Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Друга ми беше поентата, сакав чисто метафорички и споредбено да го доловам моментот на моето помирување и ,,заклучување,, на моите мисли со заклучувањето на темата СДК. Затоа што најчесто таму се пишува се, таму пишувам се што ми се мота во глава, во време и невреме, па сега некако се свестив за некои работи, што ама баш врска немаат со форумот. Ви велам јас, филозофски сум настроена. :D

Читањето на моите мислења ми беше најмалата поента што сакав да ја напишам. ;)

На crazylady, LivingGlam и Magnolija им се допаѓа ова.
  2. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Гладна сум [​IMG]
    МНОГУ [​IMG]
    го чекам тестото цел сат да фтаса, после да ја правам пицата, после да ја печам и чак тогава да ја јадам...леле леле

На Divinebutterfly, Go-Girl, AnaKarenina и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    СДК ми стигнаа 2 пораки со текст: Имате ММС порака која ве чека --> Код ( бројки и букви) (линк).
    Ако знае некој нешто поврзано со ова нека ми пише во лп.

4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека старата тема ќе си стои, никој не спомна ниту архива, ниту канта.

5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Нема поубо од аеробиккк !! :dance: :dance:
    Капната сумм ..одам да манам еден топол туш.. ^_^

Имајте убава вечер ! :) :*

6. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    СДК отворив нова тема opsti-diskusii/istorijata-na-makedonija-i-makedonskiot-narod-t9069/
    Ајде ве очекувам со дискусии, не е здодевно, баш е добро да се научи нешто повеќе :)
    Доста само шминки, љубовни проблеми ово оно :D Малку историја да видиме :D
    :* :* :*

На Special.Someone му/ѝ се допаѓа ова.
  7. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    сакам да кажам...некој е љубен и сакан и тоа не го цени...а некој друг пати и се би дал за да добие љубов од некого...некој ја има таа среќа да биде сакан од оној кој го сака, а некој пак мора да го избрише од својот живот оној кој премногууу ( !!!!! ) го сака за да биде среќен....а како? како да биде среќен без оној кој го сака.........
    смачено ми е во животот да бидам секогаш од негативната страна на горенаведеното...СМАЧЕНО :(

8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.744
    Допаѓања:
    8.890
    СДК морам да се пофалам дека веќе два дена сум на диета.Мртва гладна и уморена сум од трчање ама ќе издржам затоа што се заинатив дека ќе си ја вратам старата килажа и крај.
    Поздрав до сите упорни како мене. :D

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Ајде повелете на пица ...[​IMG]

На zhap4e, MSkorpionka и Annath им се допаѓа ова.
  10. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.022
    Допаѓања:
    123.887
    Неочекувано.......добив работа!!! :party:

Ве честам сите,wish me luck ^_^

На Monna.Monna, kate21, LivingGlam и 51 други им се допаѓа ова.
  11. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    СДК ај една тема да се отвори нека гласи Тажачки за старата СДК ... :yawn: :geek:

Жени , мажи и деца ...

Тема е бреее човеци . Џаст ТЕМА . Ако толку се приврзувате за тема на форум не сакам да помислам што се дешава за луѓе :tmi: . И мене ми беше чудно ама амааан .
    Од овие 13 страни да му собереш 10 се за Старата тема . Не можеме да ја прежалиме . Па и тука ќе се пишуваат убави постови . Само што ова со кукање , и некои постови што им е местото во сосема друга тема се губи смислата , не давате да се напише добар пост. А тоа по секако не е добар почеток :shake: .
    Напротив ја направивте досадна од старт :Down: .
    И јас мрчам кога треба (бар така мислам) , кога ми се бришат мислења без потреба , мрчев и мрчам што ја нема СДП ама ова ...

Ајт поздрав и помирете се дека е заклучена !
    Редно е !

На vitomir, mims-89, Dushica-sk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    First things first, се надевам дека новава тазе тема ќе биде исто толку пријатно место за престој како минатата, (дај боже и попријатна). Епа ај нек се угоде, со здравје и среќа да си ја служиме, на здравје и живели. [​IMG]

Пред да почнам со (не)потребните мои исковани филозофии на темава, би сакала да споменам една реченица: 1. Ако е зелено или мрда тоа е биологија 2. Ако смрди, тоа е хемија 3. Ако не функционира, тоа е физика! :!:
    Не знам зашто, но отсекогаш физиката ми била одбивна, досадна и неразбирлива. Се’ се’, ама кога ќе дојде периодот да се решаваат задачи по физика со 2348234892739-те формули што сме ги земале во рок од 2 месеци... [​IMG]
    Убаво ми е кога гледам и осеќам среќа и исполнетост околу мене, во тие моменти е толку... жива и неапстракна, опиплива, има форма и големина, просторна определба... можам да ја фатам, помилувам и понишкам како мало бебе, и да ја впијам и апсорбирам комплетно. Наместо од клетки сум изградена од молекули на среќа.
    Ќуќава ми е ароматизирана до највисок степен, го гледам магловитиот опивен мирис... мирис на шеќер... и на ореви со чоколада. :P Татко решил да се потсети на добрите стари денови - детски и тин мемории - и се обидува импровизираќи да ги фати и оживее моментите од минатото, правејќи колачи падобранци чиј вкус е незаборавлив. Душа е, се радува како детуле. :inlove: Го гушнав силно, го смачкав, иако јас бев таа што се загуби во неговата прегратка. Му се обесив и малце на ушка, сеуште има сила да ме носи исто како кога бев малечка. :D
    Овој пат ќе го прекршам моето непишано правило за (не)јадење после десет часот и ќе се насладам со благце. Мора малце шеќер да се внесе, за покренување на хормонот на среќата - не дека не сум среќна сега ама сакам уште, ненаситна сум... [​IMG] а плус ми треба изговор за да јадам благо, така да... :D

Имајте убав ден и уживајте во малите работи, еден ден ќе бидат големи... :!: :inlove:
    :*

На vitomir, eli25, 1209 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Butterfly77

Butterfly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    СДК дека имам јака техника на препишување 8)

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  14. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :up:
    Јака финта....аха :nod:
    Само да кажам.....копирајтс Марли 8)
    Можеби....тоа недостасува :wasntme:

На Marley, Neytiri, LittleDevil и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    64
    Зошто кога јас отворив тема СДП 2 дел ја заклучија? :^)

Да не бидам офф топик СДК дека нема веќе по старо да биде сега се измени ситуацијата да видиме што ќе биде,и да см.реал затни си ја муцката веќе еднаш премногу инфрмации кажуваш |( .

17. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Се сложувам во се што кажала Венди . Неубав наслов ( за три букви |( ) , зошто нова тема , зошто ново ова . А пазете не е нова тема , истата е само продолжение е .

Ако ти се пишува влези и напиши нешто , ако не чаопријатно . Толку ли е тешко ? :)
    Како нема да се заклучува СДП , којзнае колку офтопици имало . И овде од старт има , ај да не се заклучуваат . Ако се нервирате за форум , за ново продолжение на тема , па и за нова тема .. што тек правите по дома :lol:

Муабетот ми беше дека убаво ме изненади човекот денес , со задоволство се симнав со мокра коса пред зграда :rofl:

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК само да се мрчело.
    Зошто *нешто грозно*, кога има ѓеврек за десет денари, не сфаќам.

На baguf4e, Go-Girl и Dushica-sk им се допаѓа ова.
  19. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Сакам да кажам оти ми е преку глава од овие тестови :@

20. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на: