Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.238
    Допаѓања:
    140.289
    Што ако е петок, кога утре сум на работа.
    Што дека сум на работа, кога баш се радувам што ќе одам.

2. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.248
    Допаѓања:
    56.991
    Те читам веќе некое време и морам да кажам дека не ти го разбирам хуморот ич. :D

На Sara123, mims-89, JoxyTheFreak и 19 други им се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.298
    Допаѓања:
    158.182
    На Juicy03, LilBaby, Dgirlll и 13 други им се допаѓа ова.
  4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.643
    Допаѓања:
    252.694
    ^
    Приказната ме потресе денес, ја читав прееска.
    Жално!
    Се надевам дека ќе има хумани луѓе кои ќе му помогнат на момчето, ако не друго, барем асална работа да му дадат.

На Acerola му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653

Абе љубов е ова.. :nod:
    Најке ми. :worried:hock:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк верувам сека сите имаме барем по една личност која без разлика колку ни е далечна секогаш умее со својата насмевка да не развесели.

Јас? да имам, не сме во многу голем контакт како што порано бевме блиски-преблиски но денес сосема трета личност ми прати една фотографија од него, значи во моментот кога ја здогледав фотографијата се исполнив со позитивна енергија. Мислам дека душичката ми се смешкаше внатрешно, ме скокоткаше и не веруваше дека една насмевка од фотографија може толку многу да влијае.

Во тој миг не забележав дека е во друго друштво на фотографијата, не ми беше битно.
    Битно ми е што се смее, и што зрачи со позитивна енергија, ми фали, ми недостасува ептен, но тоа е.
    Таква сум каква што сум, тој е таков каков што е не успеа тоа што го имавме , но сликата денес што ја добив ќе си ја извадам и ке си ја врамам да се полнам со позитива секојдневно. :!:

:) Денот беше убав.

На L-enna и starbucks им се допаѓа ова.
  7. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    http://www.kurir-info.rs/decak-janko-do ... nak-164222

За среќа,има хумани луѓе на светот. :clap: Денес ја прочитав оваа потресна и тажна приказна,и за среќа го најдов и вториот дел од неа.Среќен!И мило ми е поради тоа.

На mims-89, 1209, MandyLane и 4 други им се допаѓа ова.
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Навидум мирен ден, како и секој , но тој мир беше нарушен од два телефонски повици
    едниот за интервју за работно место,те повикуваат кога тие сакаат, и организација во најбрз можен рок :doh: другиот за нешто што сум заборавила вчера-мојата здраствена книшка-ја нашла администраторката ^_^ што работи во ординацијата на психологот,многу е фина
    бескрајно сум и благодарна :hug: :* се најдобро и посакувам,колку време, нерви и пари ми заштеди

9. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    За училиштето. Џабе што толку се трудам и учам кога на крај ке испадне оние двојкашите и повтарачите што незнаат ни кој е главен град на Србија, да ми бидат шефови а јас обичен работник. :)
    Арно си кажува еден мој школски - Од учење нема фајде, ако немаш врски.
    Жално што во сите наши институции се примаат луѓе само со партиски книшки. За жал таква е нашата Македонија, ако не си во партијата, немаш шанси за просперитет.

На Veronika90, Hayley и anabel-a им се допаѓа ова.
  10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Се растажив, каква знае да биде судбината кај човекот :worried: некогаш немилосрдна и тоа премногу, после се треба човек да се запраша дали има вистински се во животот, дали е задоволен и благодарен од истото, затоа што и тоа што го има човекот, некој друг го нема, за некој друг тоа е вистинско богатство :(
    Ах бе... животот е толку кревок, што виси на конец и во секој момент може да се откине.Најважни сме ние, нашето здравје, останатото за она за кое се преоптоваруваме премногу е само со споредна улога, па во однос на тоа се знае кое е најважното, затоа што ако човек го нема тоа, џабе е се, тогаш се е безвредно.Уште една сурова лекција е ова од животот, а нешто од таа треба да се научи.Некои работи човек може во секунда да ги изгуби и пак да биде на почетокот.Се е минливо, само како тоа да не е важно.

11. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Aхх, зошто мора да постојат суштества кои не знаат да си го живеат својот живот, па се мешаат во туѓиот?
    Зошто мора да се толку мизерни?
    Зошто мислат дека ако ти кажат некој низок збор (кој понизок фала Богу и неможе да биде), си мислат дека којзнае што кажале и си се фалат со тие глупости без да бидат свесни колку се бедни?

Ќе да е можеби дека никогаш неможат да бидат како тебе?
    Ќе да е можеби дека се болно љубоморни?
    Ќе да е можеби дека немаат свој живот? :?:

Овој свет е сурово место за живот, ладно море без крај, кое го препливуваат отровните риби, а не тие кои си го гледаат својот правец и наивно пливаат.

На maca99 и anabel-a им се допаѓа ова.
  12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Чувстото ко ќе прајш тест и одиш неспремна :D
    Ти дава тестот, вадиш ливчето, од чорап, патика, чанта, градник :D или залепени на хулахопки и носиш туника или сукња :D
    Вадиш ливчето и се она шо ти треба во него. :D
    Чувството е неопшливо преубо. 8) 8)

На CIA и Mrs.Cuper им се допаѓа ова.
  13. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    СДК дека ова беше убав ден. :)
    полагање (се надевам позитивни резултати)
    шетање
    спиење
    пак шетање
    и моментално кркање благоооо... хахаха :D гајле ми е што е касно, мене душичката ми сака :D

14. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994

ДАЛИ мислите дека сте кажале нешто паметно со ова? :fubar:
    ајде бе жени мутавииииииииииииииииииииииииии |(
    п.с. ако штиклата ви е поголема, ондак со нејзе из*бете се, шо.. :wasntme: :rofl:

На IvanaMkd му/ѝ се допаѓа ова.
  15. EVA19

EVA19 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    37
    сдк дека ми се смачи од се буквално од се сакам да се иселам од дома некаде далекууу барем на месец 2,сакам да патувам ,да се радувам на животот и да ги заборавам сите оние мали ситни душички ете тоа сакаммм

16. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
  17. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    99
    СДК дека ептееен одамна немам пишувано на форумов, онака за моја душа :D се подизгубив да, обврски, факултет, шетање... последно и полагање колоквиуми... Ама тоа не значи дека не ве читав! :!:
    Имав доста успешен период скоро на сите полиња од животот кои ми се приоритети... :) На факултет, сега за сега како подмачкано... ги средив колоквиумите, земав тема за дипломска... останува да се стегнам и се да ми е завршено до крај на мај... а потоа U.S.A. Wait for me!!! :D
    Оној бившиот за некое гоооооолемо изненадување како за мене, така и за останатите околу мене кои повеќе се упатени во случувањата, повеќе не ме занима!!! :rock: Мислев дека тешко ќе се оттргнам од него, ама еве... и тоа се случува... иако ме бара, моли, не дозволувам да подпаднам под влијание... Успешно поминати 2 месеци сингл!!! :rock:
    Порано си помислував... како сите пателе за љубов, а јас веднаш го најдов вистинскиот... кои сра*а девојко, како си можела да го помислиш тоа... ?!?!?!
    Понекогаш ми фали да имам некој покрај мене, што навистина ќе ме усреќи, ама останува да оставам сѐ на времето и со помош на добиените животни лекции од претходното искуство да најдам некој достоен за мене... До тогаш... ужииваммм... после долго време чувствувам спокој во душава... :)

На anggell, MandyLane, Butterfly15 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    КАКО да им се докаже на девојките кои сами си плаќаат фотосесија дека НЕ се фотомодели?

19. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Вистинските вредности не се промениле. Сеуште е најдобро да си искрен и чесен, да те усреќуваат малите задоволства и да имаш храброст кога нештата ќе тргнат наопаку. ;)

На ilovecupcake, Butterfly15 и maca99 им се допаѓа ова.
  20. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Едвај чекам да дојде часот да одам на болница. Да, да, едвај чекав да дојде овој голем ден. Се надевам дека се ке биде во ред и од утре ке можам да се фрлам на работа, доколку е за фајде доста љенчарев дома :!:

Сеуште ме боли грбот - но не му ја мислам многу.
    Ме пунктираа на грбот за да проверат немој да ми отишло крв во мозокот. :?: - епа ке си боли сега, тоа му е работата :lol:

Најважно е дека сите резултати се добри, останатото не е важно.

Моите дома не ми даваат да работам по поле - Али, ако јас не им помогнам тогаш кој? Дали ке седам и ке лежам дома бидејки имам едно мало дупче на грбот? НЕ НЕ и НЕ ..

Најлошото помина. - Од утре одам да работам и точка! :clap:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.