Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    СДК Ми се смачи едноставно од се...
    Со душа чекам да завршам, со душа..
    И да не гледам никој појќе од таму, не сте луѓе никој..
    Муабет не се прај со вас, сите мислите паметни сте, не сте, И Не се игра мајтап со секој ;)

И би додала уште People in the school ! ;)

На Loritaa, firequeenn, Rozich и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.299
    Допаѓања:
    158.199
    Ау да,го мразам ебаниот инстаграм. За луѓе чии живот е неинтересен,прилично нереален,а сакаат да го прикажат спротивното,а утре ќе речат,мене не ме занимаат туѓите животи или што се занимаат луѓето со туѓите (мојот) живот(и)? Па зошто мислите дека некому му е гајле за вашиот и зошто тогаш го рекламирате вашиот,неразумем,ич. Не дека пак јас ќе ве пратам,ама иронија увек ми предизвикувала порив на мрч и сарказам,оти сте глупи и тонете во вашите нејаснотии и се плашам од вас,оти утре со вас треба да делам простор,свет,вода,трева. Првата маргаритка ќе ја сликате и ќе ја турите на тој ебан инстаграм со опис,денес беше прекрасен ден во паркот. Јеботе хипстери...полоши сте од некогашните емовци.
    Уште едно срање за искомплексираната раја. Мислам кој како сака нека си прави,ама нека не глуми големини. Е да...
    И не сакам...несуптилна сексуалност и такви ми ти некои муабети јавно,не во тесно друштво. Просто ми е, па уште и кога дотичната особа се смета за интелектуалец. Секс не е табу,воопшто,ама лошо е кога добива премногу вулгарна конотација. Секс само по себе не вулгаризам,а провокацијата во секој момент, во секое друштво,пред секаква публика,во секаква форма е тежок вулгаризам и простотилук. Ако некој што е од Припор,има залижана фризура и лоша ципела каже-дркање, а истото го направи некој дечко од центар рецимо...добива две различни значења. Двојни аршини,релативитет и ко. Живот со еден збор.

На rozy и sanjalica им се допаѓа ова.
  3. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    СДК дека шубаво е кога за некоја работа не очекуваш дека ќе добиеш,воопшто немаш надеж,и оп,на крајот си добил,па се радуваш дупло повеќе бидејќи не си се надевал.
    Ете така убаво се чувствувам деновиве за некои работи,посебно прееска за моторот,уште од кога отидовме и кога видов како сите што учеле паднаа, а јас книга немав отворено,освен само 5-6 теста што извежбав и тоа пола саат пред да отидам да полагам,ја изгубив и секоја мала надеж што ја имав дека ќе положам.Ама сум имала среќа бре,еј,јас имав среќа и извлеков тест што го имав вежбано,од толку тестови ми се погоди баш тој.А и видов дека многу сум запаметила од часевите што ги имавме,па не ми беше проблем да си го решам.Ах,кога ми кажаа дека сум положила абре мислев дека ќе полетам од возбуда,а јас бев толку сигурна дека ќе паднам,и тоа со многу поени.

Туку и сдк дека деновиве ми се сврте нешто во глава.Кога и кажав на другарка ми ме гледаше чудно и ми вика ти ма улава си.Е шо,кога сакам да си купам сложувалка,па уште како мала нив ги сакав највеќе,интересно ми беше да ги сложувам одново и одново,ама имав само неколку,оти мутава јас,кога ќе ме прашаа што да ти купиме,јас ќутев.Е ептен сакам да си купам,само немам појма по колку пари се отприлика,се надевам дека се ефтини дека не сум многу при пари.

На Doozy, gingerchild, plavonebo и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    СДК дека денес по пауза од неколку години, тотално се збунив и се изгубив додека разговарав со една девојка :whew: :$

На Rubiii и GreenEyedT им се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.299
    Допаѓања:
    158.199
    Уште ова и не замарам...
    Ако е точно научното (дали?!) истражување кое тврди дека при донирање на орган, примателот стекнува магично некои карактеристики на дарителот,по претпоставка дека важи истото и за даруваната крв...NO! :D

Животот ќе го дадам,вмро-вска крв не примам! Трајни последици не се трпат! :D Кога муабетот нешто му е во крв,во случајов сељачизмот и неразумноста,добива смисла! :D

На BoaVista, Danilela, JuLleE и 9 други им се допаѓа ова.
  6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК еден кец поправи, они друг ти ставиле.
    На крај не се излегува...

На Loritaa, sparklie, gingerchild и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК убаво ќе е ако имам интернет и денес,па да можам да ја ѕирнам фемина,ако ми го исклучат,ништо...

Ви посакувам лека ноќ :*

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  8. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Не можам да сфатам зошто некои девојчиња се толку глупи. Како можеше да дозволи дечко и да и ги расипе сите односи со класот и на крајот да и раскине... Плавуша смотана :@

9. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    За логичниот машки мозок ,цвеќе во саксија е подобар подарок од букет рози,
    па така овој маж спие сам ...

10. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    летам со крилјата на среќата,уф прекрасно се чувствувам..
    сама во собата во која само мониторот го пробива мракот,пижамчиња,мх мх мераци,штотуку изеден тост со растопен кашкавал,абе убајни и тоа не било какви туку царски. Овде ми е прекрасно,можам со часови да пишувам на тастатурава да си ја олеснам душава без око да ми трепне,овде можат да ме критикуваат личности кои не ги познавам (што е многу полесно отколку во реалноста). Во реалноста пак,секој ден тмурни изопачени личности,како некој да им ја свиткал фацата со клештата на Али,абе мизерии, не треба да имаш пари во џеб за да се смееш бе,да бидеш човек бе,да ви се плукнам на изронатиот сурат бе.
    и така,нов ден.прекрасен датум,наш ден
    ви праќам гушки

11. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419

На SarahTayMomsen и eli25 им се допаѓа ова.
  12. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Над 30 крвни единици имам примено, уште не мавам на л и р...значи дека добра сум, сите партии се застапани... фала ти Господе.

13. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    И Ај сега ...

So true ....

На Elenaaaaaaaa, Loritaa, julie77 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Поубаво ми е на душава кога на некој, НЕКОЈ, место „се читаме“ ќе му речеш, „се гледаме“.

Епа М! Сто пати поубаво. Да не се заебаваме. Што би рекла другарка ми, „денес се убив од муабетење, а уста не отворив“. Или кога ги гледаш до тебе седат, а мораш официјално, мејл да им пратиш. А јас некогаш, море не некогаш, често, ја правам истата грешка, им одам директива у канцеларија и им викам - еј вака и вака.
    Е не може така, немаш после доказ. Е да :^)

Се гледаме! Поубаво звучи, поубава варијанта е во секој случај. Нејќум да ме читаш, сакам да ме гледаш во очи. Сакам да ти го чуствувам срцето како ти бие, крвта како ти пулсира, да чујам како се смееш, да видам како го менуваш изразот на лицето. Да ја почуствувам твојата болка, да ме здрма твојата лутина и нервоза. Сакам се!

А некои, немаат муда ни да те читнат, и ако те читнат, прашање е дали ќе те разберат, ни пак да ти пишат. Шо би се рекло, терсене така малку.

И сакам точак ко на другарка ми, стар, си го извади од мувлестиот и пајажинест подрум, си го исчисти, го гланцна, му стави нова кошница напред, му обеси некои тракатанци, и бразди по градот гордо мислиш Мерцедес вози. А вози нешто многу поубаво. Точаче кое има историја. Плус и шлемче си купи и си го направи по свој мерак. Луда е, ја обожавам :D
    Ама јас, само сакам, јас точачето со историја, го немам веќе, шмрк!

Фиби од Friends, си беше чудничка, ама во едно беше во право - во несакањето ствари, кои немаат некаква приказна. Произведени да се допаднат на широките маси.

И така. Лека ноќ. Легнувам со залет, си знаат некои како :D Ма си знам и јас како, кое џумче си го напраив еднаш, аи! ЈБГ не ја проценив перницата и атерирав у ѕид. Е така. Заспивање инстантно, гарантирано!

На stylishh, green.eyes, Johny и 5 други им се допаѓа ова.
  15. honey95

honey95 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    289
    Така се осеќам глупо..Сакам да заврне дожд да сум сама во куќава,да слушам тивка музика ко шо сум тргнала и да се излежавам во изгасено светло ;( Може и некоја солза да пуштам ;( ;(

16. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Денес мислев дека ќе биде како и секој обичен ден,ќе останам дома во пижами и ќе си го потполнувам времето како знам и умеам.Но изгледа згрешив.После неговиот телефонски повик веќе имав насмевка на лицето и знаев дека ќе биде добар ден.Од сите случки денес би рекла само една вистина: [​IMG] :)
    Одкако ми соопшти дека ќе одиме да шетаме,ми беше доволна само таа реченица.Одамна не сме прошетале.Отидовме прво да бара појачало и звучници,цврсто решен да земе еден од триста евра...кога ја слушнав цената во несвест ќе паднев,но кога го видов неговото лице полно со сјај како гордо ги дава парите и се радува на тоа.Сфатив дека он само си исполнува еден сон кој го имал многу одамна,а досега си нема исполнето ниеден.Тогаш и јас бев пресреќна за него,решив да му ја дадам сета подршка. :)
    За тоа пак ме почасти вечера и шетајќи здогледав едни чевли,не можев да се тргнам од нив.Тие едноставно мораа да бидат мои.И ете и мене ми се исполни една желба. :) Пред некој ден имав пишано дека сакам и заслужувам нови чевли,но не мислев дека ќе ги добијам толку брзо.Одкако ги земав не ја симнав насмевката од лице.И дефинитивно повторно си докажав дека: ;)

Прикачени фајлови:

На Hipica, AnaKarenina, anastasijaki и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.826
    Кој сака да лепиме црвени срциња низ градов? Обични, од самолеплива хартија.

Ќе почнам од солидарност да правам вакви некои мутавки работи.

Кивам, ги исправ двата шешира што ми паднаа во жардињера цела со кал, скролам по Фб, досадна ми е ноќва, утре сум слободна, ми фали љубовта, сакам да го грицкам и да го стискам, изедов тост од ненасит и стрв, се испразнувам овде небаре пукам куршум во небо.
    А, да.

Денес подарив куп насмевки и видов едно кутро кутре кога си ги купував менѓушките и го крстив Џони Кеш. Во сета своја бедотија и маленкост, да носи големо име, да преживее и да грицка кучкини газови.
    Плус, и подарив на колешка ми вилински коњчиња обетки и се гушкавме ко да не сме се виделе сто години.
    Бакнеж за добра ноќ. По челцето. И една ѕвезда секому.
    Мојот ореол вечерва свети флуоресцентно зелено и е направен од детелинки. Четирилисни.
    Зошто ете така, верувам во среќа ем криви линии од насмеви.
    Што друго?
    Колумбо ја открил Америка, мене ме открива тој секој ден кога сфаќа колку го љубам.
    И си трчкараме по полињата веселост.
    Ух, каква воздишка испуштив во моментов, урива планини.
    До следно СДК, одмарајте.
    Цувка Ш.

На Hipica, anabel-a, la-chicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    И повторно ноќ во која самотијата ќе си ја исполнам со втората сезона од Friends. Стандардна , веќе видена приказна. Повторно се навраќаат стари спомени кои предвидуваат уште една непроспиена ноќ. Погрешни одлуки или бегање од реалноста ? Што всушност имавме ние ? Како и да е , сакам да кажам дека ги мразам овие ноќи во кои минатото се буди , јас само сакам да заборавам се !
    Изгледа дека правењето грешки е единствената работа која ми оди од рака . Утре е денот кога ќе мора да се соочам со погрешните одлуки и да се извинам на сите кои што беа недолжни а сепак им наштетив . Не ми е тешко да се соочам со вас, туку едвај чекам да ви го кажам тоа што ми ја јаде душата и со тоа да си го вратам својот душевен мир.

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.299
    Допаѓања:
    158.199
    http://tocka.com.mk/8/63833/atraktivnit ... fotografii
    Точка ги реши сите мои дилеми...
    Кај ги наоѓате бе вестиве?! Па и оние Курир,американска пита 4 прави бум...а?!
    Е ова е више друго...
    http://tocka.com.mk/3/63798/angelot-na- ... lna-obleka
    Е не бе,реклама за шурчек! Притисок им се качува на татковците! :D

Не дека ви е битно,ама да ви кажам колку е поган Марфи. Чекам коса природно да ми се исуши за да имам локни,е ќе видам сега дека КО ЗА ИНАЕТ ќе имам прави перчиња! |( Секој ебан пат!

20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    Me and Skopje are so done!

Крај.
    Му раскинувам.
    На неодредено.

Сиво, тмурно, како во обоеноста, така и во раскиселеноста на сите околу мене.
    Одеднаш сите ми се така апатични и антипатични, како ветво пастел крпче за собирање прав, клот се во фаците, и имаат здив како последната зелка на дното од бурето.
    А во душите се расипани одамна.
    Џабе преварување на слаткото кога еднаш веќе се зашеќерило.
    Остај тие работи и финти, дури и баба не наседнува на тоа.

Значи промена на сцена, под итно!
    Штета што е дури следниот викенд моето road trip.
    Буквално одбројувам секунди.

Од едни гости на други. Нема да носиме бојадисани јајца, туку чоколадни.
    Фина идеја, нели?

Братучед ми најмилиот, другар ми - суперстар, дечко ми и бившиот.
    All my favorite men in the world. In one place.
    My my.... :makeup:
    Журка!
    Надвор од Скопје.
    :hai:

На Hipica, AnaKarenina, caroline.costa и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.