ги снемува.
    А, не можам да не бидам расположена и со палачинки за доручек. И Цуф си доби една, помала и подебелка, таман за него. Филував и филував палачинки, излегоа како за цела војска, си го преценив желудникот. Од добра храна, и од многу храна не се плашам. Има цел ден пред мене да ги решам сите палачинки. :D

Ако денот се познава по утрото, тогаш денов ветува многу.
    Кажав вчера, добро ќе ми биде. И супер ми е, освен фактот што кругот кога тогаш пак ќе се сврти. До тогаш ќе си го галам Цуф и спремна ќе чекам.
    Епа ајде...

На Strumfeta93, Cynthia, mims-89 и 9 други им се допаѓа ова.
  12. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Има работа само и ние бираме и не работиме за12000ден.

На CrazyStupidLove му/ѝ се допаѓа ова.
  13. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    СДК

Горда сум што достоинствено си стојам на своето и не им се предавам. :)
    Дека у моменти како вчера сфатив оти у овие три години живот без моите настрана од дома стекнав две прекрасни пријателки кои никогаш не ми го свртеа грбот.
    Дека се заљубив и го имам најпрекрасното суштество у цел свет. :inlove:

Моето стекнато пријателство, љубовта која ја носам во себе е поголемо богатство и моќ од вашите пари и поседување на имоти, автомобили и факултетот кој сте го завршиле.

I won. :)

На Izaabella, anabel-a, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Kолку е тешко да не можеш да ги покажеш своите чувства. Да ти доаѓа да заплачиш на цел глас и пискав звук да се слушне до небеси , а ти само да се погледнеш настрана и да ги проголташ и солзите и гласот. Ќе замислиш дека ги нема. Потешко чувство од тоа нема. Самата помисла дека некогаш и тоа ти се случило, те уништува во вистинска смисла на зборот. А за да биде потешко останатите си се радуваат на својата среќа , на својот успех и забораваат дека ти си несреќен. Забораваат дека ти си им помогнал кога тие биле на дното на бездната , а ти си бил најсупешен, прв... Дали можеби луѓето може да ти простат се освен успехот ? Дали ? Не можат да ти го простат успехот. За на некого да му го простиш успехот , всушност значи да се предадеш, да се откажеш, да им кажеш дека те престигнале и те оставиле зад себе. Ако му простиш на некој успех тогаш всушност ти имаш нешто надчовечко или пак можеби нешто што не е асоцијативност на човекот...Но кога ќе видиш дека некој има пред тебе и тој е среќен само заради тоа дека те престигнал тебе, а не дека победил важна битка сфаќаш дека барем некогаш ти бил љубоморен. Но всушност да не те погледне воопшто... Не е човечки, а најмалку другарски. Но , што ако губиш две битки една по една. Што тогаш ? Како и да е , ќе ти помогне да станеш од земја само некој што знае како е да се падне.

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  15. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Пред скоро 2 месеци си купив фармерки 2 броја помали од тоа што носев тогаш. Неможев ни убаво да ги облечам а не пак да ги закопчам. И така си дадов предизвик еден ден да ги облечам и нормално да можам да ги закопчам :D . Денеска се случи конечно тој ден. Влегов во тие фармерки!
    Среќна сум! :muscle: :whew:

На Hipster, Doozy, CIA и 2 други им се допаѓа ова.
  16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    мене некој да ми понуди работа, и да ми даде шанса да се докажам, и за 12000 би работела
    скала по скала кон врвот :)

17. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Тоа ти е. :worried:

На IvanaMkd му/ѝ се допаѓа ова.
  18. lolly-1

lolly-1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    10
    Да да има затоа цела година одам на интервјуа и ништо, а и не реков дека не би работела за 12000 ден, работата е во тоа што или треба да бидеш партиски зачленета или да имаш многу јаки врски.

19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Си ја обновив мојата плеј листа (редно беше) и си најдов една песна што ми ја влече негативната енергија :geek:
    Денов ми изгледа дека ќе ми помине во неправењеништо ама кога ќе го видам времево и баш ми дава поттик, ме мотивира да не правам ништо :D

А да, во последно време и многу размислувам околу тоа како за се си има причина. И откако размислувам за ова, почнав и да се замарам во наоѓањето на тие причини, некогаш си ги пронаоѓам, а понекогаш навистина не ми е јасно, како на пример: зошто пред излегување да си ја исфлекаш блузата, па да мора да ја смениш со некоја друга што не ти е по ќејф :^) :talk:

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  20. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.748
    Допаѓања:
    8.901
    СДК од 20 души во клас баш јас ќе се паднам да правам експерименти на шпер - плоча, елипси и триста други чуда...Оди па излези сега по врнежов да бараш плочи и да коваш шајки затоа што на глупачана стара по математика така и текнало.А она нека си седи дома на топло, јас настината ќе трчам по врнежнов да барам штици. :^)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.